Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
így van,de tartom hogy mivel nincsen tarajos haja,és nem rázza ki a kavicsot a szandáljából mint neymar így már leminősítik,ppedig jobb nála..... de tegyék,letojom,ki is szállok a bale sztoriból.....elég volt.
ennyi részemről.
ennyi részemről.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A mezek mikor lesznek bemutatva? Mikori az az 51 órás kép?
Jó ez a Bale gyerek, nekem már régebb óta szimpatikus. Közel nem akkora nímand, mint aminek próbáljátok itt beállítani páran. Aki ilyen sebességgel rendelkezik, és ez mellett ilyen szinten képes kontrollálni a labdát, azzal nagyon nem lehet mellé fogni. Megfelelő taktika alkalmazásával Ronaldoval félelmetes párost alkothatnak.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Igen, csak ezért minősítik le. Nem is azért, mert a saját delejéből él. Fut, lő, fut, lő... egy átlag angolnál jóval technikásabb, onnan kiemelkedik, de itt és a nemzetközi porondon nem lesz keresnivalója - ami az elit kategóriát illeti.R.M.C.F írta:Mindegy,én nem vitázom,bale baja továbbra is az,hogy nem egy műmájer felszopott média buznyák,mert nincs befont,vagy tarajos haja,vagy nem kúr celebekkel csak a barátnőjével.....így nem egy címlap fiú....ezért már le is minősítik.
Ez a véleményem, de jöjjön csak, mutassa meg. Ha kurva jó lesz, én leszek az első aki elismerem, csak úgy, mint CR-nél tettem azt.
Bocs,de had nem fogadjam el,a PL-ben elég komoly felállt védelmek vannak,komoly arcokkal......bale-t nem tudták tartani.
Ha fut és lő...szerinted,akkor 342 db bale volt a PL ben az elmúlt 20 évben......
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont ezt akartam enis irni erreR.M.C.F írta:Kerlon írta:Bale-lel vagy nagyot bukunk vagy nagyot nyerünk. Az a baj, hogy a Spurs általában tud kontrázni és az fekszik nagyon neki... Mi meg nem és én csak attól félek, hogy mit fog csinálni Bale, ha a Levante 11 emberrel védekezik a kapujától 30 méteres kör ívben.
Nagyjából körülírom.......már ha nem baj......kb úgy befeszíti 30ról a pókhálóba hogy a híradóba is leadják.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
De...én is azt szeretném csak kérdés hogy kivel? Nem nagyon vannak olyan elérhető játékosok akikkel ez egycsapásra megvalósul, amíg Khedirák, DM vannak kp addig tuti nem.... Bale? Én már ott tartok hogy felőlem jöjjön...nem rossz játékos de ami ennél is fontosabb szemmel láthatóan szimpatizál a csapattal és CR-el is és ez fontos dolog.petiamadridista írta:egyébként a mostani csapatba biztos, hogy jó lenne a srác.
nem lógna ki.
de.. hát nem az a lényeg, hogy már nem akar a nép kontrafocit?? Hanem inkább latinos a labdát sokat birtokló csapatot?
Nekem ez most a fő problémám.
Mou egyrészt ezért IS bukott meg.
-
Kerlon írta:Bale-lel vagy nagyot bukunk vagy nagyot nyerünk. Az a baj, hogy a Spurs általában tud kontrázni és az fekszik nagyon neki... Mi meg nem és én csak attól félek, hogy mit fog csinálni Bale, ha a Levante 11 emberrel védekezik a kapujától 30 méteres kör ívben.
Nagyjából körülírom.......már ha nem baj......kb úgy befeszíti 30ról a pókhálóba hogy a híradóba is leadják.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A BM se jatszik latinos focit, a BVB sem. Szerintem ilyesmit szeretne itt mindenki látni. A BM meg izombol verte meg a Barcát, nem latinos focival. Bale erkeztevel gyorsul es izmosodik a tamadosor. O egy tank, szerintem meg CRt is konnyebben elnyomjak, vagy szerelik, mert o belevisz ilyenolyan cselt, kizokkenti az egyensulyabol. Bale megindul, mint egy vonat, es pattognak le rola az emberek.petiamadridista írta:egyébként a mostani csapatba biztos, hogy jó lenne a srác.
nem lógna ki.
de.. hát nem az a lényeg, hogy már nem akar a nép kontrafocit?? Hanem inkább latinos a labdát sokat birtokló csapatot?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
egyébként a mostani csapatba biztos, hogy jó lenne a srác.
nem lógna ki.
nem lógna ki.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A Bale témához annyit, ha őt hoznánk, akkor Coentrao simán eladható sztem.
Alapból ugye Marci lenne a kezdő, ez nem kérdés és ha esetleg lesérülne a brazil, akkor meg Bale simán tudna játszani bal hátvédet, ott kezdte anno.
Alapból ugye Marci lenne a kezdő, ez nem kérdés és ha esetleg lesérülne a brazil, akkor meg Bale simán tudna játszani bal hátvédet, ott kezdte anno.
Bale-lel vagy nagyot bukunk vagy nagyot nyerünk. Az a baj, hogy a Spurs általában tud kontrázni és az fekszik nagyon neki... Mi meg nem és én csak attól félek, hogy mit fog csinálni Bale, ha a Levante 11 emberrel védekezik a kapujától 30 méteres kör ívben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Bár leírtam, hogy aki nem látja azokat a dolgokat, azzal nem tudok vitatkozni így, de...Cé-nél nem lehet ilyen gólokat mutatni? Akár nagycsapatok ellen? Kontragólokat? Akkor most ő is egy fut, lő, fut, lő senki? Akkor miért TOP2 (1) mindenki szerint? Csak a góljai miatt? De azok meg ugye kontrák is, meg szabi, meg fut, lő, meg... Na mindegy....tényleg utolsóm volt Bale-lel kapcsolatban.2:10 körül amikor a Manchesternek veri be.
Hát mennyi helye van már? A MU mikor áll fel így a Madrid ellen??
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Kifogtok röhögni, de szerintem Bale Kakához hasonlítható a legjobban. A brazil élt ebből, hogy viszonylag gyors játékos volt és jó ütemérzékkel tolta tolta és lőtt. Odaér a 25ös zónába és keresi a lövő helyzetet vagy fut az üres terület felé. Bale egy kicsit lebutított CR is, viszont, ha megtudja teremteni a helyzetet, akkor miattam jöhet. Márpedig megtudja...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Peetör,R.M.C.F. adom amiket írtok. Szerintem is jó srác,és ahogy hallom,oda van a Realért,CR-ért meg pláne... Ergo nem egy pénzéhes címlapgyereknek tűnik. Én azt látom,hogy ő egy alázatos,csöndes,visszahúzódó játékos,balhék nélkül. Kicsit majmolja CR-t de annyi baj legyen. Jól meg lesznek ők,CR a példaképe,nem fog ő CR-rel vitatkozni...
Meg kell őt szerezni. Nincs mese.
Meg kell őt szerezni. Nincs mese.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, csak ezért minősítik le. Nem is azért, mert a saját delejéből él. Fut, lő, fut, lő... egy átlag angolnál jóval technikásabb, onnan kiemelkedik, de itt és a nemzetközi porondon nem lesz keresnivalója - ami az elit kategóriát illeti.R.M.C.F írta:Mindegy,én nem vitázom,bale baja továbbra is az,hogy nem egy műmájer felszopott média buznyák,mert nincs befont,vagy tarajos haja,vagy nem kúr celebekkel csak a barátnőjével.....így nem egy címlap fiú....ezért már le is minősítik.
Ez a véleményem, de jöjjön csak, mutassa meg. Ha kurva jó lesz, én leszek az első aki elismerem, csak úgy, mint CR-nél tettem azt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
a videóhoz:
2:10 körül amikor a Manchesternek veri be.
CRonaldo azért más, de abban, hogy ennyire sikeres nagy szerepet játszik a csapat stílusa is.
De hát CR már aranylabdásként a világ top2es játékosaként érkezett.
BL győzelemmel a háta mögött.
Bőven nagyobb playa volt akkor mint Bale valaha is lesz...
Na de hátmind1. mostmár.
2:10 körül amikor a Manchesternek veri be.
CRonaldo azért más, de abban, hogy ennyire sikeres nagy szerepet játszik a csapat stílusa is.
De hát CR már aranylabdásként a világ top2es játékosaként érkezett.
BL győzelemmel a háta mögött.
Bőven nagyobb playa volt akkor mint Bale valaha is lesz...
Na de hátmind1. mostmár.
Én nem tudom...hogy mit néztek...pont az általad linkelt videóban az első fél percben is olyan szintű finomságokat művel, amiket én manapság kábé egy kezemen meg tudom számolni, hány embertől látok. Ilyen jó kis Zidane cselt speciel nem emlékszem kitől láttam utoljára.
De félretéve azt, elég megnézni a labdaérintéseit és kezelését. Innentől kezdve igazából nem tudok érdemben vitatkozni azzal, aki nem látja, hogy mennyire jó a srác.
A góljait meg minek hozzátok fel? Elméletileg nem csatárnak vesszük, szélsőtől (de akár tkp-tól) meg abszolút nem követelmény és jogos elvárás, hogy 10esével rúgja a gólokat, persze hacsak nem Cristiano Ronaldónak hívják.
Az elsőszámú gólfelelős normális esetben a csatár lenne.
De félretéve azt, elég megnézni a labdaérintéseit és kezelését. Innentől kezdve igazából nem tudok érdemben vitatkozni azzal, aki nem látja, hogy mennyire jó a srác.
A góljait meg minek hozzátok fel? Elméletileg nem csatárnak vesszük, szélsőtől (de akár tkp-tól) meg abszolút nem követelmény és jogos elvárás, hogy 10esével rúgja a gólokat, persze hacsak nem Cristiano Ronaldónak hívják.
Az elsőszámú gólfelelős normális esetben a csatár lenne.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
petiamadridista írta:Az egy dolog, de a figurának mekkora terület kell?Senki,de ha bale-re kérdezed,azért ő nem az a tipikus angol,sőt,lófaxt nem az ívelős fociból él.....nem egy színes alak,de ha nála van a labda,akkor jobb ha mindenki meghúzza magát.
Néha ilyen 10 -15 méternyit tolja meg a lasztit, aztán futja le a védőt...
Hát most itt ennyi nem lesz, nem ő fogja rúgni a szabadokat sem, vagy hát jó ha a harmadukhoz odaengedi CR..
Megér ez 60 milkacsokit?
Nem,de nem a tudása miatt,hanem mert nem egy média bohóc akinek a mezéért sorban állnak a fészbuk töltelékek....bale idomul a játékhoz,aki 3 év alatt,szélső bekkből,szélső támadó majd tkp és kötetlen irányító lesz az az evolucio csúcsa..
Mindegy,én nem vitázom,bale baja továbbra is az,hogy nem egy műmájer felszopott média buznyák,mert nincs befont,vagy tarajos haja,vagy nem kúr celebekkel csak a barátnőjével.....így nem egy címlap fiú....ezért már le is minősítik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én sokszor nem értek egyet Hehe-vel, de most igen... Nem érdekel Suáreznek milyen volt eddig a viselkedése, meg amúgy is, így is, úgy is utálnak minket, ez nem fog megváltozni, tökmindegy kiket igazolunk, akkor meg hadd szóljon. Én Cavanitól amúgy is félek, nem érzek benne annyit, mint a liverpooliban, Suárez sokkal, de sokkal technikásabb és jó lenne, ha nem minden játékosunk erőből élne, arra ott van CR és esetleg Bale, ha érkezik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE
A bal lábra eső szabadrúgásokat tuti hogy Bale lőné el...petiamadridista írta:nem ő fogja rúgni a szabadokat sem, vagy hát jó ha a harmadukhoz odaengedi CR..
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT