VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 10., csütörtök 10:54

hehe írta:messire egyértelműen felmászott pár kiló plusz, lassult is.
az a durva, hogy helyből még mindig iszonyat gyors, tegnap is nem sokszor, de amikor beindult nem tudták tartani a lépést a hollandok
valami tényleg lehet vele
engem mondjuk annyira nem zavar
ez a vb is még jobban kifacsarja (bár sokat nem fut)
és a legszebb, hogy ha vesztenek akkor volt 7 meccse (2 hosszabbítás) a semmiért

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 10., csütörtök 10:47

Egyébként csak szerintem kéne Mascherano-nak lennie az igazi CSK-nak az Argentínoknál? Messi nem annak való, egyáltalán nem.
Viszont az öreg Masch ösztönzi a társakat, sokat beszél...egyértelműen ő lenne számomra az ideális csk, nem pedig a jó fiú. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 10., csütörtök 10:35

ZBarca írta:
El Unico írta:erre a teljesitmenyre pont nem erdemel vb cimet,gyakorlatilag semmit nem mutattak meg eddig.
Ha most nem lett volna Messi a csoportkörben, a továbbjutás is kérdőjeles lett volna. Aztán Svájc ellen gólpasszt adott, Belgium ellen pedig két védő közül indított támadást, Hollandia ellen meg két hardcore védő vigyázott rá. Tényleg nincs élete formájában, de április óta javult.
Egy NÉGY aranylabdás játékosnál az mióta kimagasló, hogy 2 védőt leráz, vagy el tud közöttük passzolni? Di Maria meg Higuain ugyan ùgy tovább rùgta őket mint Messi. Ez a minimum amit csinált, de azért had ne ájuljak mär el na... Amùgy sima német győzelem. Érettebbek, brutál védelem + kp. Ki kell, hogy jöjjön a külömbség.

Enríque Royo
Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez, Xabi Prieto
Kedvenc csapatod: RMCF, RS, UDLP, VIDEOTON FC

HozzászólásSzerző: Enríque Royo » 2014. július 10., csütörtök 10:32

Nekem a németek mindig is kimondottam ellenszenvesek voltak, főleg így hogy ilyen Klose, Müller és tàrsaik a csapat sztárjai, de most az a helyzet hogy egyértelműen idén nincs náluk jobb, rájuk nyomtam. Az argentinokat meg féltem nehogy beleszaladjanak a döntőben egy nyócegybe. :mrgreen:
Gracias Raúl!
Real Sociedad San Sebastián, Universidad Deportiva Las Palmas de Gran Canaria.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 10., csütörtök 10:31

Németek, egyértelmű, és nem a brazilok elleni fölényes siker mondatja ezt velem.

Évek óta egyben van a csapat. Nincsenek klasszisok, (gondolok itt CR, Messi, Neymar, Robben féle játékosra) aki húzná a csapatot, hanem ez nagybetűs CSAPAT. Ha nincs Kroos, ott van Schweini, ha nincs Müller, ott van Klose, ha nincs Özil, ott van Götze. Stabil védelem, a világ egyik, ha nem a legjobb kapusával, aki ezen a VB-n élete formájában van. Tele vannak vezérekkel, (Lahm, Schweini, Neuer), és nagyon jó a mentalitásuk (Müller, Klose, Schürrle). Egyszerűen megérdemlik, és ezért tesznek is. Beérett ez a generáció. Normális focit játszanak, nem bekkelnek, nem rugdosódnak, és végre láttam a VB-n egy olyan csapatot, akik 2-3 gól után nem álltak meg, hanem annyit rúgtak, amennyit csak tudtak. Ez a Futball!
És akkor még arról nem is beszéltem, hogy a padon is olyan játékosok vannak, mint Götze, Draxler, Großkreutz, akik európai szinten bizony nem rosszak, és valószínűleg égnek a bizonyításvágytól. Aztán látjuk, hogy Khedira is so-so a VB-n, egyedül Özil lóg ki a kezdőből.

Ezzel szemben Argentínával mi a helyzet? Nyögvenyelősen jutnak túl mindenkin. Messi lehet, hogy fejben ott van, de fizikálisan teljesen nulla, már hosszú hónapok óta. Tegnap pedig az is bebizonyosodott, hogy lassan Di Maria nélkül nehezebben megy nekik, mint Messi nélkül. Se Higuain, se Gago, se Biglia, se Agüero nem az a játékos, aki ki tud magának dolgozni egy helyzetet. Erre csak DM, és Messi képes. Márpedig Messit a németek is le fogják radírozni, efelől kétség se legyen. Viszont a védelem meglepően jól teljesít, de még mindig nem kerültek szembe egy normális támadószekcióval. Mascherano nagyon jó VB-t hoz. Ha Messit kiveszik a fritzek, akkor nincs kérdés. Egy-két gólt úgyis begyötörnek, ha kell Müller heréjéről fog bepattanni, de minimum egyel nyernek, de én 2-3 gólon sem lepődnék meg.

Egyszerűen ki kell jönnie a különbségnek.

A jó focinak szurkolok, azt pedig a németek mutatják leginkább. Szervezettség, pontosság, összhang, akarat. Ennyi különbség van a két csapat között.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ferencváros 2014. július 10., csütörtök 10:32-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 10., csütörtök 10:29

gy meccsen kell a beléd is kiadnia, hogy világbajnok legyen és fellépjen maradona mellé
ja, papíron ott lesz, ha így alakul.

de aki ezt a vilgábajnoki teljesítményét látta.. hát no comment.
ne nyerjenek már az argentínok könyörgöm.

szimpatizáltam spanyolokkal, portugálokkal, olaszokkal, mind kiesett a csoportkörben.
brazil - mexico meccsen nyomtam a mexicot, kiestek.
brazil - kolumbia meccsen kolumbiáztam kiestek.
svájc - argentínon svájcoztam kiestek.
holland - argentínon narancsba borultam, kiestek.

kajakra mondom maúni, nem volt olyan meccs ezen a világbajnokságon, ahol az a csapat nyert volna meccset, akinek szurkoltam. :lol: :lol: úgy, én nem is szurkolok, sőt meg sem nézem a döntőt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 10:26

hollandok megint eljátszották, hogy turbófokozaton kezdtek és szép konstans estek vissza.
argentinokon meglepődtem bevallom, nem hittem, hogy ilyen stabilak és jók lesznek ennyi noname játékossal.

messire egyértelműen felmászott pár kiló plusz, lassult is.
ha dimaria játszik a németek ellen, akkor nem lesz egyértelmű.
a németek az esélyesek, de messihez minőségben senki nem ér fel, egy meccsen kell a beléd is kiadnia, hogy világbajnok legyen és fellépjen maradona mellé, sztem hajtani fog és így van ez rendjén.
Kép
Kép
Kép

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 10., csütörtök 10:19

Jester írta:Messi-vel szerintem valami komoly egészségügyi probléma lehet mert az azért durva, hogy semmit se csinál a pályán. Szép gólokat szerzett, de mezőnyben -1 ember. Vagy valami komoly lelki problémája lehet ami nem publikus.
Esetleg meg az lehet hogy nincs mar kedve olyan sokat futni mint ezelott 1-2 evvel. :)

Amugy en is a nemetek fele huzok. A ket csapat kozul ok a szimpatikusabbak, meg ugy is hogy mar nem komalom okat annyira mint az 5-6 evvel ezelotti csapatot. Ugyhogy hajra dajcsok vasarnap.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 10., csütörtök 10:05

Hollandoknak magasan a leggyengébb csapatuk van/volt 2008 óta.
Csak a média felszopkodta őket a Spanyolok fölött aratott siker után... Igazából nekik sem, s az argentínoknak sem lenne szabad ott lenni ahol most voltak.
Szerencsés ágra kerültek. :)
ZIDANE

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 10., csütörtök 10:01

Nemetek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. július 10., csütörtök 9:57

Tetszik vagy sem, az argentínok ott vannak a döntőben, a maguk argentínos módján :lol:
Kapaszkodnak az éppen aktuállis bálványba, az meg majd talán viszi őket előre. Tiszta 1990 :D . Szerintem a gauchok örüljenek, hogy eljutottak idáig, mert ilyen játékkal nem sokan lettek volna képesek erre. Nekik már a nyolcaddöntő óta ajándék minden perc.

Messi-vel szerintem valami komoly egészségügyi probléma lehet mert az azért durva, hogy semmit se csinál a pályán. Szép gólokat szerzett, de mezőnyben -1 ember. Vagy valami komoly lelki problémája lehet ami nem publikus.

Amúgy elég jól szervezettek az argentinok, nálam Mascherano,Garay és Rojo a legjobbak. Pont, hogy az az agyonnyálazott támadósor a sz*r és a védelem az ami viszinylag jól teljesít. Vicc ez a sport :D :D

Viszont a hollandok is nagyon bénák voltak. Nekik se lehet mentségük...

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 10., csütörtök 9:57

ZBarca írta:
El Unico írta:erre a teljesitmenyre pont nem erdemel vb cimet,gyakorlatilag semmit nem mutattak meg eddig.
Ha most nem lett volna Messi a csoportkörben, a továbbjutás is kérdőjeles lett volna. Aztán Svájc ellen gólpasszt adott, Belgium ellen pedig két védő közül indított támadást, Hollandia ellen meg két hardcore védő vigyázott rá. Tényleg nincs élete formájában, de április óta javult.

Már ne haragudj, de, ha deVrij, Martins Indi, Vlaar trió egyike közüled hardcore akkor nagyon remélem, hogy leigazoljátok őket és úgy jöttök ellenünk a legközelebbi Classicon :lol:

Hatalmas, hogy mennyire elvakult pár ember.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 10., csütörtök 9:56

Szavazzatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ZBarca
Kedvenc játékosaid: Minden Barca játékos
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: ZBarca » 2014. július 10., csütörtök 9:53

MATHIEU FOR PRESIDENT!!!

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 10., csütörtök 9:52

nmate írta:Még a gólkirály is Messi lesz, easy :mrgreen:

Amúgy a khöd a döntőben.
Na ez meg a masik + Low. :lol:
De szar az elet :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 10., csütörtök 8:43

ez az argentin válogatott egy-egyben a 90-es csapat második verziója. van egy klasszis játékosuk, egy-egy viszonylag jó csatár és egy jó középpályás. ennyi. szar foci, sok tizipárbaj, nézhetetlen játék és valahogy beesnek a döntőbe. akkor is ez volt. maradona helyett most van egy messi, akitől várni lehet, hogy előhúz valamit.
a németek pedig közel sem olyan jók, csak a brazilok az első bekapott gól után szétestek. továbbra is tartom, hogy, ha az elején kihúzzák tovább és ne adj isten még lőnek is egyet, akkor most löw készülhetne az újbóli bronzmeccsre. nem voltak ők sem meggyőzők. nekem mindegy is, melyik csapat nyeri, csak messi ne nyerjen megint aranylabdát... mert továbbra sem érdemli meg.
nem lennék meglepve, ha ismét a tizik döntenék el a döntőt.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 10., csütörtök 8:37

Na most verhetném én is a mellemet: még a vb előtt mondtam, hogy ezekre figyelni kell, mert odaérhetnek, 2 oldalon keresztül röhögtetek rajtam. Bár ne lett volna igazam :(
Argentínának egy jó meccse nem volt ezen a vb-n, mindig egy góllal nyertek valahogy...a németek csak a braziloknak lőttek szinte annyi gólt, mind Messiék az egész vébén...katasztrófa. Mondjuk a hollandok is überszarok voltak, semmit se csináltak csak aprították az argentineket, akiknek pedig Nigéria is vert 2 gólt. Robbenéknek szinte helyzetük sem volt. Amikor láttam Cilessen fejét a 11-eseknél már tudtam, hogy vége, annyira be volt parázva azt se tudta a seggét törölje, vagy micsináljon..

Nagyon nagyon remélem, hogy a német cimbik megnyerik, de azért nagyon ott van a képben, hogy Messi világbajnok lesz, visszavágnak a múltkori bombázás után a németeknek, Argentína éppen Braziliában lesz világbajnok (NOT). Mondjuk a németeket sokkal esélyesebbnek látom azért, ezt a Messit simán meg kell tudják fogni, elől meg berámolnak 1-2-őt. Egy nappal többet pihennek, nem voltak hosszabbításban, nincs DM (bár mondjuk Hummels sem tuti).
Az mondjuk tényleg borzasztó, hogy vagy Higuain vagy Özil és Khedira világbajnok lesz :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 10., csütörtök 8:27

nmate írta:Amúgy a khöd a döntőben.
Bazd.... és tényleg :lol: :fpalm:
numberone1 írta:Tartom azt amit korabban is irtam, h a nemetek nyernek. +1 nap pihi, az utolso ket meccsuk nem volt hosszabitasos, erosebb es osszeszokotabb csapat. Eddigi VB dontokon amit lattam mindig az a csapat nyert akik vegig kicsit kiemelkedett a tobiektol. keret, kondi, osszeszokottsag, pillanatnyi forma + Messi gyenge formaja es eronlete(emlekeztet a 2006-s Ronaldinhora )stb...ezek mind a nemetek mellett szol.
Argentinok egyedul pont ebbe kapaszkodhatnak, h minden a "Nemetek mellett szol", csak ez olyan 1-2% esely ami nem tul gyakran jon be.
Pontosan! :agree:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 10., csütörtök 8:13

Még a gólkirály is Messi lesz, easy :mrgreen:

Amúgy a khöd a döntőben.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 10., csütörtök 8:10

Alapesetben nem izgatna,ha Messi vb gyoztes lenne. De az,ami utana lenne a media es az emberek reszerol,na abbol nem kerek. Attol lehetne csak hanyni igazan. Szoval Messi ne legyen vb gyoztes,maradjon csak az aki eddig is volt,erre a teljesitmenyre pont nem erdemel vb cimet,gyakorlatilag semmit nem mutattak meg eddig. Hajra Nemetorszag,hajra OEZIL! HAJRA KHEDIRAAAAAAAAAAAAAAAA!
:goat:

Vissza: