LE szerintem fontos szerepet szán neki.Vitte volna a Napoli 15-ért,de nem engedte+ idén Ő lesz a 3.számú CSK.ziro4vr írta:Mascherano mindig is kiváló vkp volt, védőnek közepes, egy gyenge Piqué meg még egy szinttel lejjebb húzza őt is. Plusz neki jól áll a vezérszerep, Barcelonában viszont hiába dumál(na), meg se hallják.
VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mascherano mindig is kiváló vkp volt, védőnek közepes, egy gyenge Piqué meg még egy szinttel lejjebb húzza őt is. Plusz neki jól áll a vezérszerep, Barcelonában viszont hiába dumál(na), meg se hallják.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ilyen jól tolja már 10 éve, a liverpoolban is többekközt, de ugye pepperóni megújította a fotballt, innentől minden kp-s védő és csatár is egybenAmúgy ha ilyen jól fogja tolni a Barcában is,akkor Busquets kezdhet félni...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
"Mascherano ánusza bánta a meccsmentő szerelést."
http://www.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/ ... ellen.html
Amúgy ha ilyen jól fogja tolni a Barcában is,akkor Busquets kezdhet félni...
http://www.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/ ... ellen.html
Amúgy ha ilyen jól fogja tolni a Barcában is,akkor Busquets kezdhet félni...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
míg csigolyán nem basszákrealistahuni írta: De hát addig jár a korsó a kútra...
Van benne valami. Azt sem értem, hogy miért kell vitatkozni veled erről egy hét után ishehe írta:amíg 1-2 ember itt sem unja rajtam kívül, majd pont én fogom megunniNem unod már?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehe írta:amíg 1-2 ember itt sem unja rajtam kívül, majd pont én fogom megunniNem unod már?
mert az is. a pályán. de tudjuk, hogy ez csak a fele igazság.Hehe ez azért is van, mert C-ről a média szinte a mai napig mindig próbálta úgy beállítani, hogy Ő egy arrogáns, nagyképű, szemétszar.
nyaktörő gurulása nojjernek is volt, kb 8-szor pörgött az oldalvonalnál, pedig hozzá se értek
Az a baj, hogy a másra mutogatás nem mentség.
Sajnos alapvető emberi ösztön már a kiskortól ugyebár. De anya, a többieknek is egyes lett
De abban egyetértek veled, hogy nehezebben dobta el magát, mint ahogy a Barcában vagy a Santosban tette azt.
Csak az a fránya üvöltözés közben....
ZIDANE
- hehe
amíg 1-2 ember itt sem unja rajtam kívül, majd pont én fogom megunniNem unod már?
mert az is. a pályán. de tudjuk, hogy ez csak a fele igazság.Hehe ez azért is van, mert C-ről a média szinte a mai napig mindig próbálta úgy beállítani, hogy Ő egy arrogáns, nagyképű, szemétszar.
nyaktörő gurulása nojjernek is volt, kb 8-szor pörgött az oldalvonalnál, pedig hozzá se értek
- KAG
BBeno írta:Miert kellett volna megadni a tizit? Egyertelmuen megallt a labda a vonalon
Igen,igen.... utána láttam a cikk többi részét is. Csak első körben nekem is csak a videót küldték el facen
Vicc, hogy milyen apróságokon múlik az élet, néha rossz belegondolni
ZIDANE
Miert kellett volna megadni a tizit? Egyertelmuen megallt a labda a vonalon
- KAG
Hehe ez azért is van, mert C-ről a média szinte a mai napig mindig próbálta úgy beállítani, hogy Ő egy arrogáns, nagyképű, szemétszar.
Míg Neymar felé ment a Hype a kezdetektől fogva.
Ezeket meg írnod ironikusan, hogy a "szimuláns" meg hasonlókat fölösleges, mert tényleg az akárcsak C a MU-ban, ezt te is tudod jól, mivel már említetted is.
Attól, hogy egyszer eltrafálták komolyan attól még a múlt nem vész el.
Nekem csak Neymarnal tényleg az a baj, amit már írtam is.... Hogy, ha van egy kis kontakt azonnal tényleg úgy üvölt, mintha három kan kisebbségi rakná hátulról egyszerre.
Ha ezt elhagyná és úgy domborítana, hogy csak elesik ránéz a bíróra és max csapkod akkor bőven elfogadnám, mert ez sajnos a mai foci része.
Jót nevettem rajta.
Míg Neymar felé ment a Hype a kezdetektől fogva.
Ezeket meg írnod ironikusan, hogy a "szimuláns" meg hasonlókat fölösleges, mert tényleg az akárcsak C a MU-ban, ezt te is tudod jól, mivel már említetted is.
Attól, hogy egyszer eltrafálták komolyan attól még a múlt nem vész el.
Nekem csak Neymarnal tényleg az a baj, amit már írtam is.... Hogy, ha van egy kis kontakt azonnal tényleg úgy üvölt, mintha három kan kisebbségi rakná hátulról egyszerre.
Ha ezt elhagyná és úgy domborítana, hogy csak elesik ránéz a bíróra és max csapkod akkor bőven elfogadnám, mert ez sajnos a mai foci része.
Arra a nyaktörő gurulásra én is emlékszemKét dologra emlékszem, egyszer mikor olyant homorított, hgy szimuláláls közben majdnem kitörte a nyakát. Aztán a 20 méteres gurulásai amiből nem is egy volt, meg azok a fejek amiket vágott. Kb mintha a lábát vágták volna le. Aztán fél perc múlva kutyabaja nem volt.
De hát addig jár a korsó a kútra...
Jót nevettem rajta.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A vb-n kevesebb volt a kamuesése, meg kapott is rendesen, de attól mert fault még mindig nem kell 5 métereset esni, utána meg 13-at pörögni a földön.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
neymarnál korántsincs annyira túlzásbavive a fetrengés, mint céronaldonál volt.
Két dologra emlékszem, egyszer mikor olyant homorított, hgy szimuláláls közben majdnem kitörte a nyakát. Aztán a 20 méteres gurulásai amiből nem is egy volt, meg azok a fejek amiket vágott. Kb mintha a lábát vágták volna le. Aztán fél perc múlva kutyabaja nem volt.a vébén nem dobálta magát, ezt kéne már tudatosítani mindenhol.
De hát addig jár a korsó a kútra...
Nem unod már?
Ép elég az összes sport-, híroldalakon ezt látni napok óta.
- hehe
nézd már vissza, hogy egy egész ország egy csapaton kívül az összes szurkolója rühellte céronaldot, amilyen homorításokat csinált.realistahuni írta:decéronaldoisszimulált a mu-ba hsz-ek in 3...2...1...szerintem ne erőltesd
van anyag bőven a srácról
neymarnál korántsincs annyira túlzásbavive a fetrengés, mint céronaldonál volt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
decéronaldoisszimulált a mu-ba hsz-ek in 3...2...1...szerintem ne erőltesd
- hehe
nem én a kamionos vagyok a kurvák és kamionosok partiról.Géci írta:Te vagy az hulk?hehe írta: akkor csak az röhögi ki, akinek utána kettétöröm a koponyáját.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Te vagy az hulk?hehe írta: akkor csak az röhögi ki, akinek utána kettétöröm a koponyáját.
- hehe
nem az a lényeg, hanem hogy ha pl lebénul - amire volt is esély -, akkor csak az röhögi ki, akinek utána kettétöröm a koponyáját.Anthony írta:szerintem ne erőltesd
http://www.youtube.com/watch?v=shfxsPe9YGY
a vébén nem dobálta magát, ezt kéne már tudatosítani mindenhol.Amúgy kitudja... lehet, hogy ez lesz a választóvonal és innentől kezdve már nem- vagy csak nagyon ritkán fogja csak úgy feldobni magát. Nagy mázlija volt az tény, lehet hogy innentől magába néz és megtáltosodik...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy kitudja... lehet, hogy ez lesz a választóvonal és innentől kezdve már nem- vagy csak nagyon ritkán fogja csak úgy feldobni magát. Nagy mázlija volt az tény, lehet hogy innentől magába néz és megtáltosodik...Anthony írta:szerintem ne erőltesd
http://www.youtube.com/watch?v=shfxsPe9YGY
Elképzelhető?