Na mennyit? Ez a kettő meg pont jellemző DDG-re.Anthony írta:Sok jó kapus van, nem kell pont a "nagy nevekre" ráugrani.
DeGea? Vicc, az mennyit bakizott a MU-ba, minek ő?
A legfontosabb egy kapusnál, hogy határozott legyen, és stabil formát hozzon.
Kommentáld a híreket
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Kommentáld a híreket
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Jó a kérdés.Kerlon írta:Csak annyit kérdeznék, hogy Lópezről gondoltad volna ezt? Mindig tudtuk, hogy jó kapus, de egyszer sem gondoltuk, hogy ő lesz az első számú kapusunk. Ráadásul Navas és Casilla pont jó korban lesznek ahhoz, hogy még sokáig komoly szinten tudjanak teljesíteni.
Őt már a Villarealos időszakában is tartottam olyan jó kapusnak,hogy egy top csapatban első számú legyen.
Viszont mikor vissza jött,akkor valóban nem gondoltam,hogy nálunk 1. számú lesz,mert akkor még arra számítottam vagy inkább reménykedtem benne, hogy Iker majd talpra fog állni és újra olyan formában lesz,mint amikor a világ legjobbjaként emlegették. Azt az Ikert nyilván senki nem szorította volna ki a kezdőből.
Végül is Navas és Cassilla is hasonló cipőben járnak,mint anno Diego,mert egy középcsapatban nyújtanak kiemelkedőt. Ami különbséget viszont mégis látok,hogy Lopez éveken át tudott úgy teljesíteni,ahogy.
Navasnál a most magunk mögött hagyott szezont mondanám szintlépésnek,szerintem a legtöbben idén figyeltek fel rá, nála még picit tartanék attól,hogy nehogy egy szezonos játékos legyen. Rajta látni azt amúgy,hogy igazán tehetséges,kérdés az,hogy tartósan képes-e ilyen szezonokat lehozni.
Cassilla ilyen szempontból valamivel meggyőzőbb nekem,mert ő már 2-3 éve teljesít ilyen jól, szóval rajta látszik,hogy konstans tudna teljesíteni,vele viszont az a problémám,hogy azt a pici extrát hiányolom tőle,ami igazán top kapussá tehetné.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sok jó kapus van, nem kell pont a "nagy nevekre" ráugrani.
Casilla is 28 lesz idén... meg én biztos nem igazolnám őt le.
meg ugye utána elég nehéz is lenne valahonnan szerezni egy Casill nevezetű utódot is....
Oblak engem meggyőzött, őt elnézegetném és még előtte a jövő.
Keylor Navas meg maga az álom, imádom a palit
meg ugye utána elég nehéz is lenne valahonnan szerezni egy Casill nevezetű utódot is....
Oblak engem meggyőzött, őt elnézegetném és még előtte a jövő.
Keylor Navas meg maga az álom, imádom a palit
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kapusoknál az nem kor, bár szerintem ő az a típusú kapus, aki ahogy idősödik, úgy válik majd 30on túl egyre szenilisebbé úgymondBBeno írta:Keylor navas is 28 lesz decemberben. O sem a jovo embere ha itt tartunk
De Gea körül kell szimatolni, hogy mennyi az annyi
Nem illik.
3-4 évre relatív olcsó megoldás lehetne, ha nem tudnánk jobbat igazolni normális ár mellett, akkor simán hoznám.BBeno írta:Keylor navas is 28 lesz decemberben. O sem a jovo embere ha itt tartunk
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Keylor navas is 28 lesz decemberben. O sem a jovo embere ha itt tartunk
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
De Gearól le a kezeket!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem okos lenne kicsit előre tervezni, és idén leigazolni vagy keylor navast, vagy de geát. courtoisval kiegészülve őket hármukat tartom jobbnak, mint lopezt (mert casillasszal már ne nagyon számoljuk kezdőcsapatba).
courtoisra nincs reális esélyünk, de geat most lehetne mozdítani, mivel még európa ligában sincs a gyenge csapatával, navast meg idén tuti elviszi egy nagy csapat.
courtoisra nincs reális esélyünk, de geat most lehetne mozdítani, mivel még európa ligában sincs a gyenge csapatával, navast meg idén tuti elviszi egy nagy csapat.
Csak annyit kérdeznék, hogy Lópezről gondoltad volna ezt? Mindig tudtuk, hogy jó kapus, de egyszer sem gondoltuk, hogy ő lesz az első számú kapusunk. Ráadásul Navas és Casilla pont jó korban lesznek ahhoz, hogy még sokáig komoly szinten tudjanak teljesíteni.@Sonny írta:Látom sokan favorizáljátok De Gea-t. Nekem ő valamiért annyira nem meggyőző,igaz még nagyon fiatal bőven fejlődhet az évek során.
Nekem az első számú opció Lloris lenne,ő már egy kiforrott kapus,de még hosszú ideig lehetne számolni vele,mert még bőven jó korban van. Szerintem,ha kapna ajánlatot jönne is szívesen. Nála csak Levy barátunk okozhat problémát,aki elég kemény üzletember láthattuk Modric és Bale igazolásakor is. Szerintem Pereznek még azóta is vannak rémálmai vele.
A nagy álmom pedig Neuer lenne,aki nálam egyértelműen a világ legjobb kapusa,és még söprögetőként is elég jól megállja a helyét. Persze ő tényleg csak álom kategória,mert 0-1% közötti az esély rá,hogy valaha is nálunk fog védeni.
Az ilyen Navas, Casilla, Ochoa féle srácok szerintem nem állnak olyan szinten és nem is fognak,hogy a Real Madrid első számú kapusa legyen valamelyikből is. 2. számúnak viszont bármelyikük tökéletes lenne,ha úgy alakulna.
Illetve itt van még Oblak is,aki nagy talány számomra,mivel sokat nem láttam védeni. Mikor láttam jól teljesített,de 3-4 meccs alapján nem tudom megítélni,hogy megállná-e a helyét 1. számúként.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Meglepő ez a sok terv, tekintve, hogy egyelőre Casillas és Lopez is a játékosunk, és komolyabb pletykák sincsenek arról hogy mennének.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Látom sokan favorizáljátok De Gea-t. Nekem ő valamiért annyira nem meggyőző,igaz még nagyon fiatal bőven fejlődhet az évek során.
Nekem az első számú opció Lloris lenne,ő már egy kiforrott kapus,de még hosszú ideig lehetne számolni vele,mert még bőven jó korban van. Szerintem,ha kapna ajánlatot jönne is szívesen. Nála csak Levy barátunk okozhat problémát,aki elég kemény üzletember láthattuk Modric és Bale igazolásakor is. Szerintem Pereznek még azóta is vannak rémálmai vele.
A nagy álmom pedig Neuer lenne,aki nálam egyértelműen a világ legjobb kapusa,és még söprögetőként is elég jól megállja a helyét. Persze ő tényleg csak álom kategória,mert 0-1% közötti az esély rá,hogy valaha is nálunk fog védeni.
Az ilyen Navas, Casilla, Ochoa féle srácok szerintem nem állnak olyan szinten és nem is fognak,hogy a Real Madrid első számú kapusa legyen valamelyikből is. 2. számúnak viszont bármelyikük tökéletes lenne,ha úgy alakulna.
Illetve itt van még Oblak is,aki nagy talány számomra,mivel sokat nem láttam védeni. Mikor láttam jól teljesített,de 3-4 meccs alapján nem tudom megítélni,hogy megállná-e a helyét 1. számúként.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
M1Ö írta:Azért egy kapusért elég meredek lenne 50-55 milliót ki adni, akármekkora tehetség.attareal írta:Első számú opció De Gea lenne, akire Lopez-Khedira pakkot és még 10-15M-et is adnék.
Esetleg Lopez + 10-15 millió, nah az már reális lenne.
A Navas-Casilla duó meg remélem kamu, nem kis vissza lépés lenne egy Casillas-Lopez duóhoz képest...
Én egy Gea-ért ezt simán. Főleg, hogy akit adunk érte, azokat tudjuk pótolni. Nah mondjuk az a 15M sok lenne, de azt a 2 játékost simán adnám érte.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azért egy kapusért elég meredek lenne 50-55 milliót ki adni, akármekkora tehetség.attareal írta:Első számú opció De Gea lenne, akire Lopez-Khedira pakkot és még 10-15M-et is adnék.
Esetleg Lopez + 10-15 millió, nah az már reális lenne.
A Navas-Casilla duó meg remélem kamu, nem kis vissza lépés lenne egy Casillas-Lopez duóhoz képest...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
én egyértelműen 25 alatti kapus-t hoznék.
Első számú opció De Gea lenne, akire Lopez-Khedira pakkot és még 10-15M-et is adnék.
Aztán a második számú opcio Oblak, aki 15 alatt hozható lenne.
Ha ez nem sikerül, akkor jöhet Navas-Casilla
Első számú opció De Gea lenne, akire Lopez-Khedira pakkot és még 10-15M-et is adnék.
Aztán a második számú opcio Oblak, aki 15 alatt hozható lenne.
Ha ez nem sikerül, akkor jöhet Navas-Casilla
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyetértek, bár nekem Neuer a guilty pleasure, de ő úgyse, meg amúgy seKerlon írta: De Gea, Keylor Navas, Llorris mind jó opció. A legjobb egyértelműen Courtois lenne.
Courtois sajna Mourinho kezében van, aki tudja mekkora fegyver a belga, és még ha nem is csípné, akkor se fegyverezné vele fel a Realt. De Gea is jó lenne nagyon, Llorris néha bakizgat, de melyik nem.
Nem illik.
Ezt mondom! Hozni kell VV-t, vissza kell juttatni minden áron a Castillát a másodosztályba! :Đ
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dm-et egyébként én is oda adnám egy nagyobb összeg ellenében.Realista24 írta: Én a belgát hoznám, Di Maríát beáldoznám érte. Casillast nem téma, mert szerintem nem kéne Mourinhónak.
cselsziben úgy sincs elég ember középpályára talán ez még hasznukra válhat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
VV-vel egy baj van, hogy nagy a fizetése, egyébként, Barca ide, vagy Barca oda, hoznám.Kerlon írta:Én meg Casillast, Lópezt meg Khedirát is elengedném. Nem gondoltam volna még pár éve, hogy kapus poszton kell a legnagyobb változtatni.
De Gea, Keylor Navas, Llorris mind jó opció. A legjobb egyértelműen Courtois lenne. Aztán még ott van Victor Valdez is... szabadúszó...
Én a belgát hoznám, Di Maríát beáldoznám érte. Casillast nem téma, mert szerintem nem kéne Mourinhónak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mai hirek szerint orvosin van a mobaconal valdes szoval sajna o is off