Ezzel amúgy egyetértek, de megint oda jutok, hogy más rendszerben sem lenne helye Khedirának, mert a képességei kevesek. Én pl. 3 középpályással állnék fel, legyen a példa kedvéért:A kp-nra igazolni kell embert, de nem azért, hogy a jelenlegi rendszer lyukait betömjük, hanem azért, hogy létszámban és minőségben meglegyünk egy stabilabb középpályás rendszer alkalmazására. Először a rendszert kell kitalálni, és utána kell belerakni az építőelemeket.
--------------Xabi----------------
--Gündogan---------Modric-----
Itt pl. egyik játékos helyén sem tudom elképzelni, mert minőségben zongorázni lehet a különbséget, és nem a tunéziai-német javára.
Abban egyetértek Veled, hogy nem kell mindenkit elé helyezni, én pl. ezért szoktam írni, hogy aggasztóak a hírek, illetve azok elmaradása a középpályáról, vagy az, hogy a legtöbb ÉRTELMES jelölt kiesik (így Vidal, Verratti, Pogba, Gündogan?, stb).
Mert alapesetben nem egy Kondogbiára, Fofanára, Casemirora kell lecserélni Khedirát, viszont szerintem az itt töltött ideje alatt, folyamatos bizalom mellett bebizonyosodott, hogy használhatatlan. Mivel pedig nincs biztos megoldás, illetve a kis kockázatú emberek elérhetetlenek, vagy drágák, így olyanokkal kell próbálkozni, akik tehetségesek, van bennük fantázia.
Tehát mindentől függetlenül Ő megkapta a sanszot, könnyűnek találtatott (a fórum általános vélekedése szerint), így váltani kell. Nem mindenáron, de ha akarunk valamit elérni, akkor mégis.
Egyébként felesleges erről beszélni hosszan, Madridban valószínűleg meg vannak vele elégedve, maradni fog. Az, hogy mennyit játszik, az meg az új edzőn múlik majd.