Simán elképzelhető róla.tucsoki írta:Amíg nem DM nyilatkozza hogy menni akar, addig nem tudom elhinni.
Amúgy a Bild megint lehozta, hogy többek között mi is érdeklődünk Gustavo után.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 3., csütörtök 14:25
Simán elképzelhető róla.tucsoki írta:Amíg nem DM nyilatkozza hogy menni akar, addig nem tudom elhinni.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. július 3., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. július 3., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 3., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 3., csütörtök 14:05
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 3., csütörtök 13:59
ha DM megy, nagy valószínűséggel rá is repülünk az egyik zebrára, közülük is inkább Pogbáraattareal írta: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 3., csütörtök 13:58
Nem is Xabival kell összehasonlítani.Elolvastam először is, azért írom, hogy majdnem végig jó volt, legtöbb gólpassz is a számlájára írható, szerintem kevesebbet hibázott, mint pl. Xabi, de sokkal több kulcsmomentuma is volt. Amúgy nem vagyok oda érte, de ez a gyerek élete formájában van, előbb adnám el Xabit, mint őt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 3., csütörtök 13:57
Így legyen. Khedira,Morata,Casemiro el, és nagyon nyugodtan indulhatunk a szezonnak.Realista24 írta: Kroos, Vidal, Falcao. Szerintem jelenleg így nézünk ki.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 3., csütörtök 13:56
Elolvastam először is, azért írom, hogy majdnem végig jó volt, legtöbb gólpassz is a számlájára írható, szerintem kevesebbet hibázott, mint pl. Xabi, de sokkal több kulcsmomentuma is volt. Amúgy nem vagyok oda érte, de ez a gyerek élete formájában van, előbb adnám el Xabit, mint őt.Realista24 írta:Olvasd el újra, amit írtam.Ennél azért ő jóval többet tett le az asztalra, mind a 2 döntőben kulcsfontosságú momentumai voltak és egész évben jól játszott. Jobban meg kéne becsülni!
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 3., csütörtök 13:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 3., csütörtök 13:55
Vidal 87.05.22, DM 88.02.14.Megnyugattál. Amugy Dm és Vidal között csak fél év van.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 3., csütörtök 13:54
Megnyugattál. Amugy Dm és Vidal között csak fél év van.Realista24 írta:James nem fog Madridba igazolni, erre rá merem tenni RMCF egy heti piaadagját.attareal írta:Ez mind szép és jó, de nehogy már Hameval kelljen pótolni őt, mert ő megsem közelíti azt-azon a poszton persze-, mint amit DM nyom ott. Megfelelő pótlás esetén felőlem mehet. Azaz: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
Kroos, Vidal, Falcao. Szerintem jelenleg így nézünk ki.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 3., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 3., csütörtök 13:50
James nem fog Madridba igazolni, erre rá merem tenni RMCF egy heti piaadagját.attareal írta:Ez mind szép és jó, de nehogy már Hameval kelljen pótolni őt, mert ő megsem közelíti azt-azon a poszton persze-, mint amit DM nyom ott. Megfelelő pótlás esetén felőlem mehet. Azaz: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 3., csütörtök 13:49
+1, az előző szerződés hosszabbítása előtt is lehozott két jó hónapot, aztán ment a sírás. Elég link alak ilyen téren és lehet, hogy egyénileg több benne a veszély, mint Kroosban, Pogbaban vagy Vidalban, de ha 50 millió felett valaki elvinné és ennyiért lehetne hozni valamelyik juvest vagy a feléért Kroost, akkor szívfájdalom nélkül elengedném. Igazából cserének lenne tökéletes, mert a lendülete sok meccsen jelentene áttörést, de a fix kiegészítő szereppel nem fog megelégedni. Rá kellene sózni a Unitedre, úgy sincs értelmes szélsőjük és úgy is sokat fizetnek mindenkiért. :ĐRealista24 írta:De most komolyan, milyen szezon után? Volt egy jobbnak mondható fél éve, a sok szerencsétlen megoldását szerencsére sok esetben tudta kompenzálni, de ez egyre kevésbé lesz megengedhető. Ennyi hibával azon a poszton nem lehet játszani.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
Na persze. Télen lapáttal kergettem volna el olyan tré volt az ember...és egész évben jól játszott.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 3., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 3., csütörtök 13:48
Igazából nem lehet tudni, hogy mi megy a háttérben. Senki nem mondta, hogy eladó. Carló kimondottan kardoskodott érte, mint ahogyan CR is. Lehet Mendes buziskodik egy kis plusz lecsóért neki. Valamiért viszont az az érzésem, hogy Carló lebeszéli a váltásról.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 3., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 3., csütörtök 13:47
Olvasd el újra, amit írtam.Ennél azért ő jóval többet tett le az asztalra, mind a 2 döntőben kulcsfontosságú momentumai voltak és egész évben jól játszott. Jobban meg kéne becsülni!
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. július 3., csütörtök 13:45
Ennél azért ő jóval többet tett le az asztalra, mind a 2 döntőben kulcsfontosságú momentumai voltak és egész évben jól játszott. Jobban meg kéne becsülni!Realista24 írta:De most komolyan, milyen szezon után? Volt egy jobbnak mondható fél éve, a sok szerencsétlen megoldását szerencsére sok esetben tudta kompenzálni, de ez egyre kevésbé lesz megengedhető. Ennyi hibával azon a poszton nem lehet játszani.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem