realmadridfan írta:Azért valemennyire lesz, bár nyilván nem annyira, mintha 80kilót húzogatna a kondiban. De azt írta otthoni módszerekkel, ez csak egy ötlet volt, mert még egy súlyzó se kell hozzá. Mondjuk kezdésnek lehet nem ez a legjobb, mert ez nehezebb, mint a kondis edzés, de egy próbát megér.
Insanitiyvel állóképességet fog növelni leginkább, bár ha szinte semmi izom nincs rajta, akkor ugye mivel elkezd mozogni valamennyi izom jönni fog eleinte, de az nem lesz túl sok.. De ezt a programot nem izomépítésre találták ki, ez "csak" brutális állóképességet ad. Szálkásításnál amúgy jól jöhet ez a program az biztos, de ugye most nem ez a gondja 'alexoxladjackoxi'-nak
- de hosszú név..
És Géci már elmondta a lényeget, a legfontosabb dolog az izmosodáshoz a helyes étkezés. 70-75%-ban legalább ezen múlik a dolog, és nem azon, hogy hogy edzel. Ha saját testsúllyal edzenél csak, akkor a legegyszerűbb szerintem letölteni a Fegyencedzést, és a gyakorlatokat onnan szedni - amúgy sok ökörséggel van tele a könyv, de az edzésprogramja nagyon jó -, de ha van pár súlyzód, akkor érdemes hibrid edzést összerakni. És amúgy ajánlom, hogyha edzeni kezdesz, akkor ne csak felsőtestre dolgozz, még ha az is zavar téged leginkább. Egy az, hogy aránytalan leszel, ha nem edzel pl lábra, plusz a legtöbb tesztoszteron is akkor szabadul fel az emberben amikor lábazik, úgyhogy "könnyebben" izmosodsz, ha lábazol is. Meg a test úgy fejlődik leggyorsabban, ha arányosan növekedik mindenhol, ugyanis a testünk a "tökéletességre törekszik" és nem akarja, hogy az egyik feled sokkal erősebb legyen mint a másik - nem tudom ez mennyire igaz, valahol olvastam régebben, de van benne logika.. És a foci/biciklizés nem elég lábedzésnek..
De amúgy a kondi lenne a legegyszerűbb, úgy sokkal gyorsabban fejlődik az ember. Én mondjuk a saját testsúlyos gyakorlatokba vagyok szerelmes, úgyhogy nem kondizok, de az tény, hogy sokkal "egyszerűbb" kondival izmosodni, mint bármilyen más módszerrel.