Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Egy szó mint száz most azért szívunk mert a nem tuti hogy jön Ancelotti, és az jogos hogy a leendő edző véleményét is ki szeretnék kérni az igazolások terén. Na jó Bale-t leszámítva. Szóval ha beljebb akarunk kerülni akkor végre el kellene Perez döntse hogy Ancelotti vagy Heynkes mert így nehéz tárgyalni...persze attól még tuti hogy tárgyalnak x játékos ügyében. Itt sokan elfelejtik hogy annó kiket tudott idehozni Perez, persze sokat változott a piac de akkor is...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem sokan eltúlozzátok ezt a Suarez effektust. Tény, hogy egy paraszt, de istenadta tehetséges paraszt, akinél jelenleg nincs jobb alternatíva, mert a Tigris monakózik ugyebár. Harapott, meg rasszista, meg mit tudom én. Kur*ázni, nem kur*ázik? Az még nagyon kellene. Ezek hidegen hagynak. Ha már egy zsordiálbá, meg egy dániálves Unicef mezben játszik, meg respectjük van, akkor már régen baj van a tisztelettel a futballban. Valaki írta, hogy ha jön, akkor nála tiszta lappal indul, mint mindenki. Nálam is így van. Máshol is vannak gengszterek, valaki pl: a közönségbe bikázza a labdát, köp, fejel, inzultál, kézzel szerez gólokat, mindezt sunyi módon. Nekem most arra van szükségem, hogy 10 ziccerből 7-et vágjanak be, és ez az ember bevágja. mellette gyors, agilis stb...tudjátok. Pont.
-
Olvasok Egyébként meg várjuk ki a végét. 1. A Bayernben van elég csatár, ráadásul Lewahoz hasonló, 2. a Dortmund se hülye, ha csak egy mód van rá akkor nem a riválist erősíti. 3. Perez és Lewa randija ha nem lett volna eredményes akkor rég bejelentették volna a Bayernes házasságot lásd Götze.Realista24 írta:Olvass híreket :-) , pár héten belül a München játékosa lesz.Szóval Lewa a befutó szerintem...olcsó, könnyen megszerezhető, hintett nekünk egy 4-t, ja és persze Perez papával nem a tequila sunriserol dumálgattak az tuti
Cavani és Suarez maradt a sajót szerint.
Szerintem több esély van Lewara mint Cavanira...persze ez itt mind spekuláció, ahogy a hirek 90% :-)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Legyen igazad.hehe írta: ha meg eltiltják? benzema meg a többiek megoldják, semmi probléma.
De ha már Suarez jön, akkor remélem Jesét nem adjuk oda az összeg mellé Morata mehet, esetleg Cheryshevet is adhatnánk akár (Fifában úgyis mindig megveszi a Liverpool )
(Kicsit reménykedek, hogy elhozzuk Gomezt a Bayernből)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. május 29., szerda 9:35-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat en abban bizok, h amikor a Barca Igazolta Ronaldinhot mi pedig Beckhamet, akkor a katalanok huztak nagyot ezzel.
Remelhetoleg ez most forditva lesz, es mi nyerunk nagyot a walesivel. Bale joval jobb jatekos mint anno Bekem volt, Neymar meg gyengebb mint Ronaldinho akkoriban.
Ezt a qrva Khedirat nem lehet innen kipaterolni. Mar kezdtem boldog lenni, amikor a Cselzis hirek voltak vele kapcsolatban. Ertehetelen, h miert erinthetetlen nalunk. Jo lenne Zizou erot meritene es szajkozna, h talalni fog jobbat is nala a francia bajnoksagban.
Cavani arat is inkabb a kozeppalya megerositesere kellene forditani, aztan majd nagyot nezunk amikor nem fossa a golokat ugy mint gondolnak.
Remelhetoleg ez most forditva lesz, es mi nyerunk nagyot a walesivel. Bale joval jobb jatekos mint anno Bekem volt, Neymar meg gyengebb mint Ronaldinho akkoriban.
Ezt a qrva Khedirat nem lehet innen kipaterolni. Mar kezdtem boldog lenni, amikor a Cselzis hirek voltak vele kapcsolatban. Ertehetelen, h miert erinthetetlen nalunk. Jo lenne Zizou erot meritene es szajkozna, h talalni fog jobbat is nala a francia bajnoksagban.
Cavani arat is inkabb a kozeppalya megerositesere kellene forditani, aztan majd nagyot nezunk amikor nem fossa a golokat ugy mint gondolnak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Suareznél gyengébb elméjű játékos nem nagyon van. Majd ha kiszórják a Barca ellen valami idióta megmozdulása miatt, akkor lehet majd sírni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem kell ezt ennyire komolyan venni, hogy ez egy mocskos börtöntöltelék. inkább égjen egy játékos ezer fokon, mint legyen ilyen fancsaliképű szerencsétlen, mint özil vagy higuájn. ezek ketten vajon miért nem verik be a ziccert, amikor nagyon kéne? el vannak baszva fejben, ennél fontosabb pedig nincs.Remy írta:Ez szép és jó is, de ha csinálja a hülyeségeit, akkor simán elmeszelhetik néhány meccsre stb. Spanyolba úgyis idióták a bírók, úgyhogy szerintem itt még jobban megszívná Suarez.hehe írta:én akarok egy vérengző idiótát, akit minden ellenfél gyűlöl, aki az egész világ ellen van, és megy hajt, széttép mindenkit és bebassza a gólt. technikásabb, ügyesebb játékos, mint cavani. ha 2-jük közül kell választani, akkor egyértelmű. nem vagyunk szeretetszolgálat és eleve mindenki rühell minket, hát basszunk oda nekik egy ilyen emberrel. nekem rámenős, győztes mentalitású emberek kellenek, elég volt az özil és dimaria típusú vesztesekből és örökmásodikokból.
a folyamatos lapok, és eltiltások meg senkinek nem jó.
Miért nincs normális csatár a piacon, aki normális áron is van???
ha meg eltiltják? benzema meg a többiek megoldják, semmi probléma.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez szép és jó is, de ha csinálja a hülyeségeit, akkor simán elmeszelhetik néhány meccsre stb. Spanyolba úgyis idióták a bírók, úgyhogy szerintem itt még jobban megszívná Suarez.hehe írta:én akarok egy vérengző idiótát, akit minden ellenfél gyűlöl, aki az egész világ ellen van, és megy hajt, széttép mindenkit és bebassza a gólt. technikásabb, ügyesebb játékos, mint cavani. ha 2-jük közül kell választani, akkor egyértelmű. nem vagyunk szeretetszolgálat és eleve mindenki rühell minket, hát basszunk oda nekik egy ilyen emberrel. nekem rámenős, győztes mentalitású emberek kellenek, elég volt az özil és dimaria típusú vesztesekből és örökmásodikokból.
a folyamatos lapok, és eltiltások meg senkinek nem jó.
Miért nincs normális csatár a piacon, aki normális áron is van???
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
én akarok egy vérengző idiótát, akit minden ellenfél gyűlöl, aki az egész világ ellen van, és megy hajt, széttép mindenkit és bebassza a gólt. technikásabb, ügyesebb játékos, mint cavani. ha 2-jük közül kell választani, akkor egyértelmű. nem vagyunk szeretetszolgálat és eleve mindenki rühell minket, hát basszunk oda nekik egy ilyen emberrel. nekem rámenős, győztes mentalitású emberek kellenek, elég volt az özil és dimaria típusú vesztesekből és örökmásodikokból.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Hát ha már csak Suarez és Cavani maradt akkor már inkább Cavani!Egy ilyen idióta mint Suarez csak ne jöjjön ide!
Persze ha normális lenne, akkor biztosan őt választanám,bár akkor szerintem "picit" magasabb lenne az ára...
Persze ha normális lenne, akkor biztosan őt választanám,bár akkor szerintem "picit" magasabb lenne az ára...
- hehe
annyira érzem, hogy cavani lesz ebből. borzasztó.Realista24 írta:Olvass híreket :-) , pár héten belül a München játékosa lesz.Szóval Lewa a befutó szerintem...olcsó, könnyen megszerezhető, hintett nekünk egy 4-t, ja és persze Perez papával nem a tequila sunriserol dumálgattak az tuti
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Érdekes dolog ez a csatár kérdés, már szerintem is csak Suarez vagy Cavani leigazolására van reális esély.Suarez jó csatár meg minden,de nem akarok egy olyan játékost a Realban játszani,aki a szezon felét általában eltiltással tölti,ha Angliában ennyire kiszórják mindig képzeljétek a nagy tudású spanyol sporttársak milyen előszeretettel állítanák ki.
Egyébként Cavani sem sokkal jobb játékos,de ő legalább nem ennyire problémás. Kettejük közül inkább őt hoznám,bár az már megint más kérdés,hogy kb. 2szer annyiba kerül mint honfitársa.
Egyébként Cavani sem sokkal jobb játékos,de ő legalább nem ennyire problémás. Kettejük közül inkább őt hoznám,bár az már megint más kérdés,hogy kb. 2szer annyiba kerül mint honfitársa.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Varane, Modric'
Szerintem Bale rendkívül jo igazolás lenne már csak azért is mert lenne CRen es Modricon kívül olyan játékosunk aki tud távolról lőni es el is meri vállalni es azért felállt vedelmek ellen elég hasznos pláne ugyis gyengék vagyunk ezen a teren
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvass híreket :-) , pár héten belül a München játékosa lesz.Szóval Lewa a befutó szerintem...olcsó, könnyen megszerezhető, hintett nekünk egy 4-t, ja és persze Perez papával nem a tequila sunriserol dumálgattak az tuti
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nehéz lesz a csatárkérdés...szerintem lassan Lewa és Suarez marad valós opciónak. Egyébként Suarez mint játékos simán befér egy Real Madridba (már az Ajaxban kitűnt) kétségkívül előrelépés lenne és Higu árára sem kellene sokat rápakolni, csak vele a személyisége a probléma. Nem tudom hogy mennyire tudna megváltozni...valószínű hogy a klubbot körülvevő nagy nyomás sem volna éppen kedvező körülmény. Egy hiba és Pepe 2.0 lenne kikiáltva a média által .
Szóval Lewa a befutó szerintem...olcsó, könnyen megszerezhető, hintett nekünk egy 4-t, ja és persze Perez papával nem a tequila sunriserol dumálgattak az tuti
Szóval Lewa a befutó szerintem...olcsó, könnyen megszerezhető, hintett nekünk egy 4-t, ja és persze Perez papával nem a tequila sunriserol dumálgattak az tuti
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nso stylePontosabban azt mondta, hogy gyerekkorában az volt az álma, hogy a Barcába vagy a Reálba játsszon. Majdnem ugyanaz nem?
Értelek, de ezzel nincs gond, megkérdezték Bale-el kapcsolatban és elmondta a véleményét. Perez elmondta, már ha igaz, de miért ne lenne az, hogy az igazolásokról ugye ketten döntenek. Én úgy gondolom, hogy Zidane csak egyfajta kontrolleszköz lesz, hogy ne alakuljon ki olyan helyzet, mint Mourinho idején, hogy idehozott boldog-boldogtalant, csak mert jól járt valaki anyagilag. A döntő szó az edző lesz, aki ismerni fogja a klub anyagi lehetőségeit.Jelenleg nincs edző.
Zidane nyilatkozgatja úton útfélen, hogy mennyire csodálja Bale játékát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jelenleg nincs edző.Realista24 írta:De miért Zidane?
Zidane nyilatkozgatja úton útfélen, hogy mennyire csodálja Bale játékát.
Én értem, hogy nem lehet olcsóbban hozni, csak azt nem teljesen, hogy minek is kell ő ide. Dehát az edző jobban tudja, majd az idő eldönti, hogy igaza van vagy sem (már ha el tudjuk hozni)
Pontosabban azt mondta, hogy gyerekkorában az volt az álma, hogy a Barcába vagy a Reálba játsszon. Majdnem ugyanaz nem?Cavani elismerte hogy álmai csapata a Real Madrid.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
sander írta:Cavani elismerte hogy álmai csapata a Real Madrid.
Pepe-t továbbra is szeretné leigazolni a Fenerbahce.
hol olvastad???
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Cavani elismerte hogy álmai csapata a Real Madrid.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De miért Zidane?Ha mi kiadunk 60-70 millát Bale-re onnantól kezdve Zidane is szépen leírja magát nálam
Zidane és az új edző együtt fognak dönteni. Ha az új edzőnek kell egy játékos, gondolom kikéri Zizou véleményét, aztán ha áldását adja ő is, akkor Perez elkezd alkudozni. Bale nem hozható olcsóbban, ez a napnál is világosabb. Csokoládé leírta talán tegnap kétszer is, hogy miért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema