1, de az Messi. Úgyhogy Suarez is csak szélső lesz, úgy mint Villa. Messit nem fogják visszatenni szélre vagy középpályára.Anthony írta:Mért, hány csatára van jelenleg a Barcának?ateeemadrid írta:Különben is, hova kellett nekik csatár? A szélre?
Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én félig pont a viselkedése miatt hoztam volna. A mai fociban egy ilyen agresszív, beteg ember aranyat érhet...de átlépte (megint) a határt. Tartom, hogy hozzánk jobban illett volna.nincs egy hete sem, de még mindenki el volt ájulva, hogy mennyire jó csatár, és milyen jó lenne leigazolni, de vártam már a sárdobálást ahogy képbe került a Barca
Kíváncsi vagyok az árára, majd utána véleményezem.
Rosszabb játékos nem lett a harapás miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
igazóból, azzal, hogy a Barca elkezdte ezt szöveget:" Hogy mi utánpótlás, meg UNICEF, meg Méz kő un kubb"magát húzta a csőbe, mert tudni lehetett, hogy ez sem tart őrőkre. És most hülyét csináltak magukból. Sőt, ezek az igazolások.
Amugy egy Neymar-Mandzsu-Messi nem lenne gyenge, de Suarezzel valamelyik sztár nagyon pórul fog járni.
Amugy egy Neymar-Mandzsu-Messi nem lenne gyenge, de Suarezzel valamelyik sztár nagyon pórul fog járni.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
nincs egy hete sem, de még mindenki el volt ájulva, hogy mennyire jó csatár, és milyen jó lenne leigazolni, de vártam már a sárdobálást ahogy képbe került a Barcaateeemadrid írta:egy 27 éves játékosért, vállalhatatlan viselkedéssel, úgy hogy 4 hónapra el van tiltva a focitól
Mért, hány csatára van jelenleg a Barcának?ateeemadrid írta:Különben is, hova kellett nekik csatár? A szélre?
-
Azért mert egy klubnak van bevétele, nem azt jelenti, hogy pénze is van.
- ateeemadrid
Talán azért kell őket fikázni, mert ismét segget csináltak a szájukból. Megy a nagy sajátneveléses szöveg, erre egy eredménytelen szezon után vesznek vagy 5-6 játékost, ezek közül van akit 90 millióért. (egy 27 éves játékosért, vállalhatatlan viselkedéssel, úgy hogy 4 hónapra el van tiltva a focitól.)Pontosan.
Nem tudom minek annyit fikázni a Barcát egyébként is. Kellett nekik csatár? Kellett. Mi vettünk Bale-t 90 milláért? Akkor ők mért ne vehetnének Suarezt ugyanannyiba? Majd vesznek védőt is, Marquinhosra felhúzzák a piros-sárga csíkos mezt, aztán hirtelen eladja a PSG.
Különben is, hova kellett nekik csatár? A szélre?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pontosan.CS0ki írta:Miért ne lehetne teli a kassza? A bevételük közel annyi, mint a real madridé, ha most elmegy Puyol, VV, Xavi, akkor fizetési pénz is felszabadul, Sanchez eladásával jönni fog pénz is, Fabregast már eladták. Van még Song meg 1-2 másodvonalas figura, akit elpasszolnak, és gond nélkül megvan 80-90 milliós bevétel. Egy Barca szintű klubnak meg bőven van annyi pénze, hogy nyaranként eldurrancson 50-60 milliót alsó hangon. Tehát ha Suarezre el is megy 90, az összes költésük lesz 130. Még jut egy középső védőre is pénz.Két kapus, Rakitic, Suarez... és még ők gondolják, hogy mi túlzásokba esünk. Kár, hogy nekünk pénzünk is van túlzásokba esni, de nekik aztán biztosan nincs tele a kassza.
Nem tudom minek annyit fikázni a Barcát egyébként is. Kellett nekik csatár? Kellett. Mi vettünk Bale-t 90 milláért? Akkor ők mért ne vehetnének Suarezt ugyanannyiba? Majd vesznek védőt is, Marquinhosra felhúzzák a piros-sárga csíkos mezt, aztán hirtelen eladja a PSG.
Nekem egyébként LE szimpatikus figura, kíváncsi vagyok mit hoz majd ki a katalán bandából. Igazából a fogas is szimpatikus a vérengzős napjain kívül, sajnálom, hogy most majd rosszakat kell kívánjak neki (majd be kell szerezni egy ilyen harapós emotikont )
Szóval csak azt akarom mondani, hogy utáljuk persze a katalánékat, de nem kell éppen ennyire elfogult lenni.
Miért ne lehetne teli a kassza? A bevételük közel annyi, mint a real madridé, ha most elmegy Puyol, VV, Xavi, akkor fizetési pénz is felszabadul, Sanchez eladásával jönni fog pénz is, Fabregast már eladták. Van még Song meg 1-2 másodvonalas figura, akit elpasszolnak, és gond nélkül megvan 80-90 milliós bevétel. Egy Barca szintű klubnak meg bőven van annyi pénze, hogy nyaranként eldurrancson 50-60 milliót alsó hangon. Tehát ha Suarezre el is megy 90, az összes költésük lesz 130. Még jut egy középső védőre is pénz.Két kapus, Rakitic, Suarez... és még ők gondolják, hogy mi túlzásokba esünk. Kár, hogy nekünk pénzünk is van túlzásokba esni, de nekik aztán biztosan nincs tele a kassza.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
És mégis MIBŐL igazol a csodabarca ennyi játékost egy nyár alatt?
Két kapus, Rakitic, Suarez... és még ők gondolják, hogy mi túlzásokba esünk. Kár, hogy nekünk pénzünk is van túlzásokba esni, de nekik aztán biztosan nincs tele a kassza. Undorító egy klub.
Egyébként nem lepődnék meg, ha messi sem ott fejezné be a karrierjét, elő van ez már készítve, félig meddig Neymar igazolását is ennek tudom be, de most Suarezét is. Menni fog ő onnan valamikor.
Két kapus, Rakitic, Suarez... és még ők gondolják, hogy mi túlzásokba esünk. Kár, hogy nekünk pénzünk is van túlzásokba esni, de nekik aztán biztosan nincs tele a kassza. Undorító egy klub.
Egyébként nem lepődnék meg, ha messi sem ott fejezné be a karrierjét, elő van ez már készítve, félig meddig Neymar igazolását is ennek tudom be, de most Suarezét is. Menni fog ő onnan valamikor.
But he is a good boy...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
most egy 100-as Draku....akarom írni Suarezért, egy 100-as büntiből, a Neymar/Ifi játékosokon elkaszálják őket és eltiltsák őket az átigazolásoktól, idén sem vesznek védőt és készRealista24 írta:Az MCM csoport kártérítési pert indított a Barca ellen. Amikor még Laporta volt az elnök, megállapodtak, amely szerint reklámfelületként használhatják a La Masia homlokzatát, de Rosell ezt eltörölte. Márciusban lesz a tárgyalás, 100 millió a kár a kereset szerint.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Isten hozta a barcásokat a való világban. Persze pillanatok alatt elfelejtik azokat a szövegeket, amiket toltak az elmúlt években, és most jön majd a "Hohóóó, itt van Suarez, Neymar és Messi, mi vagyunk a legjobbak!! sálálálálááááá". Belegondolok, hogy a MU drukkerek többsége hogyan viselkedik, de amikor eszembe jut, hogy a barcások mit tolnak, akkor rájövök, hogy a MU-sok igazából tiszta jó fejek.messideco írta:R.I.P. Mes que un club
Én nem akarok rosszindulatú lenni, remélem a barcának lesz még egy ilyen sikerkorszaka, mondjuk 2758 környékén, de most bukjanak bele az egészbe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én valami olyasmit tudok elképzelni az általad leírt számokkal, hogy 34 millió az, amit a Barca úgymond fixen kifizet (amennyiben ismét harap, a Liverpool visszautal mindent nekik ), 4 millió a szájkosár, 3 millió pedig az oltás miatt jár, a maradék 3 pedig az, amennyit még hozzá kell tenni Alexis felszabadult fizetése miatt. Ugyanis mint az Eto'o - Ibra transzfer óta tudjuk, igen is bele kell számítani egy átigazolás költségébe azt, hogy a távozó játékos hány éves fizetését nem kapja meg a váltás miatt.Meg ha csak 80lenne a vege de ma csak 90 milliorol cimeznek. Kivancsi vagyok hogy fogja ezt a katalan csapat 34+4+3+3 nek publikalni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Elég sok lap lehozta, hogy megvan az egyesség a Liverpool és a Barca között, és 90milláért cserébe érkezik Suarez. Sanchezt a hírek szerint pedig vagy a MU vagy az Arsenal viszi 30/35-ért kb...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az MCM csoport kártérítési pert indított a Barca ellen. Amikor még Laporta volt az elnök, megállapodtak, amely szerint reklámfelületként használhatják a La Masia homlokzatát, de Rosell ezt eltörölte. Márciusban lesz a tárgyalás, 100 millió a kár a kereset szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kerekítik 17-re.BBeno írta:Meg ha csak 80lenne a vege de ma csak 90 milliorol cimeznek. Kivancsi vagyok hogy fogja ezt a katalan csapat 34+4+3+3 nek publikalni. Neymar miatt mikor folytatodik a targyalas? Amit ugye felfuggesztettek hogy tudjanak igazolni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, Neymar miatt is lesz. Elvileg valami július huszonvalahanyadika rémlik.ericco írta:Nem Neymar miatt lesz a tárgyalás, hanem pár ifjoncért.BBeno írta:Neymar miatt mikor folytatodik a targyalas?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Ha Messi helyére vennék,akkor azt mondanám ok. De kirakni őt is a szélre,kicsit Henry,Ibra,Villa érzésem lenne. Jobban megélne náluk,de az már nem a 80 milliós Suarez. Ha középre teszed,akkor Messit ki kell rakni a szélre. De a jelenlegi posztján "teheti" meg leginkább,hogy nem fut. Kitolod a szélre,Alvest mögé,meghalt a jobb oldal. Ha mindketten középen lesznek és váltanak formációt,akkor Neymar hol játszik?nmate írta:Puyol is nyilatkozott már, hogy Suarez milyen jó csatár, nehéz volt fogni amikor játszott ellene:D Ezek tényleg megveszik 80 körül, én lemegyek hídba. Annyit nem ér, pláne Messi mellé.
Az egyetlen amit el tudok képzelni,hogy Neymar és Suarez elöl,mögöttük Messi. De Messi futómennyisége ide is kevés. Így amennyiben ezek tényleg nem hülye érvek,úgy azt mondom,vegyék csak. A jelenlegi kp kevés e három támadó mögé,szóval azt gondolom nem járhatnak jól. 80 millióból tudnának venni 2 nagyon fontos játékost. Egyik sem támadó,mert arra ott van Sanchez,csak nem tudják használni.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem Neymar miatt lesz a tárgyalás, hanem pár ifjoncért.BBeno írta:Neymar miatt mikor folytatodik a targyalas?
Merci Zizou!
Meg ha csak 80lenne a vege de ma csak 90 milliorol cimeznek. Kivancsi vagyok hogy fogja ezt a katalan csapat 34+4+3+3 nek publikalni. Neymar miatt mikor folytatodik a targyalas? Amit ugye felfuggesztettek hogy tudjanak igazolni.