Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 29., szerda 8:21

Ha mi kiadunk 60-70 millát Bale-re onnantól kezdve Zidane is szépen leírja magát nálam
De miért Zidane?
Zidane és az új edző együtt fognak dönteni. Ha az új edzőnek kell egy játékos, gondolom kikéri Zizou véleményét, aztán ha áldását adja ő is, akkor Perez elkezd alkudozni. Bale nem hozható olcsóbban, ez a napnál is világosabb. Csokoládé leírta talán tegnap kétszer is, hogy miért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 29., szerda 7:51

Nem is érdekes az egész csatárkérdés. Ha mi kiadunk 60-70 millát Bale-re onnantól kezdve Zidane is szépen leírja magát nálam. Nem fognak tudni összerakni egy olyan csapatot, amiben CR és Bale is maximális hatásfokkal működhet.
Ez egyben azt is fogja jelenteni, hogy a Modric/Özil duóból valaki megint padozik, egyik sem padra való, ahogy a Benzema/új csatárunk páros sem. Szóval egyáltalán nem tetszik ez a projekt így látatlanba.

Zidane5
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Hierro, R.Carlos, Batistuta, Davids, Modric

HozzászólásSzerző: Zidane5 » 2013. május 29., szerda 7:32

Szab95 írta:Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csatárposztra csak Agüerót és Falcaót láttam volna szívesen. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkettejükről lemondhatunk. Hallani lehet Suárezről, na őt egyáltalán nem tudom elképzelni madridistaként, talán Lewandowski és Cavani lehetnek minőségi erősítések, ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával. Nem kellenek Suárezek lyukakat betömni, szerintem! Szavazzon az új tréner bizalmat Jesének, na ő igazi szupertehetség, kár lenne eltékozolni. A középpályára talán Verratti és Isco jöhetne. Én nem vagyok kibékülve se Kondogbiával, se Gündogannal, ők még nem bizonyítottak annyit, helyettük inkább Jesús Navast hoznám el Di María pótlására. Modricnak maradnia kell, ő kiválóan játszik és robotol meccsről meccsre, és jönnie kell Bale-nek! Őt muszáj leszerződtetni, ha törik ha szakad! CR és Bale a két szélen megőrítenék a védelmeket, jöhetne itt a Barca Neymarral meg Messivel. Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna. A védősorból kivágnám Pepét és Coentraót szó nélkül, Albiolt és Arbeloát itthagynám kiegészítőknek, sőt Albiol mehetne be Varane mellé, ha Carvajal véletlenül mégsem érkezne a jobbszélre és Ramosnak kellene kint maradnia. Nacho jó védő lesz és már most is egészen jól teljesít, neki lehet helye Marcelo cseréjeként. A kapusok közül Adánt csak kölcsönbe adnám, ki tudja mikor lenne a szolgálataira szükség, López és Casillas természetesen maradna küzdeni a kezdőért és harmadiknak pedig Jesús. Összegezvén, menjen tehát: Higuaín, Di María, Khedira (? - ő nagyon kétarcú, tud jól is játszani de egészen pocsékul is...), Kaká, Pepe, Coentrao, Carvalho (ő már ment hálisten), Essien is mehet vissza szélsebesen. Míg érkezőnek: Cavani vagy Lewandowski, Isco, Jesús Navas (talán beválna...?),Verratti vagy Javi García, Carvajal és Jesé meg Cheryshev a Castillából. Edzőnek én Heynckest képzelem el, de az Ancelotti-Cannavaro duót is szívesen látnám! Történjen ami történjen iHala Madrid!
Az elejével teljesen egyetértek, valóban az igazi előrelépés Agüero vagy Falcao lenne/ lett volna csatárposzton, viszont,hogy Suarez gyenge, míg Lewandowski és Cavani minőségi erősítés, hát ez azért nem egészen így van. Elég sok Liverpool meccset láttam és azokon kiderült,hogy elég technikás játékos és bár itt sokan nem hiszik el minőségi előrelépés lenne, már évekkel ezelőtt le kellett volna igazolni,mert szükségünk lenne egy ilyen képzett játékosra. Azt azért hozzáteszem, hogy emberileg tényleg egy hulladék,de ha valaki képes megnevelni, akkor sokat tudunk vele nyerni. Az,hogy Gundogan és Kondogbia nem bizonyított eleget, az az utóbbira még szerintem megállja a helyét,de azért Gundogan már szerintem bizonyított, a kérdés csak az,hogy Dortmundon kívül is megállná-e a helyét...Viszont azért Verrattitől se kell hasra esni, mert azért még ő se nagyon bizonyított és nagy kérdés,hogy mire lenne itt képes.....Jesus Navas - Di Maria csere annyira lenne jó,hogy az argentin helyett egy spanyol lenne,de sok javulást nem várok tőle....Javi Garcia nagyon gyenge volt, amikor még itt játszott és azóta se fejlődött annyit,hogy megüsse a mércét, én őt többet nem akarom madrid mezben látni....a védelemből pedig ennyi embertől nem válnék meg, mert nehéz minőségi játékosokat szerezni, akik elfogadják, hogy néha bizony padozniuk kell.....
Casillas- Carvajal, S. Ramos, Varane, Marcelo- Vidal, Gündogan, Modric- Bale, C.Ronaldo, Agüero

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 29., szerda 7:02

A marca Falcaoval is foglalkozik .....
-45 millió euro az átigazolási díj
-netto 14 millió a fizetése
-5 éves szerződést kötöttek

Ha jól értelmeztem akkor a következő órákban már hivatalos lehet... Falcao már Monacoban van hogy átessen az orvosi vizsgálatokon is és ahogy a Marca fogalmaz "fekete-fehér" már a szerződése (elő van már készítve).

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 29., szerda 6:56

A mai Marca :

Gareth Bale -el foglalkozik.

Jonathan Barnett (Bale ügynöke) arra a kérdésre hogy drágább-e mint Neymar:
Sokkal több mint Neymar. Jobb játékos és már bizonyította képességeit az egyik legjobb ligában.

A Madridról:
"Ha Florentino-t érdeklni Gareth az megtiszteltetés számunkra és mi meghallgatjuk őket de szerződés köti a Tottenham-hez.
Még nem beszéltünk senkivel." (ha jól értelmeztem akkor ez arra is vonatkozik hogy a szerződéshosszabbításról sem beszéltek vagy valami ilyesmi.

"Én nem tudom hogy van-e valamilyen ajánlat. Amit tudok az az hogy 3 évig köti a szerződése a Tottenhamhez.

A szerződéshosszabításról:
"Nem még nem beszéltem senkivel.

(Én fordítottam lehetséges hogy nem pont erről van szó de valami hasonlóról az biztos)

Akkor a mi ajánlatunk legyen 30 millió és 3-4 barátságos mecccs :D

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. május 28., kedd 22:29

Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna.
Hát egy ilyen középpályásorral nekimenni a jövő szezonnak +Modric sztem nem lenne valami kifizetődő. Javi Garciát felejtsük el, nem üti meg azt a szintet amit képviselnie kell egy Real Madrid középpályásának. :(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 28., kedd 21:52

hehe írta:na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=q8DhgSjpdIg

http://www.marca.com/2013/05/28/futbol/ ... 60099.html

:mrgreen:
valami undorító ez a cipő... Meg amúgy is Ronaldo még a showman európában és szerintem egy darabig nem is fog változni. Amúgy Higu barátod is reklám arca a Hypervenomnak. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:49

Szab95 írta:ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával.
nem lehet ilyen csatárt venni.
hogy miért?
mert jelenleg két játékos képes 1 gól/meccs mutatóra, abból az egyik már nálunk van.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 28., kedd 21:48

azért 30 milliót le lehetne kérni legalább Di Mariáért
így a 3 biztosnak tűnő távozóból bejönne 80 milliót, nem rossz pénz :D

Szab95
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Ronaldo, Morata, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol

HozzászólásSzerző: Szab95 » 2013. május 28., kedd 21:45

Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csatárposztra csak Agüerót és Falcaót láttam volna szívesen. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkettejükről lemondhatunk. Hallani lehet Suárezről, na őt egyáltalán nem tudom elképzelni madridistaként, talán Lewandowski és Cavani lehetnek minőségi erősítések, ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával. Nem kellenek Suárezek lyukakat betömni, szerintem! Szavazzon az új tréner bizalmat Jesének, na ő igazi szupertehetség, kár lenne eltékozolni. A középpályára talán Verratti és Isco jöhetne. Én nem vagyok kibékülve se Kondogbiával, se Gündogannal, ők még nem bizonyítottak annyit, helyettük inkább Jesús Navast hoznám el Di María pótlására. Modricnak maradnia kell, ő kiválóan játszik és robotol meccsről meccsre, és jönnie kell Bale-nek! Őt muszáj leszerződtetni, ha törik ha szakad! CR és Bale a két szélen megőrítenék a védelmeket, jöhetne itt a Barca Neymarral meg Messivel. Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna. A védősorból kivágnám Pepét és Coentraót szó nélkül, Albiolt és Arbeloát itthagynám kiegészítőknek, sőt Albiol mehetne be Varane mellé, ha Carvajal véletlenül mégsem érkezne a jobbszélre és Ramosnak kellene kint maradnia. Nacho jó védő lesz és már most is egészen jól teljesít, neki lehet helye Marcelo cseréjeként. A kapusok közül Adánt csak kölcsönbe adnám, ki tudja mikor lenne a szolgálataira szükség, López és Casillas természetesen maradna küzdeni a kezdőért és harmadiknak pedig Jesús. Összegezvén, menjen tehát: Higuaín, Di María, Khedira (? - ő nagyon kétarcú, tud jól is játszani de egészen pocsékul is...), Kaká, Pepe, Coentrao, Carvalho (ő már ment hálisten), Essien is mehet vissza szélsebesen. Míg érkezőnek: Cavani vagy Lewandowski, Isco, Jesús Navas (talán beválna...?),Verratti vagy Javi García, Carvajal és Jesé meg Cheryshev a Castillából. Edzőnek én Heynckest képzelem el, de az Ancelotti-Cannavaro duót is szívesen látnám! Történjen ami történjen iHala Madrid!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:36

miró írta:
eddig így áll a buli.
ivanovic?
beírtam. :-)

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 28., kedd 21:34

eddig így áll a buli.
ivanovic?

Ezeket privát üzenetben írjátok meg Galacticosnak, köszi. R24
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 28., kedd 21:31

BBeno írta:ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
Kivétel, ha Moratta megy, vagy Jesé opcióval maximum, de én őt még úgy sem adnám... Vagy esetleg Callejónt

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. május 28., kedd 21:30

Galacticos írta:eddig így áll a buli.
Remélem nemsokára Bale neve mellet az szerepel,hogy Real Madrid.
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 28., kedd 21:28

ott bukik az egész suarezes hír hogy zidane meg akarja tartani Jesét. ezt perez is tudja tehát ilyen felajánlás tuti nem létezhez.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 28., kedd 21:23

eddig így áll a buli.

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. május 28., kedd 21:15

hehe írta:na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.
nem lesz ez így jó, fél év múlva már a brazil gyerek lesz a legjobban kereső játékos a világon :lol:

maximum a szezon kezdetéig aztán majd jól leég és majd a Nike is fut vissza CR-hez

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:14

awwwwwwww ne legyél ilyen durcás. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 28., kedd 21:13

hehe te mérnem mész az ellenoldalra? senki nem kiváncsi arra,h neymart istenited, bezzeg ott.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 28., kedd 21:11

na céronaldo már sztem tör-zúz otthon, kijött az új nike csuka, neymarral a főszerepben.

Kép
Kép
Kép

Vissza: