Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 29., szerda 22:35

Suarez egy féreg, de jó játékos. Minden előzmény nélkül, biztos hogy nem várnám az érkezését, de mivel a várt Aguero-Falcao erősítés kiesett a pikszisből, így Suarez egy közepes opcióból egy kiváló opcióvá fejlődött. Szigorúan a focitudása alapján egyértelműen TOP5 csatár, kérdés, mit kezd a nemlétező agyával. Talán ez a harapdálásos visszhang ráébresztette arra, hogy hol vannak a határok. Attól mert sztár, nem tehet meg bármit. Ugyan ez volt Pepénél is, és a média hatására tudatosan figyel a viselkedésére manapság. Épp ezért bízom abban, hogy tudván hova igazol és milyen előélete van, 100x jobban fog figyelni a viselkedésére mind a pályán belül, mind kívül. Ha tényleg hozzánk igazol, akkor nem leszek szomorú, de én várok az örömködéssel pár hónapot. A lehetséges opciók közül, ami nem sok (egy szem Cavani 68 millióért :agree: :lol: ), nem rossz üzlet.

ui.: még van 6 meccses eltiltása. HA esetleg hozzánk kerülne, az eltiltás törlődne, vagy áthozná hozzánk? Csak a Premier Leagueba érvényes az eltiltás?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kapor_89 2013. május 29., szerda 22:38-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. május 29., szerda 22:35

ha nem kezd balhézni, jöjjön. higuaín után minőségi előrelépést jelentene.

bale pedig, ha tényleg jó balbunkóban is, akkor jöjjön. coentrao távozásával meg lehetne oldani ilyen egyszerűen is a pótlást, de támadóként több hasznát látom.

érdekes egy nyár lesz, főleg, hogy az új edző kiléte sem ismert még, hiába 99%ra tűnik carlo. legutóbb már a bl döntő utáni napon tudtuk, hogy josé veszi át a stafétát...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:31

horesz93 írta:
nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)
Mondjuk én nagy falcaos vagyok,de suarez földön jobb......ügyesebb,képzettebb, önző ugyan,és agyas,de tényleg nagyon jó.

Cronaldo suarez és bale? Ki mit akar még? menjünk már.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 29., szerda 22:27

R.M.C.F írta:Mert Sahin is olyan volt előttünk mint egy állat,láttam párszor,nem véletlen lett a Bliga legjobbja....itt meg lassú volt mint egy viziló.
folyamatos sérülések, játékhiány, ebből adódóan sokszor azt se tudta milyen bajnokságban, melyik csapatban játszik. Jobb játékos ő annál mint amit itt mutatott

Gündogan jó lesz! :-)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

horesz93
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE

HozzászólásSzerző: horesz93 » 2013. május 29., szerda 22:26

nmate írta:Simán jobb pl. Falcaonál
Ez azért túlzás,de tény hogy nagyon jó focista Suárez és talán a legjobb opció a csatárposztra.Örülnék ha leigazolnák,de először Bale jöjjön meg egy (inkább 2) középpályás! :-)
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:23

Kerlon:

Gundogant beraktad kedvencnek a csúcspalik közé? írj valamit róla,mit gondolsz a tagról?
Nem lehet sahin effektus? Mert Sahin is olyan volt előttünk mint egy állat,láttam párszor,nem véletlen lett a Bliga legjobbja....itt meg lassú volt mint egy viziló.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 29., szerda 22:21

Suarez lehet, hogy agyilag zokni és nem épp egy pedáns elsős gyerek, de kurva jó csatár. Simán jobb pl. Falcaonál. De Cavaninál biztos...

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 22:18

Viszont Higuaín twitteren, mintha elköszönt volna tőlünk.
Tőlem biztosan nem, sok szeretetet nem közvetítettem felé. :mrgreen:

Amúgy szerintem ez nem ennek szól, lentebb irkáltam erről. Inkább csak a szokásos, szezon végi jópofizás.
Persze remélem tévedek és lécel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 22:14

El Maestro írta:Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
annyit simán meg is ér... Amúgy a twitterén nincs elszólás és őt választották a szurkolók az év pool játékosának.

Viszont Higuaín twitteren, mintha elköszönt volna tőlünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 29., szerda 22:09

sucre írta:Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.
Lehet, de 30-nál többet szerintem nem kaptok érte. Az egy reális ár szvsz.

Azért tényleg elég őrült a csávó :lol:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 29., szerda 22:08

Na én Suárezt beírtam a leírásomba..ezerszer inkább ő, mint Cavani..ez persze saját vélemény.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 22:03

Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.
Butaság, Poolhoz közeli forrás meg is cáfolta, nincs kivásárlási opció.
Egyébként szinte hivatalos, hogy Aspas (celta vigo) jön a poolba, szal kezd tutibb lenni.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. május 29., szerda 22:01

Suáreznek állítólag van egy nagyjából 35 millió eurós kivásárlási ára. Az AS szerint ezt az árat szívesen letennénk érte és maga a játékos is szívesen igazolna hozzánk.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 22:01

Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ér
nekem cavanival semmi bajom,de ha a kettő közül kell választanom,akkor ha suarez 2x annyi lenne akkor is ő lenne a befutó,mert ő jobb és idevalóbb a stilusa....és a két fazon között nagy a különbség.....suarez a válogatottban is SOKKAL jobb.....SOKKAL.....és a technikája is nagyon jó....a szíve is.....szóval,ha 2x annyi lenne akkor is inkább ő......ennek ellenére kb cavani lenne 2x annyi. :ozil:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 29., szerda 22:00

Nzedge írta:Nekem tetszik Csabi kerete. :-)
Ez lehet a maximum.Én már örülni fogok,ha Khedira nem lesz totál full kezdő, és Bale nálunk csapatja majd. B-)
Kb. ez a nyári prioritás, amit Csabi leírt. Én is elfogadnám.

Suarezről meg annyit, hogy szerintem nem fog jönni. Ő nem olyan játékos, aki emberileg beleillik a Realba. Ha Perez dönt Cavani és Suarez közül, akkor Cavani lesz még akkor is, ha 2x olyan drága lesz, és kb Suarezzel jobban járna a Real.
Suarez csak kifejezett edzői kérésre jön, de állítólag Carlonak nincs ellenére Cavani, úgyhogy Cavani lesz a befutó.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. május 29., szerda 21:59

árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
Passz. 40 körül szerintem már mozdítható, persze én szeretném, ha többért menne.
Egyébként árról még nem szólnak a hírek.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 29., szerda 21:57

Ez jó lesz. :D :D
A következő körben a Juvéval fogunk találkozni, nem lesz könnyű meccs, az biztos, de ha tovább jutunk, akkor ott a döntőben a Chelsea lesz és szépen elhappoljuk Mou elől a trófeát.
Azért mekkora lesz már, hogy Mou két volt csapatával is találkozhat. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 21:54

sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja :mrgreen:
ha már te is azt mondod hogy jön akkor lehet van benne valami. bár még mindig kétkedve fogadom az infókat tekintve hogy még mindig nincs júni 2-3... de egyértelműen ő lenne a legjobb választás.

árról tudsz valamit mondani sucre? ott mennyiről pletykálnak?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 29., szerda 21:53

Higuaín twitterére annyit, hogy mintha azt is írta volna, hogy régóta nem "csiripelt", és köszöni a támogatást, bla-bla-bla. Szóval simán szólhatott ez a "követőinek".

Az AS-en meg van ez a szóban forgó Suarez interjú. Ez alapján Ő nagyon váltana. Belefáradt az angol sajtó ellene folytatott hadjáratába, illetve emiatt a felesége és a kislánya is kellemetlenül érzik magukat. Ezt közölte Rogers-szel is. Ráadásul a "Real Madrid hívására nagyon nehéz lenne nemet mondania".
Amennyiben így áll a dolog, és mivel más értelmes alternatíva (árban is) nincs, meg kell mondani, hogy adjon be hivatalos kérelmet, hogy átadólistára kerüljön, ezzel is lejjebb tornászva az árát. Ha 25-30 millió körül mozdítható (ami egy elvágyódó játékosért azért még elég jó ár), akkor mindenképpen megérné a "paraszt-kockázatot". De még a 40 millán is elgondolkodnék, ha a serpenyő másik tálcájában Cavani van 63-ért.

Közben olyat is olvastam (A Bola és Tuttosport alapján), hogy Villas-Boas szeretné leigazolni Mirko Vucinic-ot a Juvétól, ami előre vetíti Higuaín érkezését a torinóiakhoz, illetve Bale távozását a Realhoz, akinek az eladása fedezné a montenegrói árát (nyilván nem egy az egyben).

Persze ez kacsaszagú. A Spursnek nincs szüksége Bale eladására, egy 20 milliós üzlethez.
De azért jó lenne. :smile:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 21:51

sucre írta:Suarez úgy néz ki, nálatok fog kikötni. Gratulálok nektek, jó igazolás lesz valószínűleg reális áron. No offense, de a csapatotokba már elfért egy győzni akaró ember, nem sok akad nálatok ilyenből mostanában... Sok sikert hozzá, remélem Messi-nek a nyaki ütőerét egyszer kettéharapja :mrgreen:

Az tetszene,mindig is értékeltem a gyereket.....pár szót azért írnál írnál róla,függetlelenűl hogy jön vagy nem....pusztán érdekel egy pool -os véleménye róla( én ilyen hülye érdeklődő vagyok).

Vissza: