Viszont dumálgattam a barcásokkal,és azon a véleményen vannak,egytől egyig,hogy nem szeretnék,hogy Bale a Madridba igazoljon,mert jó labdarúgónak tartják,és szerintük sokat erősödnénk vele. Azt mondják,maradjon csak Di Maria...
Szerintem Bale-t meg kell szerezni,de nem 70 millióért... szerintem opciókkal meg egyéb okosságokkal 40-50 körül el lehetne hozni... csak hát meg kell fűzni az ügynököt,Bale-t,és alkudozni kell,agresszíven. Okosan.
Gündogant is el kell hozni,középpályára tökéletes volna. Főleg,hogy Isco nem jön,úgy tűnik... Cavani-ban bízok még.
Szerintem a Gündogan,Bale,Cavani,Carvajal négyessel mocskosmód jól járnánk,sokat erősödnénk,főleg akkor,ha más játékrendszerben,más felfogással,más mentalitásban,jobb erőnléttel játszanánk...
Sokszor több a terület egy spanyol bajnokin,mint egy angol bajnokin... CR is Angliából jött,és nézd meg miket művelt eddig Spanyolországban. Bale-nek is menni fog,majd meglátjátokAz egy dolog, de a figurának mekkora terület kell?
Néha ilyen 10 -15 méternyit tolja meg a lasztit, aztán futja le a védőt...
Hát most itt ennyi nem lesz, nem ő fogja rúgni a szabadokat sem, vagy hát jó ha a harmadukhoz odaengedi CR..
Megér ez 60 milkacsokit?