Zene
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Zene
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Wale ft. Meek Mill, Rockie Fresh & J.Cole - Black Grammys
Kicsit hozzászólva a témához: ha szökőévente kiad egy jó zenét, akkor most nem fogom amiatt meghallgatni a sok szart.
Azt meg elhiszem, hogy jó fej a rajongóival, de hát ezt mondjuk el is várja az ember. Nálam az nagy dolog, hogy J.Cole most csinálja a második Dollar and a Dream tourját, aminek az a lényege, hogy 1 dollár a belépő a koncertre. Így második alkalommal eljött Európába is, igaz csak Londonba, 1 fontos a belépő. Annyian nem jutottak be, hogy fogta magát, és leszervezett arra a napra még egy előadást. Másnap pedig már New Yorkban lépett fel, és mondom, hazai viszonylatban is nevetséges áron, pedig ő aztán bőven elkérhet egy rakat pénzt, elég népszerű odaát.
Kicsit hozzászólva a témához: ha szökőévente kiad egy jó zenét, akkor most nem fogom amiatt meghallgatni a sok szart.
Azt meg elhiszem, hogy jó fej a rajongóival, de hát ezt mondjuk el is várja az ember. Nálam az nagy dolog, hogy J.Cole most csinálja a második Dollar and a Dream tourját, aminek az a lényege, hogy 1 dollár a belépő a koncertre. Így második alkalommal eljött Európába is, igaz csak Londonba, 1 fontos a belépő. Annyian nem jutottak be, hogy fogta magát, és leszervezett arra a napra még egy előadást. Másnap pedig már New Yorkban lépett fel, és mondom, hazai viszonylatban is nevetséges áron, pedig ő aztán bőven elkérhet egy rakat pénzt, elég népszerű odaát.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
példának hoztam fel, szerintem úgy is írtam....ferni írta:mert majka az etalon..... de oké... ő az isten, mert a rajongóival, akikből van a pénze és akik hallgatják azokkal rendes... ennek természetesnek kéne lennie szerintem, nem az egekig felszopni miatta....
természetesnek kéne lennie, mégsem mindenkinél az. és ez hol felszopás? olvasd el még egyszer az egészet, amit írtam...direkt úgy kezdtem...
igen, ehhez oda akartam írni, hogy nem neked szól, hanem általánosan.ferni írta:ki ítélte meg úgy? én hol írtam ilyet? el tudom helyezni őt, de akkor is túl sok a szemét.... akárhogy is vizsgálom....
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
mert majka az etalon..... de oké... ő az isten, mert a rajongóival, akikből van a pénze és akik hallgatják azokkal rendes... ennek természetesnek kéne lennie szerintem, nem az egekig felszopni miatta....hala real írta: akárhányszor találkoztam vele (nemsokszor, pár alkalom), akkor mindig jó arc volt, ami nagyon sok előadóról nem mondható el ( pl majkánál nem ezt tapasztaltam). nem lekezlő, nem gecizik...ez persze a "fanok" iránt tanúsított viselkedése.
ki ítélte meg úgy? én hol írtam ilyet? el tudom helyezni őt, de akkor is túl sok a szemét.... akárhogy is vizsgálom....
bustát egyébként nem úgy kell megítélni, mint egy "költőt", mint pl tkydet, vagy akph-t...teljesen mást csinálnak ők, illetve másképp.
helyén kell kezelni. én se szeretem az összes zenéjét, tényleg sok "semmitmondó" száma van, de van szép számmal értékelhető is szerintem.
- hala real
nem akarom védeni - nem is kell -, ezért mondtam, hogy adott elég okot, hogy ne szeressék, de úgy értettem, hogy emberként bírom, hogy akárhányszor találkoztam vele (nemsokszor, pár alkalom), akkor mindig jó arc volt, ami nagyon sok előadóról nem mondható el ( pl majkánál nem ezt tapasztaltam). nem lekezlő, nem gecizik...ez persze a "fanok" iránt tanúsított viselkedése.realistahuni írta:Ha már feldobtad a témát, akkor indokolhatnád is, pláne azt a részét, hogy "mint ember".
Nekem egy kétszínű, nagypofájú, buta és primitív embernek tünik, abból amit láttam belőle.(amikor füvesköcsögözte az akph-t és a punnanyt, az volt a non plus ultra tőle)
És nem igazán látom, hogy mitől kellene változzon a véleményem róla.
pár hete is leírtam róla egy személyes "élményt", tekerd vissza.
bustát egyébként nem úgy kell megítélni, mint egy "költőt", mint pl tkydet, vagy akph-t...teljesen mást csinálnak ők, illetve másképp.ferni írta:Busta tud jó számokat csinálni, ez tény, a probléma csak, hogy 1 ilyen mellé odaszarik 99 kritikán aluli valamit....
