"hivatalosan" 40+9+8+3+3+2+1, a valóságban meg ki tudja mennyiwZoLee7 írta:na már csak 79 ebből a végén tuti egy 40-50 körüli összeg lesz
engem már nem is érdekelnek a mutyik, aki eddig nem világosodott meg, annak tökmindegy
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 4., péntek 21:43
"hivatalosan" 40+9+8+3+3+2+1, a valóságban meg ki tudja mennyiwZoLee7 írta:na már csak 79 ebből a végén tuti egy 40-50 körüli összeg lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 4., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 4., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 4., péntek 18:08
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 4., péntek 18:07
Akkor azzal a lendülettel amivel jöttél mehetnél is...Ramallets írta:Amennyiben Luis Nazario da Limára gondolsz, jogos a megjegyzésed. Amennyiben a portugál transzszexuálisra, úgy nem. A zseléfiúnak évek óta nem volt kiemelkedő mérkőzése. Láthattuk, mit művelt a VB-n is. Egy értelmes mozzanata nem volt. azonkívül, hogy minden félidőben más frizurát kreált magának a csoportkörben.hehe írta:de most ne haragudjatok már, úgy írnak itt páran egy suarezről, aki évekig egy ajaxból is alig tudott kinőni, mintha ronaldo második eljövetele lenne
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 4., péntek 18:06
igen, R9re gondolt, ő az etalon minden szempontból...Ramallets írta:Amennyiben Luis Nazario da Limára gondolsz, jogos a megjegyzésed. Amennyiben a portugál transzszexuálisra, úgy nem. A zseléfiúnak évek óta nem volt kiemelkedő mérkőzése. Láthattuk, mit művelt a VB-n is. Egy értelmes mozzanata nem volt. azonkívül, hogy minden félidőben más frizurát kreált magának a csoportkörben.hehe írta:de most ne haragudjatok már, úgy írnak itt páran egy suarezről, aki évekig egy ajaxból is alig tudott kinőni, mintha ronaldo második eljövetele lenne
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 4., péntek 18:06
ja hát végülis nektek se rúgott sok gólt.Ramallets írta: A zseléfiúnak évek óta nem volt kiemelkedő mérkőzése.
sérülten.Ramallets írta: Láthattuk, mit művelt a VB-n is.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 4., péntek 18:05
Ezért a hsz-ért megérte regisztrálni?Ramallets írta:Amennyiben Luis Nazario da Limára gondolsz, jogos a megjegyzésed. Amennyiben a portugál transzszexuálisra, úgy nem. A zseléfiúnak évek óta nem volt kiemelkedő mérkőzése. Láthattuk, mit művelt a VB-n is. Egy értelmes mozzanata nem volt. azonkívül, hogy minden félidőben más frizurát kreált magának a csoportkörben.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 4., péntek 18:05
hehe írta:meg kell nézni, hogy zlatan milyen játékos volt és mennyire vitte, hány gólt lőtt és hogyan abban az időben, amikor még nem öregedtek ki a régiek.
Hol az irónia "smiley"Amennyiben a portugál transzszexuálisra, úgy nem. A zseléfiúnak évek óta nem volt kiemelkedő mérkőzése. Láthattuk, mit művelt a VB-n is. Egy értelmes mozzanata nem volt. azonkívül, hogy minden félidőben más frizurát kreált magának a csoportkörben.
HozzászólásSzerző: Ramallets » 2014. július 4., péntek 18:03
Amennyiben Luis Nazario da Limára gondolsz, jogos a megjegyzésed. Amennyiben a portugál transzszexuálisra, úgy nem. A zseléfiúnak évek óta nem volt kiemelkedő mérkőzése. Láthattuk, mit művelt a VB-n is. Egy értelmes mozzanata nem volt. azonkívül, hogy minden félidőben más frizurát kreált magának a csoportkörben.hehe írta:de most ne haragudjatok már, úgy írnak itt páran egy suarezről, aki évekig egy ajaxból is alig tudott kinőni, mintha ronaldo második eljövetele lenne
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 17:58
ő futballban ott van képességek terén, de ugye az egyéb dolgokban nem.Na es Pato?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 4., péntek 17:56
Par hete azt irtam, hogy az idei nyarunk is olyan lesz mint a tavalyi. Akkor nagyon kevesen hittek azt, hogy Isco es Bale is nalunk fog kikotni. Biztosra mentunk, tehat leigazoltuk Iscot, majd egesz nyaron ment a harc a Tottenham-el Bale-ert, akit az utolso pillanatban sikerult megszerezni. Egy ekkora igazolasnal mindig van aldozat, ezert Ozil tavozott. (pl CR - Robben, Kaka - Sneijder, Ibra - Eto)palesz77 írta:Értem, akkor a körbeudvarolgatás fázisban van egyelőre a dolog.. Reális esélyt ti láttok rá, hogy már idén megveszitek? Vagy ha megy is hozzátok, akkor sanszos, hogy csak jövőre?h3x0r írta:...
Én amúgy már írtam, hogy nem vagyok annyira oda érte, ügyes gyerek, csak nagyon pontatlan, meg fejben gyenge egyelőre. De ha ezeket kinövi, akkor tényleg nagyon jó játékos válhat belőle..
Na es Pato?hehe írta:nincs.Vagy akkor mondj már nekem olyan csatárt a mai fociban, aki anno is jó játékosnak számított volna.. Falcao és Benzema esetleg?
etóó kiöregedésével nincs már olyan csatár, aki megüti a szintet. és ő sem volt a legszűkebb elit, ha a történelmet nézem...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 4., péntek 17:51
Azért ne mond már, hogy Ibra képességeket tekintve nem lenne egy jó játékos bármelyik focikorszakban....hehe írta:nincs.Vagy akkor mondj már nekem olyan csatárt a mai fociban, aki anno is jó játékosnak számított volna.. Falcao és Benzema esetleg?
etóó kiöregedésével nincs már olyan csatár, aki megüti a szintet. és ő sem volt a legszűkebb elit, ha a történelmet nézem...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 17:45
nincs.Vagy akkor mondj már nekem olyan csatárt a mai fociban, aki anno is jó játékosnak számított volna.. Falcao és Benzema esetleg?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 4., péntek 17:42
Azért ezt te se gondolhatod komolyan. Vagy akkor mondj már nekem olyan csatárt a mai fociban, aki anno is jó játékosnak számított volna.. Falcao és Benzema esetleg?hehe írta: az ilyen játékosok a bresciába, meg sevillába, deporba, newcastle-be meg hasonló középcsapatokba mentek szarérhúgyér 15 évvel ezelőtt.
vigyétek, a tietek lehet
Értem, akkor a körbeudvarolgatás fázisban van egyelőre a dolog.. Reális esélyt ti láttok rá, hogy már idén megveszitek? Vagy ha megy is hozzátok, akkor sanszos, hogy csak jövőre?h3x0r írta:...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 4., péntek 17:30
Egyreszrol forumkivansag, de azert voltak rola hirek is:palesz77 írta:Amúgy annyit olvasok itt a fórumon Pogbáról. Ő csak ilyen fórumkívánság, vagy van rá reális esélyetek is, hogy elhozzátok?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 4., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 4., péntek 17:26
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem