Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 17., csütörtök 21:48

tubatibi írta:Azt tudom elképzelni esetleg, hogy Illarramendi kölcsönben elmegy valahova 1 évre. Xabi apó biztos, hogy marad. :)
Viszont én meg Khedirát nem szeretném a Real Madridban látni! :roll:
A Napoli csapata közel van egy kisebb szenzációhoz, írja az olasz sajtó. Xabi Alonso és az olasz csapat előrehaladott tárgyalásokat folytatott és a baszk középpályás örömmel dolgozna együtt újra korábbi mesterével, Rafa Benítezzel. Forrás: Madridom.hu
Igazából én már nem bánnám, ha lépne. Egy dolog aggaszt, hogy az ő jelenléte még sokat jelenthet a középpályán, de ezt se tudhatjuk, mivel nem tudjuk, hogy idén mi lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 21:47

az már Kroos-al meg lett változtatva

ha James jön, nem kell izgulni, be fog válni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 17., csütörtök 21:46

R.M.C.F írta:Az senkinek sincs meg,hogy ha jön james,és megy dm az csak pénzügyileg lesz kapcsolatos?
Ezzel arra akarsz célozni, hogy szerinted James egyel feljebb játszana?
Mert akkor vagy formációt váltunk, vagy padra igazolunk 70+ millióért.

Nem tudom, én valahogy nem tudom befogadni ezt a srácot. :hmmm:
Tud, meg minden, de miatta ne változtassuk már meg a mostani taktikát, felállást.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 17., csütörtök 21:39

Az senkinek sincs meg,hogy ha jön james,és megy dm az csak pénzügyileg lesz kapcsolatos?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 21:29

egy megoldás lehetne még, ha José Rodriguez meggyőzi Carlot az előszezonban
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 17., csütörtök 21:24

érdekes lesz..Xabi, Modric, Kroos helyzete biztos, Illarra necces már, aztán Casemiro, Khedira, DM meg talány

DM csak akkor el, ha Pogba jön, Casemiro el vagy utolsó tartaléknak, igazából mindegy..aztán marad Khedira meg Illarra. Egyikért se vérezne a szívem, a spanyolnak kéne a lehetőség, de szerintem nem lesz annyi helye/ideje hogy bebetonozza magát, Khedira meg szerkezetet nézve értékes csere is lehetne, de egy balfék, inkább húzzon most már el.
Nem illik.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 21:18

igen, Khedira nem egy olyan játékos akit szivesen lát a csapatában egy Real drukker

viszont évek óta láthatjuk, hogy a válogatottban, egy jól összerakott középpályával bőven megállja a helyét, és nem igen lehet rá panasz
egy Kroos-Modric párossal az oldalán tudná hozni a válogatott formáját

van egy évben maximum 10 meccs amin necces lenne vele kezdeni, de a többit simán nyerni kell vele is, eddig is sikerült.
padra maradhat felőlem

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 17., csütörtök 21:12

Azt tudom elképzelni esetleg, hogy Illarramendi kölcsönben elmegy valahova 1 évre. Xabi apó biztos, hogy marad. :)
Viszont én meg Khedirát nem szeretném a Real Madridban látni! :roll:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. július 17., csütörtök 21:12

tubatibi írta:
-------------------------Keylor Navas/Diego Lopez----------------------
---------Varane/Pepe-----------------------S. Ramos/Nacho-----------
Carvajal/Arbeloa-------------------------------------------Marcelo/Coentrao
---------------------------Modric/Xabi/--------------------------------------
--------Kroos/Illarramendi-------------Di María'/Isco'------------------
Bale/Di María'/Jesé'-------------------------------------------------C.Ronaldo/Isco'/Jesé'
------------------------------Benzema/Falcao/Jesé'--------------------------
Egy hozzáfűzni való hogy Illarra és Xabi fölösleges a padra valakinek mennie kell. És hiába inkább Khedira maradjon ,mert egy más játékstílust képvisel.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 17., csütörtök 21:10

tubatibi írta: illetve szerkezetváltásra ottlenne a padon Xabi Alonso és Illarramendi
az a baj, hogy tökugyanazt játsszák, csakhogy a kezdőben az ő posztjuk valószinüleg megszűnik. Velük teljesen megváltozna a játék, ami nem jó
ráadásul semmi értelme mindkettőt megtartani, csak egy poszton tudnak játszani, de mindketten cserék, az egyik felesleges

nem szeretném még1szer meglátni hogy sérülések, eltiltások miatt kénytelenek vagyunk Xabi-Illarra kp-val felállni. Egyszerűen nem!
nálam mindenképp szükséges még 1 igazolás a kp-ra
ha DM megy akkor kettő

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 17., csütörtök 21:02

Egyébként Di María csak akkor távozzon, ha érkezik Paul Pogba, egyébként meg maradjon szépen a seggén. Hihetetlen mély és kombinatív keretünk lett most, hogy jött Kroos.

