Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Melyik angol? Sky Sports az megbízható, a többi kotyvalék. Bár sokan félnek tőle, én őt vagy Cavanit hoznám.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát nem tom mi lesz itt Navas komolyan?
Bale+Cavani+Gündogan kell de nagyon
Cavani=remélem nem igaz amit olvastam hogy a Chelseabe megy nagyon kéne
Bale=neymar barcaba ment illő lenne elhozni DM helyére de ha maradni akar akkor out
Gündogan=dortmund rinyál lehet ö se jön
Bale+Cavani+Gündogan kell de nagyon
Cavani=remélem nem igaz amit olvastam hogy a Chelseabe megy nagyon kéne
Bale=neymar barcaba ment illő lenne elhozni DM helyére de ha maradni akar akkor out
Gündogan=dortmund rinyál lehet ö se jön
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Ezt olvastam az előbb:
-Remélem,kacsa....Angol forrás......Angol források szerint a Real Madrid egy lépésre van attól, hogy 25 millió euróért és egy utánpótlás-játékos átengedéséért négy évre szerződtesse Luis Suárezt a Liverpooltól.
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
igazából a leglényegesebb mondata ez:Kerlon írta:
Valami fordító mesternek nincs kedve EBBŐL magyar cikket kreálni? Érdekesnek tűnik.
"Khedira seems to improve year-after-year, and he is the quiet and hard-working player that Madrid need in this time of change."
a Mester évről évre fejlődik és pont egy ilyen keményen dolgozó ugyanakkor csendes emberre van most szükségünk. Éljen!
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
hát ez nem sokkal jobb mint amilyen az idei keretünk volt.El Unico írta:--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas
Pad: Benzema,Morata,Callejón,Cheryshev,Jesé,Kaká,Khedira,Xabi Alonso,Nacho,Pepe,Albiol,Arbeloa,Lopez.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Di Maria ---> PSG
Higuaín ---> Juventus
Carvalho ---> Monaco
Coentrao ---> Monaco
Ez igen... mi lesz még itt később?
Di Maria helyére jöhetne Bale,Higuaín helyére Cavani,Carvalhot nem feltétlenül kell pótolni,viszont Coentrao távozása számomra érzékeny téma,szeretem a játékát,sajnálom a srácot. Nacho lesz Marcelo helyettese.
Kaká valószínűleg marad. Xabi Alonso Modriccsal fog cserélgetni,de az öreg lesz a B verzió. Khedira helyére Gündogant hoznám,a kezdőbe. Carvajal érkezik Arbeloa helyére. Özil maradna,CR maradna.
--------------Cavani
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas
Pad: Benzema,Morata,Callejón,Cheryshev,Jesé,Kaká,Khedira,Xabi Alonso,Nacho,Pepe,Albiol,Arbeloa,Lopez.
Higuaín ---> Juventus
Carvalho ---> Monaco
Coentrao ---> Monaco
Ez igen... mi lesz még itt később?
Di Maria helyére jöhetne Bale,Higuaín helyére Cavani,Carvalhot nem feltétlenül kell pótolni,viszont Coentrao távozása számomra érzékeny téma,szeretem a játékát,sajnálom a srácot. Nacho lesz Marcelo helyettese.
Kaká valószínűleg marad. Xabi Alonso Modriccsal fog cserélgetni,de az öreg lesz a B verzió. Khedira helyére Gündogant hoznám,a kezdőbe. Carvajal érkezik Arbeloa helyére. Özil maradna,CR maradna.
--------------Cavani
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas
Miután leigazolta Neymart a Barca azt mondtam, hogy nem hiszem el, hogy Balet ne igazolnánk le, de most hogy DM is megy, egyszerűen KIZÁRTNAK tartom, hogy ne jöjjön Bale.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ezt adom. Én nem erre írtam az általad idézett hsz-t. Én arra írtam, hogy nem kell 11 világlegjobbja, hogy eredményesek legyünk, majd erre reagáltak, hogy de márpedig milyen jó volt az a csapat... Ezt kontráztam meg azzal.Szerintem meg igen is sztár(okra) van szüksége ennek a csapatnak. Ronaldon kívül senkit nem tudnék kiemelni ebből a keretből. Pár meccs volt ahol C. nem tudott játszani és egyből félkarú óriások vagyunk nélküle. Fájdalom volt nézni azt az ötlettelenséget, be voltunk sz**va a pályán... Óriási lutri egy embertől függeni egész szezonon keresztűl. Nem kell 5-6 sztárt beszerezni de 1-2 mindenképpen szükséges lenne. Egy brutál csatár és egy jó kis szélső.
Persze, hogy kellenek a sztárok. De attól még nem leszünk futottak még kategóriában, ha van 1-2 gyengébb kezdőjátékosunk is. A BM-nek is van, a Barcának is van. De itt a többség mindenkit kipaterolna, aki nem number1 a posztján. Ez butaság.
Ez a szomorú. Sokan a pénzért, vagy az elitbe való bekerülésért jönnek Madridba. A Real jelenleg a csodaország ilyen Lewandovskiknak meg Di Mariáknak. Ide olyan játékos kell, aki nem csodaországba vágyik, hanem egy komoly célokért harcoló futballklubba, és hajlandó is küzdeni.Victor írta:ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért.Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
Nagyobb arányban lehet olyat találni aki meghalna a mezért csak sajnos focizni azt nem tud.Victor írta:ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért
Persze, aztán elkezdenénk passzolgatni, ívelgetni meg összevissza ész nélkül rohanni mert nem tudjuk, hogy ki vigye a bogyót. Ne hasonlítsd össze a Chelsea ostoba, semmit mondó, majd beszenvedjük valahogy játékát a Madrid brutális letámadó játékával. Mert a mi játékunk iszonyat erős lenne, ha lenne egy normális jobb szél, egy csatár aki 5 100%-os ziccerből legalább 1-2 labdát a hálóba juttat illetve egy vagy kettő kp akik meggátolják, hogy a labda átjusson a mi térfelünkre és remekül fedeznek, emellett pedig támogatják a támadást.M1Ö írta:Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Sahin itt mindent fog, csak épp alapozást kezdeni nem, másfél éves kölcsönszerződést kötöttünk a Dortmunddal a végén egy vételi opcióval, ami jövő nyáron jár le!de most, hogy megint itt fogja kezdeni a felkészülést, ezért szerintem még van ez az egy esélye, hogy megmutassa, hogy nem véletlen lett a Bundesliga legjobbja pár éve.
Na meg azt is mondta, hogy edzőért fizetni nem megbocsájthatatlan bűn, illetve ördögi cselekedett --> Pellegriniért 4-et, Mouért pedig 8-at fizettünk állítása szerint! Ebből kiindulva, ha arról lesz szó, Carloért is simán perkálunk, erre akár mérget is vennék!Ernesto Bronzetti: Nem lesz könnyű Ancelotti-t megszerezni mivel a PSG nem akarja elengedni, 2-3 nap múlva újból tárgyalóasztalhoz ül a vezetőkkel és megpróbálják meggyőzni őket, Higuaín 60-70% hogy a Juventus-ba folytatja, Cavani?, azt hiszem marad Napoli-ba.
Perez interjúból egy kis részlet:
A sajtó támogatja a Barcelona-t, minket viszont nem, katasztrofális az együttélés a médiával.
Thiago Alcantara pedig az U-21-es Eb. után dönt majd a jövőjével kapcsolatban, mert bizony baromira nem elégedett a jelenlegi helyzetével és az a 18 millás záradék pedig úgy néz ki, hogy valóban létezik a szerződésében! Tavalyelőtt már megkörnyékeztük őt és az apját is, talán egy próbát most is megérne!Thiago: "Después del Europeo ya veremos como se da todo"
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 28., kedd 13:39-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
Én aztán szívből rühellem a portugált, de ez közel sem csak az Ő sajátossága, hanem a klubé. Mindig is az volt. Az elmúlt 10 évből mondjál 3 játékost, akiért sorban álltak a kérők a Real háza táján és mi fedeztük fel (nem, nem mi neveltük, lehetetlent azért nem kérek elég csak ha itt teljesedett ki). Az elmúlt évekből van Varane jelenleg - bár még Ő sem betonbiztos azért - Marcelo és a sokat ekézett Higuain (a tévhitekkel ellentétben azért van Rá is kereslet). Ellenkező tendenciában meg az van, hogy feltűnik valahol egy tehetségesebb játékos, megjelenik a médiában majd a Madrid a tökeit vakarászva konstatálja, hogy elvitte egy európai szinten is jó csapat. A következő évben pedig térdelve, a falloszt a szánkba vágyakozva nézzük, ahogy a vásárló klub vagy elhajtja melegebb éghajlatra a csapatot vagy irreális áron röhögve a markában átengedik. Ezután megveregetik egymás vállát, hogy milyen fasza munkát végeztünk megvettük xyt 30 millióért. Majd ismét egy év elteltével fejvakarások közepette új projektek jelentünk be, mert hát az eddigi kissé bukóra sikeredett.JOSÉ MOURINHO
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ezzel maximálisan egyetértek. csak nagyon kevés mostanában az olyan játékos, aki madridba akar jönni, megdöglik a madridért, és esetleg ha leigazoltuk, akkor a pályán kiköpi a tüdejét a csapatért.Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.Casso írta:Istenem... Mata egy irányító szellemű játékos. A Chelseaban ő futtatja a támadásokat. Nálunk tetszik vagy sem, de Özil a karmester.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Galacticos
ha megy dimaria és a helyére hoznák navast akkor inkább maradjon dimaria. semmivel nem lennénk előrébb, semmivel.
isco meg inkább megy a citybe.kár érte, jó lett volna. simán eltudtam volna képzelni a csapatba.
isco meg inkább megy a citybe.kár érte, jó lett volna. simán eltudtam volna képzelni a csapatba.
Istenem... Mata egy irányító szellemű játékos. A Chelseaban ő futtatja a támadásokat. Nálunk tetszik vagy sem, de Özil a karmester. Most idehoznánk egy abszolút nem szélsőjátékot játszó Matát akkor mennyivel lennénk előrébb? Ide egy gyors, technikás, jól lövő és mentálisan is rendbelévő játékos kell. Ilyen Reus vagy Bale.M1Ö írta:Jól kezdted... Igen, pont egy Mata szerű játékos kéne di María helyére.
Szerintem meg nem sztárokra hanem olyan játékosokra van szükség akik ügyesek, technikásak és megdöglenek a mezért. Nem zsoldosokra van szükségünk. Olyan emberre aki imádja, tiszteli a Madridot.
ha már megy di maria, mindenféleképp jöjjön bale. középre nem mondanék le gündoganról, előre meg jöjjön egy csatár. mindegy. BALE, GÜND, +1. minél hamarabb.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jól kezdted... Igen, pont egy Mata szerű játékos kéne di María helyére.Tayo írta:Igen, pont egy Mata szerű irányító játékosra lenne szükségünk Di Maria helyén.
Azért, mert irányítani is jól tud és nem vonal szélső, akkor nem lehet jó szélen?Tayo írta:közel sem azonos a két játékos posztja, a stílusokról ne is beszéljünk meg arról hogy egy olyan poszton milyen erényekkel kell rendelkezni. Mata nem tudom mikor venné fel az egy az egyeket , nem is éppen a gyorsaságáról híres.
Nem veszi fel az egy az egyeket (de nem hülye hozzá) nem is egy Bale, de minek csak az erőre, gyorsaságra építeni?
Nem feltétlen ilyen szélsőre van/lenne szükségünk. A Chlesea-ben is szélen játszik, váltogatja a helyét Hazard-dal (ezt nálunk megoldaná Özil-le) és a csapat legjobbja. Én inkább egy ilyen Silva/Mata féle szélsőt képzelnék el a csapatba és nem a Bale/Lucas/Neymar félét. De hát kinek mi... :-)
Silva és Mata mellé még oda tenném az általad is említett Götze-t, mert Ő is hasonló figura.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Szerintem meg igen is sztár(okra) van szüksége ennek a csapatnak. Ronaldon kívül senkit nem tudnék kiemelni ebből a keretből. Pár meccs volt ahol C. nem tudott játszani és egyből félkarú óriások vagyunk nélküle. Fájdalom volt nézni azt az ötlettelenséget, be voltunk sz**va a pályán... Óriási lutri egy embertől függeni egész szezonon keresztűl. Nem kell 5-6 sztárt beszerezni de 1-2 mindenképpen szükséges lenne. Egy brutál csatár és egy jó kis szélső.A nagy galaktikus igazolások: Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen... Ezek voltak anno galaktikusnak kikiáltva, a többiek már nem igazán az elit volt. Ezekből Csak Figo és Zidane nyert BL-t velünk a többiek nem. Egyszóval az etalon csapat eredményességben semmivel sem jobb, mint a mostani, és ha megnézzük a kulcsmeccsek játékát, ahol szét alázott minket minden a BL-re esélyes csapat... A kicsik elleni villogás meg max a jutyubot megölteni jó, sokra nem mentünk velük.
-
Ernesto Bronzetti: Nem lesz könnyű Ancelotti-t megszerezni mivel a PSG nem akarja elengedni, 2-3 nap múlva újból tárgyalóasztalhoz ül a vezetőkkel és megpróbálják meggyőzni őket, Higuaín 60-70% hogy a Juventus-ba folytatja, Cavani?, azt hiszem marad Napoli-ba.
A sajtó támogatja a Barcelona-t, minket viszont nem, katasztrofális az együttélés a médiával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 28., kedd 13:19-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Igen, pont egy Mata szerű irányító játékosra lenne szükségünk Di Maria helyén.Össze tenném a két kezem ha egy Mata szerű játékos tolná a jobb szélünkön.
közel sem azonos a két játékos posztja, a stílusokról ne is beszéljünk meg arról hogy egy olyan poszton milyen erényekkel kell rendelkezni. Mata nem tudom mikor venné fel az egy az egyeket , nem is éppen a gyorsaságáról híres. egy Götze például megint más, ő sokszor indul meg a szélről is , de azért ne emlegessük egy lapon Matával, a német egy sokkal robbanékonyabb és labdaügyesebb játékos, minden szempontból veri Matát.