Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyébként mit szóltok hozzá ,h Barcelona leigazolta -(már ha leigazolták/vagy le fogják/)- Suarezt? Kíváncsi vagyok a Madridista kollégák és az itt lévő Katalán szimpatizánsok véleményére is
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem volt szimpi messinek,mert nem passzolt neki,nem több ez a sztori....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem rossz gyerek ő amúgy, csak a la masia egyik kiskapuján jöhetett ki de szerintem simán többre vihetné máshol, miint pl egy bojan
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a régi tv3-as embléma jobban nézett ki, ez elég snassz így fehérrel.Realista24 írta:Na, ott még volt szabad felület
http://as.com/diarioas/imagenes/2014/06 ... grande.jpg
a sport szerint elvileg tello menne a portoba 12 milláért.
lehet kihagyták a tizedesvesszőt.
- h3x0r
Messi elotti ido?? Te mirol beszelsz? Akkoriban még nem tudtak focizni az emberek.dzsi91 írta:Ismerjük az időszámításukat tehát van benne igazság...
Krisztus után szabadon:
Messi után és előtti idő intervallumokban gondolkoznak
(na ezert o a vilag legjobbja. a messias)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezek a kemeny dolgok.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ismerjük az időszámításukat tehát van benne igazság...csabi* írta:Mike írta:keresd a hibát...
most komolyan ?
Krisztus után szabadon:
Messi után és előtti idő intervallumokban gondolkoznak
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Mike írta:keresd a hibát...
most komolyan ?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az első mondatban rögtön 2 tárgyi tévedésMike írta:keresd a hibát...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
na az olyan lenne, mint a bermuda háromszög..csak a labda tűnne el benne. félpályánál felállnak, busi-xavi és xavi-busi lenne a labda útja, khedira pedig játszaná a fake beindulásokat 15 méteres környezetbenRemy írta: Xavit rá kéne venni, hogy maradjon még 1 évet, és összeállhatna a gyilkos trió. Buszkecc - Khedira - Xavi. Mennyit lehetne röhögni rajtuk
Nem illik.
+Tellot beépíteni a kezdőbe.Remy írta:Xavit rá kéne venni, hogy maradjon még 1 évet, és összeállhatna a gyilkos trió. Buszkecc - Khedira - Xavi. Mennyit lehetne röhögni rajtukMike írta: én meg arra gondoltam, hogy mivel a barca úgyis szűkös a kp-n, és a szurkolók szeretnének még oda vkit, eladhatnánk nekik a herceget
akár még akciós áron is, csak hogy lássák kikkel van dolguk
+ hátulra vissza kéne hozni Csirginszkijt Piqué mellé + előre egy Llorrente vagy Morata
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Xavit rá kéne venni, hogy maradjon még 1 évet, és összeállhatna a gyilkos trió. Buszkecc - Khedira - Xavi. Mennyit lehetne röhögni rajtukMike írta: én meg arra gondoltam, hogy mivel a barca úgyis szűkös a kp-n, és a szurkolók szeretnének még oda vkit, eladhatnánk nekik a herceget
+ hátulra vissza kéne hozni Csirginszkijt Piqué mellé + előre egy Llorrente vagy Morata
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mike
volt írta:Nem kell félni, állítólag Wenger tárt karokkal várja.palesz77 írta: Már csak abba bízok, hogy Khedira marad nálatok, akkor azért nem lenne tökéletes a nyár számotokra sem.
én meg arra gondoltam, hogy mivel a barca úgyis szűkös a kp-n, és a szurkolók szeretnének még oda vkit, eladhatnánk nekik a herceget
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem kell félni, állítólag Wenger tárt karokkal várja.palesz77 írta: Már csak abba bízok, hogy Khedira marad nálatok, akkor azért nem lenne tökéletes a nyár számotokra sem.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azért nincs egy megnyilvánulás sem a La Masiáról, mert jelenleg senki nincs kész onnan az első csapatra. Azért pár saját nevelés így is beépülhet jövőre, Deulofeu és Rafinha visszatértek a kölcsönből, és remélhetőleg Montoya és Bartra is több szerepet fog kapni - én mindegyikükben nagyon bízok. De a B csapat tagjai még csikók nagyon - mondjuk páran már követelik Adamát az első csapathoz, de azt meg én nem értem miért, Tello 2.0 számomra eddig a srác, na mindegy. De jelenleg ennyi változtatás nem elég, mert ennél nagyobb bajok vannak a csapat háza táján sajnos..Mike írta:azért mulatságos látni ahogy a barca szurkolók fm-t játszanak
ez jöhetne 45ért, az 30 körül, és akkor még erre meg arra is maradna pénz, ki lehetne hozni a nyarat 100 millióból, meg hasonlók. Érdekes, most egy olyan megnyilvánulást sem láttam hogy ott a la masia Pedig elvileg most a B csapatuk sem volt rossz.
és mindez egyetlen sikertelen év után
Az az 1 sikertelen év meg inkább 3 egyre rosszabb év volt.. A címek ellenére egyre romlott a játékunk évek óta - főleg tavaszra -, csak a vezetőség nem csinált szinte semmit, hogy megállítsa ezt a folyamatot - középhátvéd igazolás pl -, úgyhogy én komolyan örültem is, hogy idén nem nyertünk semmit, mert így legalább nem lehetett takarózni azzal, hogy Bajnokok lettünk, minden szuper. Mondjuk ezt a megújulás dolgot meg egyelőre úgy tűnik, hogy nem a legjobban oldják meg Zubiék, Suárez után futkosunk, miközben a többi csapatrésznél nagyobbak a bajok.. Ha így folytatódnak a dolgok, attól tartok, hogy pár évig röhöghettek még azon, hogy minden nyáron komoly összegeket fogunk erősítésre fordítani, és futkosunk egy csomó játékos után..
És akár milyen rossz is ezt kimondani, de egyelőre úgy néz ki, hogy a Real átigazolási politikája/stratégiája ezen a nyáron jobb mint a Barcáé.. Nem néztem sok Real meccset idén, de nekem úgy tűnt, hogy 2 helyen kéne erősítenetek, az egyik Benzema cseréje, a másik meg Xabi pótlása. És ha sikerül Kroost és Falcaot leigazolni - ráadásul jó összegekért -, akkor elég jól megoldotta nálatok a vezetőség ezt a két problémát szerintem - bár nem tudom, hogy Falcao és Benzema nem lenne-e "sok" egy posztra. Már csak abba bízok, hogy Khedira marad nálatok, akkor azért nem lenne tökéletes a nyár számotokra sem..
Hát sajnos ezzel én is tisztában vagyok, de reménykedni azért lehet..torjack írta:erre annyi sansz van, mint a lottóötösre. mondjuk állítólag van aki már nyert.
Majd igyekszem visszafogni magam! Bár most se sikerült nagyon.Géci írta:Na még egy regény író barcás
- Mike
azért mulatságos látni ahogy a barca szurkolók fm-t játszanak
ez jöhetne 45ért, az 30 körül, és akkor még erre meg arra is maradna pénz, ki lehetne hozni a nyarat 100 millióból, meg hasonlók. Érdekes, most egy olyan megnyilvánulást sem láttam hogy ott a la masia Pedig elvileg most a B csapatuk sem volt rossz.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Kicsit? Bébikajával kell etetni és akkor leszokik róla,azt nem kell harapni.Demes írta:Elvileg a Barca 160 ezer fontos fizetést kínál Suareznek, de a szerződésbe beleraknak egy speciális záradékot hogy visszafogja a harapdálást kicsit.
Őszintén örülnék,ha odamenne. Szerintem nem illene a játékba,nem illene Messi mellé(mögé),de ami a legfontosabb,nem védő és nem középpályás,ergo a Barcának nincs rá szüksége.
- ziro4vr
Legalább meglesz ez a menekülőpálya a katalánoknak, ha Messinek nem jön be az uru, akkor lehet mondani hogy agresszív, harap, nem illik ide, el kell adni.Demes írta:Elvileg a Barca 160 ezer fontos fizetést kínál Suareznek, de a szerződésbe beleraknak egy speciális záradékot hogy visszafogja a harapdálást kicsit.
Nem illik.