Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
NincsSzerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerinted egy PSGtől van magasabb szint? mert én nem hiszemRealista24 írta:Éppen ez az, hogy nem akart egyből egy nagy klubba igazolni. Átjött, akklimatizálódik, aztán váltani fog, hogy szintet lépjen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Éppen ez az, hogy nem akart egyből egy nagy klubba igazolni. Átjött, akklimatizálódik, aztán váltani fog, hogy szintet lépjen.Ha annyira nagy nevű klubba akarna menni, akkor tavaly nyáron a MUt választotta volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha annyira nagy nevű klubba akarna menni, akkor tavaly nyáron a MUt választotta volna.hehe írta:itt senkit sem érdekel a psg akarata. lucas 2-3 év múlva 24 évesen garantáltan tovább fog lépni, semmivel sem kisebb kaliberű játékos, mint neymar például, nem a francia bajnokságba való. és ezt ő is tudja. neki a psg ugródeszka egy nagy klubhoz.
A francia bajnokságot nem kell lenézni, leszólni. Pár éven belül az egyik legjobb lesz és a spanyolt biztosan le fogja hagyni. A PSG már most top csapat és a Monaco is hamarosan az lesz. A 2016os EB pedig újabb nagy lökést fog nekik adni
Nincs valami nagy esély az érkezésére, talán csak akkor, ha nagy Real szurkoló
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
úgy beszélsz mintha ez a chelsea akkora tényező lett volna idén hazadorstól meg matástól eggyütt.
semmi erősítét nem jelentene számunkra, van ilyen szerepkörű játékos már a keretben kettő is aki mindkettő jobb nála.
götze lett volna az igazi, mert ő valóban szélről is elég hatékonyan játszik, matánál meg összességében sokkal jobb játékos.
semmi erősítét nem jelentene számunkra, van ilyen szerepkörű játékos már a keretben kettő is aki mindkettő jobb nála.
götze lett volna az igazi, mert ő valóban szélről is elég hatékonyan játszik, matánál meg összességében sokkal jobb játékos.
Szerintem jó opció lenne, de én se minden áron hoznám vissza.hehe írta:én még a büdös életben nem láttam matát a jobbszélen.DM helyett... bal oldalon Hazard játszik...
de most megint vennénk egy köztes átmeneti megoldást drágán? mi a ráknak?
ha bale jön, akkor jó. én nem akarom, de nem tudunk mit tenni.
én akár jön, akár nem a walesi, megvárnám lucast, kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre. nem hinném, hogy lucas egy francia bajnokságban képzeli el pályafutása legszebb éveit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
itt senkit sem érdekel a psg akarata. lucas 2-3 év múlva 24 évesen garantáltan tovább fog lépni, semmivel sem kisebb kaliberű játékos, mint neymar például, nem a francia bajnokságba való. és ezt ő is tudja. neki a psg ugródeszka egy nagy klubhoz.cart írta:Persze, a PSG-nek nagy szüksége van az 50 milliódra. Hiába írod minden nap, az elkövetkező pár évben biztos nem fog elmenni onnan, ahogy Verratti sem.hehe írta:kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre.
Persze, a PSG-nek nagy szüksége van az 50 milliódra. Hiába írod minden nap, az elkövetkező pár évben biztos nem fog elmenni onnan, ahogy Verratti sem.hehe írta:kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na jó, ha a Lucas, Thiago, Suarez, Veratti vonalon igazolunk nyáron, akkor elkezdek ismét hinni egy szép jövőben.hehe írta:én akár jön, akár nem a walesi, megvárnám lucast, kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre. nem hinném, hogy lucas egy francia bajnokságban képzeli el pályafutása legszebb éveit.
- hehe
én még a büdös életben nem láttam matát a jobbszélen.DM helyett... bal oldalon Hazard játszik...
de most megint vennénk egy köztes átmeneti megoldást drágán? mi a ráknak?
ha bale jön, akkor jó. én nem akarom, de nem tudunk mit tenni.
én akár jön, akár nem a walesi, megvárnám lucast, kitenni rá az 50 millert és ott a jobbszél évekre. nem hinném, hogy lucas egy francia bajnokságban képzeli el pályafutása legszebb éveit.
Minek? Varane megoldja.Jim írta:--------------Cavani
CR----------------------------Bale
----------------Özil
------Gündogan----Modric
Marcelo--Ramos--Varane--Carvajal
--------------Casillas
itt ki védekezne amúgy a közáppályán?
Az érveidnek gratulálj, de azért köszi!Tayo írta:igen.bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
ha neked ez jött le abból amit leírtam akkor gratulálok .
DM helyett... bal oldalon Hazard játszik...hehe írta:hagyjátok már ezt a matát édesistenem
ezen a szinten már nem ad pluszt, teljesen átlagos számunkra.
ha szélre vesszük, céronaldo jobb nála (de még marcelo is), ha irányítószerűségbe, akkor meg modric veri keresztbe.
padra meg minek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
1) 40 milla alatt mást se fogunk tudni venni arra a posztra, ez szinte 100%!Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
2) Ami pedig a biztos helyét illeti, nos amint írásba kéri az uruguayi a távozási szándékát már is másként fest a leányzó fekvése! Az angolok ezt pont azért vezették be, hogy a szurkolók egy esetleges eladás esetén a klub helyett csak a játékost szidják és így a vezetők s..gge szépen védve marad!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem is tetszik,a csetlik nagyban köszönheti neki a bl indulást,egyetértek az általad leírtakkal.De hát ide nem kellett ő sem.Nekem jobban tetszene mint Bale,de hát...nem vagyunk egyformák... :-)Amúgy Mata simán jó lenne szélsőnek. Vonal szélső meg nem is kell, mert ők a felállt védelmek ellen szinte semmit se érnek, mert lezárják a területet. Mata meg a tömörülő ellenfelekkel szemben se haszontalan ráadásul veszélyes távolról is, mert jól lő, bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
hagyjátok már ezt a matát édesistenem
ha szélre vesszük, céronaldo jobb nála (de még marcelo is), ha irányítószerűségbe, akkor meg modric veri keresztbe.
padra meg minek.
padra meg minek.
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
igen.bár Tayo majd biztos rám cáfol, mert Mata egy középszerű senki, akinek kijött a lépés Angliában............
ha neked ez jött le abból amit leírtam akkor gratulálok .
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
--------------Cavani
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas
----------------Özil
------Gündogan----Modric
--------------Casillas
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
sajnos de hátha az angol erkölcscsőszök továbbadnának rajta, és le tudjuk őket rabolni..CS0ki írta:Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan...
miért? :-) Szerintem iszonyú jó játékos, összjátékban toptíz, agilis, erőszakos...CS0ki írta:Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog)...
Más: a Perez interjú a legjobb dolog, amit olvastam a Madriddal kapcsolatban az utóbbi hónapokban. Zizou, Zizou és Zizou. Rajta keresztül végre nekünk is lehetne koncepciónk
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem feltétlenül kevés az a 25. Most legutóbb pl. 10 meccses eltiltást kapott, nem biztos hogy annyira csípi a vezetőségCS0ki írta:Azt a 25 milliót ugye senki nem veszi egy percig sem komolyan... Ha esetleg váltana Sueraz(remélem nem fog), akkor az 40 millió fölött lenne. A liverpoolban odavannak érte, de legalábbis nagyon sokra értékelik, nem fogják eladni.
Szerintem is kevesek lennének. Mindkettő inkább a kreatívitásáról híres, én még egy középpályást szeretnék oda. Mondom is miért. :-) Marcelo valszeg kezdő lesz jövőre, ahogy hozunk egy Carvajalt is, aki szintén szeret az ellenfél térfelén mászkálni. Nekem az az érzésem, hogy velük fogjuk megoldani a széleket, DM-et is ezért adjuk el talán (amellett, hogy pénz kell és sík hülye a faszi). Két ilyen támadó felfogású védő mellett nem árt, ha van tömeg a középpályán, akik vissza tudnak segíteni a védekezésbe. És egyébként is mint Gündogán, mint Modric mellett volt/van olyan játékos, aki elsősorban a védekezéssel foglalkozott.nembiztos az h kevesek. Persze mi akik a Xabi-Khedira ultralassú pároshoz szoktunk azt tapasztaltuk h kevés két ember középre, de egy Gündogan-Modric kettős sokkal mozgékonyabb, a megszerzett labdákat is jobban megtudják játszani, remélhetőleg a meccsek nagy részébe ebből kifolyólag nálunk is lenne a laszti, és az ellenfél kergetné. Nem mint most.
A Chelsea is tulajdon képpen szélsők nélkül tolja ha jól tudom. Két felfutó védővel mi is meg tudjuk csinálni ezt, ha a kp. rendesen visszazár. Majd kiderül Carvajal mire képes.
- Mr. President
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat
ezt nagyon adom :-) végre lenne egy határozott, rámenős középcsatárunk, aki szívét lelkét kiteszi a pályára. kicsit persze moderálnia kéne magát de profi focistáról van szó nem pedig egy elmebetegről. a rasszistázás meg ....kb már a fél világra rámondták.hehe írta: kérdés, hogy ki kell nekünk: aki odamegy, rámenős, belövi, kicselezi, széttépi, vagy egy fancsaliképű átlagos, akaratgyenge balfasz. sztem egyértelmű.
és 25 millió még mindig jóval kevesebb mint a Cavaniért kért 60