Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Lucas leigazolására én is látok esélyt. Főleg, ha Zidane odamegy hozzá akkor összecsinálja magát mivel ő a gyerekkori bálványa és mindenkori példaképe.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
azért védekezésben sem a legjobb, pláne, hogy nagyon lassú. egy vidal oda-vissza veri minden képességében.Azt látják, amit itt sokan nem hajlandóak felfogni, méghozzá azt, hogy nem Khedira a csapat fő problémája. Olyan dolgokért van Khedira itt csesztetve, ami nem az ő feladata elsősorban (gólpasszok, játékszervezés), ráadásul az egyetlen komoly hiányosságát a technikai gyengeségét pécézik ki itt állandóan. A posztjához képest elégséges a technikai tudása, még Real szinten is. Egy Real vkp-től már ne a cselsorozatok, meg a meccsenkénti 20 kulcspassz legyen az elvárás.
- RealMadridFanatic
Én sem akarok most oldalakon keresztül erről vitázni, de ilyet leírni bűn.Khedira manapság az egyik legjobb védekező középpályás.
Összességében én nem szoktam mindennek elhordani, mert nem Ő tehet róla, hogy számítanak rá, sőt meg vannak vele elégedve. Illetve valóban vannak hasznos tulajdonságai, a területet nagyon jól szűkíti, taktikailag fegyelmezett, biztosan betartja az edzői utasításokat (itt elő lehetne jönni José ezzel kapcsolatos felelősségével), illetve tényleg sokat tud futni.
Ezekkel egy angol bajnokságban szerintem egész jó is lenne.
Viszont a spanyol foci elvárásai, de még inkább a Real Madrid elvárásai nagyon nem kedveznek neki. Az alacsony súlypontú, technikás, gyors játékosok akkor ültetik hintába, amikor akarják. Ha már Ő az egyik legjobb vkp, akkor ez szerzett labdákban miért nem mutatkozik meg? Azon kívül, amikor a jó helyezkedésének köszönhetően belelép egy passzba, mikor szerel le valakit? Elenyésző. Jó felépítésű, de leütközni sem nagyon szokta az embereket, annyira gyötrelmesen lassú, lassan is fordul.
És ez csak arra vonatkozik, amikor valóban vkp szerepkörben játszana (erre a posztra is alkalmatlan), de mivel nálunk Xabi mellett neki muszáj feljebb lépnie, így kijön az, hogy technikailag nagyon gyenge ilyen szinten, kreativitása csekély, egysebességes, a passzai meg 5 méteres körben használhatóak. Néha persze vannak jó pillanatai, de összességében irgalmatlanul kevés Ő ide.
Mondom, máshol lehetne Ő meghatározó arc, de az, hogy Madridban stabil kezdő, sőt hosszabbítani akarnak vele, nehogy valaki elvigye, az nonszensz. Számomra az furcsa, hogy ezt kell leírni. Hihetetlen javulást lehetne elérni azzal, ha Őt kicserélnénk egy értelmes emberre.
Ezzel nem az Ő nyakába akarom varrni a gyenge szezont persze.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Van a Marca-n egy interjú Cannavaroval az le lesz fordítva itt az oldalon vagy próbálkozzak inkább saját magam ?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Cavani : http://www.defensacentral.com/real_madr ... barcelona/Gaborone1 írta:sander írta:Cavani elismerte hogy álmai csapata a Real Madrid.
Pepe-t továbbra is szeretné leigazolni a Fenerbahce.
hol olvastad???
Pepe: http://www.defensacentral.com/real_madr ... es-oferta/
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Matt009, azért azt ne feledd el, hogy aki elküldené, az általában Vidalt vagy Pogbát hozná helyette, és nem Gravesent (jó, van aki Javi Garciát, de ez most mindegy). Pogbát nem igen figyeltem, de amit Vidaltól láttam... Bőven megérné a csere, ha lenne rá lehetőség. Sajnos nincs.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Azt látják, amit itt sokan nem hajlandóak felfogni, méghozzá azt, hogy nem Khedira a csapat fő problémája. Olyan dolgokért van Khedira itt csesztetve, ami nem az ő feladata elsősorban (gólpasszok, játékszervezés), ráadásul az egyetlen komoly hiányosságát a technikai gyengeségét pécézik ki itt állandóan. A posztjához képest elégséges a technikai tudása, még Real szinten is. Egy Real vkp-től már ne a cselsorozatok, meg a meccsenkénti 20 kulcspassz legyen az elvárás.Komolyan, nem értem, hogy mit látnak odaát a vezetők és a szurkolók benne. Még az a jelző sem illik rá, hogy "hasznos" játékos -és itt még a tudását nem is veszi figyelembe az ember-, mert nem az. Megígértem magamnak, hogy augusztus 31-ig nem alkotok véleményét az esetleges igazolásokról vagy a szerződéshosszabbításokról, de emellett a Khedirás hír(ek) mellett már nehéz elmenni szó nélkül..
Mert amíg az lesz, addig itt senkivel sem lesz a közösség megelégedve. Az, meg hogy nem tud passzolni, sír a lábán a labda az erős túlzás. Khedira manapság az egyik legjobb védekező középpályás. Nem ő a csúcs, de kevesen vannak, akik nála jobbak, csak 1-2 itteni hangadó miatt divat utálni. Ezt már leírtam hétfőn, nem akarok ebbe még1x belemenni.
Ez meg a másik. Csak a Khedira utálat miatt odáig fajult az itteni vélemény Khedira felé, ami miatt mindenki azt gondolja, hogy Khedira kb. MB1 szint. Ebből pedig az következik, hogy minden ócska kp-s, aki valaha játszott vkp poszton egy szem jó meccset már Khedira elé kerül sokak szemében a rangsorban. Na ezt nevezem én annak, hogy az itteni fórum 90%-a meg van vezetve 1-2 hangadó által.Mert nincs jelenleg Nála jobb és mozdítható játékos a piacon
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ebből a cikkből kiderül, hogy semmi köze nincs a Barcelona csapatához, csupán az őt támogató Puma céggel, illetve miatt volt Barcelonában az új kollekciók szponzorálása okán! Nem kell mindjárt besz@rni!!!Egy Barcás barátom említette meg ma, hogy videót valamint képet is látott arról, hogy Reus az ügynökével a Barca székházába tart.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 29., szerda 13:27-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát Pedro utolsó két szezonját elnézve, ha nem saját nevelés lenne már a karóba húzását követelné a tömeg, szóval az ő helye sem túl biztos a csapatban.Zidane írta:Hova?Mi igaz abból, hogy tegnap Reus Barcelonában volt az ügynökével tárgyalni?
Messi, Neymar, Alexis, Pedro, Villa, Tello....sok lesz már, ebből ráadásul egyelőre csak Villa távozása borítékolható.
Ráadásul összedől a "mi kineveljük a játékosokat és nem vásároljuk" mese.
Cserébe hozunk egy Reinat, hogy megmaradjon a saját nevelés arány
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az lehet, hogy a Pool nem szívesen válna meg tőle; ugyanakkor nem kérdés, hogy az uruguayi nem kicsit frusztrált amiatt, hogy címekre és nemzetközi sikerre még véletlenül sincs esélye + állítólag a család is szívesen költözne már Angliából! Mindenesetre az AS szerint Suárez kivásárlási ára 35 milla euró (szerintem inkább font egyébként) és amennyiben a Nápoly nem enged Cavani árából jelentősen, akkor szinte 100%, hogy bejelentkezünk Hannibal Lecterért!A Liverpoolnál egész évben arról beszéltek, hogy mekkora istenkirály a csávó, a liga legjobbja, Messi,CR után ő jön meg a többi cucc.
Arról meg sokszor szó van, hogy a Madridnál figyelembe szokták venni a viselkedést is a tudás mellett, ezért szerintem szóba se kerül nálunk Suarez.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Tarsi88 írta:Ezt a szemétládát, meg akarja tartani a csapata legjobbjait...Gaborone1 írta: Azért a pofám leszakad!!! Mégis minek néz minket ez sz*rrágó Tottenhemes Elnők Úr! Mondjuk Úrnak nem nevezném. Tavaly is baszakodtak velünk Modric miatt, Most meg ez a Bale.... Most azonnal egy olyan ajánlatot kéne tenni Balnek, hogy azt mondja, kapjátok be megyek Madridba és nem írok alá semmit.
Én eleve nem igazán látom a helyét nálatok a csapatban. A jobb szél nem igazán az ő posztja, még, hogyha egy DM szintet tuti hozna is ott ahhoz szerintem drága.
Egyedül CR távozása esetén hoznám a helyetekben és köré építeném az új taktikát.
Nem érted.....
Amíg más csapatok vicc összegekért veszik a játékosokat, addig minket madárnak néznek és 2x drágábban adják a játékosokat. ugye nem kell példákat mondanom.
Egy Barcás barátom említette meg ma, hogy videót valamint képet is látott arról, hogy Reus az ügynökével a Barca székházába tart. Elvileg Villa a Tottenhamé.Zidane írta:Hova?
Messi, Neymar, Alexis, Pedro, Villa, Tello....sok lesz már, ebből ráadásul egyelőre csak Villa távozása borítékolható.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hova?Mi igaz abból, hogy tegnap Reus Barcelonában volt az ügynökével tárgyalni?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1. Guardiola máshogy látja, és így tovább gyengíthetik a fő (egyetlen?) riválisukat.Professore írta:1. A Bayernben van elég csatár, ráadásul Lewahoz hasonló, 2. a Dortmund se hülye, ha csak egy mód van rá akkor nem a riválist erősíti. 3. Perez és Lewa randija ha nem lett volna eredményes akkor rég bejelentették volna a Bayernes házasságot lásd Götze.
Szerintem több esély van Lewara mint Cavanira...persze ez itt mind spekuláció, ahogy a hirek 90% :-)
2. A Dortmund nekünk adná, de Lewandowski csak a Münchenbe menne.
3. Ha idén nem adják el, akkor jövőre ingyen távozik. Ezt Lewandowski állítólag így ki is jelentette. Götze szerződése pedig nem egy év múlva járt volna le.
Mert nincs jelenleg Nála jobb és mozdítható játékos a piacon. Megpróbáltuk Pogbát, Vidalt, nem sikerült. Én azért még nem adnám fel az előbbit. Vidalt úgy fest nem tudjuk kizsarolni. De Pogba -ha jól tudom- francia (Zidane), és Varane cimborája. Meg kell próbálni agymosni.numberone1 írta:Ezt a qrva Khedirat nem lehet innen kipaterolni. Mar kezdtem boldog lenni, amikor a Cselzis hirek voltak vele kapcsolatban. Ertehetelen, h miert erinthetetlen nalunk. Jo lenne Zizou erot meritene es szajkozna, h talalni fog jobbat is nala a francia bajnoksagban.
A Real Madrid nem "máshol". Bizonygathatjuk itt Ertinek, hogy számít a múlt, aztán meg utána azzal érvel valaki (nem csak Te, de a hozzászólásodban volt még valami, amire reagálnék, így "Te húzta a rövidebbet" ), hogy máshol is így van. Attól még, hogy máshol eltűrik ezeket, vagy a médiakontroll olyan amilyen, attól még nálunk Őt a média felkoncolná. Aztán jöhetnek megint a bírózások, meg a gyakoroljuk a játékot 10 a 11 ellen.realbeckham írta:Máshol is vannak gengszterek...
Nekem most arra van szükségem, hogy 10 ziccerből 7-et vágjanak be, és ez az ember bevágja.
Szerintem nincs olyan, aki 10ből 7et bever. És Ő sem hiszem, hogy megteszi. :-)
És miből gondoljuk, hogy majd itt "megjavul"?ericco írta:Nemrég tiltották el 10 meccsre, és állítólag a Liverpool vezetőinek és szurkolóinak is tele a töke a baromkodásaival. Angliából nem sok kérője akad, sok szurkoló nem szereti őt.
Esik. Futószalagon jönnek a hírek, hogy se Pogba, se Vidal, se Verratti.RealRaúl77 írta:Amúgy engem is ez idegesít. Röpködnek a támadókról a hírek, a középpályáról meg alig esik szó...
És egy kis találgatás di María átigazolásáról. Szerintem Ancelottin és a pótlásán múlik az eladása. Addig nem fogjuk eladni, amíg nem lesz meg a "biztos" érkezőnk a helyére. A Monaco 30 körül fizetne érte, a PSG meg 25-öt. Tudom, hogy előbb kezdtünk el tárgyalni a PSG-vel, és ezért is olcsóbb. De az is lehet, hogy ennek ellenére marad ez az ár és a PSG is. És Pérez sem véletlenül mondta azokat a mondatokat, miszerint nem ördögtől való, hogy egy edzőért fizessünk.
Ugye Mourinho kivágta a hisztit, hogy ingyen távozzon. Ez Pérezt megviselte, és a hírek szerint azt mondta Ancelottinak, hogy intézze el, hogy ingyen jöjjön, vagy mást keresünk. Ancelotti próbálkozik, de a PSG vezetői nem hülyék. Korábban (állítólag) adták volna pénzért, de nemet mondtunk. És most rádöbbentek, hogy nem tudják kivel pótolni. Gondolom ez a nyilatkozat és di María lehet a próbálkozás a megpuhításukra Ancelotti és esetleg egy másik játékos ügyében.
Ha már másik játékos. Lucas ugye fél éve van ott, és az a posztja, mint most di Maríának. Most vennének egy di Maríát a padra 25-ért? Tudom, hogy Lucas lesérült a végére, de nem hiszem, hogy komoly lenne. Továbbá nem értem azokat, akik szerint jövőre nagyobb esély lenne a megszerzésére. Miért gondoljátok így? Ha úgy nyomja (vagy jobban) mint most, akkor csak még inkább meg akarják tartani. Lucas is jobban megszokja majd Párizst, és kevésbé akar majd lépni. Ha meg nem válik be (erre nem sok esélyt látok), akkor meg minek hoznánk el? Meg kell beszélni Marceloval, Ronaldoval és Riberioval, hogy masszírozzák szépen a kis agyát. Ez még ugye nem minősül sem lefizetésnek, sem a klub általi hivatalos megkeresésnek. Meg nekem rémlik valami még, hogy Riberio talán pont Lucas miatt lóg eggyel Péreznek. Ezt most a szakdoga-záróvizsga-grafika vizsga miatt hallucináltam, vagy tényleg volt ilyen hír?
Bocs, hogy hosszú lett. Régen írtam.
Mi igaz abból, hogy tegnap Reus Barcelonában volt az ügynökével tárgyalni? Én komolyan főbe lövöm magam, ha őt is elhozzák.
A Shakhtarnak nagyon jó, stabil középpályája van. Gyakorlatilag a kp-ból élnek. Fernandinho valóban nagyon ügyes.
A Shakhtarnak nagyon jó, stabil középpályája van. Gyakorlatilag a kp-ból élnek. Fernandinho valóban nagyon ügyes.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt a szemétládát, meg akarja tartani a csapata legjobbjait...Gaborone1 írta: Azért a pofám leszakad!!! Mégis minek néz minket ez sz*rrágó Tottenhemes Elnők Úr! Mondjuk Úrnak nem nevezném. Tavaly is baszakodtak velünk Modric miatt, Most meg ez a Bale.... Most azonnal egy olyan ajánlatot kéne tenni Balnek, hogy azt mondja, kapjátok be megyek Madridba és nem írok alá semmit.
Én eleve nem igazán látom a helyét nálatok a csapatban. A jobb szél nem igazán az ő posztja, még, hogyha egy DM szintet tuti hozna is ott ahhoz szerintem drága.
Egyedül CR távozása esetén hoznám a helyetekben és köré építeném az új taktikát.
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nyaaaaa csak nyugtattam magamHa a kispadra szánnák őket, akkor nem hosszabbítanának velük. Valamilyen emgmagyarázhatatlan okból a spanyolok elégedettek a két némettel, és alapemberként tekintenek rájuk.
ideje lenne valóban figyelembe venni, mert az elmúlt időkben meg lett tépázva rendesenArról meg sokszor szó van, hogy a Madridnál figyelembe szokták venni a viselkedést is a tudás mellett, ezért szerintem szóba se kerül nálunk Suarez.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
CSOKI:Az a a Fernandinho,az a playa amelyik a shaktarba játszik?Mer ha az,akkor az kib.ott nagy spiller... ha őt sikerülne valahogy a kp-ra....
Suarezt még a régebbi oldalon bedobtam,hónapokkal ezelőtt akkor én voltam a komplett idióta... hát változik a világ,de nem offolgatok már...
Suarezt még a régebbi oldalon bedobtam,hónapokkal ezelőtt akkor én voltam a komplett idióta... hát változik a világ,de nem offolgatok már...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ráadásul "csepegtek" olyan hírek, hogy Perez szeretne javítani a csapat megítélésén így a Mourinho-korszak után (Pepe esetleges eladása kapcsán merült fel pl). Nem hinném hogy idehozna egy olyan játékost, akinél szinte garantált a balhé.Arról meg sokszor szó van, hogy a Madridnál figyelembe szokták venni a viselkedést is a tudás mellett, ezért szerintem szóba se kerül nálunk Suarez.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Valamilyen emgmagyarázhatatlan okból a spanyolok elégedettek a két némettel, és alapemberként tekintenek rájuk.
Lehet, hogy velünk van a baj és mi nem látjuk csak Khedira zseniális futballtudását..Amúgy szerintem a média mindenhol meg van elégedve Khedirával. Tegnap is linkeltem egy cikket, amiben arról volt szó, hogy ilyen ember kell, aki évről évre fejlődik és csendben szépen teszi a dolgát.
Komolyan, nem értem, hogy mit látnak odaát a vezetők és a szurkolók benne. Még az a jelző sem illik rá, hogy "hasznos" játékos -és itt még a tudását nem is veszi figyelembe az ember-, mert nem az. Megígértem magamnak, hogy augusztus 31-ig nem alkotok véleményét az esetleges igazolásokról vagy a szerződéshosszabbításokról, de emellett a Khedirás hír(ek) mellett már nehéz elmenni szó nélkül..
#happyshitting