ő minek?EnzoZidane89 írta:Hummels
ő meg már felejtős.EnzoZidane89 írta:M,Vila
elment a ruszkikhoz levezetni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 19:21
ő minek?EnzoZidane89 írta:Hummels
ő meg már felejtős.EnzoZidane89 írta:M,Vila
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. május 28., kedd 19:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 22:37
mert egy ilyen csúcson lévő csapatot nyilván 1 év alatt meg kell vernünk 3 fronton..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 25., szombat 18:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 25., szombat 17:59
1: Én nem mondtam azt, hogy José a hibás.___Samy___ írta:és akkor a kupadöntő mi volt, csak egy véletlenül bemakkolt meccs? mikor az első félidőben a kapunkig sem jöttek el
de egyébként meg elbeszélünk egymás mellett, én nem azt mondom, hogy ez a taktika volt a leghatásosabb a barca ellen, de az biztos, hogy ellenük lett felépítve a keret, mert minden fronton a győzelemhez rajtuk keresztül vezetett az út
mert egy ilyen csúcson lévő csapatot nyilván 1 év alatt meg kell vernünk 3 fronton....lehet itt puffogtatni, hogy kurva sok meccset játszottunk ellenük, és ebből már illett vmennyit nyerni, de ebben nagy szerepe van a mi játékosainknak is, jobban ráéreztek arra a fajta taktikára és egymásra, céer elővette a csapat orientált énjét, és javult a helyzetkihasználásunk is ellenük, és ugye akkor a sporikat had ne említsem márIsmét a nívócsökkenést tudom írni. Az alapjátékunk nem volt elég egy csúcson lévő Barca elveréséhez, de egy kicsit gyengébb Barcát már meg tudtunk verni. Ha a játékunk a Barca ellen lett volna kitalálva, akkor a csúcson lévő Barcát is el kellett volna tudnunk verni. De nem ez történt.
de ugye mindenért josé a hibás
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 25., szombat 17:28
mert egy ilyen csúcson lévő csapatot nyilván 1 év alatt meg kell vernünk 3 fronton....lehet itt puffogtatni, hogy kurva sok meccset játszottunk ellenük, és ebből már illett vmennyit nyerni, de ebben nagy szerepe van a mi játékosainknak is, jobban ráéreztek arra a fajta taktikára és egymásra, céer elővette a csapat orientált énjét, és javult a helyzetkihasználásunk is ellenük, és ugye akkor a sporikat had ne említsem márIsmét a nívócsökkenést tudom írni. Az alapjátékunk nem volt elég egy csúcson lévő Barca elveréséhez, de egy kicsit gyengébb Barcát már meg tudtunk verni. Ha a játékunk a Barca ellen lett volna kitalálva, akkor a csúcson lévő Barcát is el kellett volna tudnunk verni. De nem ez történt.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 25., szombat 17:00
Aha. Mert a 0-5 után még úgy nézett, hogy Khedirákkal, Di Mariákkal, Higuáinokkal, Xabi Alonsokkal, Özilekkel meg 2 db középpályással ezt a Barcát meg lehet verni. Hát baromira nem. Pepe feltolása a kp-ra is azt mutatta, hogy nem működik a dolog. De aztán mi történt? Nem, véletlenül sem álltunk át 4-3-3ra. Meccsről-mecsre belestünk ugyanazokba/hasonló hibákba, mígnem egyszer csak működni kezdett a dolog. Lehet, hogy Mou zseniális elképzelése végre működni kezdett?attól, hogy még eleinte nem úgy működött a dolog, ahogy kellett volna, attól még a barca ellen lett felépítve az egész csapat, nincs ebben semmi kifogás
Azt nem mondtam, hogy nem próbált meg változtatni, csak a változások sem hoztak nagyobb sikert. Pont ezért lett az, hogy végül a saját alapjátékunkkal vertük meg őket, mert abba a csapat a többi meccsen (nem a Barca elleniekre gondolok) beletanult. Ismét a nívócsökkenést tudom írni. Az alapjátékunk nem volt elég egy csúcson lévő Barca elveréséhez, de egy kicsit gyengébb Barcát már meg tudtunk verni. Ha a játékunk a Barca ellen lett volna kitalálva, akkor a csúcson lévő Barcát is el kellett volna tudnunk verni. De nem ez történt.és az is hülyeség, hogy nem próbált semmit sem változtatni ezen a taktikán
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 25., szombat 16:19
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 25., szombat 16:10
Hagyjatok már ezzel a baromsággal, hogy a Real a Barca ellen lett felépítve. Ez a José pártiak nagyszerű kifogása. A 0-5-ön is az volt a csapatunk lényegében, ami végül megverte többször is a Barcát. Mi volt a különbség? Elment Guardiola, a Barca verhetetlenségi mítosza meggyengült, nem volt tele a gatya, illetve annyi meccset játszottunk velük, hogy egész egyszerűen hozzászoktunk a játékuk ritmusához.R.M.C.F írta:Az jogos hogy JM a barca ellen épített fel egy csapatot,és valljuk be,üttörője volt a tologatós foci megfékezésének.....csakhogy ez nem Psg....és,ez nem chelsea......itt nyerni kell.......és ha ne adj nyersz...akkor az sem mindegy hogyan...... vagyis ,a lehetetlen az a legjobb barátod.
HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 25., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 0:45
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. május 25., szombat 0:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 23:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 23:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 23:17
Jó észrevétel.....annyival egészítem ki,hogy a válogatottban is szigorúan balos.....Kerlon írta:Amúgy itt DM sínylette meg ezt a dolgot. Ő a Benficában bal oldalon játszott és ő szinte tényleg csak alapvonal felé cselezett, aztán idejött és meg kellett barátkoznia a jobb oldallal, mert CR beparkolt balra... Nem is megy neki a dolog. Tényleg eszetlen és ez a tehetségét olyan mód lehúzza... Pedig meg lenne minden adottsága, hogy jó szélső legyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 23:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 24., péntek 23:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 24., péntek 22:43
talán mert jobban szerettél befelé játszani, mint a vonal feléez egyébként érdekes,mert én is bal lábas voltam és jobban szeretem jobb oldalon játszni,hogy miért azt ne kérdezze senki,nem jöttem még rá
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem