Ponjt ezt akartam írni..eddig az volt a baj, hogy bevásároltunk, aztán meg próbáltunk selejtezni. Sokkal jobb ez így, most még nem kényszerértékesítése van, várhatjuk az ajánlatokat, ha jön jó, eladjuk. És a vásárlásokra is van még idő. Ráadásul ezek az eladáésok jellemzően olyan játékosokat érintenek, akik nem fix kezdők a csapatban.Korábban az ment, hogy előre megvettük a játékosokat és nyár végén a rendes ár töredékéért túladtunk a feleslegen, vagy ránk maradtak. Úgyhogy én még mindig a korábbi eladásokat tartom ésszerűbbnek.
A faszi 28 éves lesz, már a kutyának nem tudjuk eladni később. Olcsón úgyse tudjuk hozni, 30 milliókról beszélnek, az jó esetben is legkevesebb 20, aztán kapunk egy lefelé tartó faszit, aki meg sem közelíti DM statjai, a kaput nem szokta eltalálni, krónikus honvágy miatt nem igazolt el eddig. Ennél idiótább igazolásunk nem sok lenne.Mennek ezerrel a 30-40 milliós nevek, de a padra senki se gondol. Amúgy Navas nem egy szerencsétlen és talán a váltás is jót tehet neki, de egy DM szintet szerintem le tud hozni. Átveszi balra veszi, bead vagy átveszi, balra veszi, belecselez vagy átveszi, balra veszi, lő, kirúgás. Igaz Navas jobb lábas.
És most nem a padra kell gondolnunk elsősorban, hanem a kezdőre. Oda kell a pénzt összpontosítani, inkább legyen 11 top játékos mellé 4-5 stabil csere+saját nevelések, mint 7 top játékos mellé 10 közepes.
Dm-ért meg többet is lehetne kérni, pénzes csapatok állnak sorba érte, nem hinném, hogy sima 25 millióért eladnánk. Ha ennyiért megy, akkor van a háttérben is valami.