Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Luízra van 30 milla?David Luiz, aztán csókolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ha nem is marad, hozzánk biztosan nem jön. Sokat fizettünk Neymarért, Silvára már nem lenne pénz sajnos.Monkey írta:Olvasgattam töb helyen hogy a Barca T. Silvaval akarja megerősíteni a védelmét. Hát nagyon remélem hogy a brazil marad a seggén Parisban mert piszok jó védőnek tartom!
Jön Marquinhos vagy David Luiz, aztán csókolom.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Olvasgattam töb helyen hogy a Barca T. Silvaval akarja megerősíteni a védelmét. Hát nagyon remélem hogy a brazil marad a seggén Parisban mert piszok jó védőnek tartom!
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Ha tavaly nem kapta meg CR akkor idén sem fogja.Ráadásul idén sokkal jobbak voltak Messi statjai, persze nagy meccseken flop volt de kinézi azt a 7-8meccset? Szemben a ligában 38meccsen 40akárhány gól. Szégyen ez az egész aranylabda.Remy írta:De amúgy tényleg nem vágom kinek lehetne most adni. Kellett volna az a spanyol kupa meg a BL döntőbeli játék, és akkor simán rávágnám, hogy CR.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Tehát ha pl messi egész évben a lelátón ülne egy sérülés miatt, akkor is az esélyesek közt kéne emlegetni, mert ugye milyen képességei vannak. ez jóKitfisto. írta: De az Aranylabdát a legjobb képességű játékosnak kell kapnia. Schweinsteinger nyerhet még idén 4 kupát, akkor se lesz közel se olyan jó játékos mint Ronaldo vagy Messi.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nekem sincs még. Viccelek, nehogy a szívere vedd, én is szoktam nagyon pazar elírásokat csinálni.Remy írta: szép és jó, de láttuk már, hogy 2010-ben is szartak arra, hogy hány kupát nyertél a csapatoddal, holott Sneijdernek még egy VB ezüst is leesett, mégsem kaptam, sőt még top 3-ban sem volt.
De amúgy tényleg nem vágom kinek lehetne most adni. Kellett volna az a spanyol kupa meg a BL döntőbeli játék, és akkor simán rávágnám, hogy CR.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
szép és jó, de láttuk már, hogy 2010-ben is szartak arra, hogy hány kupát nyertél a csapatoddal, holott Sneijdernek még egy VB ezüst is leesett, mégsem kaptam, sőt még top 3-ban sem volt.Gilberto írta:szerintem a legjobban Schweinsteiger érdemelné meg ez évben, az az ember nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, nagyon kiforrott játékos lett :-)egyébként szvsz a bayernesek (robben,ribery,müller hármas főleg) között meg fognak oszlani a szavazatok.
De amúgy tényleg nem vágom kinek lehetne most adni. Kellett volna az a spanyol kupa meg a BL döntőbeli játék, és akkor simán rávágnám, hogy CR.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ezért volt jó anno, hogy egyszerre volt Aranylabda meg Fifa Év játékosa díj. Akkor már lenne aranylabdája Casillasnak, Iniestának, Sneijdernek vagy Xavinak. De az Aranylabdát a legjobb képességű játékosnak kell kapnia. Schweinsteinger nyerhet még idén 4 kupát, akkor se lesz közel se olyan jó játékos mint Ronaldo vagy Messi.
- Gilberto
szerintem a legjobban Schweinsteiger érdemelné meg ez évben, az az ember nagyot nőtt a szememben az elmúlt években, nagyon kiforrott játékos lett :-)egyébként szvsz a bayernesek (robben,ribery,müller hármas főleg) között meg fognak oszlani a szavazatok.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ezt most komolyan kérdezed?Kitfisto. írta:Ha lenne egy csapatod kit igazolnál le elsőként? :-)Csak tudnám, hogy Messi mire fel 2-es. Viszont Schweinit én inkább 10 körüli raknám.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én sem adnám messinek (már egyébként azért se, hogy végre lenyugodjon a közvélemény... ), csak az a gáz, hogy másnak sem tudnám igazán kiosztani.
nincs egy olyan játékos se szerintem, akinek a nevét csak 10-ből 5-en kapcsiból rávágnák arra a kérdésre, hogy kinek adnád az aranylabdát. (egyébként pont kérdeztem egy ilyet a bl döntő után, de messi fikázáson kívül értelmes válasz vajmi kevés született..eléggé úgy látszik, hogy itt sincs erről tiszta kép, hogy mégis kinek kell adni.)
egyébként szvsz a bayernesek (robben,ribery,müller hármas főleg) között meg fognak oszlani a szavazatok.
kajak sanyinak vagy bödének kellene odaadni, hogy ne legyen vita.
nincs egy olyan játékos se szerintem, akinek a nevét csak 10-ből 5-en kapcsiból rávágnák arra a kérdésre, hogy kinek adnád az aranylabdát. (egyébként pont kérdeztem egy ilyet a bl döntő után, de messi fikázáson kívül értelmes válasz vajmi kevés született..eléggé úgy látszik, hogy itt sincs erről tiszta kép, hogy mégis kinek kell adni.)
egyébként szvsz a bayernesek (robben,ribery,müller hármas főleg) között meg fognak oszlani a szavazatok.
kajak sanyinak vagy bödének kellene odaadni, hogy ne legyen vita.
miszter.rivaldo aranylabdáját én nem vitatnám,realos létemre ő volt anno az egyik legnagyobb kedvencem.....még közös fotóm is van vele.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem tudom....most nem vagyok képben......de rivaldo aranylabdáját én nem vitatnám,realos létemre ő volt anno az egyik legnagyobb kedvencem.....még közös fotóm is van vele.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
1999-ben nálam messze a MU-val triplázó David Beckham volt a csúcs. Rivaldo kapta meg. Természetesen jobb képességű focista volt a brazil, de abban az évben Becks-nek járt volna.Owen aranylabdája óta,már ez megdőlt......akkor a pool nyert 5 trófeát(amiből persze 3 mikiegér kupa volt) és owen megkapta.....pedig a tavaszi szezonban a formája miatt még a kezdő poziciója is kérdéses volt de hát a foci már csak ilyen.......tele kecskével.
2004-ben a Porto-val bajnokságot és BL-t nyerő, és továbbá vállogatottal EB döntőt játszó Deco-nak adtam volna. Ki kapta? Sevcsenkóóó....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Owen aranylabdája óta,már ez megdőlt......akkor a pool nyert 5 trófeát(amiből persze 3 mikiegér kupa volt) és owen megkapta.....pedig a tavaszi szezonban a formája miatt még a kezdő poziciója is kérdéses volt de hát a foci már csak ilyen.......tele kecskével.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Aranylabda szavazásnál nem ez a kérdés, hanem hogy ki teljesített legjobban az adott évben.
Szerintem már elég hosszú ideje osztják ki ezt a díjat, hogy tudjuk: ez sosem volt egyértelmű.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Erről tudna valaki linkelni egy videót?R.M.C.F írta:Az nagyon kemény volt... és az benne az érdekes,hogy ugye azonnal kiállították, de a lassításokból ki lehetett venni, hogy előbb ért labdát aztán vitte úgy mint a rongybabát....azt hittem ott hal meg a faszi.Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodort
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig jóval visszafogottabb meccsek vannak, mint amiket a videón láthatunk. De hát Pepe a favágó, és a a futballtörténelem legaljasabb embere.nmate írta:http://www.youtube.com/watch?v=XdcZ7JT3_ZI
Régen mennyi "Pepe" mozdulat volt, mégsem volt hiszti a nyilatkozatokban. Ez a sok kislány meg napjainkban...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://www.youtube.com/watch?v=XdcZ7JT3_ZI
Régen mennyi "Pepe" mozdulat volt, mégsem volt hiszti a nyilatkozatokban. Ez a sok kislány meg napjainkban...
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
Bojan Krkic nem folytatja az AC Milanban, ezt írja a katalán sportnapilap internetes oldala. Az ok egyszerű, az olasz klub nem hajlandó érvényesíteni vételi opcióját 15 millió euron, míg a Barcelona nem fogadja el, hogy mindössze 5 millió euroért megvegye a csatár a Milan.BBeno írta:katalánok nem foglalkoznak Bojannal? idén kéne visszavenniük a Roma-tól 13 millióért...
gondolom a Roma nem akar érte +28-at fizetni +(12-t már kifizettek két éve)
Így nem maradt más hátra az olaszok számára, mint kiadni Bojan útját, akiért Spanyolországban az Atletico és a Málaga érdeklődik, nemzetközi szinten pedig egy meg nem nevezett holland klub. Az új kérővel is a Milanhoz hasonlóan 1 éves kölcsönadással, és vételi opcióval szeretne szerződni a Barcelona
többet érne eladnák 5 milloért, fele annyit sem ér.