Arról nem is beszélve, hogy az Onda Cero szerint a Madrid új ajánlata a középpályásért 25 milla + Morata; persze ez sem jelent még semmit, sőt talán nem is igaz, de mondom szerintem várjuk ki a végét!Isco
Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Minden tiszteletem az övé,mert nagyra tartom,de pont azért mondom hogy inkább nagyon.Zidane is kicsit túl van misztifikálva.
A saját érdekébe,mert előfordulhat,hogy ha még se lesz a dolog meseszerű,akkor majd fanyalognak a népek.Ha majd nem hozza le a csillagos eget...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezt azért még nem venném készpénznek, Isconál a legfontosabb jelenleg, hogy állandóan játsszon; az hogy erre a Citynél és főleg Pelle alatt nagyobb sansza van, már egy más tészta, illetve csak a hab a tortán! De azért szerintem várjuk ki a végét (mondom ezt úgy, hogy egy percig nem fogok sírni, ha nem jön)!meg ismétlem önmagam, Pellével akar dolgozni, innentől kezdve csinálhatunk akármit.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem nemértettél meg. Én elhiszem, hogy a Real nemérdekli más csapatot, nemis arrol beszéltem. Hanem arról, hogy Perez ugyis fog hozni embereket, ha érdekli más csapatot, ha nem. Az lehet, hogy nemérdekli oket a Real helyzete, de hidd el, hogy a pénz biztosan érdekli oket. Foleg ilyen Tottenham szeru csapatokat. És ha Zidane azt mondja neki, hogy ide figyelj Florentino, ezt a Bale gyereket mar honapok ota figyelem, ez kell a Madridba (márpedig mint tudjuk, Zidane így is gondolja), akkor Perez 80 milliót is lefog érte tenni. Annyiért meg úgyis elengedik. Ha nem, akkor idióták. Így biztos pénzhez jutnak, az meg, hogy Balelel BLt fognak játszani, az meg a jovo zenéje, és egyáltalán nem biztos, sot.CS0ki írta:Szerinted hol érdekli a többi csapatot, hogy nekünk most kell játékos, most van edzőcsere meg most van elnökválasztás? Leszarják. Szerződésük van a játékosokkal még évekig, nem fogják őket eladni, ha csak ki nem fizetünk nekik mindent. És a Spurs is úgy gondolkodik, mint én, sőt, még jobban képbe vannak. Tudják, hogy Bale-lel sokkal esélyesebb jövőre a BL, ami hozhat +30 milliót. Ráteszik azt is az árára, ami eleve nagyon magas. Ilyen korú és szerződéssel rendelkező játékost nagyon nehéz elhozni.De nemlehet minden játékossal megegyezni ugy hogy csak jovore jon. Ez teljesen hulyeség. Nemlehet, hogy a Dortmund is eladja nekunk jovore Gundogant, a Spurs jovore adja Balet. Eladjuk a fél csapatot, erre fol mindenkit akit szeretnénk, csak jovore igazolunk le, nem? Ugy ismerjuk Perezt, aki ha elnokvalasztas van, edzovaltas van, akkor majd nemigazol semmilyen nagy neve(ke)t? Lemerem fogadni, hogy 4 vagy 5 uj jatekos fog erkezni, akibol 2 minimum nagy pénzt fog kovetelni (Bale, Cavani, ... xy). Már csak azért is, mert 4 vagy 5, azis lehet hogy tobb jatekos elfog tolunk igazolni
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Úgy néz ki, hogy Coentrao is a Monacoba tart. Transfermarkt-ra ránéztem és 77% esélyt adnak rá, ami kúszik felfelé. Több, mint Valdesé(62) illetve Falcaoé(55). Remélem odamegy és többet adnak érte, mint 18 miska. Chelseabe se menjen Mourinhoékat erősíteni... Mendes meg tényleg viszi az ügynökeit oda. Betojás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bronzetti szerint marad Cavani az olaszoknál, egy másik Fifa ügynök szerint meg ahogy bemutatják Carlót, szinte már jön is. Ezzel nem azt akarom írni, hogy igaz a hír, csak hogy nem zárja ki. A lapokat el kell adni.gyebkent is ha ez igaz lenne, akkor mar regen nem lenne Cavani hir.
Ez még jól is hangozna, ha nem Isco lenne az, akiért 35öt kell letenni. Egyszerűen nem ér annyit, hogy kivásárlási áron vigyük...meg ismétlem önmagam, Pellével akar dolgozni, innentől kezdve csinálhatunk akármit.53millió euróból összelehetne hozni egy isco-thiago pakkot.
Az sem mellékes, hogy Thiagónak is van egy "kis" beleszólása a leigazolásába.
És igen, láttam, hogy odaírtad, hogy álom. :-)
Zidane milye Iscónak, de komolyan? Nem egy francia srácról van szó, aki pelenkás kora óta bálványozza Zizout.mert ha odamegy egy zidane hogy nálunk akarjuk hogy játsszál, hogy értünk játsszál akkor az a gyerek zsebben van.
Zidane is kicsit túl van misztifikálva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Di Maria mehet, bár vannak olyan periódusok, olyan ellenfelek amikor kifejezetten hasznos, de annyira agyatlan hogy elrontja amit kifőz magának. Ha megy, akkor viszont Bale mint egy falat kenyér..Navas nem, Özil szélen nem, Lucast nem engedik, Reus se jönne még sztem.
Thiago egész nyugodtan, Gustavo(vagy vki kinek neve nem khedira)-Modric-Thiago ez egy olajozott, résmentes sor lenne. Nálam Isco nem, esetleg vmi józan összegért, de a City miatt ez már bukik.
Thiago egész nyugodtan, Gustavo(vagy vki kinek neve nem khedira)-Modric-Thiago ez egy olajozott, résmentes sor lenne. Nálam Isco nem, esetleg vmi józan összegért, de a City miatt ez már bukik.
Nem illik.
- Galacticos
abban én nem lennék olyan biztos.CS0ki írta:Ha van alacsony kivásárlási ára a Gündogánnak, akkor el fogjuk hozni.
ja és az atleticoval lévő egyezségünk is szerintem hülyeség. hogy nem igazol a két klub egymástól a jó viszony megtartása érdekében. ez megint csak nekik jó, szerintem.
mourinhost csak egy példának szántam. mert már unom hogy mindig mi szívjuk meg. :-)CS0ki írta:Mourinhot meg kirugtuk konkrétan, még jó, hogy nekünk nem kellett fizetni lelépési díjat.
Szerinted hol érdekli a többi csapatot, hogy nekünk most kell játékos, most van edzőcsere meg most van elnökválasztás? Leszarják. Szerződésük van a játékosokkal még évekig, nem fogják őket eladni, ha csak ki nem fizetünk nekik mindent. És a Spurs is úgy gondolkodik, mint én, sőt, még jobban képbe vannak. Tudják, hogy Bale-lel sokkal esélyesebb jövőre a BL, ami hozhat +30 milliót. Ráteszik azt is az árára, ami eleve nagyon magas. Ilyen korú és szerződéssel rendelkező játékost nagyon nehéz elhozni.De nemlehet minden játékossal megegyezni ugy hogy csak jovore jon. Ez teljesen hulyeség. Nemlehet, hogy a Dortmund is eladja nekunk jovore Gundogant, a Spurs jovore adja Balet. Eladjuk a fél csapatot, erre fol mindenkit akit szeretnénk, csak jovore igazolunk le, nem? Ugy ismerjuk Perezt, aki ha elnokvalasztas van, edzovaltas van, akkor majd nemigazol semmilyen nagy neve(ke)t? Lemerem fogadni, hogy 4 vagy 5 uj jatekos fog erkezni, akibol 2 minimum nagy pénzt fog kovetelni (Bale, Cavani, ... xy). Már csak azért is, mert 4 vagy 5, azis lehet hogy tobb jatekos elfog tolunk igazolni
Le van fordítva a nyilatkozata egészben, nem volt szó ilyenről.Az Ultras Sur facebook oldala, nemreg kirakott egy olyan hirt, hogy Perez tegnap az nyilatkozta, hogy ket nagyobb nevu erkezo lesz, plusz meg paran. Allitolag Bale lesz az egyik, akiert 70 millat adnank (ezt mar nem o nyilatkozta). Errol hallot mar valaki?
Bocs, de nem így mennek a dolgok...gündogan is, mi az hogy a dortmundot lerabolták idén és ezért ők nem szeretnék ha még őt is elhoznánk? kit érdekel hogy ők mit akarnak? mennyi kivásárlási ára? ha magas akkor meg olyan ajánlatot kell adni a dortmundnak amit nem tudnak visszautasítani. nehogy már azért ne hozzuk mert jaj szegény dortmund, kit érdekel, ez legyen az ő bajuk ne a miénk.
nem kéne mindig más csapatokkal törődni, mourinhot is ingyen engedtük el. pedig abranak lett volna miből tejelni, legalább tisztára tudott volna mosni még egy kis pénzt, ránk ki gondol? minket ki sajnál meg? nekünk fizetni kéne ancelottiért, bár remélem perez az asztalra csap és nem fog.
hát ne hogy már, ez nem szeretetszolgálat.
Ha van alacsony kivásárlási ára a Gündogánnak, akkor el fogjuk hozni. Egy esetben tudom elképzelni, hogy nem, ha esetleg Kloppal számolunk a közeljövőben, és neki akarunk jófejkedni. Ha meg nincs kivásárlási ára, akkor a Dortmund azt tehet, amit csak akar.
Mourinhot meg kirugtuk konkrétan, még jó, hogy nekünk nem kellett fizetni lelépési díjat. Ancelottit meg nem akarja kirúgni a PSG, éppen ellenkezőleg, azt akarják, hogy maradjon. Mi olyan bonyolult ebben, de tényleg?
- Galacticos
ja igen még az előző gondolathoz.
thiagot is a szavazók mi alapján nem akarják? jó játékos? igen. szarul állunk kkp-k terén? igen.
18millió az semmi ezen a szinten, a mai piacon. ha valaki rúg két egyeneset a labdába már felnyomják 30-40millió fölé a kivásárlási árát, erre egy thiagot hozhatnánk 18ért és az akadály hogy a barcában tolja? ez mégis kit érdekel?
a madridiak is megszeretnék ha jól játszani, az meg hogy a nou campban hogy fogadnák megint kit érdekel kategória.
ja és még valami thiago minden csak nem katalán. szerintem nem is az az undorító fajta, színész, reklamáló...
thiago, isco ilyenekben kéne gondolkodni. isco 35ért hozható, mert ha odamegy egy zidane hogy nálunk akarjuk hogy játsszál, hogy értünk játsszál akkor az a gyerek zsebben van. 53millió euróból összelehetne hozni egy isco-thiago pakkot. isco 21éves, thiago 22. az ultrák is bírnák őket mert spanyolok, hamar megszeretnék őket.
két spanyol játékosnak meg nem lenne olyan nehéz a beilleszkedés sem, perez amúgy is spanyolosítani szeretne.
ja igen és thiago spanyolt úgy értettem hogy abban a válogatottban nyomja, értük játszik majd a világversenyeken.
gündogan meg ha jól tudom 25millióért hozható.
tudom álom meg minden, kondogbiáért le is fog baszni a fél fórum hogy miket beszélek de nem igazán érdekel:
isco 35
thiago alcantara 18
ilkay gündogan 25
geoffrey kondogbia 8
nem vagyok jó matekból de ez nálam 86millió euró. ez ahhoz képest hogy a kp-t rendbe rakjuk szerintem nem egy vészes összeg. fiatalok, ígéretes játékosok. persze benne van hogy nem válnak be, de ennyi rizikót vállalhatunk. és amúgy kondogbia is spanyolban tolja szóval a fentebb írtak ide is igazak. ezzel a négyessel lenne egy kurva jó középpályánk.
én ha ott lennék így csinálnám, csak nem kéne foglalkozni a katalánokkal, meg a dortmundiakkal meg senkivel. fordított esetben ők sem foglalkoznának velünk, sőt még belénk is rúgnának.
és akkor még visszahoznám nyolc millióért carvajalt vagy odaadnám azt a cserisevet. és még egy fontos poszt kipiálva és még mindig 100millión belül vagyunk.
thiagot is a szavazók mi alapján nem akarják? jó játékos? igen. szarul állunk kkp-k terén? igen.
18millió az semmi ezen a szinten, a mai piacon. ha valaki rúg két egyeneset a labdába már felnyomják 30-40millió fölé a kivásárlási árát, erre egy thiagot hozhatnánk 18ért és az akadály hogy a barcában tolja? ez mégis kit érdekel?
a madridiak is megszeretnék ha jól játszani, az meg hogy a nou campban hogy fogadnák megint kit érdekel kategória.
ja és még valami thiago minden csak nem katalán. szerintem nem is az az undorító fajta, színész, reklamáló...
thiago, isco ilyenekben kéne gondolkodni. isco 35ért hozható, mert ha odamegy egy zidane hogy nálunk akarjuk hogy játsszál, hogy értünk játsszál akkor az a gyerek zsebben van. 53millió euróból összelehetne hozni egy isco-thiago pakkot. isco 21éves, thiago 22. az ultrák is bírnák őket mert spanyolok, hamar megszeretnék őket.
két spanyol játékosnak meg nem lenne olyan nehéz a beilleszkedés sem, perez amúgy is spanyolosítani szeretne.
ja igen és thiago spanyolt úgy értettem hogy abban a válogatottban nyomja, értük játszik majd a világversenyeken.
gündogan meg ha jól tudom 25millióért hozható.
tudom álom meg minden, kondogbiáért le is fog baszni a fél fórum hogy miket beszélek de nem igazán érdekel:
isco 35
thiago alcantara 18
ilkay gündogan 25
geoffrey kondogbia 8
nem vagyok jó matekból de ez nálam 86millió euró. ez ahhoz képest hogy a kp-t rendbe rakjuk szerintem nem egy vészes összeg. fiatalok, ígéretes játékosok. persze benne van hogy nem válnak be, de ennyi rizikót vállalhatunk. és amúgy kondogbia is spanyolban tolja szóval a fentebb írtak ide is igazak. ezzel a négyessel lenne egy kurva jó középpályánk.
én ha ott lennék így csinálnám, csak nem kéne foglalkozni a katalánokkal, meg a dortmundiakkal meg senkivel. fordított esetben ők sem foglalkoznának velünk, sőt még belénk is rúgnának.
és akkor még visszahoznám nyolc millióért carvajalt vagy odaadnám azt a cserisevet. és még egy fontos poszt kipiálva és még mindig 100millión belül vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. május 28., kedd 18:04-kor.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nekem santit ez a dolog Falcaoval. Szerintem nincs olyan csapat aki bele menne abba, h csak fel evre igazolna le, aztan elengednenek ugyanannyiert. Foleg az ilyen dorzsolt orosz milliardosok azok akik nem ilyen szeretetszolgalati(galacticos szavaval eljek) alkalmazottak. Egyebkent is ha ez igaz lenne, akkor mar regen nem lenne Cavani hir.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealMadridFanatic
Én is ezt írtam a nap folyamán.hát ne hogy már, ez nem szeretetszolgálat.
Bdsrstnt!
Nincs mese, össze kell rakni a magot már idén nyáron. Illetve a mag nagyjából adott, de kell 2-3 helyre kezdő szintű embert hozni, akikre stabilan számítunk. Annak ellenére, hogy nem várom a következő szezontól a diadalmenetet (persze azért 1-2 kupa leeshet bőven), de minél előbb össze kell szedni azt a 13-4-5 embert (nyilván az itt lévőekkel együtt), akikre lehet építeni. Kell idő, mire csapattá kovácsolódik a brigád, illetve az új edző elképzeléseihez is idomulni kell.
Így szó sem lehet ilyen egy éves várakozásokról, akit szükségesnek érez a vezetés, azt igyekezzen meggyőzni a váltásról, majd a klubját is. Ez nem az jelenti, hogy ész nélkül szórjuk az euró tízmilliókat, fizessünk áron felül mindenkiért, de tegyük meg amit lehet a kiszemelt célpontokért.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
ha meg bale csak jövőre jön akkor bassza meg és maradjon ott a tottenhamben. ha már mindenáron várunk valakire akkor legyen lucas az, és jövőre robbantsunk érte. akkor már másfél éve ott fog játszani a psg-be, akkor már talán van esély a leigazolására persze csak ha perezék is így akarják.
bale meg most jöjjön vagy soha.
gündogan is, mi az hogy a dortmundot lerabolták idén és ezért ők nem szeretnék ha még őt is elhoznánk? kit érdekel hogy ők mit akarnak? mennyi kivásárlási ára? ha magas akkor meg olyan ajánlatot kell adni a dortmundnak amit nem tudnak visszautasítani. nehogy már azért ne hozzuk mert jaj szegény dortmund, kit érdekel, ez legyen az ő bajuk ne a miénk.
nem kéne mindig más csapatokkal törődni, mourinhot is ingyen engedtük el. pedig abranak lett volna miből tejelni, legalább tisztára tudott volna mosni még egy kis pénzt, ránk ki gondol? minket ki sajnál meg? nekünk fizetni kéne ancelottiért, bár remélem perez az asztalra csap és nem fog.
bale meg most jöjjön vagy soha.
gündogan is, mi az hogy a dortmundot lerabolták idén és ezért ők nem szeretnék ha még őt is elhoznánk? kit érdekel hogy ők mit akarnak? mennyi kivásárlási ára? ha magas akkor meg olyan ajánlatot kell adni a dortmundnak amit nem tudnak visszautasítani. nehogy már azért ne hozzuk mert jaj szegény dortmund, kit érdekel, ez legyen az ő bajuk ne a miénk.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
jol hangzikMario Cirolo írta:Az Ultras Sur facebook oldala, nemreg kirakott egy olyan hirt, hogy Perez tegnap az nyilatkozta, hogy ket nagyobb nevu erkezo lesz, plusz meg paran. Allitolag Bale lesz az egyik, akiert 70 millat adnank (ezt mar nem o nyilatkozta). Errol hallot mar valaki?
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
De nemlehet minden játékossal megegyezni ugy hogy csak jovore jon. Ez teljesen hulyeség. Nemlehet, hogy a Dortmund is eladja nekunk jovore Gundogant, a Spurs jovore adja Balet. Eladjuk a fél csapatot, erre fol mindenkit akit szeretnénk, csak jovore igazolunk le, nem? Ugy ismerjuk Perezt, aki ha elnokvalasztas van, edzovaltas van, akkor majd nemigazol semmilyen nagy neve(ke)t? Lemerem fogadni, hogy 4 vagy 5 uj jatekos fog erkezni, akibol 2 minimum nagy pénzt fog kovetelni (Bale, Cavani, ... xy). Már csak azért is, mert 4 vagy 5, azis lehet hogy tobb jatekos elfog tolunk igazolni.CS0ki írta:De 60 millió nem lesz elég. A Spursnél is tisztában vannak vele, hogy Bale előbb-utóbb lép. Viszont még nagyon fiatal, nem jár le a szerződése mostanában. Relatíve pénzük is van, viszont nincs most BL. Ha fel tudják túrbózni még a cspatot, Bale segítségével meglehet jövőre a BL, ami hozhat akár 30 milliót is nekik, amellett, hogy a játékosokat is könyebb lesz odacsábítani.Egyéb körülmények miatt is valószínűbb, hogy marad Bale (az a PL arca dolog, nemrég született gyerek), és beígérhetik, hogy jövőre akkor mehet egy bizonyos összegért, az új szerződésébe lehet egy kivásárlási ár.akkor is letesszuk érte a 60 milliot.
Bale jövőre ismét alkothat, hiszen folyamatosan fejlődik, tavasszal pörgött igazán. Egyedül egy durvább sérülés tehet be mind neki, mind a Spursnek.
Én max 10% esélyt látok arra, hogy idén idejönne.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Az Ultras Sur facebook oldala, nemreg kirakott egy olyan hirt, hogy Perez tegnap az nyilatkozta, hogy ket nagyobb nevu erkezo lesz, plusz meg paran. Allitolag Bale lesz az egyik, akiert 70 millat adnank (ezt mar nem o nyilatkozta). Errol hallot mar valaki?
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
- ateeemadrid
Ne aggódjatok, Navas úgysem teszi be ide a lábát, pedig kb. minden szezonban bedobja a nevét a média...
DM meg mehet amerre lát.
DM meg mehet amerre lát.
De 60 millió nem lesz elég. A Spursnél is tisztában vannak vele, hogy Bale előbb-utóbb lép. Viszont még nagyon fiatal, nem jár le a szerződése mostanában. Relatíve pénzük is van, viszont nincs most BL. Ha fel tudják túrbózni még a cspatot, Bale segítségével meglehet jövőre a BL, ami hozhat akár 30 milliót is nekik, amellett, hogy a játékosokat is könyebb lesz odacsábítani.Egyéb körülmények miatt is valószínűbb, hogy marad Bale (az a PL arca dolog, nemrég született gyerek), és beígérhetik, hogy jövőre akkor mehet egy bizonyos összegért, az új szerződésébe lehet egy kivásárlási ár.akkor is letesszuk érte a 60 milliot.
Bale jövőre ismét alkothat, hiszen folyamatosan fejlődik, tavasszal pörgött igazán. Egyedül egy durvább sérülés tehet be mind neki, mind a Spursnek.
Én max 10% esélyt látok arra, hogy idén idejönne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom, én Iscót nem hoznám, nem érzem benne azt az erőt, ami nekünk kell. Plusz a nyilatkozata alapján megy Pellével a Citybe, akik kifizetik érte szépen a 35-öt.scoval többen lennének a pályán azok akik kicsiben jól nyomják. marcelo, modric, isco, cr, benzema.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
miben? :-)zalkrisz írta:szerintem bőven jobb mint Di Maria,
iscoval többen lennének a pályán azok akik kicsiben jól nyomják. marcelo, modric, isco, cr, benzema.Los Blancos írta:Özil fogja Angelt, Isco pedig Özilt pótolni.
Így Isco fog DM helyére érkezni 20-25M környékén.