Dani Alvest még esetleg? aztán kezdődhet a szinielőadás...Realista24 írta:Igazából, ha Thiago vagy az ügynöke tenne egy halvány utalást, akkor Perez benyúlna a zakójába és letenné érte a pénzt. Amúgy ma megint olvastam a korábbi hírt, ami arról szól, hogy Perez Buszkeccet is szívesen látná, szerződése lejár 2015-ben, hosszabbítás még nincs az asztalán.
Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk Neymar és Thiago teljesen más poszt.
A brazil leigazolása inkább Deulofeunak (mittoménhogyírják) tesz be, akit talán kölcsön is adnak a Dortmundba, de nem igazán van neki miért visszajönni vagy 5 évig szerintem.
Az már csak az én feltételezésem, hogy a Barcának sürgősen edzőt kellene keríteni, merthogy Neymar nem fog Tito keze alatt kifejlődni és beépülni a csapatba, arra fogadni mernék.
Thiagoval mi egyébként mit kezdjünk? Ott van Modric meg Özil a posztjára nem? Nem lesz abból úgyse semmi.
A brazil leigazolása inkább Deulofeunak (mittoménhogyírják) tesz be, akit talán kölcsön is adnak a Dortmundba, de nem igazán van neki miért visszajönni vagy 5 évig szerintem.
Az már csak az én feltételezésem, hogy a Barcának sürgősen edzőt kellene keríteni, merthogy Neymar nem fog Tito keze alatt kifejlődni és beépülni a csapatba, arra fogadni mernék.
Thiagoval mi egyébként mit kezdjünk? Ott van Modric meg Özil a posztjára nem? Nem lesz abból úgyse semmi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazából, ha Thiago vagy az ügynöke tenne egy halvány utalást, akkor Perez benyúlna a zakójába és letenné érte a pénzt. Amúgy ma megint olvastam a korábbi hírt, ami arról szól, hogy Perez Buszkeccet is szívesen látná, szerződése lejár 2015-ben, hosszabbítás még nincs az asztalán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát perec helyében a neymar bicnic után keményen felhúznám a katalánokat egy thiago üzlettel.Realista24 írta:Lehozták madridi és katalán lapok is, de szerintem ez csak annak köszönhetően, hogy lement az ára 18 millióra és tudják, hogy Pérez szeret odapörkölni a katalánoknak.mennyire biztos, hogy mi is érdeklődünk? pletyka?
mondom, nálam rögtön kezdő lenne a gyerek. nem is kérdés.
- flori
tehát ne is éld bele magadat. tök esélytelen a dolog
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehozták madridi és katalán lapok is, de szerintem ez csak annak köszönhetően, hogy lement az ára 18 millióra és tudják, hogy Pérez szeret odapörkölni a katalánoknak.mennyire biztos, hogy mi is érdeklődünk? pletyka?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mennyire biztos, hogy mi is érdeklődünk? pletyka?flori írta:thiago nem is vett részt az edzésen,igy nem fog játszani a hétvégén.
a 18 millás záradék tehát élni fog. city(nasri helyére) , mu,és real érdeklődik.
kurváragyorsan hoznám, rögtön menne is a kezdőbe modric meg vmi védekező felfogású arc mellé.
- flori
thiago nem is vett részt az edzésen,igy nem fog játszani a hétvégén.
a 18 millás záradék tehát élni fog. city(nasri helyére) , mu,és real érdeklődik.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Currently Thiago has played in 58.4% game this season, so if he takes part in Barca's final league game his total tally rise above 60%Realista24 írta:Van egy érdekes cikk az as-en, amiben azt ecsetelik, hogy Thiago, Bartra, Montoya és Tello helyzete erősen megkérdőjelezhető lett a csapatban, és a katalánok feladták a "nem veszünk, hanem kineveljük" mottójukat.
Basically, Thiago HAS to play in Barca's final league game this weekend for his buyout clause to remain 90M.
Ezt a filozófiát meg nem lehet, és nem is fogjuk egy rosszabbul sikerült szezon miatt feladni, ebben biztos vagyok, annak ellenére, hogy Neymar leigazolása pont ennek az ellenkezője felé mutat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van egy érdekes cikk az as-en, amiben azt ecsetelik, hogy Thiago, Bartra, Montoya és Tello helyzete erősen megkérdőjelezhető lett a csapatban, és a katalánok feladták a "nem veszünk, hanem kineveljük" mottójukat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na a németre kíváncsi lennék, nagy tehetség, a nagy arc is megvan, engem Neuer-re emlékeztet, simán benne van h ő is beérik 1-2 év alatt. mondjuk azért na, Király Gabi se lenne egyértelmű visszaesés.'shutterisland írta:mindenki jól járna.
a monaconak bőven jó, nekünk meg az a 10 miller jól jönne, főleg, hogy már régen elkönyveltem, hogy ingyen megy.
come, ter stegen. :-)
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mindenki jól járna.
a monaconak bőven jó, nekünk meg az a 10 miller jól jönne, főleg, hogy már régen elkönyveltem, hogy ingyen megy.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én a marcán olvastam, 10 millió euró körüli összegről írnak, és elvileg Falcaóval együtt holnap esnek át az orvosi vizsgálatokon. Meanwhile, Victor ügynöke tagad mindent.Amúgy tényleg honnan van az infó, hogy Vitya a Monacoba megy? Nem bánnám, ők azért adnának érte valami pénzt is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amúgy az szép, hogy hamarabb olvasol nálunk olyan hirt amiben eladták Valdest mint az eb-nmahitoo(Henke) írta:Amúgy tényleg honnan van az infó, hogy Vitya a Monacoba megy? Nem bánnám, ők azért adnának érte valami pénzt is.
Amúgy igen hivatalos...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bocs.Valamiért jobban hangzott,mint a kolléga,próbáltam frappáns lenni.Nzedge! "Kollegina"???? Mert lilával írod a neved, és feszülős pólós CR az avatárod, azért ne már!
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem sikerült kizárni a 2 nevet, sokaknak jár a fekete pont! De ugye, hogy nem könnyű kérdés? A 2 döntőzőből senki sem olyan kaliber, aki tényleg megkaphatná. Vannak ott kiváló focisták, de azért nem aranylabdások. Akkor ki? Bale? Ibra? Falcao? Ha őket nézzük, még eredmények tekintetében is elmaradnak azoktól, akikről nem szólhatunk.
Nzedge! "Kollegina"???? Mert lilával írod a neved, és feszülős pólós CR az avatárod, azért ne már!
Amúgy tényleg honnan van az infó, hogy Vitya a Monacoba megy? Nem bánnám, ők azért adnának érte valami pénzt is.
Nzedge! "Kollegina"???? Mert lilával írod a neved, és feszülős pólós CR az avatárod, azért ne már!
Amúgy tényleg honnan van az infó, hogy Vitya a Monacoba megy? Nem bánnám, ők azért adnának érte valami pénzt is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sírnék, ha elvinné Lopezt is a Monaco és Valdes csak második számú kapus lenne
most én lemaradtam valamiről vagy valdes tényleg a monacoé már?
mondom magamba elég pöpec csapatot kezdenek építeni, erre olvasom vityát.
mondom magamba elég pöpec csapatot kezdenek építeni, erre olvasom vityát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Müller Egy kicsit fejlesztett Gomez a srác, érkezik, ott van, botlik, ott van De hát Kroos sérült volt...
aranylaszti meg egyértelműen az örökös győztesé, a nagy, igazi, egyetlen..a Bolha!
aranylaszti meg egyértelműen az örökös győztesé, a nagy, igazi, egyetlen..a Bolha!
Nem illik.
A München csapatként nyert BL-t ott nem tűnt ki senki a teljesítményével. Majd az ősz eldönti, hogy Messi vagy Ronaldo kapja... Harmadiknak meg betuszkolnak valakit a látszat kedvéért.