VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
messi kapta a voksomat, remélem tartja majd ezt a nagyszerű teljesítményt és sportformát a következő idényben is. úgy vélem, megérte rápihennie a vb-re. a tornán akkor játszott a legjobban, mikor a leginkább kellett. egyáltalán nem mondanám, hogy csak a kisebb csapatokat szórta meg. remélem a sok futás a lusta társak helyett nem bosszulja majd meg magát.
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Ment NeuerreRealista24 írta:Na, éljétek ki magatokat, lassan záródik a topic. De addig még egy rapid szavazást kaptok.
A VB győztes kapusa, sok gólt nem kapott, rengeteg bravúr, igazi vezér volt, és a védelembe is helyt állt
- ateeemadrid
Szerintem egyértelműen Robben. Akármennyire is ellenszenves a tag.
Messi máris 2 szavazat. Trollok, vagy Barca drukkerek?
Messi máris 2 szavazat. Trollok, vagy Barca drukkerek?
Messi-t akartál írni gondolom.peti_madrid írta:Gyűlölöm Mascheranót, de rá nyomtam, mert amit a VB-n produkált, az előtt meg kell emelni a sapkát
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Gyűlölöm Mascheranót, de rá nyomtam, mert amit a VB-n produkált, az előtt meg kell emelni a sapkát
Szavaztam, de nem értem ezt a sok választási lehetőséget. Egyértelmű.Realista24 írta:Na, éljétek ki magatokat, lassan záródik a topic. De addig még egy rapid szavazást kaptok.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egyet értek, nem hiába ő a valaha élt legjobb fodbalista, ő találta ki a sorfal alatti szabadrugást sőt a szabadrugást is, a tiki-takát és az összes taktikát.. köszönjük leoCasso írta:a helyzet az, hogy messi megérdemelte a vb legjobbja címet, mert ő kapta a legtöbb meccs embere díjat. szóval teljesen jogosan lett ő a legjobb a világbajnokságon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, éljétek ki magatokat, lassan záródik a topic. De addig még egy rapid szavazást kaptok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Casso írta:a helyzet az, hogy messi megérdemelte a vb legjobbja címet, mert ő kapta a legtöbb meccs embere díjat. szóval teljesen jogosan lett ő a legjobb a világbajnokságon.
wtf?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Végre valaki leírta az igazságot.Casso írta:a helyzet az, hogy messi megérdemelte a vb legjobbja címet, mert ő kapta a legtöbb meccs embere díjat. szóval teljesen jogosan lett ő a legjobb a világbajnokságon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Anis pls ne jelentkezz be más accjávalCasso írta:a helyzet az, hogy messi megérdemelte a vb legjobbja címet, mert ő kapta a legtöbb meccs embere díjat. szóval teljesen jogosan lett ő a legjobb a világbajnokságon.
Nem illik.
a helyzet az, hogy messi megérdemelte a vb legjobbja címet, mert ő kapta a legtöbb meccs embere díjat. szóval teljesen jogosan lett ő a legjobb a világbajnokságon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor Katar 10-es leszRealista24 írta:Tízes nem létezik, akik tízessel mennek át a vizsgán, lepaktáltak a tanárral
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Blatter az újságírónak:
"Messi? Mit akarsz hallani, az igazságot vagy egy diplomatikus választ? Az igazság az, hogy én is meglepődtem, hogy őt választották."
"A Dél-Afrikai vb 9-es volt, ez 9,25, javultunk. Tízes nem létezik, akik tízessel mennek át a vizsgán, lepaktáltak a tanárral."
"Messi? Mit akarsz hallani, az igazságot vagy egy diplomatikus választ? Az igazság az, hogy én is meglepődtem, hogy őt választották."
"A Dél-Afrikai vb 9-es volt, ez 9,25, javultunk. Tízes nem létezik, akik tízessel mennek át a vizsgán, lepaktáltak a tanárral."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én semmire sem emlékszem Gundi kommentárjából, csak a Garajizásra egyszerűen fájt a fülem tőle GARAJI!
- h3x0r
Amit Ferencváros linkelt, ott csak a BL-t szamoltak, amit Gundi mondott, abba pedig beletartozik a BEK is.BBeno írta:En ugy tudom a 10. Ilyen futbalista mert volt olyan ev mikor egyszerre 7 bayernes nyert BL meg VBt egy evben. Tegnap mondTa a gundiFerencváros írta:Remélem nem volt még:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7999_n.jpg
Khedira
En ugy tudom a 10. Ilyen futbalista mert volt olyan ev mikor egyszerre 7 bayernes nyert BL meg VBt egy evben. Tegnap mondTa a gundiFerencváros írta:Remélem nem volt még:
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7999_n.jpg
Khedira
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Utólag Sabella előtt le a kalappal, hogy így rendbehozta az argentinok védelmét. Garay,Mascherano,Rojo nagyon jók voltak. DE.
A keret összeállításnál én már Maradona-nál is fogtam a fejemet. Valaki meg tudná nekem adni a választ arra a rejtélyre, hogy Banega miért nem került be? És Pastore?
És miért került be Gago,Maxi Rodriguez és Demichelis?
Sok rossz döntést hozott az öreg ebben a tekintetben. Tevez kihagyása miatt nem szidnám, mert egy eléggé csapatbomlasztó az ipse, bátor, hogy ezt meg merte húzni. Az már más kérdés, hogy jól jött volna, az ilyen életképtelen HIguainok, meg Palaciok helyett...
Egy Batistuta vagy egy Canigga most nagyon elkéne nekik...
A keret összeállításnál én már Maradona-nál is fogtam a fejemet. Valaki meg tudná nekem adni a választ arra a rejtélyre, hogy Banega miért nem került be? És Pastore?
És miért került be Gago,Maxi Rodriguez és Demichelis?
Sok rossz döntést hozott az öreg ebben a tekintetben. Tevez kihagyása miatt nem szidnám, mert egy eléggé csapatbomlasztó az ipse, bátor, hogy ezt meg merte húzni. Az már más kérdés, hogy jól jött volna, az ilyen életképtelen HIguainok, meg Palaciok helyett...
Egy Batistuta vagy egy Canigga most nagyon elkéne nekik...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
itt azért kicsit többről van szó, mint hogy a származása miatt megbélyegezni vmit.
az nem véletlenül alakult úgy, van az a fajta rasszizmus, ami debil és buta, pl hogy azért gyűlölöd, mert barnább a bőre, de itt azért súlyos történelmi háttér is van.
az nem véletlenül alakult úgy, van az a fajta rasszizmus, ami debil és buta, pl hogy azért gyűlölöd, mert barnább a bőre, de itt azért súlyos történelmi háttér is van.