gündogan? Igen,stabil a kölök,de néztem pár BVB meccset még sahin előtt és ott a sahin - götze páros úgy ment mint az állatok,itt meg bár sérült volt,olyan visszaesése lett,hogy olyant nem is tudom láttam -e valaha?
Nehogy gündi is így járjon.
Ok. Akkor nem csak én látom úgy, hogy nem jobb a srác az akkori Sahinnál.
Formába egyáltalán nem lett hozva, lehetőséget sem kapott a bizonyításra nagyon. Ezért én személy szerint nagyon haragszom Joséra
Nincs miért. Sahin a lehetőségekhez képest volt játszatva. Csak hát 3 frontos harcot vívtunk, és a meccseken, amiken játszott nem bizonyította azt, hogy kockázat nélkül a nehezebb meccsekre be lehet rakni. Védekezésben súlytalan volt, támadásban meg alibi. Ne mondja nekem senki, hogy egy ide alkalmas játékos azokon a bulimeccseken nem tudja megvillantani az oroszlánkörmeit? Sahin a meccsein gyakorlatilag nem csinált semmit. Éppen ezért akkor játszott, amikor Mou tudta, hogy egy súlytalan embert is elbír a csapat.
Erről már leírtam a véleményemet. Miért adná el őt a klubja? Most robbant be, nagy tehetség......ráadásul elszipkáztuk a vezetőedzőt is......amiért kheláffi eléggé bevágta a durcát.
Miért válik meg egy klub egy tehetséges nagy reményű játékosától?
Pénzért.....másért nem. Kell nekik pénz? Tele a szertár dollárral......
Kitaláltuk verratit hogy hozzuk,de az senkinek sem jut eszébe hogy a játékos lehet nem is akar jönni,mivel ott kezdő,itt még bizonytalan,fejlődik,nagyon fiatal.....ráér.....a fizetése sem lehet rossz. A klubja meg nem akarja eladni....
Olyan egyszerű a magyarázat, és mégis van, aki ennyit nem bír összerakni?
Amúgy én megtippelném,hogy hozni fogjuk a Carvajal,Verratti,Isco,(Casemiro),Bale pakkot.-kimásolom egy jegyzetbe..
Verratti off ez 100%. Ebből a pakkból meg aki előrelépés az talán Carvajal és Bale. Egy picit stabilabb csapatunk lesz, a bajnokságot megint bedaráljuk, a bajnoki cím Neymar és Vilanova illetve Real edző függő lesz. Kb ebben a sorrendben.
A BL meg... Hát nem tudom. Akiket a jelenlegi keretünkkel nem győznénk le, azt sem Bale-lel, sem Carvajallal nem fogjuk. Ahhoz stabilabb kp kéne.
egyébként ő még a tietek, vagy mi van ? csak mert ha jönne vidal/pogba, akkor simán elférne szvsz sahin is, úgyis az alonso,újigazolás,modric hármas lenne az alap, azt meg rotálgatni kell, sahin szerintem nem egy elveszett ember, megoldaná.
Nem tudom. Nem láttam Sahintól semmit, ami arra predesztinálná, hogy jó lesz itt. Persze cserének eljöhetne, hátha elkapja a fonalat, de én azért nyugtalan lennék, ha ellenetek Sahin futna ki kezdőként...