Ja.Khediránál meg nem nehéz jobban teljesíteni ezen a szinten. Ha nem José lenne az edző, Madrid közelében sem lenne már.
Simán lehetne 20-30 jobb alternatívát mondani helyette.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. április 20., szombat 20:06
Ja.Khediránál meg nem nehéz jobban teljesíteni ezen a szinten. Ha nem José lenne az edző, Madrid közelében sem lenne már.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 20., szombat 20:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 20., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 19:54
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 20., szombat 14:26
Évek óta bizonyítanak? Mit is pontosan? Azt, hogy a madridi utánpótlás egy rossz vicc, hogy a játékosmegfigyelőink vakok, a castillába be- és onnan kikerülő játékosok pedig egytől egyig egybenyakúak, darabosak, pályán és fejben egyaránt lassúak és az első csapatban tökéletesen használhatatlanok?mondjuk megnézném pár Castillás arcát akik évek óta bizonyítanak, ha Casemiro kezdő lenne. Idejön, játszik pár meccset, ki sem emelkedik, és már fel is húzhatja az első csapat mezét.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 20., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 20., szombat 14:05
Mondjuk jogos, mert a szélső védők jobbak, de a többi poszton, hát nem tudom.Mickey írta:Remy
Azért nem minden téren jobbak
Gondolom összeállításra érted.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 20., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 20., szombat 13:57
Ha minden válogatottat nézünk, akkor Cheryshev a 3. osztályból került be az Orosz csapatba. Benavante a 4. (?) csapatból kerülhet be a perui válogatottba. (persze azért nem egy nagy válogatott, de na...)hehe írta:látom vetted a lényeget.Azért mostanában boldog-boldogtalan is brazil válogatott, én ebből nem indulnék ki.
a castillából ki férne be a válogatottba?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 20., szombat 13:53
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 20., szombat 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 20., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 13:42
guti is csak szenvedett amikor az alcorcont ellen kimentünk d-csapattal focizgatni...Mike írta:én tudom ki az a Casemiro, tisztában vagyok vele h 1-2 éve elég nagy jövőt jósoltak neki. De ha jól tudom még el is volt hízva mikor idejött, a legjobb formáját meg se közelítette, és a Castillában sem ő volt az istenkirály. Ezért írtam csak ezt.
látom vetted a lényeget.Azért mostanában boldog-boldogtalan is brazil válogatott, én ebből nem indulnék ki.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 20., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 20., szombat 13:38
Ja, hát érdekes kérdés ez. Én például, ha a helyében lennék, akkor a végsőkig kitartanék, mert ha elmegyek innen, akkor nem valószínű, hogy visszatérhetek. (nem kölcsönbe). Itt nevelkedett, tehát a szíve valószínűleg a Realé, és elsősorban itt szeretne bizonyítani és az első csapatban játszani.Casso írta: Remy: És ha az arc okos akkor elhúz innen, mert nagy potenciál van benne.
+ azért DM sem villog már egy idejeCasso írta:Nem, de Callejonnál jobb...
Azért mostanában boldog-boldogtalan is brazil válogatott, én ebből nem indulnék ki.a gyerek volt brazil válogatott,
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 20., szombat 13:38
hát még ebben sem lennék biztos.Casso írta:Nem, de Callejonnál jobb...hehe írta:jesé sztetek jobb, mint céronaldo vagy dimaria?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 20., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 20., szombat 13:38
Nem, de Callejonnál jobb...hehe írta:jesé sztetek jobb, mint céronaldo vagy dimaria?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem