nem tudom, de én szívbaj nélkül átengedném nekik moratát, vagy khedirát.h3x0r írta:Ibranak is annyit mondtak, hogy barhova mehetsz, csak a Realba ne. Inkabb ott tartanak a padon egesz evben, minthogy nekunk eladjak. Es szerintem forditott esetben is ugyan ez a helyzet.matador írta:Miért akarunk mi egy sérült, játékunkba amúgy sem illő Falcaoért letenni a nagy lóvét? Pláne, hogy ott van közben Alexis, aki valami 30 millerbe kerülne, tökéletesen illene a játékunkba, csatárként és kapu támadó szélsőként is remek, így a támadó négyesünk elég jól variálható lenne, mindenki tudna pihenni eleget (te is C, ne pattogj!). Latinos, okos, mégis kemény focit tol, hajtaná a megmutatni-vágyás a Barcának. Plusz mi is odabasznánk egyet az orruk alá. (meg kicsit szoktatjuk őket hozzá, két év múlva jöhet a brazil hajasbaba is)
Nagyon nagyra tartom Perect, és lényegesen javult az első elnökségéhez képest, de nem szeretném, hogy ez azzal járjon, hogy veszt a cojonesből, amitől a legkomolyabb forma volt mindig is.
plusz nálunk a hasznosan játszó, folyamatos lehetőséget kapó játékosok, akik erősítést jelentenének az ellenfeleknek, azok nem akarnak távozni.