Le lesz, kicsit visszaolvasol, írtam. :-)nem tudom itt le lesz-e fordítva a perez interjú
Remélem ezzel átteszi székhelyét véglegesen oda.Talán le lehet húzni őket keményen, eddig nem garasoskodtak. Mendes új mecénást talált magának...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 10:22
Le lesz, kicsit visszaolvasol, írtam. :-)nem tudom itt le lesz-e fordítva a perez interjú
Remélem ezzel átteszi székhelyét véglegesen oda.Talán le lehet húzni őket keményen, eddig nem garasoskodtak. Mendes új mecénást talált magának...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 28., kedd 10:19
Miért, van 25 milliós kivásárlási ára?Azért az ilyeneket nem kéne így benyelni. Hát persze, a legnagyobb riválisukat szó nélkül erősítik, Madridba meg nem engedik el Gündogant, mert szegények szétesnek. Perez bának le kell rakni az asztalra a 25 milliót és senkinek nem lesz beleszólása csak a játékosnak.
Sahinnal kár számolni, már gyakorlatilag eladtuk őt. 5,5 millióért megveheti a Dortmund, amit nyilván ki is fognak fizetni...én arra az eshetőségre gondoltam inkább, ha sahin így is úgy is a ti tulajdonotok.
Kondogbia szerződése sem egyértelmű, Még az se, hogy kinek a tulajdona egyáltalán. A Sevilla elnöke csak azt mondta, hogy 8 millió eurót meghaladó ajánlat esetén le kell ülniük az érdeklődővel.és kondogbiának 8 millió? ez lehet?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 28., kedd 10:18
ez a beszéd.BBeno írta:Perez: „Örülnék, ha az utánpótlásból többen is felkerülnének. Zidane például nem szeretné, ha Jesé távozna.”
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. május 28., kedd 10:13
Teljesen igazad van. Főleg hogy visszakap(hat)ják Sahint is, elvileg nagyon hasonló poszton játszik mint Gündogan. Használják őt, kezitcsókolom.RealMadridFanatic írta:Már megint ez a "jajj, várjunk még egy évet!" benyögés... Megzavarodok ettől. Nekünk MOST kell erősítés, nem egy év múlva. Bale-nél és Gündogan-nál is el akarják ezt játszani, vicc. Szeretetszolgálat vagyunk? Jajj, szegény kis klubok, lerabolják őket, sajnáljuk meg, és ne hozzuk el rossz csúnya módon a játékost...
Miért nem biztosították be magukat olyan szerződésekkel, amivel ott lehetett volna tartani az embereiket? Nehogy az Ő balf*szkodásuk miatt ne igazoljunk. Nonszensz.
A legtöbb értelmes alternatíva kezd kiesni ilyen-olyan okból. Ha van kivásárlási záradéka a török-németnek, akkor oda kell rakni a zsét (persze kérdés mennyi?), és hozni. Vagy a gyereket meggyőzni. Sőt még Reust is húzzuk be, ha lehet. Kutyaharapást szőrivel.
Bale esete komplikáltabb mondjuk, de ott sem kellene már annyira szerencsétlenkedni, ha van esély, akkor hozni kell.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 28., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 28., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 28., kedd 9:48
Vidal 2018-ig hosszabbít.'shutterisland írta:én arra az eshetőségre gondoltam inkább, ha sahin így is úgy is a ti tulajdonotok.Nem tudom. Nem láttam Sahintól semmit, ami arra predesztinálná, hogy jó lesz itt. Persze cserének eljöhetne, hátha elkapja a fonalat, de én azért nyugtalan lennék, ha ellenetek Sahin futna ki kezdőként...
ha mourinho elviszi khedirát és essient, és jönne egy új vkp, akkor meg is vagytok szvsz.
alonso,vidal,modric,sahin,casemiro, meg nem tudom özil mennyire számít ebbe a hármasba.
aztán akkor még belefér egy bale plusz egy új csatár.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 28., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 9:44
meg kell várni az elnökválasztást és utána jöhetnek az igazolások. most még felesleges a pánik, majd ha július végén is ugyanez a keretünk (vagy csak elmentek) akkor lehet kongatni a vészharangot.Június végére kész csapat kell, hogy mindenki beilleszkedjen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 9:35
Mert hivatalosan még nem tudni, hogy ki lesz az elnök, mi olyan bonyolult ebben?Más csapatoknál lehet akkor itt ahol a legnagyobbak az elvárások miért nem lehet.?!
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 9:32
Igen, szeretném ha megígérné messit:)Realista24 írta:Mégis mire gondoltál a hivatalos beiktatás előtt? Ígérje meg Messit? :-)Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.
Június harmadika után ( ha nem lesz ellenfele) várható egy-két konkrétum.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 9:25
Mégis mire gondoltál a hivatalos beiktatás előtt? Ígérje meg Messit? :-)Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 9:25
ez csak most szúrt szemet. ha ez a real szintje, az elég szomorú lenneA szezon vége: „A Real Madrid nem volt túl sikeres a trófeákat illetően, de sikerült olyan szinten lennünk, ami elvárható tőlünk.”
ha megint beleesünk ebbe a hibába, az szánalmas lenne. hihetetlen, hogy mennyire nem tudunk igazolni.Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 9:22
Nah erről pofáztam reggel. Megint semmi. Na sebaj majd aug 31-én.Anthony írta:Nah szóval a Perez interjúban természetesen nincsen semmise
Hivatalosan nem kerestünk senkit, se edzőt se játékost. Zidane fontos szerepet fog kapni, nahát, ezt is tudtuk. Nade sebaj, majd az elnökválasztás után.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 28., kedd 9:15
Sztem az jogos, hogy Ő viszi a hátán a csapatot és NEM csak a szabadrúgásokhoz áll Oda. Szívét lelkét kiteszi a pályán, ez mind igaz. DE sztem akkor sem olyan a védőmunkája amilyen kellene. Ennyi.Realista24 írta:Elbeszélünk egymás mellett. Én ezekre reagáltam, mert úgy állították be Cét, mintha csak a szabadrúgásokhoz állna oda a pályán.
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.
Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...
de nem hinnem hogy ezzel problemaja lenne... mar reg lekellett volna szoktatni arrol hogy csak tamadnia kelljen
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 28., kedd 9:11
viszlát!Di Maríát vinné a Monaco
jó ajánlat esetén mehetTörökök csábítják Pepét
lehet eleve jobban járnánk vele?Heynckes két évre ír(na) alá
ez teljesen mindegy, úgysem lesz jövőre madridban.Carvalho Monacoban!
csak vigyék márA Juventus újabb erőket mozgósít Pipitáért
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 28., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 28., kedd 9:06
Sztem is akkor jöhetne csak az a baj, hogy akkor CR következő évben távozna:) Szted tudna úgy robotolni mint a Bayernben az összes játékos. Sajnos nem! Egy meccsen lehet de állandóan tuti nem és Heynkes azt nem tűrné is Bayernben sem tűrte el. Hozzáteszem, csak így lehet Bl-t nyerni, 11 ember támad 11 ember védekezik.
Ha nem tud beallni a sorba akkor mehet amerre lat... egy jatekos sem nagyobb, mint a klub...
de nem hinnem hogy ezzel problemaja lenne... mar reg lekellett volna szoktatni arrol hogy csak tamadnia kelljen
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem