Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 14:43

hagyjátok már ezt a matát édesistenem :lol:
ezen a szinten már nem ad pluszt, teljesen átlagos számunkra.
ha szélre vesszük, céronaldo jobb nála (de még marcelo is), ha irányítószerűségbe, akkor meg modric veri keresztbe.
padra meg minek.
Kép
Kép
Kép

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 28., kedd 14:40

bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
igen. :lol:

ha neked ez jött le abból amit leírtam akkor gratulálok .

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 28., kedd 14:40

--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas

itt ki védekezne amúgy a közáppályán? :lol:

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. május 28., kedd 14:38

CS0ki írta:Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan...
sajnos :| de hátha az angol erkölcscsőszök továbbadnának rajta, és le tudjuk őket rabolni..
CS0ki írta:Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog)...
miért? :-) Szerintem iszonyú jó játékos, összjátékban toptíz, agilis, erőszakos...

Más: a Perez interjú a legjobb dolog, amit olvastam a Madriddal kapcsolatban az utóbbi hónapokban. Zizou, Zizou és Zizou. Rajta keresztül végre nekünk is lehetne koncepciónk

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 14:34

CS0ki írta:Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
nembiztos az h kevesek. Persze mi akik a Xabi-Khedira ultralassú pároshoz szoktunk azt tapasztaltuk h kevés két ember középre, de egy Gündogan-Modric kettős sokkal mozgékonyabb, a megszerzett labdákat is jobban megtudják játszani, remélhetőleg a meccsek nagy részébe ebből kifolyólag nálunk is lenne a laszti, és az ellenfél kergetné. Nem mint most.
Szerintem is kevesek lennének. Mindkettő inkább a kreatívitásáról híres, én még egy középpályást szeretnék oda. Mondom is miért. :-) Marcelo valszeg kezdő lesz jövőre, ahogy hozunk egy Carvajalt is, aki szintén szeret az ellenfél térfelén mászkálni. Nekem az az érzésem, hogy velük fogjuk megoldani a széleket, DM-et is ezért adjuk el talán (amellett, hogy pénz kell és sík hülye a faszi). Két ilyen támadó felfogású védő mellett nem árt, ha van tömeg a középpályán, akik vissza tudnak segíteni a védekezésbe. És egyébként is mint Gündogán, mint Modric mellett volt/van olyan játékos, aki elsősorban a védekezéssel foglalkozott.
Nem feltétlenül kevés az a 25. Most legutóbb pl. 10 meccses eltiltást kapott, nem biztos hogy annyira csípi a vezetőség :)

A Chelsea is tulajdon képpen szélsők nélkül tolja ha jól tudom. Két felfutó védővel mi is meg tudjuk csinálni ezt, ha a kp. rendesen visszazár. Majd kiderül Carvajal mire képes.

Mr. President
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat

HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. május 28., kedd 14:33

hehe írta: kérdés, hogy ki kell nekünk: aki odamegy, rámenős, belövi, kicselezi, széttépi, vagy egy fancsaliképű átlagos, akaratgyenge balfasz. sztem egyértelmű.
ezt nagyon adom :-) végre lenne egy határozott, rámenős középcsatárunk, aki szívét lelkét kiteszi a pályára. kicsit persze moderálnia kéne magát de profi focistáról van szó nem pedig egy elmebetegről. a rasszistázás meg ....kb már a fél világra rámondták.
és 25 millió még mindig jóval kevesebb mint a Cavaniért kért 60

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. május 28., kedd 14:29

Én Suarezt már a Groningenben is nagyon bírtam, tetszett a játéka, és látszott, hogy van benne potenciál. Ez ki is jött, szerintem Liverpoolban abszolút bizonyított, klasszis támadó, aki valóban fejben is erős.

Ezzel együtt az utóbbi botrányai azért kérdésessé teszik, de előbb igazolnám le mint Cavanit (és nem csak az árkülönbség miatt).

Nálam Agüero lenne a top favorit, de rá kicsi az esély. Utána Suarez, és Lewandowski nagyjából egy szinten. Cavani pedig remélem nem opció.
Ugyanakkor még mindig nem a csatárposzt az első számú prioritás.

más:
Perez szavai érdekesek. Azt mondja, amit kell, és tetszik is amit mond. Viszont azért sok helyen látszik, hogy csak szépíti a dolgokat, főleg az utóbbi időszakkal kapcsolatban.
Szégyen a kukás, de hasznos.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 14:28

az tuti hogy a lewa , cavani , suarez trióból suarez a legtechnikásabb csatár. és bizonyított PL-ben is góllövések terén. fejjel is jó. ilyen csatár kellene szerintem.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 28., kedd 14:27

Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
nembiztos az h kevesek. Persze mi akik a Xabi-Khedira ultralassú pároshoz szoktunk azt tapasztaltuk h kevés két ember középre, de egy Gündogan-Modric kettős sokkal mozgékonyabb, a megszerzett labdákat is jobban megtudják játszani, remélhetőleg a meccsek nagy részébe ebből kifolyólag nálunk is lenne a laszti, és az ellenfél kergetné. Nem mint most.
Szerintem is kevesek lennének. Mindkettő inkább a kreatívitásáról híres, én még egy középpályást szeretnék oda. Mondom is miért. :-) Marcelo valszeg kezdő lesz jövőre, ahogy hozunk egy Carvajalt is, aki szintén szeret az ellenfél térfelén mászkálni. Nekem az az érzésem, hogy velük fogjuk megoldani a széleket, DM-et is ezért adjuk el talán (amellett, hogy pénz kell és sík hülye a faszi). Két ilyen támadó felfogású védő mellett nem árt, ha van tömeg a középpályán, akik vissza tudnak segíteni a védekezésbe. És egyébként is mint Gündogán, mint Modric mellett volt/van olyan játékos, aki elsősorban a védekezéssel foglalkozott.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 28., kedd 14:25

Amúgy simán benne van hogy nem veszünk csatát nyáron ha Falcao szerződésében lévő záradék igaz. De fél éva alatt olyan simán el lehet bukni ezt a bajnokságot hogy csak na! :lol:
Ha ez a Falcao-s rész igaz, akkor tényleg meg lehet próbálni egy szem Benzemával neki állni a szezonnak, BL-ben úgy is továbbmegyünk, bajnokságban szerintem idén a Barca sem fog brillírozni főleg az első félévben.
A Chelsea úgy is vesz csatárt, Abra nem fogja kibírni, hogy csak Torres legyen meg Demba Ba, szóval megveszik Cavanit, és télen egyenes út Falcao felé. Am ez a záradék, ha létezik elég okos húzás....

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 14:24

morientes írta:
Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.
Mostanába Beniteznél beljebb játszik Mata,mióta Ramirest kitette szélre.Kicsit behúzodott Oscar mellé.
De az igaz,hog nyomta szélen,azelőtt,még valenciába is.De az is igaz,sose volt az a klasszik vonalszélső mint Bale...

Suarezt meg bedobtam már én is,még a harapás előtt,ha jönne max annak az orvédő maszknak a mintájára csinálnának neki olyan szàjpecket mint Hanibal Lecternek volt :lol: :lol:
:mrgreen:

Amúgy Mata simán jó lenne szélsőnek. Vonal szélső meg nem is kell, mert ők a felállt védelmek ellen szinte semmit se érnek, mert lezárják a területet. Mata meg a tömörülő ellenfelekkel szemben se haszontalan ráadásul veszélyes távolról is, mert jól lő, bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 28., kedd 14:23

Súarez: azt szerintem nem lehet elvenni tőle, hogy óriási játékkedve, és ambíciója van annak az embernek, kb. CR-hez mérhető ilyen téren. Számtalanszor belerúgtak (néha jogosan, tényleg csinált hülyeségeket), de ez csak annál jobban motiválta. Nem mellékes, hogy valóban elég olcsón meg lehetne szerezni.
Érdekes kacsa minden esetre
Egyébként meg, most úgy őszintén, ha csak a játéktudást nézzük mi különbség van Cavani, Suárez és Lewandowski között??? ..... Na ugye, mindent egybevetve én nem dőlök a kardomba, ha végül Suárez érkezik, sőt!!! Nálam, mint minden új érkező, ember; úgy ő is tiszta lappal indulna az fix! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 28., kedd 14:17

Basszus (má' bocs) de nem néztek Chelsea meccset? Ott is szélen játszik. Igaz, hogy kötetlenül és rajta meg Hazard-on mennek át a támadások, de ezt Madridban miért nem lehetne megoldani? Kiegészülne egy Modric-csal, Özil-lel, Benzema-val, CR-rel. Olyan játék lenne, hogy el csöppennék minden meccsen.
Mostanába Beniteznél beljebb játszik Mata,mióta Ramirest kitette szélre.Kicsit behúzodott Oscar mellé.
De az igaz,hog nyomta szélen,azelőtt,még valenciába is.De az is igaz,sose volt az a klasszik vonalszélső mint Bale...

Suarezt meg bedobtam már én is,még a harapás előtt,ha jönne max annak az orvédő maszknak a mintájára csinálnának neki olyan szàjpecket mint Hanibal Lecternek volt :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 28., kedd 14:16

Monkey írta:
(nemsokára teljes lesz a kör, és az összes valamire való csatárt szóba hozzák a csapattal: Agüero, Falcao, Cavani, Rooney, Suarez, már csak kb. Van Persie hiányzik a sorból. Vagy kihagytam valakit?)
Amúgy simán benne van hogy nem veszünk csatát nyáron ha Falcao szerződésében lévő záradék igaz. De fél éva alatt olyan simán el lehet bukni ezt a bajnokságot hogy csak na! :lol:
de az is benne van h Benzema es Higu talal ujra egy ertelmes evet, egymas utan ket evbe csak nem hoznak annyira ertekelheto evet, s majd jon Falcao :mrgreen:

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 28., kedd 14:13

(nemsokára teljes lesz a kör, és az összes valamire való csatárt szóba hozzák a csapattal: Agüero, Falcao, Cavani, Rooney, Suarez, már csak kb. Van Persie hiányzik a sorból. Vagy kihagytam valakit?)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 28., kedd 14:10

Súarez: azt szerintem nem lehet elvenni tőle, hogy óriási játékkedve, és ambíciója van annak az embernek, kb. CR-hez mérhető ilyen téren. Számtalanszor belerúgtak (néha jogosan, tényleg csinált hülyeségeket), de ez csak annál jobban motiválta. Nem mellékes, hogy valóban elég olcsón meg lehetne szerezni.
Érdekes kacsa minden esetre :Đ

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 28., kedd 14:07

PEEtör írta:Miután leigazolta Neymart a Barca azt mondtam, hogy nem hiszem el, hogy Balet ne igazolnánk le, de most hogy DM is megy, egyszerűen KIZÁRTNAK tartom, hogy ne jöjjön Bale.
remelem en is, csak nehogy Jesus Navas legyen belole, mert az is eleg sanszos, habar o is jobb lenne :mrgreen:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 14:06

Casso írta:
Remy írta:Moderálná magát... Pepe is moderálja magát, Arbeloa is, Ramos is... pedig ők ténylegesen itt vannak
Hidd el, hogy moderálná magát. Gyerekkora óta kedvenc klubja a Real Madrid. Nem harapdálna össze-vissza. Ha meg igen, akkor jól teszi. :lol:
de ha Neymarba beleharap akkor a gyerek kettészakad :lol:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 28., kedd 14:05

Remy írta:Moderálná magát... Pepe is moderálja magát, Arbeloa is, Ramos is... pedig ők ténylegesen itt vannak
Hidd el, hogy moderálná magát. Gyerekkora óta kedvenc klubja a Real Madrid. Nem harapdálna össze-vissza. Ha meg igen, akkor jól teszi. :lol:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 28., kedd 14:04

Galacticos írta: gündogan és modric szívósan védekezik, de egyiküknek sem ez a specialitása. és ketten kevesek oda.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: