Mégis mire gondoltál a hivatalos beiktatás előtt? Ígérje meg Messit? :-)Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.
Június harmadika után ( ha nem lesz ellenfele) várható egy-két konkrétum.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 9:25
Mégis mire gondoltál a hivatalos beiktatás előtt? Ígérje meg Messit? :-)Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 9:25
ez csak most szúrt szemet. ha ez a real szintje, az elég szomorú lenneA szezon vége: „A Real Madrid nem volt túl sikeres a trófeákat illetően, de sikerült olyan szinten lennünk, ami elvárható tőlünk.”
ha megint beleesünk ebbe a hibába, az szánalmas lenne. hihetetlen, hogy mennyire nem tudunk igazolni.Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 9:22
Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.Anthony írta:Nah szóval a Perez interjúban természetesen nincsen semmise
Hivatalosan nem kerestünk senkit, se edzőt se játékost. Zidane fontos szerepet fog kapni, nahát, ezt is tudtuk. Nade sebaj, majd az elnökválasztás után.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 9:15
Sztem az jogos, hogy Ő viszi a hátán a csapatot és NEM csak a szabadrúgásokhoz áll Oda. Szívét lelkét kiteszi a pályán, ez mind igaz. DE sztem akkor sem olyan a védőmunkája amilyen kellene. Ennyi.Realista24 írta:Elbeszélünk egymás mellett. Én ezekre reagáltam, mert úgy állították be Cét, mintha csak a szabadrúgásokhoz állna oda a pályán.
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.
Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...
de nem hinnem hogy ezzel problemaja lenne... mar reg lekellett volna szoktatni arrol hogy csak tamadnia kelljen
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 9:11
viszlát!Di Maríát vinné a Monaco
jó ajánlat esetén mehetTörökök csábítják Pepét
lehet eleve jobban járnánk vele?Heynckes két évre ír(na) alá
ez teljesen mindegy, úgysem lesz jövőre madridban.Carvalho Monacoban!
csak vigyék márA Juventus újabb erőket mozgósít Pipitáért
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 28., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 9:06
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.
Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...
de nem hinnem hogy ezzel problemaja lenne... mar reg lekellett volna szoktatni arrol hogy csak tamadnia kelljen
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 9:04
Én nem azt mondom, hogy Ő a hibás Én azt mondom, hogy alapjában nem ilyen mentalitású játékosaink vannak. Viszont addig nem lesz 10. Szerény véleményem szerint.Realista24 írta:Válaszoltál is magadnak a kérdésre. Egy ember hiába robotol, ha a másik 10 szarik bele. Nagyon rossz végét fogtátok meg a dolognak, de persze adjuk el, ha nem szereli a Getafés támadót.Szted úgy robotolt mint Robben vagy Ribery a Barcelona ellen??? Még a dortmund ellen se volt az igazi. lehet, hogy jobban megnyomja az ilyen fontos meccseken de koránt sem mondanám nagy védekező munkának.
Amúgy lehet nem is ez lenne a dolga de ez már a többi játékoson múlik mennyire veszik át tőle a védekező munkát. Mondjuk úgy hogy sehogy, ÖZil 0, Benz 0, Higuain 0 védekező munka
Ilyen nem lesz, hanem ilyenre már volt példa, nem is egyszer.Robben a 80 perceb olyan sprintet vágott visszafelé amit nálunk az 5 perceb látni csak. Ilyen nálunk soha nem lesz, de ne legyen igazam mert akkor jön a 10.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 9:00
Válaszoltál is magadnak a kérdésre. Egy ember hiába robotol, ha a másik 10 szarik bele. Nagyon rossz végét fogtátok meg a dolognak, de persze adjuk el, ha nem szereli a Getafés támadót.Szted úgy robotolt mint Robben vagy Ribery a Barcelona ellen??? Még a dortmund ellen se volt az igazi. lehet, hogy jobban megnyomja az ilyen fontos meccseken de koránt sem mondanám nagy védekező munkának.
Amúgy lehet nem is ez lenne a dolga de ez már a többi játékoson múlik mennyire veszik át tőle a védekező munkát. Mondjuk úgy hogy sehogy, ÖZil 0, Benz 0, Higuain 0 védekező munka
Ilyen nem lesz, hanem ilyenre már volt példa, nem is egyszer.Robben a 80 perceb olyan sprintet vágott visszafelé amit nálunk az 5 perceb látni csak. Ilyen nálunk soha nem lesz, de ne legyen igazam mert akkor jön a 10.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 8:56
Szted úgy robotolt mint Robben vagy Ribery a Barcelona ellen??? Még a dortmund ellen se volt az igazi. lehet, hogy jobban megnyomja az ilyen fontos meccseken de koránt sem mondanám nagy védekező munkának.Realista24 írta:Ti miről beszéltek?Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...
Az, hogy a ligameccseken nem védekezik, kit érdekel. Fél lábbal verni kéne azokat, amikor kellett, akkor viszont úgy robotolt, mint senki más a csapatból. Ha még három-négy ilyen lett volna a csapatban, akár idén, akár tavaly, lenne egy Bl címünk.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 28., kedd 8:54
+1Realista24 írta:Ti miről beszéltek?
Az, hogy a ligameccseken nem védekezik, kit érdekel. Fél lábbal verni kéne azokat, amikor kellett, akkor viszont úgy robotolt, mint senki más a csapatból. Ha még három-négy ilyen lett volna a csapatban, akár idén, akár tavaly, lenne egy Bl címünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 8:48
Ti miről beszéltek?Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 8:47
akkor távozna.. Szerintem mindenki elbirná viselni azt,h CR távozik a 10. viszont meglenne.. A Real Madrid nagyobb és fontosabb minden személynél.Gaborone1 írta:akkor CR következő évben távozna
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. május 28., kedd 8:46
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 28., kedd 8:45
Gaborone1 írta:Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.adamzz írta:Heynckes? Ha azt a habitust,játékot,akarást elhozza münchenből akkor máris jöjjön!
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 8:34
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.adamzz írta:Heynckes? Ha azt a habitust,játékot,akarást elhozza münchenből akkor máris jöjjön!
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 8:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 8:11
Soha nem akarták eladni, mert miért is adnák el a világ legjobbját.Én még éjfél után nézegettem a marcát és CR szerződéséről is beszélt valamit, de fingom sincs, hogy mit...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 8:01
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem