Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:08

Na én Suárezt beírtam a leírásomba..ezerszer inkább ő, mint Cavani..ez persze saját vélemény.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 22:03

Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. május 29., szerda 22:01

Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:01

Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ér
nekem cavanival semmi bajom,de ha a kettő közül kell választanom,akkor ha suarez 2x annyi lenne akkor is ő lenne a befutó,mert ő jobb és idevalóbb a stilusa....és a két fazon között nagy a különbség.....suarez a válogatottban is SOKKAL jobb.....SOKKAL.....és a technikája is nagyon jó....a szíve is.....szóval,ha 2x annyi lenne akkor is inkább ő......ennek ellenére kb cavani lenne 2x annyi. :ozil:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 29., szerda 22:00

Nzedge írta:Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd. B-)
Kb. ez a nyári prioritás, amit Csabi leírt. Én is elfogadnám.

Suarezről meg annyit, hogy szerintem nem fog jönni. Ő nem olyan játékos, aki emberileg beleillik a Realba. Ha Perez dönt Cavani és Suarez közül, akkor Cavani lesz még akkor is, ha 2x olyan drága lesz, és kb Suarezzel jobban járna a Real.
Suarez csak kifejezett edzői kérésre jön, de állítólag Carlonak nincs ellenére Cavani, úgyhogy Cavani lesz a befutó.

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 21:59

árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
Passz. 40 körül szerintem már mozdítható, persze én szeretném, ha többért menne.
Egyébként árról még nem szólnak a hírek.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:57

Ez jó lesz. :D :D
A következő körben a Juvéval fogunk találkozni, nem lesz könnyű meccs, az biztos, de ha tovább jutunk, akkor ott a döntőben a Chelsea lesz és szépen elhappoljuk Mou elől a trófeát.
Azért mekkora lesz már, hogy Mou két volt csapatával is találkozhat. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:54

sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja :mrgreen:
ha már te is azt mondod hogy jön akkor lehet van benne valami. bár még mindig kétkedve fogadom az infókat tekintve hogy még mindig nincs júni 2-3... de egyértelműen ő lenne a legjobb választás.

árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 21:53

Higuaín twitterére annyit, hogy mintha azt is írta volna, hogy régóta nem "csiripelt", és köszöni a támogatást, bla-bla-bla. Szóval simán szólhatott ez a "követőinek".

Az AS-en meg van ez a szóban forgó Suarez interjú. Ez alapján Ő nagyon váltana. Belefáradt az angol sajtó ellene folytatott hadjáratába, illetve emiatt a felesége és a kislánya is kellemetlenül érzik magukat. Ezt közölte Rogers-szel is. Ráadásul a "Real Madrid hívására nagyon nehéz lenne nemet mondania".
Amennyiben így áll a dolog, és mivel más értelmes alternatíva (árban is) nincs, meg kell mondani, hogy adjon be hivatalos kérelmet, hogy átadólistára kerüljön, ezzel is lejjebb tornászva az árát. Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ért.

Közben olyat is olvastam (A Bola és Tuttosport alapján), hogy Villas-Boas szeretné leigazolni Mirko Vucinic-ot a Juvétól, ami előre vetíti Higuaín érkezését a torinóiakhoz, illetve Bale távozását a Realhoz, akinek az eladása fedezné a montenegrói árát (nyilván nem egy az egyben).

Persze ez kacsaszagú. A Spursnek nincs szüksége Bale eladására, egy 20 milliós üzlethez.
De azért jó lenne. :smile:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:51

sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja :mrgreen:

Az tetszene,mindig is értékeltem a gyereket.....pár szót azért írnál írnál róla,függetlelenűl hogy jön vagy nem....pusztán érdekel egy pool -os véleménye róla( én ilyen hülye érdeklődő vagyok).

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 29., szerda 21:51

Eszem megáll mi a f*szom van itt? Ha már sucre is azt írja, hogy jön akkor jönni fog a rágcsáló. Én nagyon szeretem őt, örülnék neki.

Örömmel veszem, hogy a nerazzurri is jön a nyári túrára. Ha mást nem legalább tapasztalatot szerez. Remélem történik ott valami minél előbb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2013. május 29., szerda 21:52-kor.

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 21:48

Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:47

nyári USA túránk sorsolása.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:47

Csabi írta:egyébként sahint operálják a héten, valami légzésnehézsége volt neki.

Ezt a kölköt lassan többet műtik mint engem......bár még van előnyöm....

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 29., szerda 21:45

egyébként sahint operálják a héten, valami légzésnehézsége volt neki.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:44

RaúlRealMadrid írta:
Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát. :mrgreen:

Jó reggelt...casso úr.....láttad a másnaposokat?

na.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 29., szerda 21:44

RaúlRealMadrid írta:Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát.
Azt tudom, hogy napok óta téma, én is őt hoznám, de mit írt twitteren?

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 29., szerda 21:43

R.M.C.F írta:Ha lesz bale akkor a walesi lesz a kezdő......két ék(vagy szélről befelé támadó) és mögöttük(visszavontba) a vadló....az baz*meg feldekázza a labdát 30-ról,majd letolja a gatyáját,előveszi a cerkát és rá*******a a kapura úgy hogy a kapus a kórházban alszik aznap éjjel megfigyelésen.
ezt a támadóhármast úgy gondoltam, hogyha bale nem jönne. :-)

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 21:43

Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd. B-)

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:42

Casso írta:Lemaradtam valamiről? Hogy került szóba Suárez? Van valami új hír?
Semmi, napok óta Suárez a téma. Ma pedig "eltwitterezte" magát. :mrgreen:

Vissza: