Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 2., szerda 13:51

Realista24 írta: Én a belgát hoznám, Di Maríát beáldoznám érte. Casillast nem téma, mert szerintem nem kéne Mourinhónak.
dm-et egyébként én is oda adnám egy nagyobb összeg ellenében.
cselsziben úgy sincs elég ember középpályára talán ez még hasznukra válhat :hmmm:

:mrgreen:
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 2., szerda 13:46

Kerlon írta:Én meg Casillast, Lópezt meg Khedirát is elengedném. Nem gondoltam volna még pár éve, hogy kapus poszton kell a legnagyobb változtatni.

De Gea, Keylor Navas, Llorris mind jó opció. A legjobb egyértelműen Courtois lenne. Aztán még ott van Victor Valdez is... szabadúszó... :smile:
VV-vel egy baj van, hogy nagy a fizetése, egyébként, Barca ide, vagy Barca oda, hoznám.

:mrgreen: :mrgreen:
Én a belgát hoznám, Di Maríát beáldoznám érte. Casillast nem téma, mert szerintem nem kéne Mourinhónak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 2., szerda 13:44

Mai hirek szerint orvosin van a mobaconal valdes szoval sajna o is off :(
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 2., szerda 13:43

Én meg Casillast, Lópezt meg Khedirát is elengedném. Nem gondoltam volna még pár éve, hogy kapus poszton kell a legnagyobb változtatni.

De Gea, Keylor Navas, Llorris mind jó opció. A legjobb egyértelműen Courtois lenne. Aztán még ott van Victor Valdez is... szabadúszó... :smile:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 2., szerda 13:36

én meg inkább casillas-khedira pakkot. :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 2., szerda 13:25

Dobnák Mounak egy Lopez-Khedira pakkot

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 2., szerda 13:20

wZoLee7 írta:
CS0ki írta:De Gea vagy Courtois sajnos foglalt.
Ugyan...előbbi elképzelhető, hogy váltana, utóbbi mondjuk az AtMa miatt már kevésbé
A Chelsea miatt, inkább. Ő nem az az antimadridista fajta, ahogy a korábbi nyilatkozatait olvastam. Persze lehet tévedek. De Mounál alapember lesz, és ameddig ő ott lesz, addig a belga is.

Lloris jó opció, de Levy.... :x
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 2., szerda 13:19

CS0ki írta:De Gea vagy Courtois sajnos foglalt.
Ugyan...előbbi elképzelhető, hogy váltana, utóbbi mondjuk az AtMa miatt már kevésbé

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. július 2., szerda 13:18

Nekem is az a bajom ezzel a sok 28-29 éves kapusokkal, hogy miért tartanak itt ennyi idősen? Claudio Bravo, Ochoa, Navas, Casilla, akárki...Nekem ezek mind második kapusok egy real madridban. Ha visszagondolok az elmúlt idők vagy a mostani nagy kapusokra, azért ők már fiatalon mutattak annyit, hogy elvitték őket a nagy csapatok, most hirtelen nem tudok senkit(azért biztos van), aki a 20-as évei végére robbant be, és lett top kapus egy nagycsapatban.
Ez mind érthető, de Van der Saar, Casillas, Buffon, De Gea féle kapusok alapból európai top csapatok utánpótlásából kerültek ki, így egy két jó évvel már az elithez tartoznak. Amennyiben vki mondjuk Dél-Amerikából jön, mint Bravo, vagy Közép-Amerikából, mint Navas vagy Ochoa eleve jó néhány év míg szem előtt lesznek Európában sztem így érthető, hogy miért csak a kapus éveik ilyen szakaszában szereznek nevet maguknak.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 2., szerda 13:05

Nekem is az a bajom ezzel a sok 28-29 éves kapusokkal, hogy miért tartanak itt ennyi idősen? Claudio Bravo, Ochoa, Navas, Casilla, akárki...Nekem ezek mind második kapusok egy real madridban. Ha visszagondolok az elmúlt idők vagy a mostani nagy kapusokra, azért ők már fiatalon mutattak annyit, hogy elvitték őket a nagy csapatok, most hirtelen nem tudok senkit(azért biztos van), aki a 20-as évei végére robbant be, és lett top kapus egy nagycsapatban.

