Gaborone1 írta:
Hehe!!!! Cavani vagy Suarez??? Indokot is kérnék, ha lehet, puszta kiíváscsínág és érdekelne a véleményed.
egyértelműen suarez.
a Ragadozó (
) sokkal technikásabbnak tűnik, gyors, erős, robbanékony, és minél többet látom játszani, annál jobban tetszik. rámenős, kegyetlen és olyan győzni akarás van benne, amire szükségünk van. teljesen leszarom, hogy itt az emberek 98%-a rühelli - (persze ugyanezek imádják gondolom céronaldot, most akkor el lehet dönteni, hogy egy pár évvel ezelőtt még szimuláns kisköcsögnek beállított toporzékoló gyerek, vagy egy igazi minden idegszálával robbanni és gólt lőni akaró, már-már túlságosan bekattant csatár a jobb...) - annál inkább akarom, hogy jöjjön.
ezzel szemben cavani egy nistelrooy, falcao, inzaghi, gomez, lorrente szerű odamegyekésbebaszom típusú csatár, bizonyos csapatoknak ez bejön, én nem ilyen real madridot akarok.
cavani pl angliába való, suarez meg ide.
de sztem cavani fog érkezni, mégpedig azért, mert az utóbbi időben sosem az van, amit én szeretnék.
Ezt az embert nem lehet megnevelni. Egy undorító, alattomos játékos aki semmibe veszi az ellenfelet.
tökéletes. ez kell nekem. HOZZUK GYORSAN!!!
Thiago, hát nem tudom hova. Thiago - Modric - Gündogan? Ez nem lenne kevés védekezésben?
thiago VAGY gündogan, sztem ők két teljesen ugyanolyan stílusú player, mint ahogy verratti is ilyen. melléjük kell még egy arc, kedira helyére, aki duplatüdejű, technikás, gyors, erős és sok labdát szerez, és nem csak 4 méterről követi az ellenfelet.
(pogba, vidal, de tudom hogy esélytelen, szóval vmi hasonló)
Ennek Thiago szaga van
BRING HIM!
flawless victory
hálistennek nem katalán a gyerek.
istenem milyen el clasicok lesznek itt
neymar-messi-alexis vs varane
meg thiago vs gülüszeműkisebbségi (
becenevén xavi ) a kp-n
suarez vs barca védők
a széleken meg bale és céronaldo möhöhöhö.