Nem is annak szántacsabi* írta:hehe pls ettől nem nyugodtam meg, hogy jön
Na, de én megnyugtatlak. Jönni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 4., péntek 19:11
Nem is annak szántacsabi* írta:hehe pls ettől nem nyugodtam meg, hogy jön
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 4., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 19:07
mért lenne biztos?csabi* írta:egy bm-es ismerősöm szerint kroos közel sem biztos, hogy jön
nyugtassatok már meg pls
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 4., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 4., péntek 15:02
és milyen jól mondtaRealista24 írta:Guti azt mondta, nem kell Suarez, Karim jobb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 4., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 4., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: ZBarca » 2014. július 4., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 4., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 4., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 4., péntek 13:02
Szerintem pedig de. Én ha előrébb láttam, akkor sokkal gyengébben játszott, mint a Xabi posztján. Ő ott előre van száműzve.Matt009 írta:Azért érzem én létszükségnek, mert szerintem Kroos nem fog beválni Xabi helyén. Az előre játékot lehozza baromi jól, de védekezésben annyit jelenleg nem tud, mint Xabi, és a képességei alapján inkább Modric posztjára/mellé passzolna.Nem tartom létszükségnek Pogba leigazolásá
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 4., péntek 12:58
Azért érzem én létszükségnek, mert szerintem Kroos nem fog beválni Xabi helyén. Az előre játékot lehozza baromi jól, de védekezésben annyit jelenleg nem tud, mint Xabi, és a képességei alapján inkább Modric posztjára/mellé passzolna.Nem tartom létszükségnek Pogba leigazolásá
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 4., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 4., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 4., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: Enríque Royo » 2014. július 4., péntek 12:31
Ha a veetosegnek annyira kene James Rodriguez akkor meg kell probalni elcserelni Di Mariara. Az ugy is menni akar, es a Monacoban biztos megkapna a neki megfelelo fizut. A kolumbiai meg ki tudja..lehet o lesz az uj Di Maria.Galacticos írta: örülnék jamesnek mert tehetséges játékos, de 75 millió? oké lehet hogy pletyka de 60 alatt nem fogják eladni, annyit meg nem ér,
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 4., péntek 12:26
Nem tudom, hogy meddig fogja bírni, azért már ő is 30 éves lesz, most bajlódik valami szarral is. De kíváncsi leszek, hogy meddig lesz még top formában. Testfelépítésügyileg nagyon jó, de azért na...Galacticos írta:gond" csak akkor lesz ha cr pár év múlva kifúj.
ja hát a meg a kapusok.. de ha így építkezünk, el se jut odáig az ellen.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 4., péntek 12:25
Jese barátocskám, Jese.Galacticos írta:ráadásul ha iscot tényleg oda szánja ancelotti, és jövőre tényleg szintet lép azon a poszton és mondjuk beverekszi magát a kezdőbe akkor lesz egy 22 éves isconk oda, meg egy 21 éves pogbánk.BBeno írta:10 evre megoldhatnank az a posztot.
és ha jön kroos ő is még csak 24 asszem. ha idén így rendbe rakja perez középpályát akkor a következő "gond" csak akkor lesz ha cr pár év múlva kifúj.
ja hát a meg a kapusok.. de ha így építkezünk, el se jut odáig az ellen.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 4., péntek 12:23
Pontosanmai program: francia továbbjutás, kolumbiai továbbjutás, kroos hivatalos bejelentése a német kiesés után.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 12:21
ráadásul ha iscot tényleg oda szánja ancelotti, és jövőre tényleg szintet lép azon a poszton és mondjuk beverekszi magát a kezdőbe akkor lesz egy 22 éves isconk oda, meg egy 21 éves pogbánk.BBeno írta:10 evre megoldhatnank az a posztot.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem