Kommentáld a híreket
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Na én Suárezt beírtam a leírásomba..ezerszer inkább ő, mint Cavani..ez persze saját vélemény.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nekem cavanival semmi bajom,de ha a kettő közül kell választanom,akkor ha suarez 2x annyi lenne akkor is ő lenne a befutó,mert ő jobb és idevalóbb a stilusa....és a két fazon között nagy a különbség.....suarez a válogatottban is SOKKAL jobb.....SOKKAL.....és a technikája is nagyon jó....a szíve is.....szóval,ha 2x annyi lenne akkor is inkább ő......ennek ellenére kb cavani lenne 2x annyi.Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ér
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kb. ez a nyári prioritás, amit Csabi leírt. Én is elfogadnám.Nzedge írta:Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd.
Suarezről meg annyit, hogy szerintem nem fog jönni. Ő nem olyan játékos, aki emberileg beleillik a Realba. Ha Perez dönt Cavani és Suarez közül, akkor Cavani lesz még akkor is, ha 2x olyan drága lesz, és kb Suarezzel jobban járna a Real.
Suarez csak kifejezett edzői kérésre jön, de állítólag Carlonak nincs ellenére Cavani, úgyhogy Cavani lesz a befutó.
-
Passz. 40 körül szerintem már mozdítható, persze én szeretném, ha többért menne.árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
Egyébként árról még nem szólnak a hírek.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Ez jó lesz.BBeno írta:nyári USA túránk sorsolása.
A következő körben a Juvéval fogunk találkozni, nem lesz könnyű meccs, az biztos, de ha tovább jutunk, akkor ott a döntőben a Chelsea lesz és szépen elhappoljuk Mou elől a trófeát.
Azért mekkora lesz már, hogy Mou két volt csapatával is találkozhat.
ha már te is azt mondod hogy jön akkor lehet van benne valami. bár még mindig kétkedve fogadom az infókat tekintve hogy még mindig nincs júni 2-3... de egyértelműen ő lenne a legjobb választás.sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja
árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
- RealMadridFanatic
Higuaín twitterére annyit, hogy mintha azt is írta volna, hogy régóta nem "csiripelt", és köszöni a támogatást, bla-bla-bla. Szóval simán szólhatott ez a "követőinek".
Az AS-en meg van ez a szóban forgó Suarez interjú. Ez alapján Ő nagyon váltana. Belefáradt az angol sajtó ellene folytatott hadjáratába, illetve emiatt a felesége és a kislánya is kellemetlenül érzik magukat. Ezt közölte Rogers-szel is. Ráadásul a "Real Madrid hívására nagyon nehéz lenne nemet mondania".
Amennyiben így áll a dolog, és mivel más értelmes alternatíva (árban is) nincs, meg kell mondani, hogy adjon be hivatalos kérelmet, hogy átadólistára kerüljön, ezzel is lejjebb tornászva az árát. Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ért.
Közben olyat is olvastam (A Bola és Tuttosport alapján), hogy Villas-Boas szeretné leigazolni Mirko Vucinic-ot a Juvétól, ami előre vetíti Higuaín érkezését a torinóiakhoz, illetve Bale távozását a Realhoz, akinek az eladása fedezné a montenegrói árát (nyilván nem egy az egyben).
Persze ez kacsaszagú. A Spursnek nincs szüksége Bale eladására, egy 20 milliós üzlethez.
De azért jó lenne.
Az AS-en meg van ez a szóban forgó Suarez interjú. Ez alapján Ő nagyon váltana. Belefáradt az angol sajtó ellene folytatott hadjáratába, illetve emiatt a felesége és a kislánya is kellemetlenül érzik magukat. Ezt közölte Rogers-szel is. Ráadásul a "Real Madrid hívására nagyon nehéz lenne nemet mondania".
Amennyiben így áll a dolog, és mivel más értelmes alternatíva (árban is) nincs, meg kell mondani, hogy adjon be hivatalos kérelmet, hogy átadólistára kerüljön, ezzel is lejjebb tornászva az árát. Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ért.
Közben olyat is olvastam (A Bola és Tuttosport alapján), hogy Villas-Boas szeretné leigazolni Mirko Vucinic-ot a Juvétól, ami előre vetíti Higuaín érkezését a torinóiakhoz, illetve Bale távozását a Realhoz, akinek az eladása fedezné a montenegrói árát (nyilván nem egy az egyben).
Persze ez kacsaszagú. A Spursnek nincs szüksége Bale eladására, egy 20 milliós üzlethez.
De azért jó lenne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja
Az tetszene,mindig is értékeltem a gyereket.....pár szót azért írnál írnál róla,függetlelenűl hogy jön vagy nem....pusztán érdekel egy pool -os véleménye róla( én ilyen hülye érdeklődő vagyok).
Eszem megáll mi a f*szom van itt? Ha már sucre is azt írja, hogy jön akkor jönni fog a rágcsáló. Én nagyon szeretem őt, örülnék neki.
Örömmel veszem, hogy a nerazzurri is jön a nyári túrára. Ha mást nem legalább tapasztalatot szerez. Remélem történik ott valami minél előbb.
Örömmel veszem, hogy a nerazzurri is jön a nyári túrára. Ha mást nem legalább tapasztalatot szerez. Remélem történik ott valami minél előbb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2013. május 29., szerda 21:52-kor.
-
Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja
-
Csabi írta:egyébként sahint operálják a héten, valami légzésnehézsége volt neki.
Ezt a kölköt lassan többet műtik mint engem......bár még van előnyöm....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
egyébként sahint operálják a héten, valami légzésnehézsége volt neki.
-
RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
Jó reggelt...casso úr.....láttad a másnaposokat?
na.
Azt tudom, hogy napok óta téma, én is őt hoznám, de mit írt twitteren?RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.
ezt a támadóhármast úgy gondoltam, hogyha bale nem jönne. :-)R.M.C.F írta:Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?