Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 29., szerda 10:42

ez annyira nevetséges bazmeg, kedira akkor mennyit ér, ha csak a futballtudást nézem? egy lada árát?
:mrgreen: hát igen, 6 misit megérne, hátha beválna. de megint ezen spórolunk :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 29., szerda 10:39

Realista24 írta:
Szerintem 90%. Lealkudták 6 millióra az árát.
A 6 milliót akarják lealkudni, mert sokallják.
:lol: :lol: :lol:

ez annyira nevetséges bazmeg, kedira akkor mennyit ér, ha csak a futballtudást nézem? egy lada árát?
Kép
Kép
Kép

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 29., szerda 10:38

A daily star szerint június 15-ig szeretnénk lezárni Bale igazolását , 70 millió eurót fizetnénk érte a Tottenham-nek, jó lenne nem egész nyáron futkosni utána.
ezt addig kell olvasni, hogy a daily star szerint. semmit nem érnek ezek a pletykák.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 29., szerda 10:37

A 6 milliót akarják lealkudni, mert sokallják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 29., szerda 10:35

A daily star szerint június 15-ig szeretnénk lezárni Bale igazolását , 70 millió eurót fizetnénk érte a Tottenham-nek, jó lenne nem egész nyáron futkosni utána.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 10:34

Mindenesetre továbbra is azt erősítik a hírek, hogy a 'Spurs semmiképpen nem akarja engedni, tehát irreálisan magas áron lenne hozható, ez a 90 milla. Hát ennyiért felejtsük el. Én csípem, komoly arc, de 60 millió eurónál többet nem adnék érte, az tuti.
Ma is olvastam valahol, hogy csendes, szerény gyerek, nem valószínű, hogy Ő kicsapja majd a hisztit, hogy jönni akar (Modric pedig egy ígéretre hivatkozva megtette, és ráadásul az sem ért semmit), így a Tottenham óriási helyzeti előnyben van. Nagyon kevés esélyt látok az érkezésére.
Én a pénz+játékos ajánlatba több fantáziát látnék. Sokáig azt hittem Higu lesz a döntő személy Bale ügyében de már nem nagyon tudom elképzelni ki az aki még szóba jöhet ha játékost is be szeretnénk vonni az üzletbe.

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 29., szerda 10:32

Semmiképpen. Higuaín már nagyon sokszor lebőgött, túl sokszor. Ennyi volt benne, nagyon kevés ide, menjen amerre lát. Benzema is a hajára kenheti a nagyszerű képességeit, ha nem képes fejben erős maradni egy egész idényen át. Neki is szerintem ez az utolsó sansza, ha nem mutat valamit, akkor jövőre Őt is el fogják adni.
ezt teljes mértékben osztom. ha benzi jövőre se teljesít, tőle is meg kell válni, vagy padra szolgáltatni.
Suárezt utáltam mindig, ritka unszimpatikus alak, és régen nem is tartottam olyan sokra (még Hollandiában), de amikor egyre többen mondták, hogy ez a fazon tényleg jó, akkor elkezdtem figyelgetni a 'Pool meccseken, és hát be kell vallanom, komoly a tag.
nálam detto így volt, de még most is nagyon unszimpatikus :mrgreen:
akkor inkább Ő, mint Cavani 63-ért
Cavanit én olcsóbban se preferálnám.
akar maradni, vagy nem? ilyen egyszerű.
nem akar? eladni psg-nek 150-ért, leszarom. nekem ne legyen itt senki, aki nem akar itt lenni. hányok az ilyentől.
teljesen igazad van, hehe

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 29., szerda 10:32

A Tottenham vezetői sürgősen új szerződést szeretnének aláíratni a csapat legnagyobb csillagával, Gareth Bale-lel. A walesi játékos jelenlegi kontraktusa 2016-ig szól. A csapat a játékos kivásárlási árát a 90 milliós régióba emelné, hiszen tudják, hogy a Real Madrid élénken érdeklődik. Bale ügynöke szerint azonban az egyezség még korántsem közeli, hiszen a játékosnak és a csapatnak nem sikerült megállapodniuk a szerződés részleteiről.
Azért a pofám leszakad!!! Mégis minek néz minket ez sz*rrágó Tottenhemes Elnők Úr! Mondjuk Úrnak nem nevezném. Tavaly is baszakodtak velünk Modric miatt, Most meg ez a Bale.... Most azonnal egy olyan ajánlatot kéne tenni Balnek, hogy azt mondja, kapjátok be megyek Madridba és nem írok alá semmit.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 10:28

jobb ujra nekivagni a mostaniakkal
Semmiképpen. Higuaín már nagyon sokszor lebőgött, túl sokszor. Ennyi volt benne, nagyon kevés ide, menjen amerre lát. Benzema is a hajára kenheti a nagyszerű képességeit, ha nem képes fejben erős maradni egy egész idényen át. Neki is szerintem ez az utolsó sansza, ha nem mutat valamit, akkor jövőre Őt is el fogják adni.

Suárezt utáltam mindig, ritka unszimpatikus alak, és régen nem is tartottam olyan sokra (még Hollandiában), de amikor egyre többen mondták, hogy ez a fazon tényleg jó, akkor elkezdtem figyelgetni a 'Pool meccseken, és hát be kell vallanom, komoly a tag.
A fegyelmezetlenségei kicsit túl vannak fújva, viszont ennyi balhéja nem véletlen van valakinek, biztosan nem teljesen százas. Lenne veszély az idehozatalában, de sportszakmai szempontból nem kérdés, hogy előrelépés lenne. Ha 40 millió körüli maximális áron mozdítható, akkor inkább Ő, mint Cavani 63-ért. Más stílusú is, jobban illene ide szerintem. Manapság meg sajnos azt kell mondanom, hogy ez az ár reális is lenne érte nagyjából.
Persze ha lehet csökkenteni fiatal bevonásával, aki szintén hajlana a dologra, akkor még jobb.

Amúgy én sem hallottam ilyenről, hogy Bale-nek lenne kivásárlási záradéka. Ez nem is kötelező dolog, nem? Vagy van olyan bajnokság, ahol ez előírás? Nem tudom hogy van ez.

Mindenesetre továbbra is azt erősítik a hírek, hogy a 'Spurs semmiképpen nem akarja engedni, tehát irreálisan magas áron lenne hozható, ez a 90 milla. Hát ennyiért felejtsük el. Én csípem, komoly arc, de 60 millió eurónál többet nem adnék érte, az tuti.
Ma is olvastam valahol, hogy csendes, szerény gyerek, nem valószínű, hogy Ő kicsapja majd a hisztit, hogy jönni akar (Modric pedig egy ígéretre hivatkozva megtette, és ráadásul az sem ért semmit), így a Tottenham óriási helyzeti előnyben van. Nagyon kevés esélyt látok az érkezésére.

Azt meg már leírtuk százszor, hogy a középpálya lenne a legfontosabb, onnan meg sorban esnek ki az értelmes jelöltek. Így semmit nem fogok várni a következő szezontól. Ha Khedira - Alonso marad továbbra is, vicc... :|

Kázmér már 100%, hogy itt marad vagy mit tudni?

Suareznek meg 2016-ig van szerződése.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 10:27

A Tottenham vezetői sürgősen új szerződést szeretnének aláíratni a csapat legnagyobb csillagával, Gareth Bale-lel. A walesi játékos jelenlegi kontraktusa 2016-ig szól. A csapat a játékos kivásárlási árát a 90 milliós régióba emelné, hiszen tudják, hogy a Real Madrid élénken érdeklődik. Bale ügynöke szerint azonban az egyezség még korántsem közeli, hiszen a játékosnak és a csapatnak nem sikerült megállapodniuk a szerződés részleteiről.
Jó lenne már egy állásfoglalást hallani Bale részéről. Sajnos egyenlőre nem látom hogy walesi nagyon nyomná ezt a Madrid vonalat. Illetve kiváncsi vagyok milyen B tervvel rendelkezik Perez. Ugyan nem tudjuk mennyire válik majd be Neymar de nem lesz egyszerű egy még tovább gyengülő kerettel felvenni a versenyt a Barcelonával.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 29., szerda 10:27

ericco írta: Nemrég tiltották el 10 meccsre, és állítólag a Liverpool vezetőinek és szurkolóinak is tele a töke a baromkodásaival. Angliából nem sok kérője akad, sok szurkoló nem szereti őt.
Egész kecsegteto. Akkor mi meg vegyuk meg, mert nekunk szuksegunk van csatárra, az mar kit erdekel mekkora egy idiota paraszt a csávo. A Liverpool szurkoloinak meg vezetosegenek, sot inkább egész Angliának tele a toke a baromkodásaival, hát fantasztikus, majd pont a habfehér Real szurkolók meg vezetok, a tisztelet es elegancia hirdetoinek nem lesz tele a toke Suarezzel. Aki meg azt gondolja, hogy majd itt megnevelik, annak egyet mondok: a vér nem válik vízzé. Ezt a patkány rágcsálót ide ne hozzák, inkább ne nyerjunk semmit, de a pofajat be ne tegye ebbe a csapatba.

Gaborone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. május 29., szerda 10:26

hehe írta:
A Marca címlapján számol be arról, hogy Zidane számára két “missziót” tartogat Pérez. A legfontosabb – erről a Punto Pelota is beszámol; az ő feladata lett, hogy meggyőzze Cristiano Ronaldót a hosszabbításról. A másik küldetése pedig, hogy hozza tető alá Gareth Bale leigazolását.
ez milyen nevetséges, meg kell győzni céronaldot, hogy maradjon?
akar maradni, vagy nem? ilyen egyszerű.
nem akar? eladni psg-nek 150-ért, leszarom. nekem ne legyen itt senki, aki nem akar itt lenni. hányok az ilyentől.
nélküle is fogunk béellt meg bajnokságot nyerni.

egyetértek, de azért maradjon:)

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:24

ericco írta:
CS0ki írta:Honnét veszitek Suarez árát? Nem lehet tudni, mert nem volt rá utalás sem. De nyugodtan higyjétek el, hogy 40-50 millió körül van.
Nemrég tiltották el 10 meccsre, és állítólag a Liverpool vezetőinek és szurkolóinak is tele a töke a baromkodásaival. Angliából nem sok kérője akad, sok szurkoló nem szereti őt.
.
viszont Gerrard mellett o az egyetlen nagy sztar, s a Poolnak szugsege van sytarokra, konnyen nm hiszem elengedjek. :mrgreen:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 29., szerda 10:24

Ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem igaz.
Mennyi van hátra Suarez szerződéséből? Mert ha 1-2 éven belül lejár, akkor sanszosan meg lehet szerezni ennyiért.

Nagyon ambivalens képem alakult ki Suarezről. Egyfelől minden megvan benne, amit mi szeretnénk látni: gyors, erőszakos, technikás, csak én 2 komoly hiányosságát látom. Az egyik az, hogy ész nem igazán szorult a fejébe, a másik pedig az, hogy ő sem a jó helyzetkihasználásáról ismert. Mondjuk ez olyan szempontból nem gond, hogy mindkét jelenlegi csatárunknál könnyebben gólhelyzetbe képes kerülni. De ő sem az a játékos, aki 1 ziccer 1 gól szinten tolja.

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 29., szerda 10:23

Kázmér már 100%, hogy itt marad vagy mit tudni?
Suarezről meg az a véleményem, hogy emberileg nulla, egy selejt, viszont a futball tudása alapján simán hoznám. Szóval, ha idejön és jól teljesít akkor még talán bírni is fogom, csak ne harapdáljon senki, max Albat
ezt osztom. csak a sok idióta megint jöhet azzal, hogy mennyire favágó, meg bunkó van a realban :mrgreen:
Helyette Xabi Alonso van, meg Khedira hosszabbítás. Ha nagy bevásárlásra készülnék, valószínűleg Casimero-t se hozzuk el ennyiért, hogy soha ne játszon.
:(
Amúgy Suarez eddig az egyetlen csatár akivel idén szóba hoztak minket és örülnék is neki, a 25 + egy ifista meg nem is kérdés, ennyit simán megérne.
csak ne jesé legyen az az ifista

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 29., szerda 10:20

Perez már biztos benne, hogy ki lesz az új edző, ez biztos. Tudja, hogy Ancelottiért hajlandó-e kifizetni a kivásárlási árat, vagy ha nem akkor jön Heynckes. Én lehet, hogy jobban örülnék a németnek, verjük vele agyon Guardioláékat :mrgreen: Suarezről meg az a véleményem, hogy emberileg nulla, egy selejt, viszont a futball tudása alapján simán hoznám. Szóval, ha idejön és jól teljesít akkor még talán bírni is fogom, csak ne harapdáljon senki, max Albat, meg ha nagyon éhes akkor Diego Costának leharaphatja tőből a karját, azt nem bánnám :mrgreen:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 29., szerda 10:19

CS0ki írta:Honnét veszitek Suarez árát? Nem lehet tudni, mert nem volt rá utalás sem. De nyugodtan higyjétek el, hogy 40-50 millió körül van.
Nemrég tiltották el 10 meccsre, és állítólag a Liverpool vezetőinek és szurkolóinak is tele a töke a baromkodásaival. Angliából nem sok kérője akad, sok szurkoló nem szereti őt.
Ne nekem mond. Az a baj, hogy szépen halkulnak a középpályás hírek. Helyette Xabi Alonso van, meg Khedira hosszabbítás. Ha nagy bevásárlásra készülnék, valószínűleg Casimero-t se hozzuk el ennyiért, hogy soha ne játszon.
Ezt meg teljesen adom. Remélem, azért a színfalak mögött dolgoznak keményen a KP megreformálásán, mert lehet itt akárki az edző, játszhat akárki a támadósorban, ha a KP marad a régi. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez az elmúlt 3+X évben senkinek sem tűnt fel Madridban.
Merci Zizou!

karesz46

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:16

Professore írta:Egy szó mint száz most azért szívunk mert a nem tuti hogy jön Ancelotti, és az jogos hogy a leendő edző véleményét is ki szeretnék kérni az igazolások terén. Na jó Bale-t leszámítva. Szóval ha beljebb akarunk kerülni akkor végre el kellene Perez döntse hogy Ancelotti vagy Heynkes mert így nehéz tárgyalni...persze attól még tuti hogy tárgyalnak x játékos ügyében. Itt sokan elfelejtik hogy annó kiket tudott idehozni Perez, persze sokat változott a piac de akkor is...
igy igaz, de meg Perez se biztos h tovabbra is elnok lesz, habar nagyon minimalis az esely arra is h valaki jelentkezzen , nm h mas elnok legyen :mrgreen:

karesz46

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:09

hehe írta:én akarok egy vérengző idiótát, akit minden ellenfél gyűlöl, aki az egész világ ellen van, és megy hajt, széttép mindenkit és bebassza a gólt. technikásabb, ügyesebb játékos, mint cavani. ha 2-jük közül kell választani, akkor egyértelmű. nem vagyunk szeretetszolgálat és eleve mindenki rühell minket, hát basszunk oda nekik egy ilyen emberrel. nekem rámenős, győztes mentalitású emberek kellenek, elég volt az özil és dimaria típusú vesztesekből és örökmásodikokból.
mar van egy Pepe szemelyebe, :mrgreen: :mrgreen:
en is Suarezt tartom a legjobb opcionak, ha ot esetleg Lewandowskit nm lehet hozni akkor szerintem jobb ujra nekivagni a mostaniakkal B-)

karesz46

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:06

Suarezt en nagyon jo valasztasnak tartom, viszonylag olcso is, a Poolt a hatan viszi, kicsit kezelhetetlen, de az talan rendbe jon Madridba. :agree:
Mellette szol h nagyon technikas, erzi a kaput, bizonyitott angliaba is......Akar Jeset is adhatnank, visszavasarlasi opcioval, nalluk ugy is nagyobb eselye van jatsani. :D

Vissza: