Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 8:48

Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...

de nem hinnem hogy ezzel problemaja lenne... mar reg lekellett volna szoktatni arrol hogy csak tamadnia kelljen
Ti miről beszéltek? :lol:
Az, hogy a ligameccseken nem védekezik, kit érdekel. Fél lábbal verni kéne azokat, amikor kellett, akkor viszont úgy robotolt, mint senki más a csapatból. Ha még három-négy ilyen lett volna a csapatban, akár idén, akár tavaly, lenne egy Bl címünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 8:47

Gaborone1 írta:akkor CR következő évben távozna
akkor távozna.. Szerintem mindenki elbirná viselni azt,h CR távozik a 10. viszont meglenne.. A Real Madrid nagyobb és fontosabb minden személynél.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. május 28., kedd 8:46

Ha vki tud robotolni, s a pályán beállni a sorba, az pont CR. Tőle nem félek!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 28., kedd 8:45

Gaborone1 írta:
adamzz írta:Heynckes? Ha azt a habitust,játékot,akarást elhozza münchenből akkor máris jöjjön!
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.

Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...

de nem hinnem hogy ezzel problemaja lenne... mar reg lekellett volna szoktatni arrol hogy csak tamadnia kelljen :ike:

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 8:34

adamzz írta:Heynckes? Ha azt a habitust,játékot,akarást elhozza münchenből akkor máris jöjjön!
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 8:23

Heynckes? Ha azt a habitust,játékot,akarást elhozza münchenből akkor máris jöjjön!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 8:11

Én még éjfél után nézegettem a marcát és CR szerződéséről is beszélt valamit, de fingom sincs, hogy mit...
Soha nem akarták eladni, mert miért is adnák el a világ legjobbját.
CR7 példaértékű játékos, nincs senkivel problémája. Ő a legjobb a világon és ezért a legjobban fizetett játékossá akarja tenni.

De fordítva lesz a teljes cikk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 8:01

Én még éjfél után nézegettem a marcát és CR szerződéséről is beszélt valamit, de fingom sincs, hogy mit...

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 7:50

Őszintén szólva rendkívül idegesít ez az egész ami a Real körük megy ismét untalan és untalan. A vezetőség is egy tunya tökölős p-cs osztag. Minden valamirevaló csapat már elkapkodta a valamire való játékosokat, mi meg Ancelottikkal, Zidane-kal pöcsölünk. Nem mondom, fontos dolgok ezek de a helyén kéne kezelni és nem erről olvasgatni 2 hétig, hogy most jön ez az edző vagy amaz. vagy Zidane mi a p*cs*met fog éppen csinálni a csapatnál. Ahelyett, hogy mihamarabb rendbe tennénk a csapatot, itt tökölnek.
Plusz, megint kezdődik ez Bale-saga mint tavaly Modrical. Majd Augusztus végén jön amikor már rég itt kéne lennie (ha egyáltalán ő kell nekünk), vagy beszélhetünk bármilyen más igazolásunkról. Már rég konkrétumokról kéne beszélni, de homályba vész minden.
3-4 hiányposztunk van ahova már meg kéne lennie fixen az igazolásoknak. Helyette csak repkednek itt a nevek de nem történik semmi. Bayern, Monaco, Barcelona, Juventus, már rég megtették a lépéseket ami kell a következő szezonra, hogy legyen idejük összeszokni, felkészülni.

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. május 28., kedd 3:07

schranzer írta:Most valamikor lesz Perez nyilatkozása az uj projketrol. errol valami info ???
eddig amiket sikerült gyenge spanyol fordításból kibogarászni:

- Higuainért nem érkezett hivatalos ajánlat a Juvétól

- Xabit nagyon nehéz lenne pótolni és talán nem most van itt az ideje

- Neymart 150 millába került volna leigazolni

- Carvajal visszatér elvileg az első kerethez és Jeséről is említést tesz itt, hogy pontosan mit azt majd teljes beszédből egy jó spanyolos leírja

- Zidane újra hivatalos pozíciót fog betölteni a klubban

- Iscoról elmondta , hogy jó játékos, de sok jó játékosunk van arra a posztra (özil,kaka,modric)

- Coentrao-ról nem tudja, hogy megy-e, de aki vinni akarja annak fizetni kell a szerződésben foglaltak szerint

Majd a "szakik" pontosítanak...

madridista siempre
Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, Videoton FC

HozzászólásSzerző: madridista siempre » 2013. május 28., kedd 2:03

˝Carvajal se va a quedar aquí, es uno de los nuestros.”
¡Gracias Raúl! http://www.youtube.com/watch?v=npS093rBZ7A
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.

Hattrick: Videoton BK

Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez

madridista siempre
Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, Videoton FC

HozzászólásSzerző: madridista siempre » 2013. május 28., kedd 1:54

elvieg P :hmmm: erez azt mondta hogy visszatért a Real MAdridba Carvajal :salute:
¡Gracias Raúl! http://www.youtube.com/watch?v=npS093rBZ7A
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.

Hattrick: Videoton BK

Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez

UnAmorUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldo(Fenomén), Ronaldinho, Robinho, Marcelo, Varane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: UnAmorUnClub » 2013. május 28., kedd 0:11

Neymar témához annyit szeretnék csak, hogy valamiért nála azt érzem amit Robinhonál nem éreztem anno...azt,hogy nagyon komolyan fogja tolni.... :hmmm:
Igaz,hogy Robinho bemutatkozó meccsén a Cadiz ellen az állam leesett és őrjöngtem a szobámban,hogy ÚRISTEN ki ez a srác :ozil: :salute: és amíg Madridban volt,azt is gondoltam,hogy akár még aranylabdára is esélyes lehet de ahogy teltek az évek egyre gyengébb lett minden téren sajnos... :/
Neymarban többet érzek...nem csípem a tagot túlzottan,tényleg nagyon szép dolgokat tud művelni,aztán majd kiderül ez mire elég...manapság ez már majdhogy nem kevés egy top bajnokságban... :-)
Mondjuk továbbra is tartom azt a véleményem,hogy ha hozzánk jött volna jobb lett volna neki,mint Messivel egy csapatban futkározni de ő tudja... :D

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 27., hétfő 23:57

Most valamikor lesz Perez nyilatkozása az uj projketrol. errol valami info ???

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 27., hétfő 23:55

kivásrlási árakról egy-két kérdés:
isconak 35millió jól tudom? ez csak rémlik, nem tudom pontosan.
és kondogbiának 8 millió? ez lehet? :-)

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 27., hétfő 23:40

Bárki is komolyan azt hiszi hogy a 2013/14 liga majd neymaron fog múlni elsősorban?
Kizárt. Neymarnak ez egy tanulóév lesz. Bele kell szoknia a közegbe,a stílusba. A BL megint más tánctér lesz, arról lövése sincs még. Nyilván csinálni fog majd szép dolgokat, mert hát a képességei alapján bőven a legjobbak közé mehet, de hogy az első szezonjában lesznek ilyen-olyan gondjai abban biztos vagyok, és ezt a véleményemet akkor is tartanám ha hozzánk jött volna . :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 27., hétfő 23:36

A kp.át kell megerősíteni egy vagy két komolyabb játékossal.....hogy legyen a csapatnak kpás játéka....elől nincs akkora gáz,lehet csiszolni oké,meg hátul is rendben nagyjából,de a kp-a az kuka.......

Azt kell megoldani a nyáron. Az a baj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 27., hétfő 23:31

Nem tudom. Nem láttam Sahintól semmit, ami arra predesztinálná, hogy jó lesz itt. Persze cserének eljöhetne, hátha elkapja a fonalat, de én azért nyugtalan lennék, ha ellenetek Sahin futna ki kezdőként...
én arra az eshetőségre gondoltam inkább, ha sahin így is úgy is a ti tulajdonotok.
ha mourinho elviszi khedirát és essient, és jönne egy új vkp, akkor meg is vagytok szvsz.
alonso,vidal,modric,sahin,casemiro, meg nem tudom özil mennyire számít ebbe a hármasba.

aztán akkor még belefér egy bale plusz egy új csatár.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 27., hétfő 23:29

Nekem nem tetszik javi m..na de nem én vagyok a felesége. A bl döntőn jó volt,de itt spanyolban is csak egy kicsit tudott az átlag fölé nőni,és az rettenetes sok sárga és piros..... :( :( :(

Nekem nem kellene.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 27., hétfő 23:26

ezt már én is akartam írni
ilyen Gündogan félék spanyol földön is szaladgálnak csak nincsenek így felkapva...

egyébként Javi Martinez még 40 millióért is megérte volna :vivo:

Vissza: