Par hete azt irtam, hogy az idei nyarunk is olyan lesz mint a tavalyi. Akkor nagyon kevesen hittek azt, hogy Isco es Bale is nalunk fog kikotni. Biztosra mentunk, tehat leigazoltuk Iscot, majd egesz nyaron ment a harc a Tottenham-el Bale-ert, akit az utolso pillanatban sikerult megszerezni. Egy ekkora igazolasnal mindig van aldozat, ezert Ozil tavozott. (pl CR - Robben, Kaka - Sneijder, Ibra - Eto)palesz77 írta:Értem, akkor a körbeudvarolgatás fázisban van egyelőre a dolog.. Reális esélyt ti láttok rá, hogy már idén megveszitek? Vagy ha megy is hozzátok, akkor sanszos, hogy csak jövőre?h3x0r írta:...
Én amúgy már írtam, hogy nem vagyok annyira oda érte, ügyes gyerek, csak nagyon pontatlan, meg fejben gyenge egyelőre. De ha ezeket kinövi, akkor tényleg nagyon jó játékos válhat belőle..
Iden is ugyan ezt varom, leigazulunk egy biztos kozeppalyast, Kroost, elvegezzuk az egyeb igazolasokat es az utolso percig harcolunk Pogba-ert. Ha nem sikerul leigazolni, nincs semmi gond, igyis jo a keret. Ha sikerul leigazolni, akkor jon egy szokasos aldozat, Di Maria. (Wenger bacsi biztos szamit mar ra )
Na es Pato?hehe írta:nincs.Vagy akkor mondj már nekem olyan csatárt a mai fociban, aki anno is jó játékosnak számított volna.. Falcao és Benzema esetleg?
etóó kiöregedésével nincs már olyan csatár, aki megüti a szintet. és ő sem volt a legszűkebb elit, ha a történelmet nézem...