Real Madrid vs. Barcelona
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kivancsi lennek Messire, ha Robben nem passzolna neki egesz meccsen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Egyébként szerintem is Messi és Ronaldo közt kell eldölnie. Ez már nem az az Aranylabda, ami régen volt hogy a legsikeresebb játékos kapja meg. A legjobbnak kell és jelenleg Ronaldo meg Messi szintjére senki nem ér fel.
A 2013-as Aranylabda esélyesei. Szorzók a BL-döntő után (Paddy Power, csak a 100 alatti oddsszal rendelkező játékosok):
Messi 2
Ronaldo 2,38
Robben 13
Schweinsteiger 17
Bale 21
Lewandowski 21
Müller 26
Martínez 26
Reus 26
Ribéry 34
Lahm 34
Neymar 34
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az nagyon kemény volt... és az benne az érdekes,hogy ugye azonnal kiállították, de a lassításokból ki lehetett venni, hogy előbb ért labdát aztán vitte úgy mint a rongybabát....azt hittem ott hal meg a faszi.Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodort
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem mondtam én hogy rossz játékos volt.Vagy azt hogy rossz edző lett...csak annyit hogy jellemtelen.Luis Enrique meg nagy király volt nálunk is, miután elfogadták, hogy a Madridból jött. :D Aztán harmadik helyre vitte a Barça B-t a Segunda Divisiónban... :-)
Ez hogy fér bele a több mint egy csapat imidzsbe,azt meg ki-ki döntse el maga...nálam sehogy.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kicsit utánanéztem: 1990-től kezdve eddig hét játékos igazolt a Barçából a Madridba (van, akinek volt még egy csapata a Barça után és a Real előtt), közülük csak kettő volt úgy-ahogy Barça-nevelés.morientes írta:Semmit se jelent.Luís Enrique is micsoda madridistának tartotta magát,míg egyszer be nem sértődött... aztán visszajött mutogatni a gyökér a bernabeuba Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodort
Mondjuk az a kettő is sok szerintem...
Luis Enrique meg nagy király volt nálunk is, miután elfogadták, hogy a Madridból jött. Aztán harmadik helyre vitte a Barça B-t a Segunda Divisiónban... :-)
- morientes
Semmit se jelent.Luís Enrique is micsoda madridistának tartotta magát,míg egyszer be nem sértődött... aztán visszajött mutogatni a gyökér a bernabeuba Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodortAmúgy az tényleg igaz, hogy aki 14 éves kora óta a Barçában tolja, az nem valószínű, hogy szívesen aláír Madridba. Legalábbis remélem. :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Messi-Neymar-Reus? Szép is lenne... :-)
Reust én is nagyon jó játékosnak tartom, az, hogy most nyáron itt köt ki, szerintem teljesen esélytelen,viszont ha a következő szezonban sem funkcionál megfelelően a barcelonai támadósor, akkor el lehet gondolkodni a leigazolásán, ha addig nem viszi el egy nagyobb klub.
Amúgy ha választani kéne, akkor Santa Cruz vagy Klose, előbbit különösen kedvelem, nem lennének túl drágák, és valószínűleg a padozásba sem halnának bele.
Amúgy az tényleg igaz, hogy aki 14 éves kora óta a Barçában tolja, az nem valószínű, hogy szívesen aláír Madridba. Legalábbis remélem.
Reust én is nagyon jó játékosnak tartom, az, hogy most nyáron itt köt ki, szerintem teljesen esélytelen,viszont ha a következő szezonban sem funkcionál megfelelően a barcelonai támadósor, akkor el lehet gondolkodni a leigazolásán, ha addig nem viszi el egy nagyobb klub.
Torres? Robben? Gomez? Pizarro? Diego Costa 25 millióért?Realista24 írta:Zubi listája a PP szerint
Amúgy ha választani kéne, akkor Santa Cruz vagy Klose, előbbit különösen kedvelem, nem lennének túl drágák, és valószínűleg a padozásba sem halnának bele.
Figo is ment.R.M.C.F írta:Én sem tenném....barcás,ez nálam elég indok.De egy barcás amúgy sem jönne,nem is értem hogy gondolhatja ezt komolyan bárki is.
Amúgy az tényleg igaz, hogy aki 14 éves kora óta a Barçában tolja, az nem valószínű, hogy szívesen aláír Madridba. Legalábbis remélem.
- morientes
Reus tényleg nagyon ügyes kis játékos,mostanába mondjuk sok ziccert rontott(amiket láttam persze)de hullámvölgyek vannak,akkor kerül amúgy helyzetbe amikor akar...
Az a Bernard gyerek,akiről Kerlon megemlékezett,az Ronaldinhoval olyanokat szokott csinálni,az AM-ba,hogy nem hiszek sokszor a szememnek...
Az a Bernard gyerek,akiről Kerlon megemlékezett,az Ronaldinhoval olyanokat szokott csinálni,az AM-ba,hogy nem hiszek sokszor a szememnek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Én Diego Costát támogatom a részükre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Messi-Neymar-Reus triót azért köszönöm nem kérek. Ott azért már tényleg kevés lenne az esély, hogy ne működjön. Kicsit lenne odabaszós, meg kell akadályozni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ja, akkor elnézést. A Barcában tényleg sehova nem fér be, max ha Alexist eladják és akkor a jobbosra, de remélem nem tervezik végbevinni ezt az üzletet. Reus-Gündogan pakkot kéne elhozni Dortmundból, de nem egyszerű.Realista24 írta:Mármint katalóniába hova? :-)Jobb szélre DM helyére tökéletes lenne. De nincs elveszve sem a balon sem középen, szerintem csatárnak is elmenne, ha arra lenne szükség. Nagyon csípem, örülnék ha érkezne.
Hozzánk jöhetne szinte bárhova.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mármint katalóniába hova? :-)Jobb szélre DM helyére tökéletes lenne. De nincs elveszve sem a balon sem középen, szerintem csatárnak is elmenne, ha arra lenne szükség. Nagyon csípem, örülnék ha érkezne.
Hozzánk jöhetne szinte bárhova.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jobb szélre DM helyére tökéletes lenne. De nincs elveszve sem a balon sem középen, szerintem csatárnak is elmenne, ha arra lenne szükség. Nagyon csípem, örülnék ha érkezne.Realista24 írta:Benne én is, de egyrészt hova? Másrészt miből? Harmadrészt, ha rá is rányomják, hogy sajátnevelés, akkor én nő vagyok.Reusban én is látok fantáziát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Katalán lapok szerint ezek a nevek szerepelnek Zubi agendájában a támadószekció erősítésére.mi ez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mi ez?Realista24 írta:Zubi listája a PP szerint
Én is! Nagyon szimpatikus és tetszik a játék stílusa. Amúgy a Dortmund egy csomó szélsőt/tkp-t kinézett magának, mint pl De Bruyne, Bernard (A.Mineiro 20 éves), Deulofeu, Eriksen... Szóval nem biztos, hogy Reus mozdíthatatlan, de még Gündogan se az... Középpályásokat is keresik rendesen. Szerintem ők készek új csapatot építeni. Most kell őket kirabolni egy Reus, Gündogan csomaggal.istimester írta:Reusban én is látok fantáziát. :-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benne én is, de egyrészt hova? Másrészt miből? Harmadrészt, ha rá is rányomják, hogy sajátnevelés, akkor én nő vagyok.Reusban én is látok fantáziát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Reusban én is látok fantáziát. :-)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tarack
- Kedvenc játékosaid: Burucs György, Fülöp Laci
- Kedvenc csapatod: Kunágotai TE
Szerintem ti még nem láttatok részeg embert! Megnéztem és vártam mikor kell röhögni de semmi.Tök komolyan elmondja a véleményét ennyi. De megnézem még egyszer hátha megtalálom a poént............Matt009 írta:Ez egy gyöngyszem. Sztem aznap megitta az egyheti adagot is.Kitfisto. írta:http://www.youtube.com/watch?v=6Up3t1YB71I
Egy kis poén estére. Vajon mennyit ivott az öreg előtte?