Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 26., csütörtök 9:38

Pedig Houstonban alakul a hely. Asik most ment New Orleansba egy első körös '15-ös cetliért.
Ha Lint is sikerül elcserélni egy zsák rizsre,akkor lesz ott hely Anthony ÉS James számára is.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 26., csütörtök 0:30

Mit mutasson meg LeBron? Hogy továbbra is csak 2 szupersztárral megy neki? Ugyan már...Ha van töke visszamegy Clevelandbe. Állítólag a Miami Napiert akarja draftolni majd az első kör végén(bár szvsz Capela kellene nekik, ha elérhető lesz, vagy mondjuk Mitch McGary) ezzel is James számára kedvezve, mert mintha még április környékén James Napiert nevezte volna meg a draft class legjobb irányítójának.(ami egyébként világi nagy marhaság)
Melo Chicagoba marha jó fit lenne, ugye Thibs már érdeklődött Anthony egyetemi edzőjénél is a kezelhetőségét illetően, és jó értékelést kapott.
Na de még 1 nap és draft. :lilasalas:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 26., csütörtök 0:09

azért azok a hírek kemények hogy harden anthonyért, asik meg lin off. és akkor lebron+carmelo+howard lenne az új big three.
hát ennek annyira nem örülnék, egyrészt nem bírom a knickset úgyhogy oda harden ne menjen, másrészt ez az carmelo+howard páros hát nem tudom.. talán az szólna mellettük hogy nagyon motiváltak lennének hogy így közel 30hoz még egyikük sem nyert bajnokságot, márpedig mindkettő nyilván nagyon szeretne howard ugye már döntőzött is.
anthonyból annyira nem nézem ki hogy az egyéni mutatóit vagy inkább úgymondanám hogy az önfejűségét beáldozná másért és teljesen mondjuk lebron alá játszana.
és ez lehet furán hangzik de én kicsit csalódnék lebronba, kilép egy big 3ból, kialakít maga körül egy másikat két szupersztárral.. ne. maradjon miamiba és mutassa meg hogy igen megtudja csinálni mégegyszer ott, ha meg nem -mert nem lát rá esélyt- akkor menjen vissza clevelandbe. ebbe szerintem igaza volt bazskának hogy lebronnak mostmár az "örökségére" is figyelnie kell, nekem kicsit saját szobrát rombolná egy ilyen újabb 3-massal... a négyes meg miamiba anthonyval az már tényleg sok lenne.

anthonyt inkább szerintem inkább a chicagoba illene nagyon, nekik úgyis az volt a bajuk hogy így hogy két (és fél..) éve nincs rose, nincs aki stabilan hozna náluk 20+ pontos átlagot. anthony ezt simán hozná, dobálhatna is 20x rá egy meccsen a kutya nem szólna neki. ha rose visszatér és nem sérül le és hoz egy jó teljesítményt, plusz egy jó anthony egy thibodeau által összerakott védekezéssel ott lenne nagyon szerintem.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 25., szerda 15:53

És akk a Lakersben lehetne egy Bryant-James-Anthony trió. Azért nem hangzik rosszul :mrgreen: (függetlenül attól hogy mennyi van mg Kobeban.)

Én is így gondolkoztam,hogy a SIxers megkockáztathatja Embiidet mert van egy 10es pickjük is.
Galacticos írta:a nagy hármasból csak wade egyértelmű szerintem, ő majd lemond egy kis delláról és tuti hogy marad a heatbe.
anthonyval az már szerintem nagyon sok lenne, bár wade már nem nagyon faktor.
Abba biztos vagyok hogy Wade marad,de kiváncsi vagyok hogy hogyan alakul a Heat jövőre. Meg hogy milyen lenne a játék. Főleg ha esetleg Wade összeszedné magát. (legalább időszakosan)
Ilyet olvastam,hogy Doc Rivers Griffint is beáldozná LeBronért.

Allen meg lehet hogy marad ha LeBron is marad Miamiban,mert szeretne még vele játszani.

Azt meg most látom hogy Kyle Anderson személyében van egy 206 centis irányító is a drafton. AZ szép :lol:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

JustoVillar
Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 25., szerda 13:00

A Sixers helyében én is simán elvinném Embiidet, főleg, hogy van nekik még egy 10-es pickjük. Ők kockáztathatnak nyugodtan. Én is nagyon boldog lennék ha leesne a 6 helyig és kihúznánk de sajnos erre elég kicsi az esély. Remélem a Utah tényleg elviszi McDermotot ahogy azt rebesgetik és akkor még akár Vonleh is maradhatna nekünk. Egyelőre nagyon sok az ismeretlen az egyetlen fix pont az a Parker Bucks kapcsolat.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.

Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 25., szerda 12:41

Persze, ez vészjósló, de pont ezért érné meg a Phillynek. Tele van assett-tel a csapat, semmi elvárás a következő pár évben. High risk very high reward. Korszakos center tehetség Embiid, ennyit kockáztatást megér szvsz. Én összetenném a két kezem, ha leesne a Lakersig(nem fog).
Exumnak is nagyon örülnék, állítólag messze a legintelligensebb játékos a draft classban.
Az meg érdekes lehet, hogyha Nasht pattintja a #7-es cetlivel a Lakers, akkor az azt jelenti, hogy megpróbálják a Melo-James duót elhozni Los Angelesbe, erre érdemes lesz figyelni. Bár én megnézném hogy mit hoz ki a csapat a frissen draftolt rookieból, illetve mik lesznek az előkészületek a post-Kobe érához.
igaz nem néztem túl sok ncaa-t de nekem wiggins játéka tetszett a legjobban. örülnék ha valahogy lecsúszna 1/3ig és a phily vinné.
Dettó, Wigginsben van a legnagyobb upside(bár ugye Exum a sötét ló), és a hírek szerint a Philly mindenképpen őt akarja, és az érdeklődés kölcsönös.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 25., szerda 12:33

Zsombor írta: Philly helyében draftolnám,
igaz nem néztem túl sok ncaa-t de nekem wiggins játéka tetszett a legjobban. örülnék ha valahogy lecsúszna 1/3ig és a phily vinné. :)
tetszik noelnek az a stílusa hogy igen bazdmeg öt csapat szalasztott el ezért nekem az ötös mez kell, mcw se rossz tavaly első meccsen az a quadruple double az eléggé komoly lett volna, szóval na szimpatikus csapat. kár hogy holiday már nincs ott bár akkor ugye nem lenne noel meg nagyon mcw-nek helye se..
számomra talán a legszimpatikusabb csapat keletről.
Marci77 írta:Hogy allna fel a Heat ha elvinnek Anthonyt? James 4es lenne? (amugy nen ertem hogy miert nem akarnak inkabb egy erosebb centert megszerezni)
a nagy hármasból csak wade egyértelmű szerintem, ő majd lemond egy kis delláról és tuti hogy marad a heatbe.
anthonyval az már szerintem nagyon sok lenne, bár wade már nem nagyon faktor.

kredenc

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 25., szerda 12:30

Zsombor írta: Szerintem Embiid nem fog sokat esni, Philly helyében draftolnám, Noelt is kivárták, nem hajtja őket semmi, nincs elvárás, simán hoznám.
Ezzel nem értek egyet. A 3. helyen egy ilyen erős drafton hatalmas kockázat lenne elvinni egy olyan embert,akinek ennyi egészségügyi problémája van úgy,hogy még meg sem kapta az nba terhelést. Fáradásos törések,láb,gerinc és egyéb hát problémák. Inkább vinném a Vonleh,Exum,Randle trió valamelyikét a Philly helyében. Embiid jó pick lehetne a Utah,Boston valamelyikének az 5-6. helyen.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 25., szerda 12:03

Jaja, Parkert nem motiválja a gondlat, hogy a Cavsben játszhat, szerintem Wigginst viszik, Parkerért meg oda van úgy is a Bucks.
Azonban felvetődött 2 pletyka is: Afflalo,#4,#12 for #1 illetve Thaddeus Young,#3,#10 for #1
Szerintem Embiid nem fog sokat esni, Philly helyében draftolnám, Noelt is kivárták, nem hajtja őket semmi, nincs elvárás, simán hoznám.
Én amúgy csak azt remélem, hogy valaki a Lakers előtt elviszi McDermottot, és bár Exum sanszosan nem csúszik le addig, de akkor a 7. picknél az Embiid, Vonleh, Smart, Randle négyesből lehet választani.
Amúgy nagyon sajnálom, hogy nincs még egy, mondjuk 1/15 körüli draft cetlije a Lakersnek, 1/7-tel ki tudnák húzni Vonleht vagy Randlet, a másikkal meg Paytont vagy LaVinet. :'(

kredenc

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. június 25., szerda 10:13

Marci77 írta:Par kerdes:

Szerintetek a Cavs Parkert vagy Wigginst valasztja 1/1ben? (ha csak el nem cserelik,pl a Utahval,akik Wigginst akarnak.)

Embiid meddig csuszhat vissza? (egy Lakers koruli csapat elviheti a serulekenysege ellenere?)

Hogy allna fel a Heat ha elvinnek Anthonyt? James 4es lenne? (amugy nen ertem hogy miert nem akarnak inkabb egy erosebb centert megszerezni)

Ha LeBron lep,es Anthonyt se vinne a Heat akkor Bosh is lephet,akkor mi lesz a Miamival szerintetek? :)
Wigginst. Sokkal jobban teljesített a privát edzésen és láthatóan Parker nem szeretne ott játszani,mert tojt bele a privát tréningbe,amikor a Cavs meghívta.

Embiid várhatóan 5-10. hely között fog elkelni,szerintem a Lakers nem viszi.

Ha se James,se Anthony,akkor a Miami nagy szarban lesz. Wade új szerződésével és a másik két nagy kilépésével viszont fizetések terén jól állnának.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 25., szerda 9:47

Par kerdes:

Szerintetek a Cavs Parkert vagy Wigginst valasztja 1/1ben? (ha csak el nem cserelik,pl a Utahval,akik Wigginst akarnak.)

Embiid meddig csuszhat vissza? (egy Lakers koruli csapat elviheti a serulekenysege ellenere?)

Hogy allna fel a Heat ha elvinnek Anthonyt? James 4es lenne? (amugy nen ertem hogy miert nem akarnak inkabb egy erosebb centert megszerezni)

Ha LeBron lep,es Anthonyt se vinne a Heat akkor Bosh is lephet,akkor mi lesz a Miamival szerintetek? :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 25., szerda 9:32

Az öreg James átirhat sok történetet a drafton. Izgalmas napok elé nézünk

ui.: kíváncsi vagyok a nagy3as többi tagja mihez kezd igy

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 24., kedd 16:06

LeBron papa kilép a szerződéséből. The Decision part 2?

De ez most lényegtelen, 2 nap és draft! :lilasalas:

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 21., szombat 15:24

Azért az dúrva lenne ha a Sixers hármat valasztana a tizben egy ilyen drafton :mrgreen:

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 21., szombat 13:32

Lakersnél most szó van arról, hogy Thaddeus Young+MCW Nashért és a hetedik pickért. Én ezt csinálnám, bár 23 éves MCW, bőven van még benne upside, de azért nagyon szívesen nézném mit tudna játszni nálunk Vonleh vagy Smart. Ti meg csak vigyétek Gordont. :Đ

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 21., szombat 7:35

Ha a Jazz tenyleg Mcdermotot viszi akkor jó eséllyel bent lehet 1\6on meg Vonleh es Embiid is szal valaki marad majd a Lakersnek is. Remélem Ainge nem nyul mellé. Amiket hallani Embiidről újabban, lehet, hogy Vonleht vinném ha még bent lesz.

Öpike

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 21., szombat 1:48

Eedekes lesz, foleg ha a Jazz tenyleg McDermottot viszi. Birnam ha Embiid lecsuszna a Lakers pickig.

JustoVillar

HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. június 20., péntek 23:26

Embiid sérülésével borul minden, akár a 10-ből is kicsuszhat, bár az szerintem nagy túlzás, ha bent marad 1/6-ig tuti kihuznám. Fúú de rohadtul várom már a draftot, elegem a van a spekulációkból :mrgreen:

Öpike

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 19., csütörtök 20:18

http://bleacherreport.com/articles/2102 ... s-and-more

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 17., kedd 14:41

JustoVillar írta:A legfrissebb pletykák alapján a Cleveland Embiidet akarja vinni az 1/1-el, Wiggins nem akar a Buckshoz menni(nem is megy hozzájuk work out-ra), viszont Parker szivesen menne oda, mert közel van a családja. Így Wiggins marad a Sixersnek, ami a lehető legjobb nekik. Randle a sérülése miatt akár a top10-ből is kicsúszhat akár, a legújabb elemzések szerint. Szerintem ez nem fog megtörténni, ha bent lesz még 10-re a Sixers biztos elviszi és akkor lehetne egy ilyen csapatuk jövőre:
MCW-valami SG akire Thad-et cserélik-Wiggins-Randle-Noel. Pár éven belül szétszopathatják a világot.
Ja, pont ezt irtam par hszel ezelott, ebbena csapatban eszmeletlen sok upside van. Raadasul most par evig a rookie szerzodesuk fut, van egy rakat cap space, 2016-ban odamehetnek Duranthez kuncsorogni es akkor Wiggins felmegy sgbe vagy 17-ben Westyhez. De hat ugye hiaba mert o hazajon a Lakersbe. :D

Vissza: