Persze, hogy nem fognak 100%-os pontossággal passzolni, de ne essünk át a másik végletbe. Nézd meg Modricot, öröm nézni ahogy labdába ér, ha szarul kapja azt is úgy veszi át sokszor, hogy már az ellenfelet megveri és tisztára játssza magát. Khedira meg lassú, sír a labda sokszor nála, sok támadás rajta akad el. Helyére jönne egy Gündogan vagy valaki, sokkal ütemesebb, gördülékenyebb lenne a csapat játéka, kis csapatok ellen jó Khedira is akár, de a BL-ben és a Barca ellen nagyon kevés. 3-szor körbefutják mire megfordul. Padra jó, kezdőbe finoman fogalmazva nem elég :-)Matt009 írta:Pedig nem az a feladata. A játék csinálásra ott van Marcelo, Xabi, CR, Özil, DM, Benz. 6 ember. Mindegyik papíron képes játékot csinálni. Khedirán csak a labdának kell átfolynia. Néha lassú az igaz, de ne higgye senki azt, hogy Pogbák meg Kondoigbiák mindig pontosan, precízen ütemre fognak passzolni...Mert hiába írod, hogy nem az a feladata, hogy szervezzen, gólpasszt adjon, attól még az is a feladata lenne, hiszen ő lép fel a két középpályásunk közül, egyszerűen nem várható el, hogy valaki felesleges legyen a pályán. És vele sokszor ez a helyzet.
Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
És erre nem képes.Khedirán csak a labdának kell átfolynia.
3 szezonon át volt stabil kezdő, és lehet hogy Gündogan nem fog 600x jobb lenni de én már rohadtul meguntam azt a viccet hogy neki kéne ezt a szerepet betöltenie, itt az ideje másnak megadni az esélyt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Most írta Mickey barátom hogy Pellegrinivel tartana,ha a chilei mester váltana...Sajnos...A Shakhtarnak nagyon jó, stabil középpályája van. Gyakorlatilag a kp-ból élnek. Fernandinho valóban nagyon ügyes.
Khedira:Labdákat kellene neki szereznie.Megy neki?Nem.Jó helyre kellene passzolni a labdát.Megy neki?Nem.
Támadásba gyenge,védekezésbe szar.Ütemet téveszt,lemarad az emberéről.Amikor kezezett most is...hogy az úristenbe keveredett a jhv helyére?
Az meg hogy fut 12km az hidegen hagy.Akkor a németek nevezzék be a Geo Kessing válogatotjukba,ott rohangálhat az erdőbe avval az antennával,vagy mivel...
Na szóval,ezen tulajdonságokon kívül,amit felsoroltam,egyébként tökéletes... :-)
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig nem az a feladata. A játék csinálásra ott van Marcelo, Xabi, CR, Özil, DM, Benz. 6 ember. Mindegyik papíron képes játékot csinálni. Khedirán csak a labdának kell átfolynia. Néha lassú az igaz, de ne higgye senki azt, hogy Pogbák meg Kondoigbiák mindig pontosan, precízen ütemre fognak passzolni...Mert hiába írod, hogy nem az a feladata, hogy szervezzen, gólpasszt adjon, attól még az is a feladata lenne, hiszen ő lép fel a két középpályásunk közül, egyszerűen nem várható el, hogy valaki felesleges legyen a pályán. És vele sokszor ez a helyzet.
Lass több labdát szerzett. Stabilabb volt a kp-nk Lass-szal? Nem. Tökmindegy ki szerzi a labdát, a lényeg, hogy meg legyen szerezve.Ha már Ő az egyik legjobb vkp, akkor ez szerzett labdákban miért nem mutatkozik meg?
De pedig ezzel pont azt csinálod. Az előző hsz-emet olvasd el. Ott leírtam erre is a választ.Hihetetlen javulást lehetne elérni azzal, ha Őt kicserélnénk egy értelmes emberre.
Ezzel nem az Ő nyakába akarom varrni a gyenge szezont persze.
sorry a dupláért, de sokat kellett volna visszaolvasni, és azt függő hsz-nél nem akartam.
- Matt009
Mindenki félreért engem.Toky írta:Matt009, azért azt ne feledd el, hogy aki elküldené, az általában Vidalt vagy Pogbát hozná helyette, és nem Gravesent (jó, van aki Javi Garciát, de ez most mindegy). Pogbát nem igen figyeltem, de amit Vidaltól láttam... Bőven megérné a csere, ha lenne rá lehetőség. Sajnos nincs.
Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki Khedirát lecserélné Vidalra. Én is ezt tenném. Ez egy teljesen ésszerű csere lenne.
Én azoktól a dolgoktól mászok falra, amikor Khedirát mindenkinél szarabb, utolsó senkiházinak állítják be. Ilyen Fellianikat, Kondogbiákat, random francia vkp-kat, akarnak hozni helyette. Gyakorlatilag bárki, mint vkp szóba jön, abban a pillanatban a fórum 90%-a inkább őt preferálná Khedira helyett.
Személy szerint úgy gondolom, hogy sem Pogba, sem Gündogan nem jelentene előrelépést Khedira helyén (vagy csak olyan kis mértékűt, ami nem fog megjelenni a csapat teljesítményén.) Méghozzá azért nem, mert ezek a játékosok nem karmesterek. Nem tudják a Real játékát szervezni. Ahogy Khedira sem, de őt itt a fórumon ezért csesztetik. A kp-nk ugyanúgy gyenge lenne, mert Xabi apót a komoly csapatok elnyomnák, és nincs, aki középpályán szervezzen. De ez ugyanúgy fennállna Gundogan, Kondogbia, Pogba esetében is.
Khedira védekezéséről meg leírtam szintén hétfőn, hogy a minden fizikai mutatóban nála jobb Lass esetén sem volt jobb a védekezésünk. Ilyen szempontból egy fizikailag Khediránál jobb felépítésű játékos előrelépése sem garancia a stabilabb védelemre.
Akik itt előrelépést jelentenének azok Schweinsteiger, Vidal, Yaya. Ez a 3 ember, aki meg tudná oldani a problémánkat (bár Vidal szervezési képességeinek elégséges mivoltában nem vagyok biztos).
A kp-nra igazolni kell embert, de nem azért, hogy a jelenlegi rendszer lyukait betömjük, hanem azért, hogy létszámban és minőségben meglegyünk egy stabilabb középpályás rendszer alkalmazására. Először a rendszert kell kitalálni, és utána kell belerakni az építőelemeket. De mivel idén új edzőnk lesz, neki a fejében nincs kész az új rendszer, így borítékolhatók a kp-s problémák jövőre is. Függetlenül Khedira megtartásától vagy eladásától.
A másik megoldás egy olyan szervező ember találása, akit nehezebb elnyomni, mint Xabit. De ez még inkább hiányposzt...
u. i.: a félreértések elkerülése végett. Ha valaki Gundogant, Pogbát akarja Khedira helyett, az ok. Neki ez a véleménye, ezt el tudom fogadni. De azt már nem, amikor valaki azt mondja, hogy mindenki jobb Khediránál. Mert az ilyen
hsz-ek már nagyon messze vannak a valóságtól. Aki ilyet és ehhez hasonlókat ír, az nem érti, hogy miért ilyen szar idén (és több, mint 10 éve a Real).Komolyan, nem értem, hogy mit látnak odaát a vezetők és a szurkolók benne. Még az a jelző sem illik rá, hogy "hasznos" játékos -és itt még a tudását nem is veszi figyelembe az ember-, mert nem az.
Ilyenről szó nem volt. Lewandowski és az ügynöke eddig semmi lényegeset nem nyilatkoztak2. A Dortmund nekünk adná, de Lewandowski csak a Münchenbe menne.
Mi biztos hírek róla:
-visszautasította pár hónapja a BVB szerződésajánlatát
-A BVB még nem mondott le róla, megpróbálják megtartani
Még nem lehet tudni mi lesz vele. Az is megeshet, hogy a jó BL szereplés miatt olyan szerződést ajánlanak neki amit elfog
Szerintem nincs neki ilyen...Nem is hallottam még erről, és korábban is magasabb összegekről volt szó. Ezek a kivásárlási árak...Pár játékosnál lehet tudni, a legtöbbnek nincs, a többinél meg random benyomnak valamit az újságok, ami rendszerint kamu.Mindenesetre az AS szerint Suárez kivásárlási ára 35 milla euró (szerintem inkább font egyébként)
DM szerintem a bal oldalon játszana a PSG-ben. Persze ott meg Pastore van. Inább vigy a Moncao 30ért.Ha már másik játékos. Lucas ugye fél éve van ott, és az a posztja, mint most di Maríának. Most vennének egy di Maríát a padra 25-ért?
Khedira nem illik a spanyol fociba. Ez van. Elszaladgál, persze, de nálunk egyszerűen több kell. Taktikai szempontból is. Mivel Xabi a félpályán is alig merészkedik át,így Khedirának kell feljebb lépni, és egyszerűen olyan gyenge támadásban, annyi labda elakad rajta, ami nem engedhető meg. A jövőre nézve meg pláne, ha esetleg komolyabb dolgokat tervezünk az ellenfél térfelén, nem csak átrohanni rajta. Egyedül a barca elleni játékban jönnek elő igazán az erényei, mert taktikailag nagyon fegyelmezett, nagy teherbírású játékos, és a barca ellen pont annyi a feladata, hogy jól zárja a területet, folyamatosan fusson, ne csináljon baromásgokat. Ezeket meg stabilan tudja hozni. Mivel a barca ellen végképp nem nagyon járattuk a labdát az ellenfél térfelén, a támadásokban nem kellett részt vennie, nem voltak szervező feladtai. Mert hiába írod, hogy nem az a feladata, hogy szervezzen, gólpasszt adjon, attól még az is a feladata lenne, hiszen ő lép fel a két középpályásunk közül, egyszerűen nem várható el, hogy valaki felesleges legyen a pályán. És vele sokszor ez a helyzet. Pláne azért is fontoslenne a jelenléte, mert ha Özil van középen, ő is rendszeresen kilép a szélre, így Khedira kerül középen olyan pozícióba, ahol elvárás a szervezőképesség.Azt látják, amit itt sokan nem hajlandóak felfogni, méghozzá azt, hogy nem Khedira a csapat fő problémája. Olyan dolgokért van Khedira itt csesztetve, ami nem az ő feladata elsősorban (gólpasszok, játékszervezés), ráadásul az egyetlen komoly hiányosságát a technikai gyengeségét pécézik ki itt állandóan. A posztjához képest elégséges a technikai tudása, még Real szinten is. Egy Real vkp-től már ne a cselsorozatok, meg a meccsenkénti 20 kulcspassz legyen az elvárás.
Mert amíg az lesz, addig itt senkivel sem lesz a közösség megelégedve. Az, meg hogy nem tud passzolni, sír a lábán a labda az erős túlzás. Khedira manapság az egyik legjobb védekező középpályás. Nem ő a csúcs, de kevesen vannak, akik nála jobbak, csak 1-2 itteni hangadó miatt divat utálni. Ezt már leírtam hétfőn, nem akarok ebbe még1x belemenni.
A faék egyszerűségű vkp-k már eltünőben vannak, nem véletlenül szokták kiemelni a a fiataloknál, hogy milyen jó a passzjátéka, játékintelligenciája, techinkája. (ahogy pl Pogba, Kondogbiánál szokták, pedig ők még "ránézésre" a régi típusúaknak tünnek.) Nincs már olyan, hogy valaki csak a védekezéssel foglalkozik, nem vesz részt a támadásépítésben.
Khedirával az a legnagyobb baj, hogy a legtöbb esetben feleslegesen van a pályán.
Nem, Fernando lenne, Gremio. Volt róla is pletyka.CSOKI:Az a a Fernandinho,az a playa amelyik a shaktarba játszik?Mer ha az,akkor az kib.ott nagy spiller... ha őt sikerülne valahogy a kp-ra....
Fernandinho már telisírta a médiát, hogy engedjék már el a City-be, mert a Shaktar valami 40 vagy mennyi milliót kér érte.
Lucas leigazolására én is látok esélyt. Főleg, ha Zidane odamegy hozzá akkor összecsinálja magát mivel ő a gyerekkori bálványa és mindenkori példaképe.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
azért védekezésben sem a legjobb, pláne, hogy nagyon lassú. egy vidal oda-vissza veri minden képességében.Azt látják, amit itt sokan nem hajlandóak felfogni, méghozzá azt, hogy nem Khedira a csapat fő problémája. Olyan dolgokért van Khedira itt csesztetve, ami nem az ő feladata elsősorban (gólpasszok, játékszervezés), ráadásul az egyetlen komoly hiányosságát a technikai gyengeségét pécézik ki itt állandóan. A posztjához képest elégséges a technikai tudása, még Real szinten is. Egy Real vkp-től már ne a cselsorozatok, meg a meccsenkénti 20 kulcspassz legyen az elvárás.
- RealMadridFanatic
Én sem akarok most oldalakon keresztül erről vitázni, de ilyet leírni bűn.Khedira manapság az egyik legjobb védekező középpályás.
Összességében én nem szoktam mindennek elhordani, mert nem Ő tehet róla, hogy számítanak rá, sőt meg vannak vele elégedve. Illetve valóban vannak hasznos tulajdonságai, a területet nagyon jól szűkíti, taktikailag fegyelmezett, biztosan betartja az edzői utasításokat (itt elő lehetne jönni José ezzel kapcsolatos felelősségével), illetve tényleg sokat tud futni.
Ezekkel egy angol bajnokságban szerintem egész jó is lenne.
Viszont a spanyol foci elvárásai, de még inkább a Real Madrid elvárásai nagyon nem kedveznek neki. Az alacsony súlypontú, technikás, gyors játékosok akkor ültetik hintába, amikor akarják. Ha már Ő az egyik legjobb vkp, akkor ez szerzett labdákban miért nem mutatkozik meg? Azon kívül, amikor a jó helyezkedésének köszönhetően belelép egy passzba, mikor szerel le valakit? Elenyésző. Jó felépítésű, de leütközni sem nagyon szokta az embereket, annyira gyötrelmesen lassú, lassan is fordul.
És ez csak arra vonatkozik, amikor valóban vkp szerepkörben játszana (erre a posztra is alkalmatlan), de mivel nálunk Xabi mellett neki muszáj feljebb lépnie, így kijön az, hogy technikailag nagyon gyenge ilyen szinten, kreativitása csekély, egysebességes, a passzai meg 5 méteres körben használhatóak. Néha persze vannak jó pillanatai, de összességében irgalmatlanul kevés Ő ide.
Mondom, máshol lehetne Ő meghatározó arc, de az, hogy Madridban stabil kezdő, sőt hosszabbítani akarnak vele, nehogy valaki elvigye, az nonszensz. Számomra az furcsa, hogy ezt kell leírni. Hihetetlen javulást lehetne elérni azzal, ha Őt kicserélnénk egy értelmes emberre.
Ezzel nem az Ő nyakába akarom varrni a gyenge szezont persze.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Van a Marca-n egy interjú Cannavaroval az le lesz fordítva itt az oldalon vagy próbálkozzak inkább saját magam ?
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Cavani : http://www.defensacentral.com/real_madr ... barcelona/Gaborone1 írta:sander írta:Cavani elismerte hogy álmai csapata a Real Madrid.
Pepe-t továbbra is szeretné leigazolni a Fenerbahce.
hol olvastad???
Pepe: http://www.defensacentral.com/real_madr ... es-oferta/
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Matt009, azért azt ne feledd el, hogy aki elküldené, az általában Vidalt vagy Pogbát hozná helyette, és nem Gravesent (jó, van aki Javi Garciát, de ez most mindegy). Pogbát nem igen figyeltem, de amit Vidaltól láttam... Bőven megérné a csere, ha lenne rá lehetőség. Sajnos nincs.
- Matt009
Azt látják, amit itt sokan nem hajlandóak felfogni, méghozzá azt, hogy nem Khedira a csapat fő problémája. Olyan dolgokért van Khedira itt csesztetve, ami nem az ő feladata elsősorban (gólpasszok, játékszervezés), ráadásul az egyetlen komoly hiányosságát a technikai gyengeségét pécézik ki itt állandóan. A posztjához képest elégséges a technikai tudása, még Real szinten is. Egy Real vkp-től már ne a cselsorozatok, meg a meccsenkénti 20 kulcspassz legyen az elvárás.Komolyan, nem értem, hogy mit látnak odaát a vezetők és a szurkolók benne. Még az a jelző sem illik rá, hogy "hasznos" játékos -és itt még a tudását nem is veszi figyelembe az ember-, mert nem az. Megígértem magamnak, hogy augusztus 31-ig nem alkotok véleményét az esetleges igazolásokról vagy a szerződéshosszabbításokról, de emellett a Khedirás hír(ek) mellett már nehéz elmenni szó nélkül..
Mert amíg az lesz, addig itt senkivel sem lesz a közösség megelégedve. Az, meg hogy nem tud passzolni, sír a lábán a labda az erős túlzás. Khedira manapság az egyik legjobb védekező középpályás. Nem ő a csúcs, de kevesen vannak, akik nála jobbak, csak 1-2 itteni hangadó miatt divat utálni. Ezt már leírtam hétfőn, nem akarok ebbe még1x belemenni.
Ez meg a másik. Csak a Khedira utálat miatt odáig fajult az itteni vélemény Khedira felé, ami miatt mindenki azt gondolja, hogy Khedira kb. MB1 szint. Ebből pedig az következik, hogy minden ócska kp-s, aki valaha játszott vkp poszton egy szem jó meccset már Khedira elé kerül sokak szemében a rangsorban. Na ezt nevezem én annak, hogy az itteni fórum 90%-a meg van vezetve 1-2 hangadó által.Mert nincs jelenleg Nála jobb és mozdítható játékos a piacon
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ebből a cikkből kiderül, hogy semmi köze nincs a Barcelona csapatához, csupán az őt támogató Puma céggel, illetve miatt volt Barcelonában az új kollekciók szponzorálása okán! Nem kell mindjárt besz@rni!!!Egy Barcás barátom említette meg ma, hogy videót valamint képet is látott arról, hogy Reus az ügynökével a Barca székházába tart.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 29., szerda 13:27-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát Pedro utolsó két szezonját elnézve, ha nem saját nevelés lenne már a karóba húzását követelné a tömeg, szóval az ő helye sem túl biztos a csapatban.Zidane írta:Hova?Mi igaz abból, hogy tegnap Reus Barcelonában volt az ügynökével tárgyalni?
Messi, Neymar, Alexis, Pedro, Villa, Tello....sok lesz már, ebből ráadásul egyelőre csak Villa távozása borítékolható.
Ráadásul összedől a "mi kineveljük a játékosokat és nem vásároljuk" mese.
Cserébe hozunk egy Reinat, hogy megmaradjon a saját nevelés arány
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az lehet, hogy a Pool nem szívesen válna meg tőle; ugyanakkor nem kérdés, hogy az uruguayi nem kicsit frusztrált amiatt, hogy címekre és nemzetközi sikerre még véletlenül sincs esélye + állítólag a család is szívesen költözne már Angliából! Mindenesetre az AS szerint Suárez kivásárlási ára 35 milla euró (szerintem inkább font egyébként) és amennyiben a Nápoly nem enged Cavani árából jelentősen, akkor szinte 100%, hogy bejelentkezünk Hannibal Lecterért!A Liverpoolnál egész évben arról beszéltek, hogy mekkora istenkirály a csávó, a liga legjobbja, Messi,CR után ő jön meg a többi cucc.
Arról meg sokszor szó van, hogy a Madridnál figyelembe szokták venni a viselkedést is a tudás mellett, ezért szerintem szóba se kerül nálunk Suarez.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Tarsi88 írta:Ezt a szemétládát, meg akarja tartani a csapata legjobbjait...Gaborone1 írta: Azért a pofám leszakad!!! Mégis minek néz minket ez sz*rrágó Tottenhemes Elnők Úr! Mondjuk Úrnak nem nevezném. Tavaly is baszakodtak velünk Modric miatt, Most meg ez a Bale.... Most azonnal egy olyan ajánlatot kéne tenni Balnek, hogy azt mondja, kapjátok be megyek Madridba és nem írok alá semmit.
Én eleve nem igazán látom a helyét nálatok a csapatban. A jobb szél nem igazán az ő posztja, még, hogyha egy DM szintet tuti hozna is ott ahhoz szerintem drága.
Egyedül CR távozása esetén hoznám a helyetekben és köré építeném az új taktikát.
Nem érted.....
Amíg más csapatok vicc összegekért veszik a játékosokat, addig minket madárnak néznek és 2x drágábban adják a játékosokat. ugye nem kell példákat mondanom.
Egy Barcás barátom említette meg ma, hogy videót valamint képet is látott arról, hogy Reus az ügynökével a Barca székházába tart. Elvileg Villa a Tottenhamé.Zidane írta:Hova?
Messi, Neymar, Alexis, Pedro, Villa, Tello....sok lesz már, ebből ráadásul egyelőre csak Villa távozása borítékolható.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hova?Mi igaz abból, hogy tegnap Reus Barcelonában volt az ügynökével tárgyalni?