Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.Casso írta:Istenem... Mata egy irányító szellemű játékos. A Chelseaban ő futtatja a támadásokat. Nálunk tetszik vagy sem, de Özil a karmester.
Kommentáld a híreket
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Galacticos
ha megy dimaria és a helyére hoznák navast akkor inkább maradjon dimaria. semmivel nem lennénk előrébb, semmivel.
isco meg inkább megy a citybe.kár érte, jó lett volna. simán eltudtam volna képzelni a csapatba.
isco meg inkább megy a citybe.kár érte, jó lett volna. simán eltudtam volna képzelni a csapatba.
Istenem... Mata egy irányító szellemű játékos. A Chelseaban ő futtatja a támadásokat. Nálunk tetszik vagy sem, de Özil a karmester. Most idehoznánk egy abszolút nem szélsőjátékot játszó Matát akkor mennyivel lennénk előrébb? Ide egy gyors, technikás, jól lövő és mentálisan is rendbelévő játékos kell. Ilyen Reus vagy Bale.M1Ö írta:Jól kezdted... Igen, pont egy Mata szerű játékos kéne di María helyére.
Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
ha már megy di maria, mindenféleképp jöjjön bale. középre nem mondanék le gündoganról, előre meg jöjjön egy csatár. mindegy. BALE, GÜND, +1. minél hamarabb.
- M1Ö
Jól kezdted... Igen, pont egy Mata szerű játékos kéne di María helyére.Tayo írta:Igen, pont egy Mata szerű irányító játékosra lenne szükségünk Di Maria helyén.
Azért, mert irányítani is jól tud és nem vonal szélső, akkor nem lehet jó szélen?Tayo írta:közel sem azonos a két játékos posztja, a stílusokról ne is beszéljünk meg arról hogy egy olyan poszton milyen erényekkel kell rendelkezni. Mata nem tudom mikor venné fel az egy az egyeket , nem is éppen a gyorsaságáról híres.
Nem veszi fel az egy az egyeket (de nem hülye hozzá) nem is egy Bale, de minek csak az erőre, gyorsaságra építeni?
Nem feltétlen ilyen szélsőre van/lenne szükségünk. A Chlesea-ben is szélen játszik, váltogatja a helyét Hazard-dal (ezt nálunk megoldaná Özil-le) és a csapat legjobbja. Én inkább egy ilyen Silva/Mata féle szélsőt képzelnék el a csapatba és nem a Bale/Lucas/Neymar félét. De hát kinek mi... :-)
Silva és Mata mellé még oda tenném az általad is említett Götze-t, mert Ő is hasonló figura.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Szerintem meg igen is sztár(okra) van szüksége ennek a csapatnak. Ronaldon kívül senkit nem tudnék kiemelni ebből a keretből. Pár meccs volt ahol C. nem tudott játszani és egyből félkarú óriások vagyunk nélküle. Fájdalom volt nézni azt az ötlettelenséget, be voltunk sz**va a pályán... Óriási lutri egy embertől függeni egész szezonon keresztűl. Nem kell 5-6 sztárt beszerezni de 1-2 mindenképpen szükséges lenne. Egy brutál csatár és egy jó kis szélső.A nagy galaktikus igazolások: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen... Ezek voltak anno galaktikusnak kikiáltva, a többiek már nem igazán az elit volt. Ezekből Csak Figo és Zidane nyert BL-t velünk a többiek nem. Egyszóval az etalon csapat eredményességben semmivel sem jobb, mint a mostani, és ha megnézzük a kulcsmeccsek játékát, ahol szét alázott minket minden a BL-re esélyes csapat... A kicsik elleni villogás meg max a jutyubot megölteni jó, sokra nem mentünk velük.
-
Ernesto Bronzetti: Nem lesz könnyű Ancelotti-t megszerezni mivel a PSG nem akarja elengedni, 2-3 nap múlva újból tárgyalóasztalhoz ül a vezetőkkel és megpróbálják meggyőzni őket, Higuaín 60-70% hogy a Juventus-ba folytatja, Cavani?, azt hiszem marad Napoli-ba.
Perez interjúból egy kis részlet:
A sajtó támogatja a Barcelona-t, minket viszont nem, katasztrofális az együttélés a médiával.
Perez interjúból egy kis részlet:
A sajtó támogatja a Barcelona-t, minket viszont nem, katasztrofális az együttélés a médiával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 28., kedd 13:19-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Igen, pont egy Mata szerű irányító játékosra lenne szükségünk Di Maria helyén.Össze tenném a két kezem ha egy Mata szerű játékos tolná a jobb szélünkön.
közel sem azonos a két játékos posztja, a stílusokról ne is beszéljünk meg arról hogy egy olyan poszton milyen erényekkel kell rendelkezni. Mata nem tudom mikor venné fel az egy az egyeket , nem is éppen a gyorsaságáról híres. egy Götze például megint más, ő sokszor indul meg a szélről is , de azért ne emlegessük egy lapon Matával, a német egy sokkal robbanékonyabb és labdaügyesebb játékos, minden szempontból veri Matát.
- Monkey
Ezt egyáltalán nem így látom. Tény Mourinhonál hullámzóan játszott de piszok jól cselez, nagyon gyors, kapura is veszélyes és még csak 25 éves. Nem feltétlenül a mostani az ő közege de szerintem többet is el lehetne kérni érte. A transfermarkt szerint 40 millió az értéke. Én 30-35 között próbálnám értékesíteni.Miért lenne nevetséges a 25 millió? 35 körül jött az irreálisan túlárazott Portugál bajnokságból fiatal ígéretként. Az itt eltöltött ideje alatt volt 4-5 hónap, amikor értékelhető teljesítményt nyújtott, magyarul teljesen megbukott. Mire föl lehetne érte többet kérni?
- M1Ö
Az azért érdekes, hogy Modric a taktika miatt gyengébb, Özil meg csak simán sz*r.morientes írta:Modricnak meg-RMCF-et idézve-napszemüveget kell felvennie,mert azt lesi az égbolton,merre jár a labda
Mondjuk nekem nincs bajom Modric-csal, mert abszolút kedvenc Özil és Benzema mellett, csak azért érdekes, hogy Ti, akik Özil-t ócsároljátok folyamat beszéltek a kettős mércéről. Ezt ne vedd személyeskedésnek, csak érdekesnek találom ezt a szitut.
Először is reagálnék a Perez interjúra. Nagyon szimpatikus az öreg gondolkodása. Örülök, hogy egy nap Zidanet akarja edzőnek látni addig viszont rábízza az igazolásokat. Tulajdonképpen mondhatjuk azt is, hogy Zidane megkapta a hatalmat Pereztől és gyakorlatilag a menedzsernél is nagyobb méltóságot visel mostantól. Az ő szavára hallgat jobban Perez mint a leendő edzőnk tanácsaira. Nagyon biztató a dolog. Pár év múlva óriási edző lehet Zidaneból. Mindene megvan hozzá.
Külön öröm, hogy Zidane azt akarja, hogy Jesé maradjon és kapjon több lehetőséget. Végre egy normális ember aki jól látja a dolgokat. Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy a Higu pletykákat nem erősítette meg. Ez így botrány lesz, ha a nyakunkon marad.
A két pénzeszsák francia csapat vinné Di Mariát. Remek lenne, de a frász kiver, hogy megint kit akarunk hozni a helyére... Semmivel nem lépnénk előre. Navast kemény 4-5 évvel ezelőtt kellet volna elhozni nem most. Remélem ez kacsa.
Külön öröm, hogy Zidane azt akarja, hogy Jesé maradjon és kapjon több lehetőséget. Végre egy normális ember aki jól látja a dolgokat. Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy a Higu pletykákat nem erősítette meg. Ez így botrány lesz, ha a nyakunkon marad.
A két pénzeszsák francia csapat vinné Di Mariát. Remek lenne, de a frász kiver, hogy megint kit akarunk hozni a helyére... Semmivel nem lépnénk előre. Navast kemény 4-5 évvel ezelőtt kellet volna elhozni nem most. Remélem ez kacsa.
Ponjt ezt akartam írni..eddig az volt a baj, hogy bevásároltunk, aztán meg próbáltunk selejtezni. Sokkal jobb ez így, most még nem kényszerértékesítése van, várhatjuk az ajánlatokat, ha jön jó, eladjuk. És a vásárlásokra is van még idő. Ráadásul ezek az eladáésok jellemzően olyan játékosokat érintenek, akik nem fix kezdők a csapatban.Korábban az ment, hogy előre megvettük a játékosokat és nyár végén a rendes ár töredékéért túladtunk a feleslegen, vagy ránk maradtak. Úgyhogy én még mindig a korábbi eladásokat tartom ésszerűbbnek.
A faszi 28 éves lesz, már a kutyának nem tudjuk eladni később. Olcsón úgyse tudjuk hozni, 30 milliókról beszélnek, az jó esetben is legkevesebb 20, aztán kapunk egy lefelé tartó faszit, aki meg sem közelíti DM statjai, a kaput nem szokta eltalálni, krónikus honvágy miatt nem igazolt el eddig. Ennél idiótább igazolásunk nem sok lenne.Mennek ezerrel a 30-40 milliós nevek, de a padra senki se gondol. Amúgy Navas nem egy szerencsétlen és talán a váltás is jót tehet neki, de egy DM szintet szerintem le tud hozni. Átveszi balra veszi, bead vagy átveszi, balra veszi, belecselez vagy átveszi, balra veszi, lő, kirúgás. Igaz Navas jobb lábas.
És most nem a padra kell gondolnunk elsősorban, hanem a kezdőre. Oda kell a pénzt összpontosítani, inkább legyen 11 top játékos mellé 4-5 stabil csere+saját nevelések, mint 7 top játékos mellé 10 közepes.
Dm-ért meg többet is lehetne kérni, pénzes csapatok állnak sorba érte, nem hinném, hogy sima 25 millióért eladnánk. Ha ennyiért megy, akkor van a háttérben is valami.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na még utoljára,aztán tényleg befejezem mert már nagyon off...A nagy galaktikus igazolások: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen... Ezek voltak anno galaktikusnak kikiáltva, a többiek már nem igazán az elit volt. Ezekből Csak Figo és Zidane nyert BL-t velünk a többiek nem. Egyszóval az etalon csapat eredményességben semmivel sem jobb, mint a mostani, és ha megnézzük a kulcsmeccsek játékát, ahol szét alázott minket minden a BL-re esélyes csapat... A kicsik elleni villogás meg max a jutyubot megölteni jó, sokra nem mentünk velük.
Én egy ki ott szóval nem mondtam,hogy legyen mindenki galaktikus.Csak azt,hogy akkor mikor MINDEN galaktikus itt játszott,akkor se értek el kevesebbett,mint a maiak.
Aztán megemlítettem,hogy a galaktikusok közül 4-en,NÈGYEN részsei voltak két BL sikernek...(RC3,Raúl,Figo,és Zidane)
Meg azt írtam(és ez volt a mondandóm lényege)hogy akkor még szép volt a foci,most meg nem az.Az eredményességi mutató meg nagyjából ott van,mint akkor.(Nem a galaktikus érában,hanem előtte)
Lehet hogy valakinek az jön be,hogy 11 fehérbe öltöztetett bányászgyerek rohangál mint az állat,sokszor ész nélkül(Khedira,DM),Modricnak meg-RMCF-et idézve-napszemüveget kell felvennie,mert azt lesi az égbolton,merre jár a labda,aztán elkínzott,mindenre elszánt fejjel bámulnak bele a kamerába,mikor szuperközelibe veszik őket,lehet hogy valakinek ez a menő,ezt szereti,de én nem...
Én ötletes,szórakoztató játékot szeretnék látni,s abba pont egy Khedira nem fér bele...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
JOSÉ MOURINHOErre meg ugrani tudok! Ott volt az a szerencsétlen Lucas Braziliába, többször beszéltek a leigazolásáról de tipikus hogy nekünk akkor kell mindenki amikor már csillagászati összegekért lehetne csak megszerezni. Lucas miatt haragszom a vezetőségre nagyon!
Egyébként bízom abban, hogy Perez, Carlo és Zizu már nem Navas szintű játékosokban gondolkodik.
És abban is, hogy tuti van már 1-2 érkező és távozó is, de ezt csak Perez újraválasztásakor jelentik be.
Ekkora hülyeséget egyszerűen, hogy lehet mondani? Ezt most úgy mondod, mintha az angol bajnokságban a spanyolokon kívül minden játékos falábú lenne.Tayo írta:Láttam eleget játszani, Spanyolországban sok hozzá hasonló játékos van, de az elittől messze van, írtam is hogy a spanyoloknak nagyon fekszik az angol bajnokság. Fabregas,David Silva, Mata. Azzal a technikai képzettséggel ők ott durván kitűnnek a mezőnyből, itt viszont Spanyolországban egyáltalán nem. Fabregas a legjobb példa erre.
El hiszem, hogy a spanyol szereteted miatt lenézed az angol bajnokságot, de azért ilyen elfogult baromságot nem kellene beszélni
Ez nagyon igaz. Ha 25ért sikerülne elpasszolni az nagy teljesítmény lenne PerezéktőlMiért lenne nevetséges a 25 millió? 35 körül jött az irreálisan túlárazott Portugál bajnokságból fiatal ígéretként. Az itt eltöltött ideje alatt volt 4-5 hónap, amikor értékelhető teljesítményt nyújtott, magyarul teljesen megbukott. Mire föl lehetne érte többet kérni?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 28., kedd 13:03-kor.
Miért lenne nevetséges a 25 millió? 35 körül jött az irreálisan túlárazott Portugál bajnokságból fiatal ígéretként. Az itt eltöltött ideje alatt volt 4-5 hónap, amikor értékelhető teljesítményt nyújtott, magyarul teljesen megbukott. Mire föl lehetne érte többet kérni?Monkey írta:Igazad lehet, viszont nagyon sajnálom hogy már évek óta nevetséges összegekért távoznak a játékosaink ha igazak a hírek ez elmondható majd di Mariaról is.
Fabregas a legrosszabb példa erre, mert ő nem árnyék ék, mint Messi. Abszolút nem találják meg Barcelonában a helyét. Az Arsenalban a csatár mögött volt az igazi helye olyan poszt meg nincs a Barcában. Akkor mond meg kérlek, hogy szerinted a SPANYOL mezőnyből ki tudna kitűnni, aki tkp és jöhetne hozzánk? Mert Silva és Matan kívül még kiemelkedő a PL-ben Hazard és Coutinhonak volt egy viszonylag jó félszezonja a Poolban. Rajtuk kívül még van Bale és ennyi. Akkor ki lenne jó? Senki? Vagy te kit hoznál? Én a Mata, Hazard, Bale hármason kívül a PL-ből nem nagyon hoznék játékost... Az meg szerintem vicces, hogy kijelented, hogy itt nem tűnnének ki... Silváért sírt a fél fórum, hogy el kell Valenciából hozni, Mata se teljesített rosszul a denevéreknél... Komolyan te ilyenekre nem emlékszel? Azóta Mata csak jobb lett...Tayo írta:Láttam eleget játszani, Spanyolországban sok hozzá hasonló játékos van, de az elittől messze van, írtam is hogy a spanyoloknak nagyon fekszik az angol bajnokság. Fabregas,David Silva, Mata. Azzal a technikai képzettséggel ők ott durván kitűnnek a mezőnyből, itt viszont Spanyolországban egyáltalán nem. Fabregas a legjobb példa erre.Te láttad már Matát játszani? Szerinted ő nem lenne előrelépés Di Maria helyett? Mata 35 PL meccsen 11 gólt szerzett és 17 gólpasszt adott. Ez 35 meccsen 28 gól és érzi a jelenlegi kis területes sok passzos spanyol focit is. Nagyon lenézitek azt az embert...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Monkey
Erre meg ugrani tudok! Ott volt az a szerencsétlen Lucas Braziliába, többször beszéltek a leigazolásáról de tipikus hogy nekünk akkor kell mindenki amikor már csillagászati összegekért lehetne csak megszerezni. Lucas miatt haragszom a vezetőségre nagyon!Di María ---> PSG ---> Lucas---> RM
- M1Ö
Úgy beszéltek Angliáról mintha ott kutyaütők játszanának... Nem a 90es években élünk, van a szigetországba is technika bőven. Ha már Spanyolország. Itt is ugyanúgy kitűnne, mert van a Real és a Barca azt' cső. Össze tenném a két kezem ha egy Mata szerű játékos tolná a jobb szélünkön.Tayo írta:Azzal a technikai képzettséggel ők ott durván kitűnnek a mezőnyből, itt viszont Spanyolországban egyáltalán nem.
Csapjál hozzá még 40-50 milliót és akkor talán eladják nekünk.Di María ---> PSG ---> Lucas---> RM
Fél évet volt Párizsban, a leg tehetségesebb játékosuk, egy vagyonért vették, a pénzünkre sincs szükségük, Carlo mellé pluszba nem fogják adni, ahogy Verratti-t sem. Röviden és tömören lehetetlen onnan kivásárolni.
Szerintem még jövőre sem lesz rá sanszunk sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2013. május 28., kedd 12:59-kor.
- Monkey
Igazad lehet, viszont nagyon sajnálom hogy már évek óta nevetséges összegekért távoznak a játékosaink ha igazak a hírek ez elmondható majd di Mariaról is. Ellenben pozitívum, hogy Higuainért kiszabott árból nem volt hajlandó engedni a vezetőség. Lássuk be az elmúlt években tendencia volt, hogy ha nekünk kell valaki egyből vastagabban fogott a ceruza.Korábban az ment, hogy előre megvettük a játékosokat és nyár végén a rendes ár töredékéért túladtunk a feleslegen, vagy ránk maradtak. Úgyhogy én még mindig a korábbi eladásokat tartom ésszerűbbnek.
Egyébként, amíg Perezt nem választják újra, addig nem lesz bejelentve senki.
Mondjuk nem kéne hogy érdekeljen, nem az én pénzemet költik! :-)