VB - 2014
-
Re: VB - 2014
Egy a lényeg a Herceg a BL után a VBt is behúzta, igaz mindkettőt csak szemmel felügyelte, de a spirituális jelenléte is elég volt. Remélem holnapra életnagyságban kiöntik aranyból az embert!
Mascheranot sajnálom, mert õ mindent megtett és DMet is rossz volt látni, de örülõk a németeknek
hát biztos nem a 4 meccs miatt. ennyi erovel minden ebt es vbt nekik kellene nyerniuk.Amúgy ja, ők érdemelték meg a legjobban, a
többi csapat egy kupac szar volt. De leírtam
miért.
mondom ezt ugy h a nemeteknek csak azert orultem most, mert igy a jofiubol ezustfiu lett iden.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szívemből szóltál.Jester írta:Világbajnokok a németek. Brazíliában. Hányok. De az se lett volna jobb ha a gauchok nyernek.
Ilyen szar párosítást...
naa neee ezt ne kapcsoljunk inkább vissza gundihoz, de komolyan, nemáááááááááááááááááár
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem baj, lényeg az, hogy Messi ott volt a döntőben, CR nem. A spanyolok szintén nem, úgyhogy Messi minden idők legjobba. 5. aranylabda!!!
És Reus kimaradt
És Reus kimaradt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. július 13., vasárnap 23:50-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
hagyd, ez most nem számít. nyerhették volna bárkik. a giliszták, a marslakók, bárki, csak ne messi..nmate írta:Mint Effenberg. Az ilyenektől felfordultam mindig, pláne hogy top focistának nevezték őket. Lófaszt, hattüdejű erőgépek, ölték mindig is a focit.Géci írta:Nálam a mom az Swein. Amit az az ember ma gülizett és kibírt az kihalóban van a mai fociban.
Amúgy ja, ők érdemelték meg a legjobban, a többi csapat egy kupac szar volt. De leírtam miért.
übermencs németmezesek... még nagyobb lesz az arc..
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Na és akkor most kérdezem, MEssi erre tartalékolt fél évet? Arra, hogy most mindenkitől kevesebbet futva nulla játékkal ne csináljon semmit egy VILÁGBAJNOKI DÖNTŐBEN? Erre? Azért remélem jól elfáradt, mindjárt jön az előszezon neki is. Jövőre Copa America.
Na azért a német homárok nem hazudtolják meg magukat.
Na azért a német homárok nem hazudtolják meg magukat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Világbajnokok a németek. Brazíliában. Hányok. De az se lett volna jobb ha a gauchok nyernek.
Ilyen szar párosítást...
Ilyen szar párosítást...
Kismessi?h3x0r írta:Es a meccs embere nem mas mint...
há' de kajak. messi semmi érzelmet nem mutat.
nem volt kedve most blt nyerni. majd 4 év múlva.
nem baj leo. nálam továbbra is te vagy a legjobb. remélem besöpröd a torna legjobbja címét és az aranylabdát is megkapod.
nem volt kedve most blt nyerni. majd 4 év múlva.
nem baj leo. nálam továbbra is te vagy a legjobb. remélem besöpröd a torna legjobbja címét és az aranylabdát is megkapod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2014. július 13., vasárnap 23:48-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mint Effenberg. Az ilyenektől felfordultam mindig, pláne hogy top focistának nevezték őket. Lófaszt, hattüdejű erőgépek, ölték mindig is a focit.Géci írta:Nálam a mom az Swein. Amit az az ember ma gülizett és kibírt az kihalóban van a mai fociban.
Amúgy ja, ők érdemelték meg a legjobban, a többi csapat egy kupac szar volt. De leírtam miért.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Brazília meghódítva jár a pacsi!
Schweini mekkorát játszott!
MEGVAN!!!
Schweini mekkorát játszott!
MEGVAN!!!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nincs már ereje másra, csak néz ki a fejébőlAnyaka írta:Messi arcát nézve, nagyon nem érdekli a dolog. Szerintem fejben készen van, kiégett.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam a mom az Swein. Amit az az ember ma gülizett és kibírt az kihalóban van a mai fociban.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Anyaka írta:Messi arcát nézve, nagyon nem érdekli a dolog. Szerintem fejben készen van, kiégett.
ááá,készül az őszre.
Emlékszik valaki arra amikor eygszer szar volt a formája és hogy próbálták kimosni az agyakat?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
bocsáss meg, hogy nem örülök ezeknek a nagyképű űbermencseknekvolt írta:Igen, az Argentinok és a Spanyolok csodafocija, oh wait..Prométheusz írta:hogy pont ezek a németmezes... a k.cs.g focijukkal.. nyomingerek
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Juuujj nekem kell di maría síros feje avatárnak.
Én is pont ezt néztem a szabadrúgása után itt a végén. Szerintem le se szarja. Azt az embert már nem érdekli semmi.Messi arcát nézve, nagyon nem érdekli a dolog. Szerintem fejben készen van, kiégett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. július 13., vasárnap 23:44-kor.