A nagy galaktikus igazolások: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen... Ezek voltak anno galaktikusnak kikiáltva, a többiek már nem igazán az elit volt. Ezekből Csak Figo és Zidane nyert BL-t velünk a többiek nem. Egyszóval az etalon csapat eredményességben semmivel sem jobb, mint a mostani, és ha megnézzük a kulcsmeccsek játékát, ahol szét alázott minket minden a BL-re esélyes csapat... A kicsik elleni villogás meg max a jutyubot megölteni jó, sokra nem mentünk velük.
Na még utoljára,aztán tényleg befejezem mert már nagyon off...
Én egy ki
ott szóval nem mondtam,hogy legyen mindenki galaktikus.Csak azt,hogy akkor mikor MINDEN galaktikus itt játszott,akkor se értek el kevesebbett,mint a maiak.
Aztán megemlítettem,hogy a galaktikusok közül 4-en,NÈGYEN részsei voltak két BL sikernek...(RC3,Raúl,Figo,és Zidane)
Meg azt írtam(és ez volt a mondandóm lényege)hogy akkor még szép volt a foci,most meg nem az.Az eredményességi mutató meg nagyjából ott van,mint akkor.(Nem a galaktikus érában,hanem előtte)
Lehet hogy valakinek az jön be,hogy 11 fehérbe öltöztetett bányászgyerek rohangál mint az állat,sokszor ész nélkül(Khedira,DM),Modricnak meg-RMCF-et idézve-napszemüveget kell felvennie,mert azt lesi az égbolton,merre jár a labda,aztán elkínzott,mindenre elszánt fejjel bámulnak bele a kamerába,mikor szuperközelibe veszik őket,lehet hogy valakinek ez a menő,ezt szereti,de én nem...
Én ötletes,szórakoztató játékot szeretnék látni,s abba pont egy Khedira nem fér bele...