Kommentáld a híreket
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A mai Marca :
Gareth Bale -el foglalkozik.
Jonathan Barnett (Bale ügynöke) arra a kérdésre hogy drágább-e mint Neymar:
Sokkal több mint Neymar. Jobb játékos és már bizonyította képességeit az egyik legjobb ligában.
A Madridról:
"Ha Florentino-t érdeklni Gareth az megtiszteltetés számunkra és mi meghallgatjuk őket de szerződés köti a Tottenham-hez.
Még nem beszéltünk senkivel." (ha jól értelmeztem akkor ez arra is vonatkozik hogy a szerződéshosszabbításról sem beszéltek vagy valami ilyesmi.
"Én nem tudom hogy van-e valamilyen ajánlat. Amit tudok az az hogy 3 évig köti a szerződése a Tottenhamhez.
A szerződéshosszabításról:
"Nem még nem beszéltem senkivel.
(Én fordítottam lehetséges hogy nem pont erről van szó de valami hasonlóról az biztos)
Akkor a mi ajánlatunk legyen 30 millió és 3-4 barátságos mecccs
Gareth Bale -el foglalkozik.
Jonathan Barnett (Bale ügynöke) arra a kérdésre hogy drágább-e mint Neymar:
Sokkal több mint Neymar. Jobb játékos és már bizonyította képességeit az egyik legjobb ligában.
A Madridról:
"Ha Florentino-t érdeklni Gareth az megtiszteltetés számunkra és mi meghallgatjuk őket de szerződés köti a Tottenham-hez.
Még nem beszéltünk senkivel." (ha jól értelmeztem akkor ez arra is vonatkozik hogy a szerződéshosszabbításról sem beszéltek vagy valami ilyesmi.
"Én nem tudom hogy van-e valamilyen ajánlat. Amit tudok az az hogy 3 évig köti a szerződése a Tottenhamhez.
A szerződéshosszabításról:
"Nem még nem beszéltem senkivel.
(Én fordítottam lehetséges hogy nem pont erről van szó de valami hasonlóról az biztos)
Akkor a mi ajánlatunk legyen 30 millió és 3-4 barátságos mecccs
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Hát egy ilyen középpályásorral nekimenni a jövő szezonnak +Modric sztem nem lenne valami kifizetődő. Javi Garciát felejtsük el, nem üti meg azt a szintet amit képviselnie kell egy Real Madrid középpályásának.Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna.
valami undorító ez a cipő... Meg amúgy is Ronaldo még a showman európában és szerintem egy darabig nem is fog változni. Amúgy Higu barátod is reklám arca a Hypervenomnak.hehe írta:na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon
https://www.youtube.com/watch?v=q8DhgSjpdIg
http://www.marca.com/2013/05/28/futbol/ ... 60099.html
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
nem lehet ilyen csatárt venni.Szab95 írta:ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával.
hogy miért?
mert jelenleg két játékos képes 1 gól/meccs mutatóra, abból az egyik már nálunk van.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azért 30 milliót le lehetne kérni legalább Di Mariáért
így a 3 biztosnak tűnő távozóból bejönne 80 milliót, nem rossz pénz
így a 3 biztosnak tűnő távozóból bejönne 80 milliót, nem rossz pénz
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Ronaldo, Morata, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol
Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csatárposztra csak Agüerót és Falcaót láttam volna szívesen. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkettejükről lemondhatunk. Hallani lehet Suárezről, na őt egyáltalán nem tudom elképzelni madridistaként, talán Lewandowski és Cavani lehetnek minőségi erősítések, ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával. Nem kellenek Suárezek lyukakat betömni, szerintem! Szavazzon az új tréner bizalmat Jesének, na ő igazi szupertehetség, kár lenne eltékozolni. A középpályára talán Verratti és Isco jöhetne. Én nem vagyok kibékülve se Kondogbiával, se Gündogannal, ők még nem bizonyítottak annyit, helyettük inkább Jesús Navast hoznám el Di María pótlására. Modricnak maradnia kell, ő kiválóan játszik és robotol meccsről meccsre, és jönnie kell Bale-nek! Őt muszáj leszerződtetni, ha törik ha szakad! CR és Bale a két szélen megőrítenék a védelmeket, jöhetne itt a Barca Neymarral meg Messivel. Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna. A védősorból kivágnám Pepét és Coentraót szó nélkül, Albiolt és Arbeloát itthagynám kiegészítőknek, sőt Albiol mehetne be Varane mellé, ha Carvajal véletlenül mégsem érkezne a jobbszélre és Ramosnak kellene kint maradnia. Nacho jó védő lesz és már most is egészen jól teljesít, neki lehet helye Marcelo cseréjeként. A kapusok közül Adánt csak kölcsönbe adnám, ki tudja mikor lenne a szolgálataira szükség, López és Casillas természetesen maradna küzdeni a kezdőért és harmadiknak pedig Jesús. Összegezvén, menjen tehát: Higuaín, Di María, Khedira (? - ő nagyon kétarcú, tud jól is játszani de egészen pocsékul is...), Kaká, Pepe, Coentrao, Carvalho (ő már ment hálisten), Essien is mehet vissza szélsebesen. Míg érkezőnek: Cavani vagy Lewandowski, Isco, Jesús Navas (talán beválna...?),Verratti vagy Javi García, Carvajal és Jesé meg Cheryshev a Castillából. Edzőnek én Heynckest képzelem el, de az Ancelotti-Cannavaro duót is szívesen látnám! Történjen ami történjen iHala Madrid!
- Galacticos
beírtam. :-)miró írta:ivanovic?eddig így áll a buli.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ivanovic?eddig így áll a buli.
Ezeket privát üzenetben írjátok meg Galacticosnak, köszi. R24
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kivétel, ha Moratta megy, vagy Jesé opcióval maximum, de én őt még úgy sem adnám... Vagy esetleg CallejóntBBeno írta:ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Remélem nemsokára Bale neve mellet az szerepel,hogy Real Madrid.Galacticos írta:eddig így áll a buli.
ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
- Galacticos
- sander
maximum a szezon kezdetéig aztán majd jól leég és majd a Nike is fut vissza CR-hezhehe írta:na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
hehe te mérnem mész az ellenoldalra? senki nem kiváncsi arra,h neymart istenited, bezzeg ott.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Viszont a cselzinek létfontosságú most egy komoly csatár. Szerintem,ha JM szépen megkéri abrapapát akkor leigazolja neki 60-ért is. Nekik úgysem kell más posztra költeni. De nem is baj, én inkább Lewandowskit hoznám. Olcsóbb,jobb,fiatalabb. Egyetlen érv szól Cavani mellett,h nagyon ide akar jönni ja és,h Carlo őt favorizálja. Ez talán elég is lesz...sander írta:Olvastam már olyat is hogy a Chelsea Torrest + 10-12 milliót adna Cavaniért. Ami szerintem úgy 20-25 millió lehet euroba átszámolva
- sander
Tudom hogy nem engem kérdeztél de napokon belül eldőlhet Cavani sorsa. Két csapatot emlegetnek a legjobban. A legesélyesebb a Real Madrid a másik pedig a Chelsea. Olvastam már olyat is hogy a Chelsea Torrest + 10-12 milliót adna Cavaniért. Ami szerintem úgy 20-25 millió lehet euroba átszámolvaCasso írta:madridronie mennyire vagyunk közel Cavanihoz? Nem tudsz még valamit?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mi lesz itt hogy céronaldo legjobb barátját eladjuk a monaconak
concentraora gondolok
concentraora gondolok
Coentrao szerintem tuti lép. Élénken érdeklődik a Monaco iránta is és a nyilatkozata se azt tanúsítja, hogy sok kedve van maradni. Remélem megy a pénz után és nem a Chelseahez akar majd menni. Kicsit túlértékeli magát szerintem... Bár a legtöbb top csapatban kezdő lehetne. Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen meccseken tolnánk Bale, Ronaldo bal oldallal. Az ellenfél csak két fény csóvát látna és, hogy a hálóban pattog a labda, de lehet így is így lesz.
Hát attól függ, hogy kivel pótolnánk, mert amúgy luxus a padra egy 30 milliós játékos és Arbeloa jobb napjain lehozza azt, amit Fabio... De még Nacho sem vészes.
Hát attól függ, hogy kivel pótolnánk, mert amúgy luxus a padra egy 30 milliós játékos és Arbeloa jobb napjain lehozza azt, amit Fabio... De még Nacho sem vészes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. május 28., kedd 21:05-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K