Nagyon jo lenne, a Monaco amugy is magasabb arakkal kell dolgozzon h meggyzozze az embereket , jovore azert kemeny lesz igy a francia bajnoksagMr. President írta:de jó lenne ha a Monaco tényleg megvenné Di Mariát 30ért ...
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Re: Kommentáld a híreket
-
Kíváncsi vagyok megszületett-e már az az ember, aki ennek a valaha volt legjobb klubnak előrelépést jelentene. Mert időlegesen - ameddig konkrétan ide nem kerül - sok játékos tölt el reménnyel egyeseket, csak aztán az új június bekövetkeztével mégis az a nagy helyzet, hogy kész a notesznyi lista egy rakás névvel - lehetőleg száz milliók fölött - akikben ismét a megváltót látják. A kör bezárul és kezdődik elölről. Azt kéne észrevenni, hogy ez a 10 éve tartó foskavalkád ami a csapatot jellemzi nem megoldható azzal, hogy boldog-boldogtalant összevásárol a vezetés és várja az eredményeket. Átláthatatlan a koncepció,. Az elnök is variálja a klubszerkezetet, posztok szűnnek meg, majd újra aktiválódnak, egyes vezetők 2-3 éveket kihagynak majd visszatérnek. Káosz. De legalább anyagilag még élmenők vagyunk, nagyjából. Persze már ez sem a régi, nem 2000-et írunk vannak hozzánk hasonló pénzcsapatok a választás meg a játékosok előtt sokrétűbb. Szemmel láthatóan már nem is annyira egyedi egy klub ez a Real Madrid.Nem jelentett volna számunkra komoly erősítést, a kezdőhöz nagyon kevés lett volna, bővült volna vele a keret, technikás játékos de nem hozott volna minőségi javulást,
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyugodtan mehet az Atmába, senki sem akadályozza meg...Jesús Navas Madridba szeretne igazolni, írja az AS. A Sevilla játékosáért bejelentkezett a Manchester City, akik a sevillai klub által elvárt 30 millió eurót sem sajnáltak volna érte, azonban Navas nem szeretne külföldre igazolni, inkább Madridba tenné át a székhelyét.
Csak nekik, csak most 40 millióról indul a licit. Ennyi is ki fognak érte adni, ha kell nekik. Ez 100%. Apropó Mancini már hivatalosan Monaco edző?de jó lenne ha a Monaco tényleg megvenné Di Mariát 30ért ...
Ez az ember egészen zseniális, ha nagy leszek, én is ilyen akarok lenni.Mendes új mecénást talált magának...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
bolond Isco
pedig itt a helye
pedig itt a helye
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Egy DM,Özil nem kevés a kezdőhöz? Isco fiatal,tehetségesebb mint a gülüszemű vagy mint angyalka.. Matát pedig nagyon sokan látnák(én is) Özil helyén.Tayo írta:Na Isco is kilőve. Nem jelentett volna számunkra komoly erősítést, a kezdőhöz nagyon kevés lett volna, bővült volna vele a keret, technikás játékos de nem hozott volna minőségi javulást, ha meg nem is akar idejönni akkor nincs miről beszélni, egy Mata-féle játékos lehet belőle,
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Micsoda jó hírek vannak itt reggel! Kár, hogy nem arról szólnak, hogy kik jönnek, hanem hogy kik mennek, és kik nem jönnek, de már ez is haladás. Elsősorban a di Maríás, és a Cavanis hírre gondolok. És nem tartozik az örömhírek közé a Vidal-os hír. És Isco, vagy Navas nem jöttét sem bánom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Gazetta szerint Cavani nagyon közel van a chelsea-hez.
az üzlet így néz ki: Torres + 12 millió = Cavani
Benitez Torrest akarja , a chelsea meg cavanit.
az üzlet így néz ki: Torres + 12 millió = Cavani
Benitez Torrest akarja , a chelsea meg cavanit.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Na Isco is kilőve. Nem jelentett volna számunkra komoly erősítést, a kezdőhöz nagyon kevés lett volna, bővült volna vele a keret, technikás játékos de nem hozott volna minőségi javulást, ha meg nem is akar idejönni akkor nincs miről beszélni, egy Mata-féle játékos lehet belőle, az spanyoloknak amúgy is elég jól megy Angliában, Pellegrini meg nyilván megadja neki a lehetőséget a Cityben.
Sokkal inkább Jesének adnám meg a lehetőséget, már ennyi idősen is sokoldalúbb játékos mint Navas, ráadásul ezzel a 30 millióval nem érdemes versenyeznünk.Jesús Navas Madridba szeretne igazolni, írja az AS. A Sevilla játékosáért bejelentkezett a Manchester City, akik a sevillai klub által elvárt 30 millió eurót sem sajnáltak volna érte, azonban Navas nem szeretne külföldre igazolni, inkább Madridba tenné át a székhelyét.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Szerintem nem mond igazat Valamiért úgy gondolom Azért azt is mondta hogy Lewával nem beszéltek semmiről csak úgy eljött a kupadöntőre. Nem tudja mi van Iscoval ...Realista24 írta:Részlet Perez interjúból:
Ha nem lesz más induló az elnöki székért, akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok indítani. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel.
Még egy részlet:Úgyhogy már most le lehet szállni Perezről.Ha itt lesz az új edző, akkor ő és Zidane fognak dönteni az új igazolásokról.
Szerintem már rég beszélt vkivel ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Részlet Perez interjúból:
Ha nem lesz más induló az elnöki székért, akkor kedden hivatalba lépek és az edzőkérdéssel fogok indítani. Először fogok vele beszélni, mert bármilyen hihetetlen, még nem beszéltünk senkivel.
Még egy részlet:
Már pénteken tudni lehetettcarvalho monacoba tart aláírni a szerződését. a régi oldalra tévedve olvastam.
Még egy részlet:
Úgyhogy már most le lehet szállni Perezről.Ha itt lesz az új edző, akkor ő és Zidane fognak dönteni az új igazolásokról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
carvalho monacoba tart aláírni a szerződését. a régi oldalra tévedve olvastam.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem kell Guardiolanak triplázni ahhoz, hogy ne tekintsék bukásnak. Ha valahogy behúzza a BL-t akkor már a "legjobb edző lesz a világon", a bajnokságot meg simán behúzzák szerintem, főleg, hogy a Dortmundot legyengítik ahogy csak lehet. Kb azt csinálják, mintha mi lerabolnánk a Barcát és akkor sokkal könnyebb lenne megnyerni a bajnokságot.Anthony írta:Ezt majd bizonyítja a Bayern következő szezonja. Nem hinném, hogy jövőre is triplázni fognakpheco írta: Annak meg nagyon örülnék, ha Heynckes jönne a padra. Szerintem nagyon szeretne bizonyítani, hogy hibát követett el a Bayern az elküldésével.
De egyébként valahol érthető, van egy 68 vagy hány éves edzőjük, akinek lejár a szerződése, és a piacon meg elérhető egy Guardiola. Lehet megbukik majd, de jelenleg elég logikus lépés volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én nem igazolnám le, de ha a vezetőség akarja, akkor az említett összegért max. Csak arra reagáltam, hogy a 30 milla, amit a City ajánlott (valószínűleg ide se engednék olcsóbban) túlzottan is sok érte.Realista24 írta:Te, mint az utánpótlás védelmezője, mi a f nak igazolnál egy középszerű, tucatjátékost a padra? Áruld már el.4-5 éve megért volna 30 millát, de most már max 10-12 millát és akkor is padra. Nagyon beleszürkült a mezőnybe és rég nem olyan jó mint régen. Anno szerettem volna, has ott tolja, de akkor a betegsége miatt esélytelen volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te, mint az utánpótlás védelmezője, mi a f nak igazolnál egy középszerű, tucatjátékost a padra? Áruld már el.4-5 éve megért volna 30 millát, de most már max 10-12 millát és akkor is padra. Nagyon beleszürkült a mezőnybe és rég nem olyan jó mint régen. Anno szerettem volna, has ott tolja, de akkor a betegsége miatt esélytelen volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt majd bizonyítja a Bayern következő szezonja. Nem hinném, hogy jövőre is triplázni fognakpheco írta: Annak meg nagyon örülnék, ha Heynckes jönne a padra. Szerintem nagyon szeretne bizonyítani, hogy hibát követett el a Bayern az elküldésével.
De egyébként valahol érthető, van egy 68 vagy hány éves edzőjük, akinek lejár a szerződése, és a piacon meg elérhető egy Guardiola. Lehet megbukik majd, de jelenleg elég logikus lépés volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
4-5 éve megért volna 30 millát, de most már max 10-12 millát és akkor is padra. Nagyon beleszürkült a mezőnybe és rég nem olyan jó mint régen. Anno szerettem volna, has ott tolja, de akkor a betegsége miatt esélytelen volt.Jesús Navas Madridba szeretne igazolni, írja az AS. A Sevilla játékosáért bejelentkezett a Manchester City, akik a sevillai klub által elvárt 30 millió eurót sem sajnáltak volna érte, azonban Navas nem szeretne külföldre igazolni, inkább Madridba tenné át a székhelyét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha az új edző sem hozza fel Jesét, viszont marad Callejón akkor lehet mi vagyunk vakok, vagy ott van a levegőben valami, amitől meghülyülnek az ottaniak. Az utóbbi évek messze legtechnikásabb utánpótlás játékosa és szarnak rá, hihetetlen, de mi Moratat hozzuk fel
Monacot meg 30-35-re le kell húzni, aztán le kell zárni a Bale ügyet minél hamarabb.
Annak meg nagyon örülnék, ha Heynckes jönne a padra. Szerintem nagyon szeretne bizonyítani, hogy hibát követett el a Bayern az elküldésével.
Monacot meg 30-35-re le kell húzni, aztán le kell zárni a Bale ügyet minél hamarabb.
Annak meg nagyon örülnék, ha Heynckes jönne a padra. Szerintem nagyon szeretne bizonyítani, hogy hibát követett el a Bayern az elküldésével.
szólját ha a benficából vagy a portoból már tudtunk olcsón igazolni.
- Mr. President
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat
de jó lenne ha a Monaco tényleg megvenné Di Mariát 30ért ... jöhetne Bale a kezdőbe, de kéne valaki mögé a padra is . szerintem Salvio a Benficából tökéletes lenne :-) az EL-ben elég jól játszott, a portugál ligában is van 29meccsen 10 gólja és 8 gólpassza. technikás, fiatal is, idővel be lehetne építeni, de most a padra tökéletes lenne. a transfermarkt 14millióra becsli az árát. szerintetek?