én hallgattam régebben többet is Bustát, még a Fankás korszaka alatt kezdtem el, akkor se volt már sok mondanivalója, de 1-1 szám szerencsére sikerült olyanra is, de ami a különbség volt, hogy azok sokkal élvezhetőbbek voltak... sokkal... aztán jöttek a havonta kiadok 1 albumot korszaka és siralmas miket tud kiadni a kezei közül...
de hát ebből jön a pénz, ezért is csinálja ezt, neki se lesz még 10 éve, hogy jól megszedje a bukszáját.... most van a "csúcson" és hát sajnos ez kell sokaknak ,amit most csinál... és vevők rá az emberek...
helyén kell kezelni. én se szeretem az összes zenéjét, tényleg sok "semmitmondó" száma van, de van szép számmal értékelhető is szerintem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha már feldobtad a témát, akkor indokolhatnád is, pláne azt a részét, hogy "mint ember".nagy divat lett bustát szidni, persze adott rá elég okot, de én, mint embert, és mint előadót is bírom.
Nekem egy kétszínű, nagypofájú, buta és primitív embernek tünik, abból amit láttam belőle.(amikor füvesköcsögözte az akph-t és a punnanyt, az volt a non plus ultra tőle)
És nem igazán látom, hogy mitől kellene változzon a véleményem róla.
Busta tud jó számokat csinálni, ez tény, a probléma csak, hogy 1 ilyen mellé odaszarik 99 kritikán aluli valamit....hala real írta:nagy divat lett bustát szidni, persze adott rá elég okot, de én, mint embert, és mint előadót is bírom.
ezt pedig szerintem sok kritikusa is elismeri:
Mr.Busta - Eleget Láttam Már Testvér km. Essemm |OFFICIAL MUSIC VIDEO|
én hallgattam régebben többet is Bustát, még a Fankás korszaka alatt kezdtem el, akkor se volt már sok mondanivalója, de 1-1 szám szerencsére sikerült olyanra is, de ami a különbség volt, hogy azok sokkal élvezhetőbbek voltak... sokkal... aztán jöttek a havonta kiadok 1 albumot korszaka és siralmas miket tud kiadni a kezei közül...
de hát ebből jön a pénz, ezért is csinálja ezt, neki se lesz még 10 éve, hogy jól megszedje a bukszáját.... most van a "csúcson" és hát sajnos ez kell sokaknak ,amit most csinál... és vevők rá az emberek...
- hala real
nagy divat lett bustát szidni, persze adott rá elég okot, de én, mint embert, és mint előadót is bírom.
- ___Samy___
bocs a dupláért, de ha már Reks, akkor itt az új albuma:
http://www.djbooth.net/index/albums/rev ... es-on-reks
http://www.djbooth.net/index/albums/rev ... es-on-reks
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Jegy zsebben: 4. év, 4. alkalommal Bécsben, 4. alkalommal BUSHIDO LIVE!
Már csak 81 nap!
Bushido - Leben und Tod des Kenneth Glöckler
Már csak 81 nap!
Bushido - Leben und Tod des Kenneth Glöckler
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Helyes-helyes!primrose írta:óóó igen, ez is most nagyon nagy kedvencem. Mondjuk a Modern Talkingot is bírtam, és Thomasnak szólóban is volt pár jó dala, de ez az abszolút kedvenc tőle. Nahát lordgabi.Thomas Anders - Why Do You Cry
Modern Talkingot is linkelgettem heti szinten, vannak nagyszerű számaik, a nem túl mainstreamek között főleg.
Blue System - Magic Symphony
Secret Service - Ten O'clock Postman
Lefekvéshez pedig szóljon ez a két klasszikus, jó éjt!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
óóó igen, ez is most nagyon nagy kedvencem. Mondjuk a Modern Talkingot is bírtam, és Thomasnak szólóban is volt pár jó dala, de ez az abszolút kedvenc tőle. Nahát lordgabi.Thomas Anders - Why Do You Cry
But he is a good boy...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nyugodtan nézd át a többi hozzászólásomat is a topikban, mind mehet a lejátszási listádba!primrose írta:oh.... legjobb....lordgabi írta:Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
múlthéten mennyiszer végighallgattam ezt a dalt... tegnap meg erre (is) futottam. Gigi legjobb szerzeménye.Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours
Amúgy remek találmány ez a Shazam nevű program, szinte bármilyen rongy minőségű hangfelvételből megmondja a frankót, sok remek zenét köszönhetek neki + amelyek olyan rádiókban szóltak, ahol nincs fent a neten semmi lista.
Szintén a melóban szóltak:
Thomas Anders - Why Do You Cry
Geszti Péter és a Gringo Sztár - Az élet szeret
Republic - Hozd el azt a napot
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
oh.... legjobb....lordgabi írta:Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
múlthéten mennyiszer végighallgattam ezt a dalt... tegnap meg erre (is) futottam. Gigi legjobb szerzeménye.Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours
But he is a good boy...
- lordgabi
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- hala real
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Sam London feat Nile Rodgers & Tripp Caimbridge - Move Your Body
(feat 3x Grammy award winner Nile Rodgers)
Melissa meg (1:00-nál)....
(feat 3x Grammy award winner Nile Rodgers)
Melissa meg (1:00-nál)....
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Mari Kvien Brunvoll – Everywhere You Go
Időm nem lett sokkal több, de újra írok a blogra, akit érdekel nézzen rá. Ezt a hölgyet pedig szívből ajánlom.
Retek jó zenét csinál, egyedül pár loop gép/loop station használatával.
Időm nem lett sokkal több, de újra írok a blogra, akit érdekel nézzen rá. Ezt a hölgyet pedig szívből ajánlom.
Retek jó zenét csinál, egyedül pár loop gép/loop station használatával.
- lordgabi
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.