Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Amíg nem DM nyilatkozza hogy menni akar, addig nem tudom elhinni.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
annak mennyi a valóságalapja, hogy illarra a portoba megy kölcsönbe? mennyi rá az esély?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ha DM megy, nagy valószínűséggel rá is repülünk az egyik zebrára, közülük is inkább Pogbáraattareal írta: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
azért azzal h Kroos is jó áron jön, elég jó helyzetbe kerültünk, bőven lehet még költeni
DM sztem 50 nem lesz, le fogják alkudni, de 45-tel simán számolhatunk. Khedira minimum 25, Morata+Casemiro+Garay minimum 30
ez alsó hangon 100 millió! Abból Kroos 25, marad 75 + ami alapból a zsebben van
tehát Kroos, Falcao, Pogba. Finom.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem is Xabival kell összehasonlítani.Elolvastam először is, azért írom, hogy majdnem végig jó volt, legtöbb gólpassz is a számlájára írható, szerintem kevesebbet hibázott, mint pl. Xabi, de sokkal több kulcsmomentuma is volt. Amúgy nem vagyok oda érte, de ez a gyerek élete formájában van, előbb adnám el Xabit, mint őt.
Xabi nálam sem tényező, fix pados lenne nálam, mert jó az öreg a háznál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Így legyen. Khedira,Morata,Casemiro el, és nagyon nyugodtan indulhatunk a szezonnak.Realista24 írta: Kroos, Vidal, Falcao. Szerintem jelenleg így nézünk ki.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Elolvastam először is, azért írom, hogy majdnem végig jó volt, legtöbb gólpassz is a számlájára írható, szerintem kevesebbet hibázott, mint pl. Xabi, de sokkal több kulcsmomentuma is volt. Amúgy nem vagyok oda érte, de ez a gyerek élete formájában van, előbb adnám el Xabit, mint őt.Realista24 írta:Olvasd el újra, amit írtam.Ennél azért ő jóval többet tett le az asztalra, mind a 2 döntőben kulcsfontosságú momentumai voltak és egész évben jól játszott. Jobban meg kéne becsülni!
Más: elvileg Modirc megkapja a 8-ast a következő szezonban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Banán 2014. július 3., csütörtök 13:58-kor.
Vidal kicsit magasabb és jobb szint arra a posztra..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vidal 87.05.22, DM 88.02.14.Megnyugattál. Amugy Dm és Vidal között csak fél év van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Megnyugattál. Amugy Dm és Vidal között csak fél év van.Realista24 írta:James nem fog Madridba igazolni, erre rá merem tenni RMCF egy heti piaadagját.attareal írta:Ez mind szép és jó, de nehogy már Hameval kelljen pótolni őt, mert ő megsem közelíti azt-azon a poszton persze-, mint amit DM nyom ott. Megfelelő pótlás esetén felőlem mehet. Azaz: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
Kroos, Vidal, Falcao. Szerintem jelenleg így nézünk ki.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
BOcs,amit irtam nem engedte torolni,mert elneztem az oldalt,egy korabbi hszre valaszoltam vna vele :P
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
James nem fog Madridba igazolni, erre rá merem tenni RMCF egy heti piaadagját.attareal írta:Ez mind szép és jó, de nehogy már Hameval kelljen pótolni őt, mert ő megsem közelíti azt-azon a poszton persze-, mint amit DM nyom ott. Megfelelő pótlás esetén felőlem mehet. Azaz: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
Kroos, Vidal, Falcao. Szerintem jelenleg így nézünk ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1, az előző szerződés hosszabbítása előtt is lehozott két jó hónapot, aztán ment a sírás. Elég link alak ilyen téren és lehet, hogy egyénileg több benne a veszély, mint Kroosban, Pogbaban vagy Vidalban, de ha 50 millió felett valaki elvinné és ennyiért lehetne hozni valamelyik juvest vagy a feléért Kroost, akkor szívfájdalom nélkül elengedném. Igazából cserének lenne tökéletes, mert a lendülete sok meccsen jelentene áttörést, de a fix kiegészítő szereppel nem fog megelégedni. Rá kellene sózni a Unitedre, úgy sincs értelmes szélsőjük és úgy is sokat fizetnek mindenkiért. :ĐRealista24 írta:De most komolyan, milyen szezon után? Volt egy jobbnak mondható fél éve, a sok szerencsétlen megoldását szerencsére sok esetben tudta kompenzálni, de ez egyre kevésbé lesz megengedhető. Ennyi hibával azon a poszton nem lehet játszani.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
Na persze. Télen lapáttal kergettem volna el olyan tré volt az ember...és egész évben jól játszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Olyan nincs hogy mind madridista... Legalabbis szerintem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Igazából nem lehet tudni, hogy mi megy a háttérben. Senki nem mondta, hogy eladó. Carló kimondottan kardoskodott érte, mint ahogyan CR is. Lehet Mendes buziskodik egy kis plusz lecsóért neki. Valamiért viszont az az érzésem, hogy Carló lebeszéli a váltásról.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
Viszont amennyiben menni akar, el kell engedni egy értelmes összegért, és reménykedni, hogy nem megy sehova Pogba. Jövőre meg lecsapni rá, és ott a rég áhított csúcsnéger
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez mind szép és jó, de nehogy már Hameval kelljen pótolni őt, mert ő megsem közelíti azt-azon a poszton persze-, mint amit DM nyom ott. Megfelelő pótlás esetén felőlem mehet. Azaz: Pogba, Vidal, Isco-félve írom, mert még sokat kell tanulnia, és kitudja hol számítanak rá-, és kb. ennyi, aki tudná őt pótolni. Csak ez gond.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasd el újra, amit írtam.Ennél azért ő jóval többet tett le az asztalra, mind a 2 döntőben kulcsfontosságú momentumai voltak és egész évben jól játszott. Jobban meg kéne becsülni!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennél azért ő jóval többet tett le az asztalra, mind a 2 döntőben kulcsfontosságú momentumai voltak és egész évben jól játszott. Jobban meg kéne becsülni!Realista24 írta:De most komolyan, milyen szezon után? Volt egy jobbnak mondható fél éve, a sok szerencsétlen megoldását szerencsére sok esetben tudta kompenzálni, de ez egyre kevésbé lesz megengedhető. Ennyi hibával azon a poszton nem lehet játszani.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most komolyan, milyen szezon után? Volt egy jobbnak mondható fél éve, a sok szerencsétlen megoldását szerencsére sok esetben tudta kompenzálni, de ez egyre kevésbé lesz megengedhető. Ennyi hibával azon a poszton nem lehet játszani.dzsi91 írta:Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
csodálkozol bazmeg? Ittvagy 4 éve, és leszámítva egy kb 3 hónapos időszakot Mou alatt, meg most egy fél évet, folyamatosan csak fejfájást okoztál a rengeteg bugyuta, kapkodó, értelmetlen megoldásoddal. Amik amúgy most is ugyanúgy megvoltak...Di María nem szeretne Madridban maradni. Az argentin játékos elégedetlen a helyzetével és úgy érzi nem becsülik őt Spanyolországban. Forrás: Madridom.hu
hozz le még1 hasonló teljes szezont, és talán közönségkedvenc is lehetsz
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért valahol meg lehet érteni Di Maria-t is ... Egy ilyen szezon után sem zárkózunk el az eladásától (legalábbis nyár eleje óta ilyen hírek vannak) ... De ha menni akar menjen, komoly szezon jön, nincs helye a balhéknak majd pótoljuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams