Szab95 írta:Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csatárposztra csak Agüerót és Falcaót láttam volna szívesen. Sajnos úgy néz ki, hogy mindkettejükről lemondhatunk. Hallani lehet Suárezről, na őt egyáltalán nem tudom elképzelni madridistaként, talán Lewandowski és Cavani lehetnek minőségi erősítések, ha nem tudunk legalább egy 1 gól/meccses csatárt venni akkor inkább maradjon Benzema és játsszanak Moratával. Nem kellenek Suárezek lyukakat betömni, szerintem! Szavazzon az új tréner bizalmat Jesének, na ő igazi szupertehetség, kár lenne eltékozolni. A középpályára talán Verratti és Isco jöhetne. Én nem vagyok kibékülve se Kondogbiával, se Gündogannal, ők még nem bizonyítottak annyit, helyettük inkább Jesús Navast hoznám el Di María pótlására. Modricnak maradnia kell, ő kiválóan játszik és robotol meccsről meccsre, és jönnie kell Bale-nek! Őt muszáj leszerződtetni, ha törik ha szakad! CR és Bale a két szélen megőrítenék a védelmeket, jöhetne itt a Barca Neymarral meg Messivel. Alonso mellé vagy hagynám Khedirát vagy visszahoznám Javi Garcíát, ő is több esélyt érdemelt volna. A védősorból kivágnám Pepét és Coentraót szó nélkül, Albiolt és Arbeloát itthagynám kiegészítőknek, sőt Albiol mehetne be Varane mellé, ha Carvajal véletlenül mégsem érkezne a jobbszélre és Ramosnak kellene kint maradnia. Nacho jó védő lesz és már most is egészen jól teljesít, neki lehet helye Marcelo cseréjeként. A kapusok közül Adánt csak kölcsönbe adnám, ki tudja mikor lenne a szolgálataira szükség, López és Casillas természetesen maradna küzdeni a kezdőért és harmadiknak pedig Jesús. Összegezvén, menjen tehát: Higuaín, Di María, Khedira (? - ő nagyon kétarcú, tud jól is játszani de egészen pocsékul is...), Kaká, Pepe, Coentrao, Carvalho (ő már ment hálisten), Essien is mehet vissza szélsebesen. Míg érkezőnek: Cavani vagy Lewandowski, Isco, Jesús Navas (talán beválna...?),Verratti vagy Javi García, Carvajal és Jesé meg Cheryshev a Castillából. Edzőnek én Heynckest képzelem el, de az Ancelotti-Cannavaro duót is szívesen látnám! Történjen ami történjen iHala Madrid!
Az elejével teljesen egyetértek, valóban az igazi előrelépés Agüero vagy Falcao lenne/ lett volna csatárposzton, viszont,hogy Suarez gyenge, míg Lewandowski és Cavani minőségi erősítés, hát ez azért nem egészen így van. Elég sok Liverpool meccset láttam és azokon kiderült,hogy elég technikás játékos és bár itt sokan nem hiszik el minőségi előrelépés lenne, már évekkel ezelőtt le kellett volna igazolni,mert szükségünk lenne egy ilyen képzett játékosra. Azt azért hozzáteszem, hogy emberileg tényleg egy hulladék,de ha valaki képes megnevelni, akkor sokat tudunk vele nyerni. Az,hogy Gundogan és Kondogbia nem bizonyított eleget, az az utóbbira még szerintem megállja a helyét,de azért Gundogan már szerintem bizonyított, a kérdés csak az,hogy Dortmundon kívül is megállná-e a helyét...Viszont azért Verrattitől se kell hasra esni, mert azért még ő se nagyon bizonyított és nagy kérdés,hogy mire lenne itt képes.....Jesus Navas - Di Maria csere annyira lenne jó,hogy az argentin helyett egy spanyol lenne,de sok javulást nem várok tőle....Javi Garcia nagyon gyenge volt, amikor még itt játszott és azóta se fejlődött annyit,hogy megüsse a mércét, én őt többet nem akarom madrid mezben látni....a védelemből pedig ennyi embertől nem válnék meg, mert nehéz minőségi játékosokat szerezni, akik elfogadják, hogy néha bizony padozniuk kell.....