-Kapuskérdés nálam úgy lenne megoldva, hogy Iker Casillas el, Keylor Navas érkezne, Diego Lopez pedig maradna. Hogy ki legyen az elsőszámú kapus? Ha a szívem beszél, akkor Navas, ha az eszem akkor Diego.

-A védelem az ugye adott, arról nem akarok beszélni, csak egy dolgot szeretnék hozzáfűzni: Raphael Varane legyen a kezdő.

-A középpályán a Modric, Kroos, Di María hármas lenne nálam az alap. Kellő kreativitás, váratlanság...mondom csakis Pogba jöhetne képbe Di María helyett. Cserének, illetve szerkezetváltásra ottlenne a padon Xabi Alonso és Illarramendi, Di María alternatívája Isco lenne. Akit a támadóharmadba is elnézegetnék(Tehát, ha ezt veszem alapul, akkor bizony megfogja a kapni a maga játéklehetőségét, nem is keveset.). Így lenne egy viszonylag jól forgatható középpályánk és a meccs képétől függően betudunk küldeni egy játékost, amivel más szerkezetet is kapunk. Akár Isco kezd, akár Di María, ha valamelyiket beküldjük egy fáradt ellenfél ellen, akkor nagyon szépen megfogják tudni bontani az ellenfelet. Pontosan ezért nem kell James Rodriguez ilyen horribilis összegért, mert van egy Isconk, aki nem rosszabb játékos, sőt!

-A támadóharmad, természetesen a C.Ronaldo-Benzema-Bale lenne az alap nálam is, ez eléggé bevált az elmúlt szezonban is, remélhetőleg Jesé felépül és a régi formájában tér vissza. Vele számolok téltől. Cserének, illetve beugrónak itt Iscot és Di Maríat is eltudnám képzelni, mint CR7 és Bale alternatívája. Tehát pontosan ezért mondtam, hogy Isconak nagyon, nagyon sok játéklehetősége lenne, ha ügyesen csinálja Carlo(és miért ne csinálná?). Számomra nem égető szükség a csatárkérdés, ha nem érkezik senki. Megkapná a lehetőséget Isco és Di María is bőven, Jesé is felépül, ő pedig lenne Benzema alternatívája.
Mondjuk csatár nélkül meg elég vakmerő dolog nekivágni a szezonnak. Muszáj nevet mondani? Akkor legyen Falcao, más stílusú csatár, egyébként remek játékosnak tartom, de vajon elviselné, hogy itt nem ő az elsőszámú csatár?

Tehát legyen még egy Official Keylor Navas, Radamel Falcao duónk és azt mondom, hogy jó nyarat zártunk. :)
Távozónak pedig: Khedira, Casemiro(visszavásárlási opcióval), illetve Morata.

-------------------------Keylor Navas/Diego Lopez----------------------
---------Varane/Pepe-----------------------S. Ramos/Nacho-----------
Carvajal/Arbeloa-------------------------------------------Marcelo/Coentrao
---------------------------Modric/Xabi/--------------------------------------
--------Kroos/Illarramendi-------------Di María'/Isco'------------------
Bale/Di María'/Jesé'-------------------------------------------------C.Ronaldo/Isco'/Jesé'
------------------------------Benzema/Falcao/Jesé'--------------------------

Így véleményemszerint mindenki megkapná a maga lehetőségét, lenne egy erős padunk is. És szinte minden felállásban, szerkezetben és taktikában tudnánk nyomulni. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 14., hétfő 14:30

volt írta:Legyen igazatok. :salute:
Mondom semmi bajom nincs Pepevel, csak hát már nem fiatal. :)
Varane viszont az, Ramos meg a legjobb korban van. Plusz Nacho, aki tűri a padot és ha kell, akkor lehozza simán ő is. Ha nincs rinyálás/sérülés, ez egy ideális belső négyes még pár évig.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 14:29

Ha Varane jobb, akkor ki fogja szorítani Pepét. Ezt oldja meg Carlo, az ilyen fenyegetőzések, már ha igazak a Varane-os hírek, sosem tetszettek.
Továbbá egyelőre nem úgy tűnik, hogy a portugál lépni akarna.
Jövőre már más kérdés, egy nagyobb fizetéssel el fogják tudni csábítani, ha lenyomja a kölyök...akinek előbb hoznia kéne egy teljes szezont, sérülésektől mentesen. Mert az nem járja, hogy évente kidől hosszú hónapokra. Lehet akármekkora tehetség, ha nem lehet rá alapozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 14., hétfő 14:27

Csabi írta:szerintem pepe sokkal jobban ki tudja egészíteni a ramos-varane párost még akár 2 év múlva is, mint martinez.
Ennyi, teljesen fölösleges cserejátékosra kidobni 30+ milliót, Illara után nem lenne jó még egy sráccal befürödni, akit gyakorlatilag csak azért hozna a vezetőség, mert spanyol.(Jó, nyílván tehetséges is, de szerintem Illaramendinél is már ezt a spanyolosítós irányt célozták meg, máskülönben nem jött volna)
Ha pedig tényleg a jövőre gondolunk, ezt a Dória srácot meg lehetne próbálni simán. Pallérozódhatna Ramos meg Pepe mellett, nem is lenne talán akkora játékigénye még az elején.
Bár ugye még Nacho is nálunk van.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 14., hétfő 14:26

Legyen igazatok. :salute:
Mondom semmi bajom nincs Pepevel, csak hát már nem fiatal. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 14., hétfő 14:23

volt írta:
Realista24 írta:És egy 30-35 millás ember kell a padra?
Szerintem igen. :ike: Írtam is ,h elegendő játék percet kell neki adni, szóval azt nem úgy kell elképzelni ,hogy fix pados az emberünk. Hasonló lenne a helyzet mint tavaly, csak Varane menne Pepe helyére, Varane helyére pedig Martinez. Nem lennék nyugodt ha kiesik az egyik védőnk egy nagy meccs előtt és Nachonak kellene beállnia. Persze ő is jó védő, de azért na.
Tehat vennenk 30 millioert egy olyan jatekost, aki nem is olyan jo mint az, aki itt van. Pepe-ert meg kapnak max 10-15 milliot.

Ertem en, hogy szeretjuk a fiatalokat meg a jovore is kell gondolni, de az ilyen tapasztalt jatekosok, is kellenek a keretbe (Xabi, Pepe, Arbeloa). A Ramos - Varane - Pepe harmassal siman megoldjuk egesz evre a kozephatved posztot, raadasul ha ugy alakul, Nacho is be tud szallni.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 14., hétfő 14:20

szerintem pepe sokkal jobban ki tudja egészíteni a ramos-varane párost még akár 2 év múlva is, mint martinez.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 14., hétfő 14:19

Realista24 írta:És egy 30-35 millás ember kell a padra?
Szerintem igen. :ike: Írtam is ,h elegendő játék percet kell neki adni, szóval azt nem úgy kell elképzelni ,hogy fix pados az emberünk. Hasonló lenne a helyzet mint tavaly, csak Varane menne Pepe helyére, Varane helyére pedig Martinez. Nem lennék nyugodt ha kiesik az egyik védőnk egy nagy meccs előtt és Nachonak kellene beállnia. Persze ő is jó védő, de azért na.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 14., hétfő 14:15

volt írta:
R.M.C.F írta:Ráadásul a legjobb védőnk, miért kellene eladni? esetleg ha nagyon nagy lét adnak érte.
Mint már említettem ő sem lesz fiatalabb. Varane-nak meg kell a lehetőség.
És egy 30-35 millás ember kell a padra?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 14., hétfő 14:14

R.M.C.F írta:Ráadásul a legjobb védőnk, miért kellene eladni? esetleg ha nagyon nagy lét adnak érte.
Mint már említettem ő sem lesz fiatalabb. Varane-nak meg kell a lehetőség.

Vissza: