primrose írta:Két kapus, Rakitic, Suarez... és még ők gondolják, hogy mi túlzásokba esünk.
Kár, hogy nekünk pénzünk is van túlzásokba esni, de nekik aztán biztosan nincs tele a kassza. Undorító egy klub.
"2009/2010 –es szezon: Arbeloa (4), Granero (4), Albiol (15), Xabi Alonso (30), Cristiano Ronaldo (96), Kaká (65), Benzema (35), Negredo (5), Garay (10). Összes: 9 igazolás, 264 millió euró Forrás: Madridom.hu"
Nektek ebben a szezonban miből volt pénzetek akkor?
Ti se nyertétek halálra magatokat 08/09-ben..
ateeemadrid írta:Talán azért kell őket fikázni, mert ismét segget csináltak a szájukból. Megy a nagy sajátneveléses szöveg, erre egy eredménytelen szezon után vesznek vagy 5-6 játékost, ezek közül van akit 90 millióért. (egy 27 éves játékosért, vállalhatatlan viselkedéssel, úgy hogy 4 hónapra el van tiltva a focitól.)
3 szezon óta folyamatosan foltozni kéne a csapatot, inkább azért lehetne röhögni rajtunk, hogy csak most jutott el a vezetőség tudatáig ez a dolog, de azzal nem tudom mi a probléma, hogy nem feltétlenül saját nevelésekből akarjuk betömni a lyukakat.. Azt szerintem csak a legelvakultabb fanatikusok gondolták, hogy majd mostantól a B csapatból fogunk csak igazolni, és nekünk nem kell más.. Tök egyértelmű, hogy ilyen generáció, mint a mostani kb csak 100 évente jön össze együtt. Ez előtt sem a saját nevelésekből állt csak a csapat, és a mostani generáció után sem csak azokból fog. Sőt, még a Pep féle 08/09-es csapatban sem csak azok voltak, Dani, Yaya, Marquez, Henry, Eto'o is nagyon kellettek a sikerekhez, pedig ők nem a La Masia ivadékai voltak.. Az talán elmondható, hogy több a saját nevelés játszik nálunk, mint az átlag európai élcsapatokban - bár nálam például Pique, Jordi Alba, és Cesc sem saját nevelés, mert máshol teljesedtek ki -, de csak velük nem lehet a csúcson maradni. És ezt mindenki nagyon jól tudja, egyedül pár elborult agyú fanatikus Barcadrukker nem hitte el, akik megörültek a Pep féle csapat sikerének.. Most is megpróbáljuk majd beépíteni - reményeim szerint - a Bartra-Montoya-Deulofeu-Rafinha négyest, de velük nekimenni egy szezonnak öngyilkosság lenne, simán lehet, hogy egyikük sem fog beválni.. Úgyhogy igenis kell most igazolnunk több játékost is.
Az már más kérdés, hogy ha Suárezt leigazoljuk 90 millióért, az tényleg röhejes lesz, de hát Bartoéktól én már semmin nem lepődnék meg. Azt se értem, hogy egy ilyen Neymar botrány után hogy tudnak még mindig az elnöki székben ülni Rosell emberei.. Úgyhogy emiatt adott esetben lehet majd röhögni rajtunk, bár igazából ti tavaly léptétek meg szinte ugyanezt, amikor elhoztátok Balet annyi pénzért, szóval nem tudom az miben volt jobb..
Igazából azt kéne észrevenni szerintem - most jól megfogom mondani a tutit
-, hogy az összes élcsapat nagyjából ugyan azokat a köröket futja le átigazolási ügyekben.. Van, amikor nem kell sokat igazolni, mert jó a csapat, aztán lecseng a siker éra, és akkor komolyabb átalakítások kellenek. Nekünk pár éve volt olyan a csapat, hogy nem kellett sok igazolás, csak pár lyukat befoltozni, nektek akkor kellett mélyen a zsebbe nyúlni, hogy újra visszatérjetek a helyes útra. Most pont fordított a helyzet, nektek van nagyon jó keretetek, amin alig lehet javítani. Örüljetek is neki - én is ezt tenném, ha Real drukker lennék -, de nem lesz ez mindig így.. Egy 5-10 év múlva, lehet, hogy megint nektek kell egy nyáron hozni 5-6 kezdőembert.. Úgyhogy emiatt fikázni a másikat..
Hát nem tudom. 4-5 éve ugyan ezt csináltátok ti is, de akkor ez nem volt gáz? És félre ne értsetek, ez a Barca drukkerek részéről is ugyanúgy zavar, nálunk sem értem, hogy mi értelme van annak, hogy a Realt fikázza a fél fórum, amikor drágán igazoltok valakit.. Persze igazából a ti dolgotok, lehet utálni a Barcát, csak sose értettem, hogy mi értelme van ennek a nagy utálkozásnak a két tábor közt..
(Igaz ez a Barcadrukkerekre is..)
A 'Mes que un club' szlogennek meg semmi köze az igazolgatásokhoz, meg az UNICEF-hez, csak manapság elkezdte valaki rosszul használni a szlogent, és sajtó meg rákapott..
ateeemadrid írta:
Különben is, hova kellett nekik csatár? A szélre?
Eddig Leo olyan szezonokat hozott, hogy vétek lett volna kitenni onnan, viszont az utóbbi 2 évben teljesen megbukott ez a hamis9-essel levő játékunk, úgyhogy váltani kell.. A hírek szerint is LE visszatér a középcsatáros játékra, úgyhogy nem hinném, hogy a szélre hoznák Suárezt..
ateeemadrid írta:Aránytalanul súlyosnak minősítették azt, hogy nem edzhet, ezért ez alól felmentették.
Ez a nem edzhet dolog szerintem is röhejes volt, így viszont a 4 hónap már bőven reális.
Én még kicsit így is túlzónak érzem a 4 hónapot - Matuidi lábat tört pár napja, de egy meccset se hagy ki.. -, de valóban sokkal elfogadhatóbb így a döntés.
Na hát ez jó rövidre sikeredett, remélem azért senkit nem sértettem meg vele, csak gondoltam leírom a véleményem a dologról..