Ha most nagyon akarnék kapust, akkor Llorist hoiznám, mert ő az, aki olyan csapatban van, ahonnét hozható. De Gea vagy Courtois sajnos foglalt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 2., szerda 13:01

Most nem akarok vedougyved lenni de nem egy meccs alapjan szoktam valakit hajpolni. FM arra jo hogy akiket jonak mond azokat jobbam figydlem meccsek alatt. Nem onnan itelek meg jatekosokat

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 2., szerda 12:49

Nagy a hápja? Ochoa = kacsa = EZ? :mrgreen:

Egyébként a mexikóiról sokat elmond, hogy 2 héten belül 29 éves lesz, aztán van egy 3 éves francia kiruccanása egy tucatcsapatban. Láttunk már bőven példát arra, hogy egy játékos a nemzeti csapat színeiben megtáltosodik, közben meg a klubjában jelentősen visszaesik.

(Az FM szerint mondjuk Wijnaldum meg Ninis is óriási játékos, aztán olyan sokra még nem vitték... )

Nem azt mondom, hogy rossz kapus Guillermo Ochoa, de néhányan kicsit túlzásokba esnek vele kapcsolatosan.
Keresd meg ochoa meccset a psg ellen. Tavaly augusztusban volt 1-1 lett a vege. Valami 20 koruli vedese volt.

Ez sem kirívó eset. Vegyük például Javi Varas elképesztő napját a Barca ellen, amikor a végén még büntetőt is védett. Nem tudom. Szimpatikus srác, az biztos, de ha valaki tényleg akkora kapus, akkor 29 éves korára többre viszi annál, mint amit eddig elért.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 2., szerda 12:44

Keylor Navas-szal csak egy gondom van, hogy már 28. Meg Ochoa is.
Én egy fiatal tehetséget vennék, mint a Barca, és akkor még ott lenne Lopez, vagy Casilla-mármint jövőre.
De a legjobb De Gea lenne. És volt is hír róla, bár az...nem sok
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 2., szerda 12:39

Én is Keylor Navast favorizálnám. Elképesztő, a mi szemünket és másokét is állandóan kivédi. A vb-n meg amit nyújt zseniális szerintem, csak sanszos amiatt sokkal jobban a középpontba kerül,szóval le kéne rá csapni hamar, aztán egy évig még ott hagyni a Levantéban, idén még jó a párosunk.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 2., szerda 12:38

BBeno írta:Keresd meg ochoa meccset a psg ellen. Tavaly augusztusban volt 1-1 lett a vege. Valami 20 koruli vedese volt.

Azert van csapat nelkul mert kiesett az ajaccio es gondolom managerevel ledumaltak hogy vb utan targyalnak mert ugy is jol fog vedeni a vbn es akkor az egy jo ajanlolevel. Es igaza is lett.
Értem, köszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 2., szerda 12:37

Keresd meg ochoa meccset a psg ellen. Tavaly augusztusban volt 1-1 lett a vege. Valami 20 koruli vedese volt.

Azert van csapat nelkul mert kiesett az ajaccio es gondolom managerevel ledumaltak hogy vb utan targyalnak mert ugy is jol fog vedeni a vbn es akkor az egy jo ajanlolevel. Es igaza is lett.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 2., szerda 12:35

BBeno írta:Casilla csak azert nem lenne rosszabb a tobbi nevnel mert sajat neveles. Amugy nekem a favorit ochoa akit termeszetesen nem most lattam eloszor vedeni eletemben mert miota europaba szerzodott figyelem a jatekat az FMnek hala. Nagyot nyer vele aki elviszi a jelenleg klub nelkuli kapust.
Miért van akkor csapat nélkül, ha ilyen jó?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 2., szerda 12:24

Nemtudom, engem Ochoa nem nagyon győzött meg, kicsit nagy a hápja csak mert sokszor belerúgták a labdát. Én Keylor Navast hoznám, amit leművel a Levantéban + most is a VBn, az emberfeletti. Nagyon tud a srác. De Őt is csak az ezutáni év után hoznám, most még bőven jó lesz a Lopez + Casillas duó.

Kroos meg látom nyomott egy sablont. :D
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 2., szerda 12:22

Casilla csak azert nem lenne rosszabb a tobbi nevnel mert sajat neveles. Amugy nekem a favorit ochoa akit termeszetesen nem most lattam eloszor vedeni eletemben mert miota europaba szerzodott figyelem a jatekat az FMnek hala. Nagyot nyer vele aki elviszi a jelenleg klub nelkuli kapust.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 2., szerda 12:03

Nem tudom, lehet Zizunak jót tenne ha a Castilla maradna a B-ben...összerakja a csapatot, visszakerülnek az A-ba és a 2. évén bizonyíthat ott már egy általa összerakott csapattal.
A kapus kérdés kényes dolog, akkor lennék a legelégedettebb ha Iker jövőre visszavonulna, nem akarom más csapatban látni, de már nem olyan mint régen volt :-(

Vissza: